TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 421 страница 440 из 742

421

(labi. Es ceru, ka būšu. ;) Atā! :))

0

422

Izabella

Kad Džordžs viņu noskūpstīja, Izabella pēkšņi atrāvās. Viņa taču nav tāda padauza, lai brīvdienu laikā salaistu ar kuru katru... Izabella aizgrieza galvu.

-Kāpēc jūs tā izdarījāt?

Pagriezās atkal pret Džordžu.

Alfredo

-Paldies tev arī. Naktsklubus mēdzu apmeklēt gandrīz katru nedēļu. Bet zini - tur nebija nevienas tādas sievietes, kā tu.

Alfredo jau atkal flirtēja.

0

423

Džordžs.

-Es to darīju, jo nespēju savaldīties. Tu man ļoti patīci. Tevī ir kaut kas tāds, kas nepiemīt citām sivietēm. Es saprotu, ka tā laikam bija kļūda, bet citādāk jau nevarēju.

Rubi.

Atkal komplimenti... Nabags Kris.
-Man patīk tusēt, bet naktsklubus apmeklēju ne īpaši bieži. tas nepatīk vecākiem, kā arī elitei. Tāpēc apmeklēju bagāto cilvēku, arestokrātu tusiņus. Tie ir diezgan garlaicīgi. Tāpēc esmu priecīga, ka esmu te. Vecāki domā, ka esmu te ar draudzeni.

0

424

Izabella

Izabella neko vairs neteica, tikai nogrozīja galvu un pasmīnēja.

Alfredo

-Oho, un tātad tu vecākiem spēlē paklausīgo meitiņu... Jauki, ar katru brīdi tu man iepatīcies arvien vairāk. Pēc balles es tevi varētu iepazīstināt ar savu kajīti, ja tu vēlēsies, protams...

Alfredo it kā neuzkrītoši piebilda.

0

425

Rubi.

Zināja, ka Alfredo iz bezkauņa, bet kā tāda.
Rūbija iesita viņam pļauku.
-Neviens ar mani tā neizturēsies!
Dusmīga devas izejas virzienā.

Džordžs.

-Izabella, ka notika? Vai Tu mīli citu?
Pats atcerējās Maļinovski.

0

426

Alfredo

Bija pārsteigts. Piecēlās un gāja tajā pašā virzienā, kur Rūbija.

-Pagaidi! Nē, tu pārprati! Neaizej!

Izabella

Arī iedomājās par Maļinovski.

-Iespējams...

0

427

Džordžs.

Nevar būt... Es cerēju, ka viņa teiks ko citu...
-Izabella... Es Tev palīdzēšu aizmirst viņu.
Cerība mirst pēdēja.

Rubi.

Tālāk gāja izejas virzienā.
-Nu, ja protams!
Viņa bija ļoti dusmīga.

0

428

Izabella

-Ir pagājis tik neilgs laiks. Un es vēl nedomāju par padošanos.

Izabella kategoriski uzstāja.

Alfredo

Saķer Rūbiju aiz rokas.

-Nu neaizej taču tā!

0

429

GaBy написал(а):

varu mēģināt tikt 15, bet par Raganu neko nezinu.

(Jā, es tikai tagad tiku pie datora. :()

Eva
Viņai ļoti nepatika doma, ka Aleksejs varētu saprast viņas spēli. Bet... Nesaprata vēl. Bez naudas bija arī jūtas. Jude patiešām patika Evai. Bet varbūt viņa to tikai iedomājās?
-Nav tava darīšana! – viņa atcērt. Un labāk liecies mierā pa labam. Tu mani neinteresē. – viņa ar nicinājumu nopēta Alekseju.
- Un runa nav tikai par naudu. - Eva smīn. Tā gan ir izlikšanās, jo Aleksejs šķiet visai pievilcīgs vīrietis, ja vien... Ja vien viņš tik ļoti nekaitinātu Evu.
Eva skatījās pa malām un domāja, vai vajadzētu turpināt gājienu.
„Pats viņš laikam nerimsies.”
Eva iet tālāk.

0

430

Džordžs.

Vai tiešām viņa iemīlējas šajā? Džordžs nevarēja tam ticēt...
-Kā vēlies. Ceru, ka Tu neterē laiku velti.

Rubi.

-Ko Tev vajag?
Viņa apstājās un skatījas Alfredo acīs.

0

431

Izabella

Nopietna.

-Es laiku velti tērēt nemēdzu.

Alfredo

-Es nevēlētos zaudēt tavu sabiedrību!

Alfredo neveikli izstostīja.

0

432

( kas nevaeinam bērnamsmilšu kastē nav jābūt skolā
kas tas ir ka visi tik ātri mājās
un es vēl sēdēju savā debīljā valsts ģimnāzijā)

0

433

pinocchio написал(а):

kas tas ir ka visi tik ātri mājās
un es vēl sēdēju savā debīljā valsts ģimnāzijā

(Es tikko atnācu. ;) Nez vai tas ir agri. :D)

0

434

(haha, man jau vēl uz vijoles stundu jāiet :D )

0

435

(mums šodien nebija 2 pēdējo stundu ;))

Rubi.

-AK tā? Bet Tu domā, ka mani interesē Tava sabiedrība? Tev jāsaprot, ka ar tādam sievietēm kā es, nedrīkst tā izturēties.

Džordžs.

-Redzēsim. Es nevēlos, lai Tu skrietu pakaļ kādam vīrietim, kurš nemaz nav Tevis cienīgs.

Отредактировано rubi (18.03.2008 16:04)

0

436

Alfredo

-Ar tādām sievietēm? Un par kādu tad tu sevi uzskati??

Izabella

-Zini... Tur tev gan ir taisnība...

Izabellas sejā atkal nez no kurienes bija parādījies smaids - viltīgs, bet tomēr.

0

437

Rubi.

-Par godīgu, cienīgu. Es neesmu nekāda spēļmantiņa.
Dusmas pamazām pārgāja.

Džordžs.

Pamanīja Izabellas smaidu. Tas nozīme, ka man ir izredzes.
-Nu, redzi. Labāk vairs nerunāsim par to. Pastāsti, vai Tu daudz ceļo? Kāpēc devies šajā ceļojumā?

0

438

Tatjana smaidot noliedzoši pagrozīja galvu.
- Kas neriskē, tas nedzīvo. Ja neriskē, tad ne tikai izvariās no sliktā, bet arī no labā. Un man patīk dzīvot piepildītu dzīvi, nevis eksistēt baidoties.
Katrs vārds bija taisnība, lai gan vēl pirms neilga laiciņa, mērāma dienās, viņa bija vēlējusies kaut labāk dzīve būtu vienmuļa un droša, nevis šī smagā atmaksa par risku, kuru viņa uzņēmās, mēģinot atrast laimi un īstu mīlestību kopā ar Enriki. Un ja tikai viņš būtu viņu pa īstam mīlējis, Tatjana bija pārliecināta, ka viņi būtu varējuši būt tiešām laimīgi. Bet.. tagad tā jau bija pagātne. Enrike bija pagātne, vai vina to vēlējās vai nē. Šis kuģis bija tagadne. Un tagadne bija arī Jose Armando. Kas zin, varbūt viņš būs arī viņas nākotne? Tatjana pēkšņi paskatījās uz Jose Armando ar pavisam savādākām acīm. Vai viņš varētu likt viņai aizmirst Enriki? Vai viņa varētu iemīlēties Jose Armando? Viņš bija izskatīgs, jauks, pieklājīgs, interesants, romantisks un lika viņai justies īpašai un svarīgai. Varbūt...
- Un tu? Vai tu esi gatavs riskēt savu sapņu vārdā?

Daņiils stāvēja mazliet malā, ar uzjautrinājumu vērojot Renatas atslēgas meklējumus.
- Ja man nebūtu nomainītas atslēgas, es varētu piedāvāt savējās - galu galā jau pierādījās, ka atslēga der vairakām durvīm. Bet tagad es gribētu ticēt, ka ar manu atslēgu nevar iekļūt jebkurā kajītē. Bet vari pamēģināt, ja vēlies. - No Daņiila sejas nepazuda smīns, un no balss - zobgalība un uzjautrinājums. - Vai arī... mēs varam doties uz manu kajīti - alkohola tur pietiek. Protams, ja vien tu nebaidies. - pēdējais teikums bija pateikts ar dubultu ironiju, izacinājumu Renatai.

0

439

Alfredo

-Tieši tā. Tādad - vai miers?

Alfredo skatījās uz Rūbiju ar savu īpašo kucēna skatienu.

Izabella

-Jā, šad tad ceļoju gan, tikai pēdējā laikā uzņēmumā bija tik daudz darīšanu, ka nesanāca. Tagad nolēmu visu atstāt un aizbraukt, es vairs nespēju.

0

440

Rubi.

Neticīgi skatījās uz Alfredo.
-Nu, labi. Bet iegaumē, ja Tu vēlreiz tā rīkosies, es par sevi neatbildu!

Džordžs.

-Un kādās valstīs Tu jau biji? Es apceļoju jau gandrīz visu pasauli... Tomēr visvairāk tropiskas vietas, kūrortus, vai lielas pilsētas.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa