TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 521 страница 540 из 742

521

Eva
Bija pārsteigts par Sintijas rīcību, tomēr sķiet, ka tas palīdzēja.
-Jude, vai tev viss kārtībā? - Eva skatījās uz viņu satrauktām acīm.
Tad viņa ierauga, ka Sintija pagrūdusi Alekseju. Viņas sirds pēkšņi salecas.
Pārvarējusi šoku viņa jautā:
-Ko jūs darāt?!

Отредактировано Ragana (20.03.2008 18:43)

0

522

(bļin, es ceru, ka viņi bija uz borta... :D )

0

523

(Jā starp citu, viņi bija iekšā balles telpā, jo satikās pie ieejas, bet tad te dažiem sajuka kurš uz kurieni iet. :D Un pavērsiens interesants, tāpēc lai jau ir arā. :D)

0

524

Jude redzēja pienākam Evu klāt..
- Vai man viss kārtībā? Protams, ka nē.. Man asiņo deguns, iespējams, ka ir lauzts, bet tas mani tik traki neuztrauc.. - viņš bišku paaugstinātā tonī atbildēja.
Viņš nomierinājās... Viņam, ieraugot, ka otra sieviete viņu pārgrūž pār bortu, sanāca smiekli un viņš iesmējās..

0

525

albalonga написал(а):

Sintija ar veiklu žestu pagrūž Alekseju ta, ka viņš nokrīt pāri kuģa bortam ūdenī!!!!!!

(alby, viņi bija restorānā!!! :suspicious:  Tāpēc, Aleksejs nav aiz borta! )

0

526

(Restorānā?! :O )

0

527

(izlemiet - kur tad īsti tas viss notiek???)

0

528

(Nu, kā jau teicu, vispār balles telpā, jo viņi iegāja iekšā. :yep: Bet es varu pieņemt arī to, ka viņi izgājuši atkal ārā. :D)

0

529

(cik es sapratu, pie restorāna izejas. Balles telpā ir restorāns, vieta dejam, kur pasēdēt. Aleksejs aizgāja no restorāna, turklat, vēlāk, Eva devās uz restorāna centru, lai apsardzi meklēt. Vēlāk tur parādījās arī Jude. Es tā sapratu. Kuģa borts te neder. Ideja ir jauka, tomēr nederēs arī, jo Alekseju būs grūti izvilkt, tas taču nav jahta)

0

530

(varētu to peldēšanu mainīt uz to, ka Sintija pagrūda Alekseju. Viņš tur tipa nokrita, vai kaut kā tā. ;))

0

531

(Ok, paliekam pie ta, ka viņi ir balles telpā, bet tad jau tur cilveku apkārt savācies - izrāde takš.)

Sintija

Paķer šampanieša glāzi no garām ejoša viesmīļa un iegāž to Aleksejam sejā.

- Atvēsinies, chalīt!

0

532

(borts nederēs arī tāpēc, ka Sintijai vajadzētu pacelt Alekseju, tur taču viss ir norobežots, bet tikai tad to it kā izmest. Tas būtu nereāli. Viņš paspētu noreaģēt, turklāt, viņa to nepaceltu :D)

0

533

Marī
Ierauga visu notiekošo un pienāk klāt lai apskatītu vīrieti, kam tikko sejā iešļāca dzērienu. Pamana, ka tas ir Aleksejs un sāk histēriski smieties.

0

534

Aleksejs.

Dusmīgs.
-Ko jūs uzbāzaties? Jūs te neviens nesauca. Ejiet nost!
-Apsardze! Šī sieviete ir traka!

0

535

Eva
Vēro sievieti un domā, ka pati gribētu to izdarīt.
Jude
-Lauzts? Tev vajag ārstu. - Eva skatās apkārt. Kaut šeit būtu kapteinis vai kāds cits...
Aleksejam
-Sauca gan! Un tikai tu esi vainīgs pie tā, kas notika! - Eva ir dusmīga, bet iekšēji smejas, jo ir pienākusi arī Marī.

Отредактировано Ragana (20.03.2008 18:59)

0

536

(kapteinis ir uz kuģa klāja... :D Turklāt, viņam šodien ir aizvietotājs. ;) Bet tik un tā, tas neietilpst viņa darbā. Par to atbild apsardze, personāls. :) Kas būs apsardze? :D ALby? :D)

0

537

Jude vēl vairāk smieklu sanāk par sievietes rīcību, taču viņš smieklus neirāda, jo nevēlas dabūt sejā šampanieti..
- Nezinu, vai lauzts, man vismaz tā liekas..
Viņš pamana sievieti, kas smejas.. Viņam smiekli laužas uz āru..

0

538

Sintija

saskatās ar apsardzi, dodot zīmes, ka pati tiks gala. Viņa ir uz kuģa arī lai vadītu apsardzi - viņa ar to sadarbojas.

- Ja apsardze atnāks, tad visdrīzak savāks jūs - To viņa saka Aleksija. Tāpēc labāk nomierinies!

0

539

Marī
pienāk tuvāk Aleksejam.
- Nu, ko, puisīt! Atvēsinājies!?

0

540

Aleksejs.

Vēro, cik Eva uztraucās par Jude. Nē, viņa nemīl to kretīnu, nemīl. Aleksejs kļuva greizsirdīgs. Tomēr tagad vairs nevar iejaukties, citādi būs arvien sliktāk. Eva tik un tā nevēlas ar mani sarunāties. Tomēr, kā jau līderis dzīvē, viņš nepadosies. Tas nav viņa garā.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa