TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 141 страница 160 из 1000

141

Gluži nemanot, Tatjana pamazām bija iesnaudusies. Tas nebija ne īsts miegs, ne arī nomods, kaut kas pa vidu. Dabai bija ārstējoša ietekme uz Tatjanu, un viņa apmierināti apzinājās, ka šis braucies bija labākais priekš viņas. No brīnišķīgās pusmiega aizmirstības, viļņu šļaksitem skanot ausīs, viņu izrāva kādas neiederīgas skaņas.
Klik! Klik! Klik!
Tatjana negribīgi pacēlās, burvība bija zudusi, atgriezās realitāte. Kaut kur tālāk stāvēja sieviete, cītīgi darbodamās ar fotoaparātu.
Klik! Klik! Klik!
Neapmierinātību seja Tatjana piecēlās no soliņa, tikai tagad sajūtot, ka šāda guļvieta nav tā ērtākā, tagad šķita, ka sāp visas maliņas.
Klik! Klik! Klik!
Ak kungs, vai tiešām viņa nevar izbeigt?
Pārliecinātiem soļiem viņa piegāja pie traucētājas.
- Vai jums obligāti tas ir tagad jādara???

0

142

n8u es jau neko nesaku bet dannas šeit vairs nav
un ja godīgi es laikam būsu riebīga un patreiz viņu nelaidīšu
jo šis ir jau viņas vakars
citādāk mani vēl nogremdēs bet es nevienu nepazīšu tikkai savu sunīti

0

143

Linkolns

Uznāk uz klāja tā domīgi un lūkojas kaut kur tālumā. Dziļi iegrimis domās...

0

144

dianas sunītis sāk riet un vilkties un vienu no pusēm
diana paskatās uz sunīti un pieliecās pie viņa lai noglaudītu
bet viņš nebeidz riet
viņa balstiņa ir tik spalga
- mīlūlūit , tu tācu zini ka es tevi nedrīkstu liast vaļā.

0

145

Šķita, ka sieviete negrasās atbildēt un Tatjanai nebija ne noskaņojuma, ne kādas vēlēšanās uzstāt un sākt strīdu. Viņa bija nogurusi, patiešām nogurusi un visvilonšākā vieta šobrīd šķita mīkstā gulta viņas kajītē. Šķita, ka viņa paspērusi tikai dažus soļus, kad ēnās šķietami nemanāmi viņas ceļā uzradās kāds šķērslis. Diemžēl, viņa to pamanīja mazliet par vēlu, un viegli ietriecās tumsā stāvošajā cilvēkā, vīrietī, kā viņa saprata (Linkolns).
- Es.. atvainojos.

0

146

Linkolns

Pamana meiteni zaļajās ķedās ar mazo sunīti un nevilšus pasmaida. Smieklīgi, bet viņš gribēt paglaudīt sunīti. Viņa dēlam LJ bērnībā reiz bija līdzīgs... Bet Linkolns protams neies klāt, jo viņš nemāk izdarīt pirmo soli. viņš tikai vēro un turpina smaidīt savu noslēpumaino pussmaidu.

0

147

diana paskatījās uz priekšu
klusa nopūta
viņi isktījā tik perfekti kopā
- mēs arī mīlulīt esam perfekti kopā

0

148

Linkolns

Bija tā aizrāvies vērojot meiteni ar sunīti, ka salēcās un sagatavojās sist pretī kādam, kas viņam uztriecās. Pēdejā mirklī saveldījās.

- Ē... viss kārtībā...

Viņš nervozi lūkojas uz sievieti tumsā.

0

149

diana paskatās uz sunīti un turpina to bužināt
viņas nags nejauši atraisīja siksniņu un sunīti paskrēja tālāk
- mīļum, viņa steidzīgi centās to neķert bet škita tas tuvojas pārāk ātru borta malai , cilvēkiem bet viņam taču nepatīk cilvēki

0

150

pinocchio написал(а):

viņi isktījā tik perfekti kopā

(kas perfekti - es neiebraucu...)

0

151

albalonga написал(а):

(kas perfekti - es neiebraucu...)

palomas varone uskrēja virsū un tajā brīdi viņa ar savu pesimistikso vientuļnieces skatienu nodomāja ka viņi ir kopā

0

152

Linkolns

Izdzird kaut kādu rosību un palūkojās uz pusi, kur bija sunītis un meitene. Viņš pamana, ka sunītis skrien uz viņa pusi. Viņš strauji, kaķa kustībām pieliecas un saķer mazo ķiparu.

- Ev,ev... Mierīgāk, mazais... Kur tad tu tā skriedams????

Viņš paceļ rokās mazo radībiņu, kura ir tik sīka viņa spēcīgajās rokās.

0

153

diana piesteidžas pie tumšā ietītiem tēliem
- atvainojiet
tas nebija tīšam
viņam siksniņa atsprādzējās es ļoti atvainojos ka mīlums tā jūs iztrauceja
viņa skatījās uz leilāko no tēliem un viņas gaigi bija kļuvuši nedaudz iesarkani
- viņš tā nekad nav darījis

0

154

Tatjana neizpratnē skatījās uz pieskrējušo sunīti. No kurienes te tik daudz cilvēku? Vai tad naktī nav jāguļ? Labi, viņa pati arī negulēja, bet...
Tatjana pagriezās un lēni devās prom. Viņa tā arī nebija saskatījusi vīrieša seju, bet tas nelikās svarīgi. Viņa jutās fiziski un garīgi pārgurusi, bet tomēr tai pas''a laikā mierīgāka kā pirms tam.

0

155

diana pastiepās pēc sunīša
- es ļoti atvainojos , es jūs laikam iztrauceju
es tiktiešam ļoti ļoti atvainojos

0

156

Linkolns

īsti nepamanīja tās otras sievietes aiziešanu. Viņš pēta satraukto meiteni. Tad pēkšni atjēdzas un maigi un uzmanīgi ieliek sunīti viņas rokās. Brīdi minstinās un tqad pēkšni

- Kā viņu sauc?

0

157

Renata

Nervozi iznāk uz klaja uzmanīgi lūkodamās apkārt un it kā no kāda slepdamās. Viņa centās aizmigt, bet nespēja. Uz kuģa izpriecas turpinās visu nakti, bet viņa nolemj vienkārši pasēdēt uz klāja tumsā...

0

158

sauc ???
viņam vēl nav vārds viņš ir pavsiam maziņš patiesībā man viņu uzdāvināja tieši pirms došanās uz kuģa
- viņa viegli visu laiku paijāja mazā sunīša galviņu
bet tā kā jūs viņu izglābāt no liel;ajiem ūdeņiem jšu to varat izdomāt
protams ja es un jūsu kundzi netraucēju

0

159

Linkolns

Īsti neiebrauc.

- Kundzi???

Tajā pat laikā pavisam uzmanīgi ar vienu pirkstu paglāsta mazā sunīša galvu. Sunītis ierejas un karaliski izslejas, it kā izrādītu sevi. Linkolns pasmaida.

- Ū, tu tak esi īsts mazs princis...

0

160

- jūsu kundze tikko aizgāja - viņa pacēla uz augšu savas uzacis un nedaudz iesk'tījās viņam sejā kaut nemēdza tā darīt
- princis???, piemīlīgi

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs