TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 501 страница 520 из 742

501

Jude redz, ka Eva un Aleksejs kustās uz priekšu..
"Viņa taču uz balli nāca kopā ar mani.. Un kopā arī aizies!"
Viņš pieiet abiem klāt un saka Aleksejam:
- Es atvainojos, ka iztraucēju jūsu miermīlīgo sarunu, bet Eva atnāca ar mani kopā uz balli..
Viņš paskatās uz Evu, teikdams:
- Eva, vai iesim atpakaļ uz balles telpu?

(rubi, tagad pasaki kautko riebīgu Jude, lai viņš beidzot iesistu.. :D)

0

502

(Nācās tomēr atbildēt Aleksejam, jo pēdējie vārdi tam nešķita gana riebīgi. :D)

Eva
Pagirežas pret Alekseju.
„Viņam ir par maz ar to, ko viņš izdarīja! Tagad viņš vēl diktēs ko man darīt!”
-Tu neesi nekāda pasaules naba, lai mani izrīkotu!!! – viņa ir sašutusi par šī tipa bezkaunību.
-Un ja es teikšu, ka jā? Es esmu iemīlējusies. Esi apmierināts? Vai arī joprojām nepielec, ka neesi manā gaumē? – Eva tēloti smaida.
Pienāk Jude. Eva velta viņam lūdzošu skatienu un paiet tam pretī.
-Es to patiesi vēlos, Jude.

0

503

albalonga написал(а):

Un nafig viņu interesē Fredijs un Rubi - viņs tikai Iziju redz...   Maļinovskis tagad neko neteiks - gaidīs Izijas reakciju...

(to es sapratu, vnk viņš pats uzbāzās Rūbijai, bet te viņa Maļinovski pret smukulīti mainīja... Varēja vismaz to ievērot. :) Ja Maļinovskis jau sen būtu uz klāja, tad Džordžs un Izabella, to agrāk pamanītu. :P Viņi sarunājās jau kādu stundu.)

Aleksejs

-(Evai) Netēlo, Tev tas nepiestāv. Tici man, ka es melus lieliski atpazīstu. Tu mani netici, ka mīli viņu
-(Jude) Ja viņa vēlētos te atrasties ar Tevi, tad nepaietu malā.(jau neatceros kur Eva gāja :D) Tāpēc netrauce mūsu miermīlīgaji sarunai.
Viņš to pateica pašapmierināti, Jude viņu kaitināja.

0

504

rubi написал(а):

.(jau neatceros kur Eva gāja )

(:D Viņa gāja saukt apsardzi! :D )

0

505

(:D :D :D)

0

506

Jude sakaitināja Alekseja pofigistiskā /nevarēju atrast piemērotāku vārdu. :D/ izturēšanās..
Viņš iesita Aleksejam vienreiz, teikdams:
- Tas tev par to, ka aplēji manas bikses..
Iesita otrreiz un teica:
- Tas tev par to, ka flirtē ar Evu..
Par otro sitiena iemeslu Jude nebija pārliecināts..
"Eva jau nav mana, viņa tak var flirtēt ar ko grib.. Bet vienalga, lai jau saņem.."
Paskatījās uz Evu un viņš juta, ka viņam acīs ir uguns dzirksteles..

0

507

rubi написал(а):

Ja Maļinovskis jau sen būtu uz klāja, tad Džordžs un Izabella, to agrāk pamanītu.  Viņi sarunājās jau kādu stundu.)

(A viņš veiksmīgi slēpās... :playful: )

0

508

Aleksejs.

Viņš negaidīja sitienu no šīs ņūnas (piedod, bet Alekseja taču bija dusmīgs, bieži sauc tā Jude), turklāt, par ko? Tā kā Aleksejs kopš bērnības, kā jebkurš krievietis bija pieradis pie kautiņiem, apmeklēja boksa nodarbības, kauties viņš prāta. Turklāt, labāk nekā šīs aristokrāts. Pirmais sitiens nebija stiprs - aristokrāts taču. Aleksejs novērsās no otra sitiena, jo bija jau sagatavots tām.
-Un tas ir viss uz ko Tu esi spējīgs? Sieviešu pļauka?
Aleksejs pasmejas, tad iesita arī Jude pa ... :D mīksto vietu, turklat ļoooti stipri, tā kā Jude nokrita. Galdi apgāzās.

(atvainojiet, ka bremzēju, tagad daiļslidošanu skatos. Francūži tikko uzstājās :))

0

509

(Ļoti... Negodīgi no Alekseja puses. Nu bet labi. :D Manis pēc. Lai paši tiek galā.)

Eva
Nepaspēja noreaģēt, kad jau Jude dūre triecās pret Alekseja degunu(degunu, aci, vai ko? neviens nepierakstīja).
Viņa jutās nedauddz pārsteigta, tomēr priecīga, ka Jude rīkojas un cīnās par viņu. Tas taču nozīmē, ka viņa tam patiešām patīk.
Un tādu Jude viņa vēl nebija redzējusi.
Bet tad Aleksejs iesita Jude. Bija kaut kas jādara.
-Palīgā! Palīdziet viņus izsķirt! - Eva jau bija noraizējusies.

0

510

(Eva novērs kautiņu, kamēr Jude nav izsmērēts pa sienu.. :D)
Jude piecēlās kājās, viņam sāpēja, bet ne tik ļoti, kā viņam tobrīd sāpēja sirds.. Viņš ar kāju iesita pa Alekseja mīkstumiem.. ( :D ) Alekseja saliecās, bet ātri atkopās... Jude jutā, ka viņam pa degunu tek asinis un ir pārsista lūpa..

Отредактировано GaBy (20.03.2008 18:18)

0

511

Ragana написал(а):

Ļoti... Negodīgi no Alekseja puses. Nu bet labi.  Manis pēc. Lai paši tiek galā

(kas negodīgi? :O Jude pirmais sāka... :D)

Aleksejs.

Viņam patīka kauties, radās azarts. Mazliet atjēdzās, tad iesita Jude pa seju ar dūri (lai būtu deguns :D).
-Eva nav Tava, un es Tev to pierādīšu.

0

512

Jude
Pēc sitiena pa degunu, Jude nedaudz atjēdzās un iesitot Aleksejam pa muti, teica:
- Viņa nav arī tava!

0

513

Sintija

Nedrosi mīņājās pa klāju, nezinādama doties vai nedoties uz salu, kad izdzirda traci un sievietes kliedzienu. Viņa piesteidzās.
- Pie velna, tūlīt pat izbeidziet šo izrādi! - Viņā bija policistes gars.

Nostājās pa vidu starp vīriešiem.

0

514

Eva
Neviens nenāk palīgā, tāpēc Eva iejaucas.
Aleksejam
-Nēko tu nepierādisi, stulbeni! Liecies mierā!!!
Eva nostājas starp abiem un redzot, ka arī Jude ir apņēmības pilns uzkliedz.
-Abi!!! Pietiek!!! Beidziet!!!
Eva izdzird kādas sievietes balsi.
"Jauki. Šķiet ka tikai sievietes šeit spēj rīkoties saprātīgi!"

Отредактировано Ragana (20.03.2008 18:28)

0

515

Aleksejs.

-Nē, viņa būs mana! Es nelikšos mierā, vai saprati?!
Kliedza uz Jude, viņš bija dusmu pilns, agresīvs. :)

0

516

(:D:D:D)
Eva
"Paldies, Dievam! Viņi vismaz nekaujas, bet stāv uz vietas. Kas ir šī sieviete? Agrāk viņu nemanīju."
Eva ar interesi nopētīja Sintiju un nezināja, ko iesākt tālāk.

0

517

Sintija

Sagrāba abus aiz viņu visjūtītgākajām vietam visai spēcīgi.

- Es teicu - miers! Pietiek! - Viņas tonis bija draudīgs un pavēlošs... :D

0

518

Jude, ieraugot abas sievietes iejaucamies, apstājās.. Viņam iekšā bija tādas dusmas un aizvainojums, ka viņš bija gatavs viņu nosist.. Viņš elsoja, noslaucīja sviedrus no sejas un paskatoties un kreklu, ieraudzīja asinis..

0

519

Aleksejs

Dusmīgi vēroja Jude. Attālināja no sevis Sintiju.
-Nepieskaraties man un neiejaucaties!

0

520

Sintija

Paliek nikna par tadu izturesanos. Iespejams, ka sis kretīns ir tas neģelis, kuru viņa meklē. Sintija ar veiklu žestu pagrūž Alekseju ta, ka viņš nokrīt pāri kuģa bortam ūdenī!!!!!!

- Cilveks aiz borta! - Viņa nokliedzas pa visu klāju.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa