TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 401 страница 420 из 742

401

Viņi paiet bišku malā..
Jude uzreiz jautā Evai:
- Kas ir šis kungs? Kapēc viņš tā uzmācas Tev? Vai man ar viņu parunāt?
Viņš izskatījās mierīgs, tomēr viņam iekšā viss vārijās..

0

402

Aleksejs.

-Ko tas nozīmē? Eva, mīļā, Tev jāsaprot, ka mums jārunā. Šī lieta nevar gaidīt.
Pievērsas Jude.
-Lūdzu atstājiet mūs divatā!
Runāja it kā satraukti.

0

403

Eva
-Ko pie velna tas nozīmē?! – Evas acis zibeņo.
-Es jums neesmu nekāda „mīļā”! Un man nekas ar jums nav runājams! Lieciet mani mierā!

(:O Aleksejs aizmirsa savu lomu?)

0

404

Jude dzird, ka Aleksejs nosauc Evu "Mīļā.."
- Mīļā? Tātad tu viņu zini... - Jude jūtas kā no laivas izmests..
- Tad tu ar mani tikai spēlējies? Un es domāju, ka Tu esi savādāka..

(piedodiet, ja pārsteidzos.. :D)

0

405

(nē, neaizmirsa. Eva taču nelūdza viņu klusēt, bet tagad it kā kaitina, tāpēc viņam jātbild viņai tā, lai Eva nobistos mazliet, ka viņš var izpļāpāties ;))
Aleksejs.

-Eva, es Tevi nelikšu mierā, kāmēr Tu neaprunāsies ar mani!
Viņa acīs parādījās dusmas un draudi, kuri bija redzami tikai Eva, jo viņa saprata par ko iet runa.

0

406

Eva
Nobīstas, jo Jude reaģē, tā, kā Aleksejs bija paredzējis, taču to neizrāda.
"Nekā nebija! Tu mani nepieveiksi! Otro reizi ar vienu un to pašu triku! Stulbenis!"
Jude
-Jude, neklausies viņā! Es zinu tikai šī "kunga" vārdu, jo viņš pats to pirmīta pateica. Un es nesaprotu, ko viņš vēlas panākt.
Aleksejam
-Kā vēlaties. Es pasaukšu apsardzi. Jūs man esiet līdz kaklam! Visu vakaru bojājat!
Eva pārliecinātā gaitā dodas pie tuvākā kuģa darbinieka.

(Man pieleca. :D Tikai nav par ko klusēt. :D :P Un nekas, GaBY, gan jau...)

0

407

Aleksejs.

Nāca Evai līdzi Apturēja viņu aiz rokas. Pietuvojas viņai tuvāk. Runā ar Evu tā, ka neviens viņus nedzird.
-Kas Tev ir vajadzīgs no šī vīrieša? Kādēļ Tu dod priekšroku viņam? Viņš taču pat nav īsts vīrietis, ņūņa kāda!

0

408

(atvainoiet, ka ilgi atbildēju, nepamanīju Gaby ziņojumu, bet Raganas neredzēju, jo tas bija citā lappusē)

0

409

(rubi, ko saki, ja tagad Jude uzrīkotu mazu asinsizliešanu - kautiņu..? :D lai vnk Jude tad beigās nozustu un tad jūs tur varētu skaidroties..)

0

410

Eva
Piespiedu kārtā apstājas.
-Tu laikam daudz no sevis iedomājies? Jā? Pārāk daudz! – viņa izsmejoši saka.
-Tu nemaz neesi tik vērtīgs objekts!!!
Eva dusmojas, ka Aleksejs jaucas viņas plānos.

0

411

(man jau jāiet... :( Atā!)

0

412

(žēl.... :(:(:( bet nu ok, tad atā. :))

0

413

(:O Tā vienmēr! :dontcare: Es jau v predvkušeniji.... :D Atā! Tad līdz rītam? :) )

0

414

Paloma написал(а):

Daņiils
Iesnas. Lai nu tās būtu iesnas, ja pati gribi tam ticēt. Daņiils sajuta kā viņam rokās tiek iespiesta žakete un kā Renata pēkšņi pagriezas un jau dodas prom. Brīdi pastāvējis viņš pāris soļos panāca Renatu un uzlika žaketi atpakaļ uz viņas pleciem.
- Tu jau esi pietiekoši saaukstējusies.
Bet šoreiz viņš nepaturēja rokas uz Renatas, bet gan iebāza tās bikšu kabatās un soļoja vienā solī ar Renatu uz viņas kajīti - šo ceļu viņš jau zināja lieliski.

Renata

Apstājās pie savas kajītes durvīm un sāka meklēt atslegas savā somiņā. Viņa neatrada tās uzreiz un sāka reāli rakņāties, bet vienalga nespēja tās atrast.

- Nolāpīts... - Viņa izskatījās nīgra un dusmīga.

Tas viņai atgadījās bieži. Viņa nemedza pazaudēt rotaslietas, bet atslēgas bieži. Nereti viņa mēdza atstāt mašīnas atslēgas mašīnā un aizcirst durvis... Viņa mēdza būt izklaidīga šajā ziņā.

Viņa turpināja rakāties.

- Pie velna - kur gan tās ir?

0

415

Izabella

-Jā, Titāniku es esmu skatījusies.

Izabella ļāva Džordžam, lai viņš izpleš viņas rokas. Nemierīgais okeāns viņu fascinēja un apbūra.

-Protams, ka es gribētu to tā vērot. Tomēr okeāns ir noslēpumu pilns, tam nedrīkst uzticēties.

Alfredo

-Ak jā, atvaino.

Alfredo atjēdzās.

-Ja acu priekšā tāds skaistums, tad laika izjūta pazūd. Ejam tad ar padejot.

Alfredo piecēlās un pasniedza Rūbijai roku.

0

416

GaBy написал(а):

(rubi, ko saki, ja tagad Jude uzrīkotu mazu asinsizliešanu - kautiņu..?  lai vnk Jude tad beigās nozustu un tad jūs tur varētu skaidroties..)

(es ļoti atvainojos, ka tik pēkšņi pazūdu, bet atnāca mamma. :D Viņa teica, lai eju mācīties un pati apsēžās pie datora. :(
Meitenes, ko man tagad darīt? :D Cik es sapratu, tagad būs kautiņš, bet tad Jude pazūdīs. Tā? :) Tikai, ko man tagad jādara? :D Kautiņu Aleksejs nesāks, viņš nav aizvainota puse. :D Tāpēc es tagad atbildēšu Evai, bet tad iejauksies Jude, ok? :)

Aleksejs.

-Vērtīgs objekts?
Viņš iesmējas. Viņa prāts izskaidrojās.
-Tātad Tu esi ar Jude un Garedu tikai naudas dēļ?
Aleksejs nespēja noticēt, ka šī mežone, kura pretojas viņu abu jūtu ķīmijai, kaislei, ir gatava to visu mainīt pret naudu... (Kā Rubi - telenovelē :D :D :D) Tomēr viņš nebija gatavs atteikties no viņas. Aleksejam Eva patīka un pat ļoti. Viņam patīka Evas dusmas, kaitināt viņu.
Viņa aizmirsīs par naudu.

Džordžs.

-Jā, tā ir. Okeāns ir bīstams, bet arī varens.
Džordžs turpināja stāvēt apskavies ar Izabellu. Šī sieviete viņu fascinēja. Tā pati bija kā okeāns - noslēpumaina, īpaša, bet arī bīstama.

Rubi.

Padeva Alfredo savu roku. Viņi aizgāja uz zalles deju pusi. Skanēja jautra melodija. Rubi skaisti dejoja. Viņai bija ļoti plastiskas rokas, kājas, gurni. Rubi baudīja deju, tās vienmēr ir palīdzējušas viņai atslābināties.

0

417

(rubi, cik es sapratu būs tā - Jude uzsāks kautiņu un tad aizies... ko darīs Eva, nezinu, cik no Raganiņas sapratu, tad Eva laikam atstās Alekseju ar garu degunu un ies aprūpēt Jude. :D rīt būsi ap to laiku, kad spēlējām? :) tad arī Jude sāks..)

0

418

Izabella

Izabellai uz klāja joprojām bija nedaudz vēsi, tomēr viņa nedrebinājās.

-Jā, tu padomā, daudz varenāks, par cilvēci...

Alfredo

Dejoja ar Rūbiju un apbrīnoja šīs sievietes kustības. Jutās lepns, ka dejo ar, viņaprāt, skaistāko sievieti zālē.

-Tu esi fantastiska...

0

419

(es, ja stundu saraksts nemainīsies, līdz 13.0. būšu skolā, tad varēšu būt te. Tiaki man 19.00. ir repetors. Tāpēc vēlams būtu, kādos 15.00. :))

Džordžs.

-Okeāns var izšķirt cilvēku dzīvi. Viņš dod pārtiku, iespēju pārvietoties un arī atņem cilvēkiem dzīvību.
Džordžs domāja, ka ar Izabellu viņš varēja runāt par visu. Viņš pietuvojas tuvāk tai. Paskatījās viņas mirdzošajās acīs un noskūpstīja viņu.

Rubi.

Viņa bija pieradusi pie komplimentiem, tāpēc šīs kompliments viņai nebija īpaši svarīgs. Tomēr bija patīkami dzirdēt tādus vārdus no tāda skaistuļa.
-Paldies.
Smaidīja, gribēja patikt visiem, kas atrodas zālē, bet īpaši jau Alfredo. Ja nepaveicās ar Daņiilu, tad paveiksies ar viņu, vai arī ar nākošu. Turklāt mani gaida Kriss. Rubi, domājot par līgavaini, iedomājas, kā viņš tagad justos, ja zinātu, ka Rubi flirtē jau ar 3. vīrieti dažu dienu laika. Šī doma viņu uzjautrināja.
-Tu lieliski dejo. Vai Tu bieži apmeklē naktsklubus?

0

420

(varu mēģināt tikt 15, bet par Raganu neko nezinu. :( gan jau tiksimies tad šeit. ;))

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa