TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 281 страница 300 из 742

281

(Gabija ar vienu no savām mazajām fanēm... Ak, dievs, no kā lai nedievina Gabiju. Esu tik laimīga - iepazinos ar Gabijas attālu radinieci un nu saņēmu kuchu neredzētu bilžu - un šī manā parakstā man vismīļāka...)

0

282

albalonga написал(а):

(Gabija ar vienu no savām mazajām fanēm... Ak, dievs, no kā lai nedievina Gabiju. Esu tik laimīga - iepazinos ar Gabijas attālu radinieci un nu saņēmu kuchu neredzētu bilžu - un šī manā parakstā man vismīļāka...)

9patiešām liels prieks par tevi alby :) )

0

283

Eva
Viņa smejas.
„Aha. Ak, žēl, ka man nav vairāk laika papētīt tevi, Gared.”
-Ā, nu skaidrs. – Eva žilbinoši smaida. – Bet arī manam pavadonim ir cits uzvārds. – Vēl iesmejas uz īsu brīdi un viltīgi lūkojas Garedam acīs.
-Tu taču redzēju to ainu no rīta. Man nepatīk, ja mani sadusmo. Tad es varu kļūt bīstama.
-Vai tas bija viss, ko gribēji man pateikt? Nu tad uz redzīti. – viņa piemiedz ar aci un dodas prom.

0

284

gareds

- liekas bija gan visss... bet.... JŪS neatbildējāt uz manu trešo iemeslu..- viņš teica viltīgi smaidot...

0

285

Renata

Vīpsnajoši iesmējās. Viņš šķita apvainojies kā mazs bērns, mirklī, kad viņa pateica, ka ir arī labākus redzējusi. Tas bija tik nepierasti. Viņa jau gaidīja, ka viņš pateiks, ka arī viņa nav nekas īpašs. Tomēr viņš to pateica kaut kā tik saudzīgi un tik... Viņs gatavojās iztikt ar to, kas ir - iztikt ar viņu. Un nevis doties meklēt kādu citu...

- Ak, Daniel, tu pēkšņi esi kļuvis tik pieticīgs... Esmu pārsteigta! - Uz mirkli iegrima domās un noversa skatienu. Viņas vārdi izskanēja nedaudz skumīgi. Iespejams tas tāpēc, ka vodka bija sākusi iesūkties asinīs. - Es gan vienmēr esmu tiekusies pēc labākā... - Jā, un nekur tālu viņu tas nebija novedis. Pēkšņi viņa palika pavisam skumja. Tad negaidīti pagrieza galvu un ieskatījās tieši Daņila acīs. Viņas jautajums bija tiešs, tajā nebija koķetuma, bet nebija arī baiļu. Tā vairāk bija vienaldzīga un vēsa sejas izteiksme. - Tu tagad esi te, jo gribi ar mani pārgulēt?

0

286

Eva pagriežas pret Garedu ar noguruša cilvēka sejas izteiksmi.
-Attapība laikam nav TAVA stiprā puse. Vai tiešām nav skaidrs?
Viņa atbild ar tikpat viltīgu smaidu, kā Garedam un ātri aiziet.
„Nē, viņš tomēr ir interesants. Lēnīgs, jā. Bet jāpatur viņš kā variants.”

(aijuk, es tagad eju. Atā! :) Un paldies par spēli. :) )

0

287

Ragana написал(а):

(aijuk, es tagad eju. Atā!  Un paldies par spēli.  )

9 atā raganiņ... prieks bija paspēlēt :) )

0

288

( labi es dodos prom vēlāk varbūt atnākšu bet tagad laidīšu dannu
ja ķāds rpecīzāk norkus meklē mani tad lai viņa raksta v;elāk turpināšu )

( īs balle man tikkai liekas vai ir nedaduz ieivilkusies nekā bija domātā
eh
man ir škrobe
matilde noslīks un slīks nevineu nepazīstot
rīt tikkai pēc skolas būs laika vakarā braucu sabilē uz žetonvakaru tā kā nesnāks ne ar vienu noteikti rakstīt jo kad būsu mājās noteikti enbūs ks ar mani runā)

0

289

Daņiils

Es gan vienmēr esmu tiekusies pēc labākā...
Tam nevajadzēja viņu pārsteigt, bet tas tomēr tā notika - vēl viena lieta, kas vienoja viņus abus. Viņš jau tiecās pēc labākā, un šobrīd Renata bija labākais. Lai gan skaļi atzīt viņš to negrasījās - ne jau pēc tā, ko pateica viņa pati. Daņiilam bija aizdomas, pavisam mazmazītiņas un t'īsti neatzītas, ka Renata iespējams ir labākā ne tikai uz šī kuģa, bet vispār...
Atkal jau Renata pēkšņi pārtapa par pavisam citu cilvēku. Acīs parādījās skumjas, visā viņas stājā izzuda iepriekšējā pašpārliecība, neatkarīgums, viņa šķita neaizsargāta, vientuļa, pasargājama un aprūpējama. Nolādēts! Bet pat dusmas uz sevi nespēja aizdzīt šo sajūtu.
Tu tagad esi te, jo gribi ar mani pārgulēt?
šis jautājums pārsteidza Daņiilu nesagatavotu. Pirmajā brīdī viņam ienāca prātā, ka tas ir tikai nākamais gājiens viņas spēlē, bet nē - tā noteikti nebija. Renata neķircinājās, neizaicināja, viņas balss izklausījās tik vienaldzīgas nolemtības pilna, tik tukša... Protams, viņš tagad varēja atjokot, pateikt ko dzēlīgu vai ķircinošu. Bet Daņiils nespēja. Šķita, it kā Renatai liktos, ka tas ir vienīgais, kāpēc kāds vīrietis gribēja pavadīt laiku viņas klātbūtnē.
- Gribi, lai pasaku taisnību? - Daņiila balss skanēja patiesi, diezgan klusi un nopietni, acis droši vērās Renatas acīs. - Es nezinu. Es nezinu, kāpēc esmu šeit kopā ar tevi. Tevī ir kas tads, kas man nelauj rīkoties savādāk.

0

290

Alfredo

Atnes Rūbijai un sev šampanieti, Rūbijai arī svaigās zemenes.

-Nu tā, cerams, ka būs labi. Varbūt vēlies kaut ko pastāstīt? No kuras puses tad tu esi?

Izabella

-Nu, labi, nav jau nekāds noslēpums. Es dzīvoju Meksikā, man tur pieder uzņēmums. Pašlaik atstāju māti ar visiem darbiem, es jau biju pārgurusi. Lūdzu, neliec man par to tagad domāt, ak, darbs un darbs... Nu, un kāda ir tava dzīve, Džordž?

0

291

Renata

Mirkli lūkojās viņa ar aizdomāma - it kā cenšoties saprast, vai viņš runā nopietni vai tikai joko. Viņa sejas izteiksme bija tik nopietna, tik patiesa...

Tad Renata savilka pieri grumbās un pajautaja, kā maza, nepārliecināta par sevi meitenīte.

- Kas?

Viņa pajautāja pavisam, pavisam klusi.

0

292

Daņiils viegli, mazliet bezrūpīgi paraustīja plecus, aizdzenot iepriekšējo nopietnību. Pirms brīža pašu pārsteidzošā atklātība bija par daudz priekš viņa, viņš bija pārāk atklājies šai sievietei.
- Nezinu. Tas kāda tu esi.
Daņiils pēkšņi strauji nokāpa no bāra krēsla.
- Paklau, ja tu neesi patiešām ieplānojusi šovakar pilnīgi piedzerties, labāk iesim prom no bāra. Hm... - viņš paskatījās apkārt. - varbūt padejosim?
Kaut kas pēdējo minūšu laikā bija noticis un Daņiils tomēr nespēja atgriezties pilnībā pie senākā ķircinošā, nenopietnā, izacinošā toņa, viņabalsī bija saklausāmas patiesas rūpes.

0

293

Renata

Arī piespieda sevi manīties, piespieda atkal būt stiprai, pašpārliecinātai un vēsai. Galu gala - vai nav vienalga. Viņa šovakar bija te ar ellīgi pievilcīgu vīrieti. Tas jau tikai normāli, ka pēc tik ilga celibāta, pēc visām tām šausmām viņš viņu sexuāli uztrauca. Tas noteikti nebija nekas vairāk. nedrīksteja būt nekas vairāk. Pie velna, sākumā Daņils viņai vispār nebija paticis...

- Es esmu ieplānojusi pamatīgi piedzerties! - Viņa stingri pateica. - Bet tas par nelaimi man tomēr nenotiek tik ātri... - Renata piecelās. Galva nedaudz reiba, bet kājas joprojām bija stabilas. - Padejosim! - Viņa svinīgi noteica, dodamās viņam garām uz deju zāles pusi.

0

294

Daņiils īsu brīdi tikai skatījās uz aiziejošo Renatu, pārdomādams viņas vārdus. Viņa gribēja piedzerties. Bet kādēļ? Renata neizskatījās pēc alkoholiķes, viņa neizskatījās pēc sievietes, kas piedzertos tāpat vien.
Daņiils platiem soļiem sekoja Renatai un jau drīz bija viņu panācis, sākot iet līdzi. Pēc brīža viņi nonāca uz deju grīdas un Daņiils pagriezās pret Renatu, ar vienu roku cieši apskaujot sievieti ap vidukli un pievelkot sev klāt, ar otru roku saņemot viņējo. Daņiils cieši ieskatījās Renatas acīs un sāka vadīt viņu dejā...

0

295

Renata

Jutās pārāk apreibusi, lai viņam pretotos. Viņa ļāva sevi vadīt.

Viņa juta viņa spēcīgās rokas tvērienu uz sava vidukļa pat cauri platajai, diezgan biezajai kleitei. Viņš bija tuvu, tomēr ieturēja distanci - viņš necentās piespiest viņu klāt. Viņa nejuta nekādu sexuālo majienu no viņa puses.
Pēkšņi viņa sajuta kutināšanu degunā un aizgrieza galvu uz sāniem.
- Apči! - Atskanēja visai skaļi.

0

296

Daņiils

Renata šķita kā radīta, lai dejotu ar viņu, viņa kustējās tik eleganti, bet ar sev raksturīgo pārliecību. Daņiils pats nevarēja saprast, ko grib no viņas. Dala viņa aicināja piekļaut sievieti sev tuvāk, uzsākt tik pierasto pavedināšanas spēli, bet otra daļa pret to iebilda, gan nepiedāvājot nekādus loģiskus argumentus. Tā nu Daņiils ieturēja nelielo distanci, kas tomer bija pietiekoši tuvu, lai justu Renatas sieviškīgo smaržu, lai justu viņas auguma tuvumu...
Kad Renata nošķaudījās, Daniilam izlauzās īsi smiekli. Viņš apstājās un atbrīvoja roku, ar kuru bija saņēmis Renatas plaukstu, otru roku joprojām atstājot uz viņas muguras, turot savā skāvienā.
- Un tev noteikti atkal nav līdzi kabatlakatiņa, vai ne?
Daņiils brīvo roku iebāza žaketes kabatā, meklējot savu kabatslakatiņu.

0

297

Renata

- Nē, man ir... - Un pēkšņi aprāvās. Viņai patiesi bija. Veseli divi. Katrs savā kleitas kabatā. Bet tie abi bija viņa aizdotie kabatalakatiņi. Nē, pie velna, viņā taču nedrīkst parādīt viņam, ka ir tos saglabājusi. - Man nevajag! - Viņa vēsi noteica. - Paldies! Es došos uz damu istabu - tur noteikti ir salvetes.

Viņa jau taisījās pagriezties, lai dotos.

0

298

Daņiils sajuta, ka Renata mēģina izgriezties no viņa tvēriena un momentāni reaģēja, satverot viņu ap vidukli arī ar otru roku, kurā jau bija izņemtais kabatslakatiņš. Daņiils pagrieza sievieti pret sevi un iedeva viņai kabatslakatu.
- Tu nekur nebēgsi, mana kabatslakatiņu jaunkundze.  - viņš smaidīja, balss skanēja nenopietni. - ņem! - Šī pavēle jau izskanēja nopietnāk un stingri. - Es jau esmu pieradis dot tev savus kabatslakatiņus.

0

299

Renata

Bija pārāk apreibusi gan no vodkas, gan iesnām, gan no Daņila tuvuma.

Viņa paņēma kabataslakatiņu un enerģiski izšņauca degunu.

- Pats vainīgs! - Viņa noteica, palūkojoties uz viņu ar miglainām, asarojošām acīm. - Tu esi pazaudējis kārtējo kabatalakatiņu...

0

300

Daņiils
- Tāpēc jau tu man iedevi to paciņu, ne? Tiem vismaz tagad ir kāds lietderīgāks pielietojums kā neizmantotiem stāvēt manā kabatā.
Kamēr viņi tā stāvēja, mūzika bija nomainījusies uz ātrāku.
- Varbūt iziesim ārā? Man šķiet tev derētu atsvaidzinoša gaisa malks.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa