TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 161 страница 180 из 1000

161

Linkolns

Viņu izbiedeja vārds "piemīlīgi". Bet tad viņš atjēdzās un pateica.

- Tā sieviete vienkārši man uzskrēja virsū. Es viņu nepazīstu.

0

162

diana
- jums man nekas nav jāpasaidro
esmu ļoti pateicīga ka jšu noķērāt mani sunīti
jā, un mani sauc diana

0

163

Linkolns

Sajūtas nedroši, jo meitene paziņojusi, ka viņam nekas nav jāpaskaidro. Laikam bija muļķīgi, ka viņš vispār bija ko paskaidrojis... Diāna... Tā, kā princese - viņš nevilšus nodomā.

- Linkolns...

Viņš nedroši nosaka.

0

164

(varen jaukas linkona domas par princesi)
- vienkārši linkons????
šis vārds ir kautkur ļoti dzirdēts
- viņa pagriezās nedadzsāniski un ksatījās uz jūru

0

165

Linkolns

Nodomā, ka meitene viņu varētu atpazīt no avīžu slejām vai no meklēto noziedznieku sarakstiem...

- Ja, vienkārši Linkolns... vai Links. Un jūs - vienkārši Dināna - kā princese?

0

166

viņas balsī parādījās neapmeirienītība kā jau priencesīgi audzinātai meiteni
- priencesei
es jums isktos nerāla
princeses ir nereāla s tāsneesksitē un neelpo
linkon vai link
viņa pagriežas un viņas sejā biaj redzams tikpatkā nekas no pzotivīvuma tā bija nedaudz īgna - viņai bija pieriebusies prienceses , pasakaas par princesēm kas tiek nodota dzimtu dzimtā tikai tāpēc lai atcerētos ka viņas dzimtā ir bijušas arī princeses ista monarhu ģimne

0

167

Linkolns

Sajūtas pavisam neveikli, jo redz, ka meitene sadusmojusies, bet viņš īsti nesaprot par ko...

- Atvainojiet, es negribēju jūs traucēt.

Viņs vēl pieliecas tuvāk meitenewi un paglāsta nedaudz ar vienu pirkstu mazā sunīsa purniņu.

- Čau, mazais prini...

Un nedrošiem soļiem lēni dodas prom.

0

168

Beto

Nevar izturēt šo sajūtu, ka viņš nezina, kur palikusi Renata. Dodas viņu meklēt.

0

169

- protams ka nē, neviens negrib....
viņa steidzīgi pieķibināja mazajam ķēdīti un steidzīgi dēvās prom pavisam nearasti lieliem soļiem uz otru pusi nekā vīrietis
viņa bija varen neapmierināta
bet rīt bus jauna diena
u8n vējš vēl būss

0

170

un pinocchio arī dodas prom

0

171

Renata

Viņa sajūtas nosalusi un dodas uz savu kajīti. Tur ielien gultā un aizmieg nemierīga miegā, kurā murgi sajukušies ar sapņiem. Parādās Raimundo, Meme, viņas draudzenes, kretīns, kas viņu izvaroja, uzpirktais advokāts, tiesnesis un... jauvs vīrietis ar brīnišķīgi zilām acīm...

- Beto...

Viņa pa miegam nocukst.

0

172

Linkolns

Pagājis gabaliņu nostāk, bailīgi pagriežas un redz, ka meitene steidzīgi, lieliem soļiem dodas prom. Viņa noteikti atpazina viņu no avīzēm. Varbūt ir dzirdejusi tikai kādu daļu stasta, varbūt kādreiz redzejusi bildi kriminālajā hronikā... Viņa noteikti nobijās. Lai cik talu viņš muktu, viņs laikam nekad nespēs aizmukt no tā, kas bija...

Viņš pagriezās un pavisam nomākts atgriežas savā kajītē.

(līdz ar to neviens no maniem varoņiem nav sasniedzams. Nolēmu teļļuku paskatīties un laikam agrāk gulēt iet - acis līp ciet)

0

173

Beto

Staigā pa tumšo klāju un meklē Renatu, bet bez rezultātiem...

0

174

Aura

neviena nepamanīta un nepamanot nevienu, aura jau vairākas stundas bijsu klīdusi nakts tumsā, ķerot gaisumu spēles. tik dažādas domas viņai jaucās galvā. jo vairāk viņa iepazina šo kuģi, jo viņa modās lielākas bailes - tāda kā slikta priekšnojauta, bet viņa to ar skumju sirdi norakstīja uz visa nesen notikušā pamatu.
tikai tagad viņa garām pazibēja cilvēki, kuriem garām gājusi. sievietes, kas viņu uzrunājusi  - "kāda nekaunība no  manas puses bija neievērot viņu." bet viņas domas bija citur - tās vēl joprojām atgriežas mehiko. šo dāmu viņa uzrunās citureiz un atvainosies.
bet viņa jau atkal ļāvās apkārtnes vilinājumam un fotogrāfēja, fotogrāfēja.

0

175

Aura

poga vairs nespiedās un fotoaparāts izdvesa krakšķošu skaņu, jo filmiņa bija beigusies.
viņa uzmeta skatu lielajam greizajam ratam - tā mazākā un necilākā zvaigzne bija viņas. tā spoži iemirdzējās, viņa nolaida galvu, nedrebinājās un, kārtīgi noglabājusi fotoaparātu, devās uz savu kajīti.
auksts vējš dzenāja papīra lapu pa kuģa klāju  -tāds pats tukšums un aukstums valdīja viņas sirdī. nē, arī te - uz sveša kuģa, jaunā pasaulē, aura nespēja atrast sirdsmieru.

Отредактировано danna (01.03.2008 00:11)

0

176

Beto

Beto neatradis Renatu dodas uz savu kajīti

0

177

Alfredo

Alfredo stāvēja uz klāja un tukši blenza ūdenī. Tad nogrozīja galvu un aizgāja uz savu kajīti.

Отредактировано angelina (01.03.2008 11:37)

0

178

Linkolns

Pastaiugājas pa klāju, izbaudot hotdogu. Cietumā tie viņam bija pamatīgi pietrūkuši un bēguļojot nekad nevarēja tā mierīgi un lēnu baudīt ēdienu. Daudz labāk bija te - uz klāja, vienam pašam, nevis kādā no kuģa skaļajām kafejnīcām.

0

179

Renata

Sēž kafejnīcā un lasa avīzi. Finansu ziņas. Vecs ieradums. Viņa lēni dzer ļoti stipru kafiju. Viņa ir nolēmusi vairāk neslēpties - vienmēr viņa ir bijusi stipra un pašpārliecināta - viņa neļaus sev sabrukt un neatklās nevienam savu vājumu. Labāk būt vēsai un asai, lai visi baidās no viņās.

0

180

Maļinovskis

Nervozi iebizo bārā un apsēžas pie bāra letes.

- Vodku. Dubulto... Nē, labāk divas... - Viņš dod pavēli viesmīlim.

Maļinovskis ir apstulbis un nervozs. Viņš iepreikšējā naktī piedzīvojis labāko sexu savā mūžā. Nu tik fantastiski nhekad ne ar vienu nav bijis. Pat tad, ka viņš bija kopā uzreiz ar 3 modelēm... Izabella tas ir kaut kāds orkāns, taifūns, zemestrīce un vulkāna izvirdums vienlaicīgi... Un viņa bija tā vienkārši pametusi viņu, kamēr viņš gulēja. Izzagusies no istabas un atstājusi kā mazu bērnu, lai gan parasti tas bija viņš, kurš pameta...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs