Linkolns
Pasmaidīja.
- No kā tad? - Viņš noprasīja.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa
Linkolns
Pasmaidīja.
- No kā tad? - Viņš noprasīja.
diana
plati pasmaidīja
ar ironiju - no daukā - bīdi neko neteica - runā taču man nepatīk neiznāt
Linkolns
Iesmējās.
- Ne jau vienmēr ir jārunā, lai zinātu...
Viņš, pavisam lēni piegāja viņai klāt no mugurpuses un lēni, pavisam maigi apskāva. Viņš ielepoja viņas matu smaržu un nedaudz pievēra acis. Viņas ķermenis bija tik tuvu...
Viņš pieliecās un iečukstēja viņas ausī.
- Nu, vai ir siltāk?
diana
-hmmm - nedaudz ironiski novilka - jā daudz
viņa pagriea galu sānis un paskatījās uz kuģa galu
viņa dīdījās kā mazs bērns
nezin kur skatoties
un kā viņai nepatika uzvesties kā mazam bērnam kas nezin ko darīt
un patreiz viņai kā mazam bērnam bija varen liela vēlme lēkāt tā ka mati plīvo vējā tā ka katrs nākamias palēciens ir aizvien augsāk debesīs
un vienīgā kas varētu palēcienus atturēt būtu viņa
Linkolns
Juta viņas dīdīšanos un nemierīgumu. Iesmējās.
- Hei, jaunkudzīt, nu jūs jau uzvedaties tikpat nemierīgi kā Mazais Princis. Starp citu - kur ir mazais Princis?
viņa papleta acis
- cik pulkstens???
viņš jau noteikti savu ēdieniņu iz jāpabaro - viņa nedaudz satrauktā tonī pateica
Linkolns
Viņam nebija paulksteņa.
- Nu tad iesim un pabarosim.
Linkolns atkāpās no Diānas, bet tad pagriezās un pastiepa viņai pretī roku.
(nu bļin, kur Daņiils pazudis... )
diana
diana tikkai pasniedza rouun nedaudz pasmaidīja
vina paskatījās uz linonu un tajā paša brīdī novērsās
a9 gan jau uzradīsies
kā nekā neparparasīja man atļauju
varbūt matemātiku pacenšas papildīt)
Linkolns
Pavisam lēni veda viņu uz kāpņu pusi.
- Kur ir tava kajīte?
( es atļaujos pieņemt ka a klājs būs bagātais klāja daļa)
- A klājā - nedaudz klusi nedaudz ierasti pateica
viņas sejā brīdi pazuda un atkal jau atradās smaids
Linkolns
Viņa seja uz brīdi parādījās vīpsns. Viņu nepārsteidza viņās atbilde. Patiesībā viņam pašam būtu vajadzejis par to iedomāties.
Viņš gāja, turēdams viņu pie rokas. Viņi nonāca uz A klāju. Te viņš vēl nebija bijis. Viņš palūkojās uz abām pusēm garajā gaitenī.
- Uz kuru pusi?
viņas sejas izuda kādu bīdi esošais smaids viņa pacēla roku un tikkai norādījasuz pareizo virzienu - uz to - viņa klusi noteica
(labi, lai iet abi uz kajīti. Es laikam dodos čučēt, pinocchio. Paloma pazuda. Man ar Diānu bija ļoti interesanti, bet man gibejās to asumiņu un spriedzi, kas ar Palomas Daņilu sanāk. Eh... Nu neko. Tikai man jau dikti, dikti miedziņš nāk. Līdz rītam, māšel...)
(labi, lai iet abi uz kajīti. Es laikam dodos čučēt, pinocchio. Paloma pazuda. Man ar Diānu bija ļoti interesanti, bet man gibejās to asumiņu un spriedzi, kas ar Palomas Daņilu sanāk. Eh... Nu neko. Tikai man jau dikti, dikti miedziņš nāk. Līdz rītam, māšel...)
( nu man pašai biaj avren liela doma doties gulēt
labi tad līdz kautkad dienai)
(sorry, Palomu aizdzina gulēt. tagad, kad pašai savs dators, pēkšņi mamma baigi domā, cik daudz esd pie tā sēžu. Neciešami. Gr. Ceru, ka šodien sanāks ilgāk paspēlēt. Ap ciekiem tu būsi pieejama? Un komplimenti Linkam un Diānai - jūs gan esat bik sadistes, bet man baigi patīk )
bik sadistes
(kāpēc sadistes??????
Eh, Paloma, žel par vakardienu, bet nu nekas. Šon tipa darbā mierīgāk jābūt, tā, ka no 17-19 varētu paspēlēt. Tad Izloze un mājās jāiet un mājās es spēlē varētu būt ap 21...)
(kāpēc sadistes??????
(tāpēc, ka brīžiem pārāk smuki )
Eh, Paloma, žel par vakardienu, bet nu nekas. Šon tipa darbā mierīgāk jābūt, tā, ka no 17-19 varētu paspēlēt. Tad Izloze un mājās jāiet un mājās es spēlē varētu būt ap 21...)
(oki, zināšu tad tagad laikam ātri tik izskriešu visu un palasīšu vai ko citu padarīšu, lai tad, kad vajag man datoru, neviens nepukstētu, ka es visu dienu sēžu. )
Rūbija
-Jā, es vēlos šampanieti un svaigas zemenes.
Viņa dzīvespriecīgi uzsmaidīja. Šodien bija lielisks vakars. Viņa nolēma baudīt dzīvi.
Džordžs.
Skatījās uz Izabellu un tad saprata, ka dejo ar viņu jau diezgan ilgu laiku. Tomēr, viņš negribēja viņu laist.
-Zini, Izabella, es gandrīz neko nezinu par Tevi. Vienīgais ko zinu ir Tavs vārds. Es gribētu to zināt. Pastāsti man, kur Tu dzīvo, kāda ir Tava dzīve. Mani tas ļoti interesē.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa