(nu var jau Džeinai ir spēcīga nervu sistēma )
Džeina
Staigā pa balles telpu šurpu turpu.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa
Džeina
Staigā pa balles telpu šurpu turpu.
( br'dininu matildei nav
yun vēl tev laikam tas būtu jāzin 'bet pie viņa apraksta aizmirsu pierakstīt viņa ir bijusī alhakoliķe , ar uzsvaru uz bijusī, patreiz vēl uzsvar ir jūtms)
matilde pagriežas vīna ļāzu virzienā - baltvīns tik izcili ieliets glāzēs tik izcili mirdz šadā apgaismojumā tas alaz ir īpāsi izcēlies - saplūstot ar krāšam unt ai pāsaā laikā veidojot opiesātināti jauku krāsu toni
viņa vienaldzīgi īsti neskatoties kur viņa leik savu tukšo apelsīna sulas glāzi noslika to uz galda
viņa steidzīgi neskatoties kur iet dēvās uz otra zāles gala
pārējā pasaule saplūda
- bija tikai viens punksts baltvīns tik izcils sardonē vīns
- tam jābūt sardonē - viņa klusi pie sevis noteica un tikkai maziem steidzīgiem solīšiem steidzās tās zāles virzienā pa ceļam uzsrkienot vairākiem cilvēkiem
Džeina
Pamanīja kādu dīvainu un aizdomīgu sievieti. Neuzkrītoši viņa gāja tajā pašā virzienā, kur Matilde. Tad ierunājās.
-Sveika! Kā balle?
Džeinai rokā bija glāze ar baltvīnu, kura tur atradās gandrīz vai tīra stila pēc.
matilde
negribīgi apstājās , viņas sejā parādījās 'piespiests smiads
viņa brīdi mīdījās un skatījās uz siviti u tas uz baltvīnu
sekoja dziļa ieelpa un viņa pierunā paskatīties uz svieieti un stāvēt mierīgi , viņas rokā bija baltvīns tāāpēc bija jāskatās uz iņas seju kājām vienalga ne tikkai uz roku , tikai viņa bija krietini garāka par viņas 1.60 garo augum( pieņemums)
- sveiki - atkārtoi plāsi parādījās uzspīlēts smaids - jauki, pavisam noteikti ,- viņa labāk gaidīja ko teiks otra sieviete
(ir, ir krietni garāka )
Džeina
Iedzēra malku baltvīna.
-Man gan sāk kļūt nedaudz garlaicīgi. Sagribējās ar kādu parunāties.
Džeina runāja pēc iespējas mierīgi, lai neradītu kādas aizdomas.
(ir, ir krietni garāka )
( bet man vienm;er liecies varen piemīlīgs tāds salikums varen gars
un varen īss)
matilde
nedaudz dzirdami norij siekalas un ar acīm noskatās glāzes ceļā
tas vis lika viņa justies nestabilai
kāds dēlis zem viņas kājām itkā saškobījās bet viņa nekrita - kaut krist būtu labāk nekā ciest šis bezgalīgās mokas
- garlaicīgi- nedaudz nervozi iesmejas - kā jau visos saviesīgos pasākumos, daudz pārposusšies cilvēki , baltvīns - nomurmina sev zm deguna - pārāk daudz cilvēku - pasaka sakļi
Džeina
-Nu jā...
Džeina atkal izdzēra malku vīna un nolika glāzi malā.
-Vai jūs jau sen kā uz balli atnācāt? Es te jau biju labu laiku, bet pazaudēju kompāniju... Nu ko, tāda ir dzīve.
- pazaudejāt kompāniju un sakāt ka tāda ir dzīve - ironiski
nedaudz iesmejas
- dzīve kopums jā bt vispārīgi smaga????
matilde parausta uzacis un noskatās auz malā nolikto vīna glāzi
par laimi šis sardonē varētu būt izcils tikaki un vienīgi aukst tikko no auksta pagraba
Džeina
-Nu, bet tāda taču ir dzīve... Pazudīsi, vari arī neatrasties...
Džeina ieskatījās savā pulkstenī. Tad ar stingru skatienu paskatījās visapkārt un beigās atkal pagriezās pret Matildi.
-Starp citu, kā man jūs saukt? Es esmu Džeina.
matilde
matildes vēlme pēc vīna atkal uzsita uz viņas nerviem
viņa tikkai novīpsninājās n pieklājības spēc neko neteica , kaut derētu viņas ieksšas vārījaās tikkai tāpēc lai pateiktu ko varen pattiesu tai iedomīgajaia garkājainajai radībai
- matilde - viņa nedaudznelaipni noteica - prieks iepazīties - viņas sejā parādījās peiklājīgais smiads
Džeina
Joprojām turēja Matildi par aizdomīgu. Kā jau visus... Skatīdamās uz Matildes sejas izteiksmju maiņām, arī Džeina joka pēc uztaisīja mākslīgu pieklājības smaidu.
-Nu tad - prieks iepazīties!
Džeina atkal pacēla glāzi sveicienā un iedzēra.
matilde
viņasšānos turētās rokas uz brīdi savilkās kulakā un tad piksti pilnībā izpetās
viņa paplatināja savu pieklājīgo smiads un tas kļuva nedaudz izmēōšs
- priecē
viņa sieviete likās varen savāda
pat pārāk itkā viņa ko vēlētos uzzināt
itkā visš viņai būtu jāzin prakstikti lai elpotu
Džeina
Pēkšņi Džeina sapurināja matus un pieķēra roku pie auss.
-Vai, te nu gan ir skaļš...
matilde
izbrīnīti paskatījās apkārt
- man gan liekas ka balle ir peiklususi
jums vis kārtībā , es nedomāju fizisko stāvokli bet arī garīgo - viņa pieliecās nedaudz un pasktatījās uz dzienas seju
Džeina
Džeina atrāvās uz atpakaļu. Neviens taču nedrīkstēja pamanīt ierīces, kuras bija piestiprinātas Džeinai.
-Man viss ir kārtībā.
Džeina atkal piekārtoja matus un vēsi pasmaidīja.
matilde
samiedza acis - jūs est pārliecināt, šeit ir daudz dīvainu cilvēku, ja jūs būtu vēl viena no daudzjeim es nebrīnītos
Džeina
-Jā, par dīvaiņiem es jau sen pamanīju. Visi mūždien neskatās, kur iet... Un jā, es esmu pārliecināta!
Džeina piekārtoja kleitu.
matilde
paceļ uzacis uz augšu un skatas uz džēinu, tad mākslīgi tās nolaiž
sakrusto rokas
mākslīgi iesmējās'
viņa piegāja pie gala un paņema apelsīna sulu
neko neteica tikai dīvaini noskatījās uz sivieiti
Džeina
Beidzot piebeidza vīna glāzi. Atkal paskatījās apkārt, tad aizgāja un apsēdās.
matilde
pavadīja džeinas aiziešanu ar smiekliem
un nolika blakus baltvīna glāzei sulas glāzi
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa