(Paloma ar mani nespēlējas... )
2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa
Сообщений 261 страница 280 из 742
Поделиться26213.03.2008 19:07
Eva redz, ka Gareds palika viens.
„Ahā! Tad tomēr tev viņa nepatika. Jauki.”
Viņa bija priecīga, jo jau šķietami zaudētā cerība pēkšņi atgriezās. Tikai... blakus bija Jude. Un īstenībā nebija nemaz tik slikti, lai Eva gribētu mukt prom. Nepavisam nebija slikti. Jude viņai patika. Bet arī Garedu viņa gribēja paturēt. Tāpēc vajadzēja rīkoties.
-Jude, vai tu nebūtu tik labs un neatnestu man glāzi Martini?
Kad Jude ir prom, Eva steidzas pie Gareda.
(GaBy, piedod, piedod, piedod! Man uz brīdi jādabū Jude prom. )
Viņa pienāk pie bāra.
-Nu, vai labi izklaidējaties?! - viņa jautā visai uzbrūkoši.
Поделиться26313.03.2008 19:10
(Paloma ar mani nespēlējas... )
( nu bet tev ir jšaprot ploamita ja viņa jūtas slikti
spēlējies ar šekspīru vai kādu citu
radi mākslīgo uguni kas nenāk dabīgi no jūs ar renatas sarunām radi nedabīgi
ja cilvēki var nomirt nedabīgā nāvē tu vari arī neabīgi radīt cilvēki)
Поделиться26413.03.2008 19:10
Džordžs.
Pamana Renātu. Viņš ir šokēts. Šodien viņa izskatās netipiski. Tomēr pārvertības viņas izskatā viņam nepatīka. Renātai vairāk piestāvētu būt maigai, mīļai. Izsmalcināts vakara tērps viņai noteikti derētu daudz labāk. Atkal skatījās uz Izabellu.
Поделиться26513.03.2008 19:12
gared
izdzird pazīstamu balsi blakus... pagriežas uz tās pusi un ierauga evu... viņš uz pus sekundi apstulbs...
-jā .. izklaide ir diezgan laba.. bet.. tu? labi izklaidējies?.. kur tad palika tavs pavadonis?
viņš speciāli pārgaijā no jūs uz tu.. lai redzētu kā viņa uz to reaģēs
Отредактировано aijux007 (13.03.2008 19:13)
Поделиться26613.03.2008 19:17
Eva
-Ak tā?! – viņa turpina pārmetoši skatīties.
-Priecājos par Jums! Ceru, ka Jums tā sieviete patika!
„Nu, domā taču! Es tipa esmu vīlusies, un es esmu apvainojusies.. Saproti to, Gared!”
-Mans pavadonis? Viņš mani nenomainīja pret kādu citu!
Поделиться26713.03.2008 19:18
( nu bet tev ir jšaprot ploamita ja viņa jūtas slikti
spēlējies ar šekspīru vai kādu citu
radi mākslīgo uguni kas nenāk dabīgi no jūs ar renatas sarunām radi nedabīgi
ja cilvēki var nomirt nedabīgā nāvē tu vari arī neabīgi radīt cilvēki)
(ārprāc, cik tas viss sarežģīti izklausījās... Patiesībā jau es pati te super aizņemta. Plus vel man kakls nežēlīgi sāp un temperatūra 37,3...)
Поделиться26813.03.2008 19:19
gareds
viņš jau bija gaidījis ka viņa izskatīsies apvainojusies....
-nu tad esmu priecīgs par JUMS. - viņš uzsvēru pēdējo vārdu
-prieks ka JŪS nenomainīja pret kadu zitu- viņš smaidot teica
Поделиться26913.03.2008 19:23
(ārprāc, cik tas viss sarežģīti izklausījās... Patiesībā jau es pati te super aizņemta. Plus vel man kakls nežēlīgi sāp un temperatūra 37,3...)
( tas arī bija varen sarežģiti pateikts
butu vienkārši pateikusi ka vēlies tieši palomas daļinu
tā pat visi saprot tavu karalienes būtību)
Поделиться27013.03.2008 19:29
Eva
„Pie velna! Kādu spēli viņš spēlē? Un kāpēc šodien visi mani sadusmo?!”
Viņa pēta Garedu ar viltīgu smīnu.
„Vai arī viņš ir apvainojies? Nevar būt! Kā lai viņu izkustina?!”
Eva apsēžas blakus un turpina smīnot skatīties uz Garedu.
-Un kādu jūs paredzat šī vakara turpinājumu?
Поделиться27113.03.2008 19:33
gareds
-hmmm .. es paedzu ļoti interesantu vakaru - viņš viltīgi msaidot paskatās uz evu. viņam ar vien vairāk iepatikās izaicināt evu....
- bet jūs.. kādu jūs paredzat turpinājumu.....- viņš ieskatās evai acīs un redz mazas dusmu dzirkstelītes tajās , tās viņam patīk- ak... un kur tad palia jūsu pavadonis- viņš it kā skatās apkārt meklēdams puisi, bet īstenībā.. viņš vēroja evas reakciju uz pateikto
Поделиться27213.03.2008 19:41
Eva
„Labi, nav ko tērēt laiku. Jude drīz atgriezīsies. Šķiet, ka viņš nav manī ieķēries. Žēl.”
-Interesantu? Varu iedomāties. – Viņa izsmejoši saka.
-Es paredzu, ka lieliski pavadīšu laiku kopā ar savu pavadoni. – uzvaroši un reizē vienaldzīgi turpina.
-Nu tad lai Jums labs vakars! Izpriecājieties labi, godātais Flegmas kungs!
Eva pieceļas, uzmet galvu augstāk un pašpārliecinātā gaitā dodas atpakaļ, lai sagaidītu Jude.
(he, vēl viens, kuram patīk dusmīga Eva. )
Поделиться27313.03.2008 19:41
Daņiils vēroja kā Renata nekautrīgi viņu nopēta, un tad viņas acis ieskatījās tieši viņējās. Divi spēcīgi rakstusi, divi asi skatieni sastapās šajā mirklī un izveidoja savā starpā neparasti spēcīgu, neizprotamu saikni, kas neļāva šiem skatieniem atrauties. Viņa bija tuvāk, arvien tuvāk... viņas lūpas teju skāra viņa seju...
Labākas, par tām, kuras man ir apkārt šovakar...
šie vārdi viēnā mirklī izgaisināja apmātību, kas bija pārņēmusi Daņiilu no Renatas skatiena un tuvuma. 'Daņiils paskatījās uz Reantu - viņa izskatījās tik sasodīti pašpārliecināta, nekaunīga un... satriecoša. Viņa noteikti bija pieradusi, ka vīrieši bariem krīt pie viņas kājām. Bet viņš nebūs to starpa - nekad.
Daņiila sejā parādījās smīns, viņš tikpat nekautri nopētīja arī Renatu.
- Tev taisnība - visu jau nevar vēlēties. Tā kā nāksies vien mums abiem iztikt ar to, kas ir.
Отредактировано Paloma (13.03.2008 19:42)
Поделиться27413.03.2008 19:41
(man atvērta bildīte ar Daņilu tā - un visu dienu stāv atverta. Es ik pa laikam atveru uz monitora, paskatos, pasmilkstu un dzīvoju tālāk. Es tūlīt uzlikšu tādu bildi parakstā - tikko atradu. Jūs visi dievināsiet... Oj, es ir tik laimīgs - šodien ir skaisto bilžu un smilkstēšanas diena...)
Поделиться27513.03.2008 19:43
(awwww, Paloma kūst... Kāds man prieks, ka tev tā iepaticies Daņiils!!! )
Поделиться27613.03.2008 19:44
(Ak, dies! Kāds tev paraksts, alby!!! )
Поделиться27713.03.2008 19:44
gareds
domā ko lai tādu pateikt lai vinā apstātos un neietu prom
-jā izskatās ka jums patīk gūt pēdējo vārdu bet- viņš pieiet pie evas un saķer viņu ai rokas-man arī patīk- viņš viltīgi smaidot teica
viņš skatās tieši evas acīs...
Поделиться27813.03.2008 19:46
(alby...em... dievinu tavu bildi.... vai tā pa kreisi nav kāda aktrise no tavu mīļuļu saraksta gadījumaaa... bet ja nav tad... )
Поделиться27913.03.2008 19:49
Eva
„Reakcija? Jā! Varbūt tomēr... Ai, nē!”
-Patīk. – viņa smaidot atbild un izrauj savu roku no Gareda tvēriena.
-Un ko tad jūs vēlaties pateikt? – viņas sejā jaušama ironija.
Поделиться28013.03.2008 19:53
gareds
-pirmkārt ....jūs laikam mani jaucat ar savu pavadoni jo mans uzvārds nav Flegma.. bet gan Kīsoms... - viņš vēl aizvien tuvu stāvot evai teica
- otrkārt...vai jūs zināt ka izskatāties apburoša kad dusmojaties?- viņš viltīgi saka
- un treškārt..... varbūt labāk pāriesim uz tu? man tās formalitātes ir apnikušas....