TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 321 страница 340 из 742

321

Norkys написал(а):

(albalonga, tavs paraksts ir vienkārši... bez vārdiem )

( :crazy: )

0

322

(ev, pinocchio, Paloma... Nu lūdzu - es gibu ar Renatu un Linku spelēt... A par pārējiem neko nezinu, jo nelasu visu pārejo lomu spēli jau kādu laiku. Sorry... :blush: )

0

323

(āāā, sorry alby, es kaut kā iepriekš nepamanīju Renatas teikto, un tagad... vismaz šobrīd nespēju raksīt, piedod, ja vari! )

0

324

Rūbija

-Paldies.
Sāka ēst zemenes.
-Es dzīvoju daudz kur. Man patīk ceļot izzināt pasauli. :) Piedzimu Londonā. Bet vispār mani vecāki ir no Meksikas. Tagad mēs dzīvojam ASV. Es tur mācos. Bet Tu?
Nomirkšķināja viņam ar aci - diezgan draudzīgi, bet arī flirtējoši.

Džordžs.

Sāka smaidīt.
-Mana dzīve ir lidzīga tāvējai. Kopš nomira mana sieva, es pilnīgi atdevos darbam. Tu jau saproti, ka būt kapteinim nemaz nav viegli. Es daudz ceļoju, draugus un radiniekus redzu reti. Bet kas Tev ir par firmu?

0

325

Alfredo

-He, nu zini, es arī dzīvoju ASV. Tāpēc, iespējams, ka pat vēl tiksimies.

Alfredo viltīgi noteica.

Izabella

-Vai, mums nu gan ir daudz kas kopīgs... Nu, man pieder citrusaugļu uzņēmums.

Izabella pagrieza galvu uz citu pusi, tad pagriezās atkal pret Džordžu.

-Es vēlētos ko iedzert. Tu arī nāksi?

0

326

Rūbija.

Nezinu, vai kādreiz vēlētos vēl satikt šo brunču mednieku...
-Jā, var būt.
Iedzēra šāmpanieti. Skatījās uz Alfredo, to pētījot.

Džordžs.

Tik tiešām, mēs esam līdzīgi. Šī sieviete mani piesaista
Atjēdzās, ka sejo ar Izabellu jau apmēram pusstundu.
-Jā, protams iesim. Ko Tu vēlies dzert?

0

327

Aleksejs.

-Es?
Nevainīgi pasmaidīja.
-Es neko neslēpu, bet Tu noteikti slēpj.
Pienāca tuvāk Marī un sāka viņai viltīgi, sazverestīgi smaidīt.
-Saki, vai Tev nav godīgi profesija, ka Tu nevēlies to teikti? Vai arī nelikumīga?
Jautājoši uz viņu skatījās.

0

328

Alfredo

Skatās Rūbijas acīs, nenovērsdams skatienu.

Izabella

-Es dzeršu baltvīnu. Man kaut kā prasās.

0

329

Džordžs.

Pienāca pie viesmīļa, pasūtīja dārgāko baltvīna pudeli. Tad palīdzēja Izabellai apsēsties.
-Izabella, bet vai Tu kādreiz biji precējusies.
Džordžu ļoti interesēja šīs jautājums, viņš pats nezināja kāpēc.

Rūbija.

Pamanīja Alfredo flirtu.
Vai viņš domā, ka spēs mani savaldzināt? :D Nē, viņam tas neizdosies. Pēc Daņiila es vairs nekad neskatīšos uz brunču medniekiem. :)
-Vai Tu te esi viens? Es domāju uz kuģa...

0

330

Izabella

-Paldies

Izabella pateicās Džordžam un veltīja laipnu smaidu.

-Jā, biju gan precējusies... Bet mans vīrs tagad ir miris. Patiesībā uzņēmums arī piederēja viņam. Nu jā, un pēc viņa nāves es sāku pieļaut daudzas kļūdas... Ko tad vairs par to, viss ir mainījies un turpināsies mainīties. Dzīve iet uz priekšu.

Alfredo

-Jā, esmu gan viens.

Alfredo izbrauca ar roku caur saviem matiem.

0

331

Marī

No visa spēka iesit viņam pļauku.
- Idiots!

0

332

Daņiils
Viņa teica, ka vainīgas iesnas, bet acīs bija tik daudz skumju un sāpju, ka, ja iesnas pat bija te pie vainas, tas nebija tomēr vienīgais asaru iemesls. Kas tagad notika? Renata - drošā, pārliecinātā, tik stiprā Renata raudāja? Par ko? Kas bija viņas dzīvē tāds, kas izsauca šīs asaras? Varbūt tas arī bija padarījis viņu tādu, kāda viņa bija, lai aizsargātu sevi no pāridārijumiem, ko varētu veikt apkārtējie?
Jā, prāts tagad bija skaidrs, viņš vairs nebija Renatas varā. Bet tas nemainīja faktu, ka viņa tagad stāvēja šeit, viņa prīekšā, acīm klusi ritot no skaistajām acīm. Daņiils sajuta vēja brāzmu un redzēja kā Renata notrīc. Ne mirkli nedomādams, viņš atlaida Renatu, ātri novilka savu žaketi un aplika to Renatai ap pleciem.
- Tā tu saaukstētos vēl vairāk.
Daņiils stāvēja aiz Renatas, viņa plaukstas joprojām atradās uz Renatas pleciem, kur tās nokļuva apliekot viņai žaketi. Daņiils ieskatījās jūrā, tik nemierīgā un mainīgā - tāpat kā izjūtas, ko viņā radīja Renata. Šobrīd, stāvot tik tuvu viņai blakus, jau atkal tik izteikti jūtot viņas neatkārtojamo smaržu, gribējās piekļaut viņu sev klāt pavisam cieši... Bet Daņiils stāvēja nekustīgi.

0

333

(rakstīju, rakstīju Renatas izjūtas, bet dators nokārās. Skaļi kliedzu!  :mad:  Nu otriz tā un tik gari noteikti nesanāks...)

Renata

Turpināja lūkoties talumā viļņos. Iekšēji centās pārliecināt sevi, ka jāiet uz savu kajīti, bet nespēja. Zināja, ka viņai vajadzētu atteikties no žaketes, bet nevareja. Viņš bija tik tuvu, viņa rokas bija uz viņas pleciem. Viņa sajuta siltumu... Tomēr asaras nepārstāja ritēt pār viņas vaigiem. Viņa jutās tik muļķīgi, viss tas bija tik stulbi. Viņa devās ceļojumā, lai aizmirstos, lai noslēptos no cilvekiem, galvenokārt no vīriešiem. Bet bija satikusi jau 3! Un 2 no tiem bija viņu noskūpstījuši. Izņemot šo, kas bija tik tuvu, kurš zobgalīgi cīnījās ar viņu, bet tā arī joprojām nemēģināja pat noskūpstīt. Kāpēc? Vai viņa spēle bija vel rafinētāka par 2 ieprieksējiem? Vai varbūt viņš viņu nemaz neiekāroja? Tā tas varētu būt - galu galā šobrīd viņa bija kā pilsdrupas, viņa bija sagrauta. Smiekli mijās ar muļķīgām asarām, garastāvokļi manījās minūšu laikā, naktīs rādījās tikai murgi... Un tomēr viņš bija te. Tik eksotisks - no pašas Krievijas. Tik pievilcīgs, neapšaubāmi izglītots un labi audzināts. Bet kāpēc - kāpēc viņš te bija? Kāpēc viņš jau nebija devies prom meklēt kādu labāku kompāniju? Vai viņam bija palicis viņas žēl? Vai varbūt viņa bija tik nesaprotama, ka viņa ziņkārība lika palikt?
Vismuļķīgakais bija tas, ka viņa priecājās par viņa klātbūtni, viņa negribēja, lai viņš dodas prom un negribēja arī pati doties prom. Vai viņa gribēja ar viņu pārgulēt? iespējams, jo viņa juta sexuāla rakstura simpātijas pret viņu? Bet vai viņa to maz spētu? Pēdējoreiz tas bija toreiz, kad tas kretīns izvaroja viņu... Viņa joprojām jutās netīra... Viņa negribēja palikt viena, bet arī vairījās no kompānijas. Bet ar viņu bija savādāk - Daņils nebija kaut kāda kompānija. Viņš bija... Viņa nespēja to nodefinēt. Tas bija tik jocīgi. Ta nebija tikai sexuālā spriedza. Tā reizē bija raksturu cīņa. Un viņa izaicinājums darīja viņu stipru, atgrieza veco Renatu.
Pēkšņi viņa pagrieza galvu un palūkojās uz viņu.
- Vai tu šonakt piedzersies ar mani? Man apnicis piedzerties vienai.

0

334

Daņiils
Ilgu laiku valdīja klusums, tikai jūras šalkoņa un attālie balles trokšņi virmoja gaisā, sajaucties ar viņu elpām. Daņiils nesaprata, kāpēc joprojām atrodas tur, kāpēc neiet prom, kāpēc nebēg, ja jūt, ka Renatas klātbūtne jauc mūrus, par kuru esamību viņš nekad nebija pat tā īsti zinājis. Bet tagad izrādījās, ka zem parastā brunču mednieka varētu būt vēl kas cits, savādāks Daņiils, un Renata pat necenšoties milimetru pa milimetram tuvojās tam. Pat tagad, nedarot neko, tikai stāvot un ļaujot būt ar viņu, šie iekšējie mūri lenām drupa.
Kāpēc Renata viņam bija tik svarīga? Kāpēc viņu tā uztrauca viņas asaras? Bet fakts nemainījās - tā tas patiešām bija.
Renata pagrieza galvu, viņas seja, no asarām mirdzošās acis bija tik tuvu...
Jautājums... Tas izskanēja tik rūgti, tik sāpīgi un viņas balsī ieskanējās arī tāds kā lūgums. Nolādēts, kas ar viņu notika? Kāpēc vinš tagad nepasmīnēja un neizteica kādu dzēīgu piezīmi par viņas alkohola mīlestību vai nepajokoja? Kāpēc neizmantoja brīdi, kad Renata bija tik vāja, lai viņu pavedinātu? Bet nē, viņš nedarīja neko no tā. Tā vietā viņš lēni pacēla vienu roku un ar pirkstu galiem viegli noslaucīja Renatas asaras.
- Tikai, ja tu apsoli vairs neraudāt.
Viņa balss skanēja klusi un savādi maigi - tādas notis viņš pats savā balsī nebija nekad dzirdējis.

(ak jel, tas ir ... neapturami :D  nu nevar Daņiils būt nejauks, kad Renata tāda... )

0

335

Renata

- Es nemaz neraudu, es jau teicu, ka iesnas... - Viņa asi iebilda, atraujot viņa pirkstus no sejas un pati aši notraucot asaras. - Man kajītē vēl jābūt Jim Beam pudelei. - Viņa negaidīja atbildi, bet noņēma no pleciem viņa žaketi, iespieda viņam rokās un devās un A klāja pusi.

0

336

Aleksejs.

Apstādināja viņu, turēja viņas roku. Pārsteigts, ļoti nikns.
-Vai Tu traka esi? Ko vēl es varēju padomāt, ja Tu klusē?

0

337

Džordžs.

-Jā, mums tiešām ir daudz kopīga. Mēs esam atraitņi. Un... Vai tagad Jūs esat viena, vai tomēr spējat atrast otro pusīti?

Rūbija.

Viņš ar mani flirtē. Hm... Nu kāpēc man patīk tādi vīrieši?!
-Bet man ir līgavainis.
Gribēja redzēt Alfredo reakciju.
Rūbija sameloja. Viņa atteica Krisam, tomēr viņš turpināja viņu vajāt: zvanīja katru dienu, sūtīja orhidejas, citas dāvanas. Kriss patīka Rūbijai, bet tā nebija mīlestība.

0

338

(mani rīt te nebūs. :((( Būšu Rīgā)

0

339

Marī

- Zini, Aleksī! Tu laikam dzīvē neesi saticies ar savādāk sievietēm, ja jau mani par tādu uzskati!
Marī acīs bija manāms niknums

0

340

albalonga написал(а):

(ev, pinocchio, Paloma... Nu lūdzu - es gibu ar Renatu un Linku spelēt... A par pārējiem neko nezinu, jo nelasu visu pārejo lomu spēli jau kādu laiku. Sorry...  )

( piemīlīgi , bet tiktuā nesaprotu kāpēc ar citiem nespēlējies
vienmēr jau iņus nedaudz var pārveidot pēc savas patikas
bet nu es laikam arī nelasu citu rakstīto vinekāši nav laika un tad vēl sajūka
labi ir lieta ko palsasu
bet nu es jau aizvakar teicu ka man vakar bija jābrau uz žetonvakarun smilšu kastē spēlēties nesanāks
es jau pati gribēju gan ar dianau un pavisam noteikti ar savu metildi 0 kas jau man ir kļuvusi varen tuvu)

Norkys написал(а):

Sāra
- Tas bija teikts ar ironiju...
Sāra nesaprata, kā šī sieviete var nesaprast ironiju...

matilde
- ar ironiju - viņa mākslīgi iesmējās - ironija ir lieta kas spēj noglēt un spēj uzcelt kādjās un tieši tāpēc es ironiju neciešu - viņa paņēma apelsīna sula glāzini un ātri to izdzēra , ja tas būtu alhakols drīz viņa piedzertos bet tas nebija jo viņai jau kā jau daudziem "māksliniekiem"ir bijušas provbleēmas ar alhakolu un tāpēc vienīgā izeja ir piezerties ar apelsīna sulu, viāna piekātrtoja kleitu

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa