TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 301 страница 320 из 742

301

Renata

- Aga... - Viņa tikai nomurmināja, slaukot ar kabataslakatiņu asarojošās acis.

Šoriez viņa nekustēkās, dodot viņam iespēju sevi vest. Renata jutās miegaina un nogurusi.

0

302

Daņiils nenoņēma roku no Renatas vidukļa, tikai pagriezās tā, ka atradās viņai vairs nevis priekšā, bet blakus. Viegli, bet tajā pašā laikā droši apskaujot, viņš balstīja Renatu un veda viņu ārā no skaļās, piesilušās zāles. Izejot uz klāja sejā iesitās vēss gaiss - pēc telpas smacīguma tas šķita brīnišķīgi atvēsinošs. Daņiils vadīja Renatu tuvāk bortam. Debesis bija samākušās, bet tomēr ik pa brīdim no mākoņiem parādījās daļa no neticami lielā, spožā pilnmēness. Caur mākoņu driskām retās vietās varēja samanīt arī pa kādai zvaigznei, okeāns nemierīgi viļņojās. Daņiils apstājās pie borta, joprojām ar vienu roku apskaujot Renatu. Viņam negribējās viņu atlaist. īpaši ne tagad, kad viņa bij tik pakļāvīga, mazliet vāja.

0

303

Renata

Renata lūkojās tālumā uz jūru. Šis stāvoklis bija briesmīgs - viņa nebija gluži vairs skaidra, bet nebija arī piedzērusies. Viņas acis nevis vienkārši asaroja. Tajā bija īstas, nevis iesnu radītas asaras. Un viņa pati nesaprata kāpēc... It kā jau varbūt saprata, tikai nezināja, kāpēc tieši tagad, kad viņai jābūt stiprai, kad viņa nedrikst izrādīt vajumu, jo ir kopā ar viņu. Viņa centās nepagriest galvu ta, lai viņš varētu ieraudzīt viņas seju, viņa izvairījās no viņa skatiena un cerēja, ka tumsa paveiks savu un ļaus viņai noslēpties.

- Man jāiet... - Viņa stingri noteica. - Uz savu kajīti...

0

304

(nu bļin - ja mēs būtu vakar spēlējušas, līdz kam tādam nebūtu nonācis. Renata tik briesmīgi vāja, jo es jūtos tik briesmīgi vāja. Tās ir kaut kādas šausmas - man tagad gribās mīļumu un maigumu, bet nedrīkst - nu nedrīkst vienkārsi tā uzreiz. Tas it kā nozīmētu, ka viņu cīņa beigusies... :'( )

0

305

( bērni
spēl'joties smiļšakastē mēdz uzlūgt citus bērnus  vai vismaz apjauāties bet jūs aizņēmusi visas formiņas spēlējaties ieni lielajā smilšu kastē itkā vairs nebūtu itam smilšu_

0

306

( :rofl: ak, dies`, mans mazais koka cilvēciņš uzmetis lūpu - cik mīļi... :love: )

Linkolns

Gaida, kad Dianas atvērs savas kajītes durvis. Viņš lūkojas apkārt un apgrīno A klāja gaiteņa greznību.

0

307

albalonga написал(а):

(nu bļin - ja mēs būtu vakar spēlējušas, līdz kam tādam nebūtu nonācis. Renata tik briesmīgi vāja, jo es jūtos tik briesmīgi vāja. Tās ir kaut kādas šausmas - man tagad gribās mīļumu un maigumu, bet nedrīkst - nu nedrīkst vienkārsi tā uzreiz. Tas it kā nozīmētu, ka viņu cīņa beigusies...  )

(Zini? Daņiils arī neuzvedas tā, kā būtu uzvedies aizvakar! Tas ir vāks :D  es zinu, ka viņam būtu jārīkojas savādāk, bet rakstu ko citu :D ehh.. He, šodien, vismaz pagaidām, Daņiils ir atpakļ savā elementā :D )

Daņiils
Vēsais svaigais gaiss lēnām izgaisināja tās dīvainās izjūtas, kas bija viņā jau kādu laiku, prāts kļuva skaidrs, Daņiils ar atvieglojumu juta, ka atgūst sevi, ka pār viņu vairs nevalda tas emocionālais svešinieks, kas iepriekš. Daņiils atlaida Renatas vidukli, bet tā vietā saņēma viņu aiz rokas, nedaudz zem elkoņa, lai viņa nevarētu aizbēgt un pagrieza mazliet pret sevi. Viņa balss jau atkal bija zobgalīga, to papildināja arī tik ierastais smīns.
- Balle tikko ir sākusies un princese jau bēg prom? Vai 12 viņa pārvērtīsies par parastu pelnrušķīti?  - Tā pagrieztu, Renatu nedaudz izgaismoja kuģa gaismas, pietiekoši, lai būtu manāms nedabiskais spīdums viņas acīs. - Vai arī mana klātbūtne ir tik briesmīga, ka tev pat ir jāraud?
Tas tika pateikts kā joks, bet kaut kas parastajiem jokiem raksturīgs tajā pietrūka, tam cauri skanēja tomēr arī kaut kāda daļa nopietnības, lai gan ne seja, ne balss to īsit neatklāja.

0

308

albalonga написал(а):

(  ak, dies`, mans mazais koka cilvēciņš uzmetis lūpu - cik mīļi...  )

( šodien nē bet vakar gan
šodien tikkai ko pateicu)

0

309

Tatjana
Vai visi izliekas? Nē, ne visi. Bet pietiek ar tiem, kas izliekas, lai padarītu visu dzīvi par teātri, jo šie aktieri neviļus iesaista savā spēlē arī visus apkārtējos, visus, ar ko saskaras - citus aktierus un arī patiesos cilvēkus. To visu Tatjana padomāja, bet noklusēja; viņa nevēlējās turpināt šo tēmu, viņai bija apnicis skumt un domāt par negatīvo, pārmaiņas pēc viņa varētu vismaz vienu vakaru priecāties! Un , kad Jose Armando pasmaidīja, Tatjanai uzreiz radās pārliecība, ka tas ir iespējams. Spēja likt kādam pasmaidīt vien bija dzīvošanas un pirecāšanās vērta, tā radīja sajūtu, ka viņa pati ir kaut kā vērta. Pašas izraisīts tuva cilvēka smaids bija viena no skaistākājam lietām dzīvē. Un kā jau daudzas skaistās lietas - uz kādu laiku līdz šim bija aizmirsta.
- Nevaru iedomāties nevienu piemērotāku.
-Varbūt, padejosim?
Tatjana joprojām smaidot, nedaudz koķeti ielika roku Jose Armando elkonī.
- Ar lielāko prieku.

0

310

Renata

Vēsi palūkojās uz viņu. Viņam tas viss bija joks, izklaide. Patiesībā tas kretīns nemaz nezināja, kas ir īsta dzīve; kā ir kad, tevi samīda un izmet...
Viņa nemaz necentās noslaucīt asaras.
- Biju gan domājusi, ka manas acis asaro iesnu dēļ, bet ja nu tu tagad tā saki - kas zin...

Viņa aizgrieza seju un palūkojās kaut kur viļņojošas jūras tālumā.
- Turklāt es nekad neesmu bijusi princese, tāpēc man arī nedraud pārvēršanās par pelnrušķīti... - "Pelnrušķītei ir princis, bet man tāds nav lemts..." Renata nodomāja un atmiņā atkal uzplaiksnīja Raimundo seja. Viņa bija mīlejusi to vīrieti kopš pirmās tikšanās reizes, kad vēl mācījās koledžā un viņas draudzene Fernanda bija iepazīstinājusi savas draudzenes ar savu vecako brāli... Tas viss bija tik muļķīgi! Viņa tachu bija nosolījusies sev nekad neiemīlēties - tas tikai aptumšoja pratu un darīja vāju...

Nē, viņa negrasījās te stāvēt un žēlot sevi. Labak bija piedzerties - vismaz tas ļaus viņai šonakt izgulēties. Jau kopš tā šāviena, ar kuru viņa bija nogalinājusi Arturo, viņa nespēja aizmigt bez miegazālēm vai bez pamatīga alkohola daudzuma...

0

311

diana
izņem no savas varen mazās somiņas mazu atslēdziņu un atslēdz durvis

viņa plaši atvēra durvis

istabā bija viena varen liela gutla ar baldahīnu aivērts gul'ā stāvēja poratīvais dators un mazais princis

pie nelielā kajītes lodziņa bija apaļs antikvariāls galds kas bija pkrauts ar kosmētiku , un dažādām apsvīkātam , aprakstītām lapiņām  ar diviem krēsliem uz krēliem bija saliktas dažas somiņas un kleitas nedaudz tālāk veda durvis uz vannas sistabu, pretī durvīm bija skapis kas bija palicis vaļā, kas bija piebāsts ar dikti daudz drēm , soiņām un uz zemes stāvēja neikravēts koferis ar kurpēm u viens nemz neatvērts koferis

diana palaida linkona roku
un steidzīgi iegāja istābā atstādam durvis vaļā viņa uz gaklda nolika atslēgu un somiņu un iekāopa gultā pie prinča kurš jau atkal rēja
- sveiks jaukais
viņa uz brīdi piemirsa par linkonu
un paskatījās uz viņu tu drīksti ienākt , kaut šeit ir briesmīga nekārtība

0

312

pinocchio написал(а):

( šodien nē bet vakar gan
šodien tikkai ko pateicu)

(vareji pateikt jau vakar, citadi paliki ar savām dusmām un bez smilšu kastes... :rofl:  Bet ja nopietni, tad patiešām - piedod - nu nebija man vakar iedvesmas uz Linku...)

0

313

Linkolns

Ar tādu kā pussmaidu pētīja istabu.

- Hihihi... tava istabas izskatās kā nevīžīgas princeses istaba lielā pilī...

Piegāja pie gultas un pieliecās, lai ar vienu pirkstu paglaudītu Mazo Princi.

- Sveiks, mans mazais draugs...

0

314

albalonga написал(а):

(vareji pateikt jau vakar, citadi paliki ar savām dusmām un bez smilšu kastes...   Bet ja nopietni, tad patiešām - piedod - nu nebija man vakar iedvesmas uz Linku...)

( nu ne jau uz to linkonu tikkai
vispār pa vikautko sakrājās
arī par to ka matilde sāka saruāties bet tad sāra izgaisa
vis kopumā vēl bija visādas dusmas
es jeu nevaru pārmes ka cilvēkam nav atbilstoš garstāvoklis)

0

315

- beidz
nav nemaz tik traki
istaba nav nemaz tik nekārtīga es vakar te piekārtoju bet tad man apnika
turklāt pils - ir pārāk senlaicīgi - brīdi klueē un tad pieceļas pieit pie neatvērtā koferi to attaisa un izņem prinča trauciņu un barībiņu aiziet atpakaļ pie gultas
- turklāt tevējā noteikti ir daudz briesmīgāka

0

316

Jose Armando
Ja reiz Tatjana domāja, ka spēs labi pavadīt laiku kopā ar viņu, tas laikam nozīmē, ka viņa tam uzticas. Vismaz Jose vēlējās, lai tā būtu.
Viņš uztvēra Tatjanas vēlmi vienkārši izklaidēties un viņai uzsmaidīja.
Dejot ar viņu bija dīvaini. Tatjana jau no paša sākuma piesaistīja Jose uzmanību un palika viņa prātā, domās. Viņa nebija tas enģeļmeitenes tips, kurā Jose varēja uzreiz iemīlēties, kā tas bija ar Lusiju vai Penelopi. Viņā bija kas vairāk. Un Jose gribēja uzzinat, kas tas ir.
-Laba mūzika, vai nē? – viņš nezināja ko jautāt, par ko runāt ar šo sievieti. Bet viņam gribējās būt viņas tuvumā, par to nebija ne mazāko šaubu.

0

317

Tatjana
- šai ballei nepiestāvētu kaut kas, kas nebūtu tuvu ideālajam vai pat ideāls.
Dejot ar Jose Armando bija tik jauki un patīkami... Viss sliktais palika kaut kur ārpus šīs telpas, ārpus viņas, ārpus viņu dejas...

0

318

Linkolns

Iesmējās.

- Jā, iespējams, tomēr - jo mazāka istaba, jo mazāka nekārtība tajā iespējama. Mana ir vismaz desmitreiz mazāka par šo...

0

319

Jose Armando
-Tev taisnība.
“Un es esmu kopā ar ideālu sievieti.”
-Vai tu nekad nekļūdies? Tā laikam ir tāda advokātam raksturīga iezīme? – viņš smaidot jautā.

0

320

Sāra
- Tas bija teikts ar ironiju...
Sāra nesaprata, kā šī sieviete var nesaprast ironiju...

Marī
- Un ko tu pats slēp?
Marī joprojām centās novirzīties no tēmas

(albalonga, tavs paraksts ir vienkārši... bez vārdiem :love:)

Отредактировано Norkys (14.03.2008 17:23)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa