TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 361 страница 380 из 742

361

Eva
Pēc šīs dienas uzbrukumiem (Alekseja mežonīgiem skūpstiem :D) viņa negribēja, lai viss norit pārāk strauji. Bet šo skūpstu viņa gaidīja. Un tas bija tieši laikā. Tas ideāli iederējās šajā mirklī, saskanēja ar viņas izjūtām.
Eva sajuta Jude lūpas uz savējām. Tas bija maigs skūpsts. Un neko citu viņa šobrīd nevēlējās. Jude patika viņai tieši ar savu savaldību, maigumu. Eva ilgojās pēc mīlestības un šķiet, ka viņa beidzot to saņems. Varbūt, pat no vairākiem vīriešiem vienlaikus.
Eva atrāvās un iesmējās.
-Tu domā, ka esmu izlaidīga?

0

362

Jude izbaudīja mirkli un skūpstu.. Sajūtot, ka Eva atraujas, viņš samulsa, bet tad pasmaidīja..
- Izlaidīga? Nebūt nē.. - viņš iesmējās un turpināja - Kapēc Tu tā domā?
"Kautgan mazliet izlaidīga izskaties, bet varbūt es maldos..?" Jude nodomāja.
"Kapēc viņa man to jautā..? Varbūt apreibinājusies no martini glāzes..?" pēc brīža atkal nodomāja un prātā iesmējās..

0

363

(

GaBy написал(а):

Varbūt apreibinājusies no martini glāzes..?"

:D :D :D Varbūt.

GaBy написал(а):

Kautgan mazliet izlaidīga izskaties

Nu, bļin! Oblom. :D Eva tik ļoti nopūlas, lai izskatītos tīra un nevainīga meitene! :P )

Eva
-Es nezinu, vienkārši... Es šobrīd vispār nezinu ko un kāpēc daru. Bet man tas patīk.
Un tas labi, ka tu tā nedomā, jo tu man patiešām patīc un es negribētu, lai tu domā par mani sliktu.
Viņa smaida Jude.
“Neviens pret mani vēl nebija tā izturējies. Tik uzmanīgi, tik patiesi… Tik…”
Viņa apskauj Jude.
-Labi, varbūt iesim atpakaļ? Paliek vēss.

(GaBy, es tagad laikam iešu. Atā! Paldies par spēli, tas bija varen jauki. Man tagad gribas... Es pat nezinu, ko man gribas! :D Bet man patika. :) )

0

364

- Man nav iemesla, lai domātu parTevi sliktu. Man tu liecies tik patiesa un neatkārtojama..
Viņam sāk palikt mazliet vēsi, jo sagriežas vējš. Viņš jūta patiesi glaimots par Evas vārdiem.
- Ejam atpakaļ, man arī paliek mazliet vēss.
Viņš satver Evu aiz rokas, pieglauž sev tuvāk un ved viņu atpakaļ uz balles telpu..

(Raganiņ, Tev arī milzīgi liels paldies par šo spēli. :) Bija varen jauki. ;) Atā!http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif)

0

365

(uh
cik jauki jude un eva šodien uzdarboja
- tīk)

0

366

Sāra sajutās idiotiski... Lai ko Sāra teiktu, otra sieviete visu atspēkoja!
Sāra ieskatījās savā vīna glāzē un paskatījās uz Matildes sulas glāzi. Sāra nesaprata ko dara, bet vīna glāze izslīdēja viņai no rokām saplīstot sīkās drumslās...

0

367

matilde noskatījās uz plīstošo vīna glazi
viņas acu priekša radās glezna un šoreiz neizplūsui ne neskaigdra bet gan ļoti skaita un ļoti saprotama
viņai galvā noksaņēja kliskškis
matilde pacēla acisno saplīšusās glāzes un paskatījās uz šaru
- ironija tiktiešam ir nēvējoša , pat pavisamnezsvarīga glāze asiņo tās priekšā

0

368

Sāra saprata, ka viņai taisnība un šī sieviete ir māksliniece!
- Asiņo... Īpatnējs domu gājiens!

0

369

- pasaule asiņo pat tad ja tā netiek pārgriza vai vai sasķīdusi sīkās drumsās
bet tiktuā būtu labāk ja kāds pasauli apkoptu
būs labāk ja kādu pasaulsiet lai savāktu
citādāk no pasaules asoņošanas cietīs vēl kāda planēta
- viņa paņema jaunu apelsīna sulas glāzi un skatījās uz priekšu
viņa nemaz nevēlē'jās vairs dzert bezjēdzīgo appelsīnu sulu
viņas roka laprāt pasniegtos pēc vīna kaut pēc ķas uz zemes un nogaršotu to ar viena pirksta pieskārienu
viņa nedaudz nervozi pielika glāzi pie lūpām un izgaršoja vienu malku itkā tas būtu vīns

0

370

Sāra nolēma aiziet un pasaukt kādu, kas savāktu lauskas.
- Atvainojiet, bet es iešu pasaukt kādu, kas uzkoptu šo... šīs lauskas

0

371

matilde
- protams, lasukas vienmēr kādam ir jāuzkopj un vienalga kas tas būtu , kaut paratākasi dārznieks - 'velme pēc vīna pārgāja un viņa paņēma uz kociņa uzprosto augli

0

372

Aleksejs.

-Es Jūs vispār nesaprotu. Kā Jūs uzdrīkstāties kliegt uz mani. Es neesmu vainīgs, ka Jums ir tāda profesija. Tagad esmu pārliecinājies par to, jo citādi Jūs neklusētu. Un vispāt, man nepatīka Jūsu sabiedrība. Atā.
Viņš bija dusmīgs. Kā šī sieviete varēja mācīt viņu? Marī sākumā ar viņu atklāti flirteja, tad samulsa par profesiju. Viņa noteikti vēlās slēpt savu tumšo pusi, izliekoties par apvainoto.
Viņā aizgāja, jau gribēja doties uz savu kajīti, kad pie ieejas sastapa Evu un Judi.
-A... Atkal jūs abi?

Džordžs.

Jau atrada otro pusīti? Viņa runā par Maļinovski? Šī atbilde lika viņam nedaudz noskumst.
-Es nešaubos, ka Jūs varat iekarot jebkuru vīrieti, tāpēc Jums ticu. Es arī vēlos sastapt savu mīlestību.
Viņš jau kļuva nedaudz greizsirdīgs, jo viņam nepatīka, kad viņa klātbūtnē runāja par citu vīrieti.

Rūbija.

Viņa nezināja, ka Alfredo ir tik pāšpārliecināts. Tomēr viņai patīka šīs flirts.
-Jā, neesmu. Tomēr esmu diezgan jauna. Man ir 20 gadi. Bet kāpēc Tu vēl neesi apprecējies? Cik Tev ir gadu?

0

373

Izabella

Redz nepatiku Džordža sejā, kad Izabella sāk runāt par vīrieti, kuru jau ir noskatījusi. Pats jautāja...

-Jā, kurš gan nevēlas... Bet par to īsto vienmēr nākas cīnīties.

Alfredo

-Redz, nu man ir 24 gadi, jūtos vēl par jauns, lai precētos. Vajag taču būt drošam, ka izvēle ir pareizā. Un tu ar labāk nepārsteidzies...

Alfredo diezgan neuzkrītoši piebilda.

0

374

Džordžs.

Saprot Izabellas mājienu un padomā par Renāti. Tomēr - nē, viņa nebija īsta. Mūsu raksturi krietni atškiras, es nevarētu iemīlēties viņā. Tā bija kāda simpātija, bet ne vairāk.
-Jā Es arī uzskatu, ka par sievieti jācīnās. To es arī darīšu.
Saskandināja savu glāzi ar Izabellas glāzi. Domāja par to, ka Izabellu viņš nepalaidīs garām.

Rūbija.

-Es arī nesteigšos. Tomēr nedrīkst aizmirst to faktu, ka neprecēta sieviete drīz pārveršas par veco jaunavu (staruju devu), bet vīrietis ar gadiem tikai kļūst vērtīgāks, glītāks, gudrāiks.
Pasmaidīja Alfredo, paņema vēl zemeni un sāka lēni to kost, baudot tas sului un garšu.

0

375

rubi написал(а):

veco jaunavu (staruju devu),

(tas domāts - vecmeitu?)

0

376

pinocchio написал(а):

(uh
cik jauki jude un eva šodien uzdarboja
- tīk)

(Man prieks, ka tev patika, pinocchio! :) )

Norkys написал(а):

(tas domāts - vecmeitu?)

(Es atļaušos atbildēt rubi vietā. "Staraja deva" tiešām ir vecmeita. ;) )

0

377

(eh... Mums te bij ja tā var teikt lielā pavasara tīrīšana. Atbrīvojos no daudzām nevajadzīgām lietām un vieglāk palika. Esu pārgurusi. Spēlēties spētu vienīgi ar Renatu, bet Palomas protams nav... Eh...)

0

378

albalonga написал(а):

(eh... Mums te bij ja tā var teikt lielā pavasara tīrīšana. Atbrīvojos no daudzām nevajadzīgām lietām un vieglāk palika. Esu pārgurusi. Spēlēties spētu vienīgi ar Renatu, bet Palomas protams nav... Eh...)

pavasara tīrīšana ir varen nogurdridnoša darbošanās - saprotu
bet tad man ismaz ir tas  100% kliskšķis kad ir šacies pavasaris)

0

379

(gribēju pajautāt par kuģa grimšanu. ;) Vai tas tiešām rīt notiks? :O Vai nevar līdz otrdienai, trešdienai pagaidīt? :) Man rīt būs katastrofiski maz laika,(līdz 15.00 skolā, 15.30 spāņu valoda, 19.00 - salsa, + otrdienā k/d)  nevarēšu spēlēt, turklāt brālēnam būs 18 gadi. Tāpēc 3 mani varoņi nevarēs spēlēt - grimt, glābt kādu... :D Savu varonību vai bailes parādīt...:))

0

380

(nu tā tas kuģis vispār nenogrims, es skatos... :D  Trešdien atkal Palomai žetonu vakars... Eh, pat nezinu. Nu davai tad tā - kuģis grims ceturtdien. Galu galā brīvdienas būs sākušās un piektdiena būs brīva pat man. Ceturtdien kuģis grims un punkts. Vairs neatlikšu!!!!!!!!!)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa