Eva
-Nāc, iesim uz tavu kajīti un beidzam šo izrādi. - Eva nopūšas un mierīgi saka.
2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa
Сообщений 541 страница 560 из 742
Поделиться54120.03.2008 19:01
Поделиться54220.03.2008 19:04
Sintija
Visiem apkārtejiem.
- Lūdzu, dejojiet, izklaidejieties. Izrāde beigusies! - Palūkojas uz muzikantiem. - Mūziku lūdzu!
Ciesi pieliecas pie Alekseja.
- Es ceru, ka tas neatkārtosies, senjor...
Viņa mirkli palūkojas uz viņu, tad attālinās.
Поделиться54320.03.2008 19:06
Aleksejs.
Nepamana Judes un Marī smiekļus. Viņu tas viss neiteresē. Sabiedrība, arestokrātija vairāk interesē to ņūnu. Judi rūp cilvēku viedoklis. Alekseju tagad visvairāk interesē Eva, tāpēc viņš nepieversa uzmanību pūlim. Tik un tā, kā aktierim viņam bija vajadzīgs PR, skandāli. Tāpēc tas viss nebija nekāds mīnuss. Te vēl bija arī prese.
-(Marī, Sintijai) Jums vairs nav ko darīt, ka iejaukties mūsu sarunā? Pašiem privātas dzīves nav, vajag citiem to bojāt?
Aleksejs to pateica nosodoši. Viņš piegāja pie barmeņa un pasūtīja melno kafiju. (vairs nedrīkst dzert, citādi nogrims ) Viņš ignorēja Jude un Evu, kuru tagad interesēja tas kretīns. Muļķe! Vai viņa neredz, ka tas arestokrāts nav viņai piemērots?
Поделиться54420.03.2008 19:08
- Ejam uz kajīti.. Man jau trešo reizi šajā vakarā ir janomaina drēbes.. Tas vīrietis ir neizturams!
Jude pamazām pāriet dusmas un pārstāj sāpēt sasistās vietas..
- Šķiet, ka man ceļojumā līdzi bija paņemta aptieciņa..
(Raganiņ, man jālaiž ReBeCa.. Tapēc mums laikam pie kajītes bū jābeidz. Būšu pēc kādas stundas.. )
Поделиться54520.03.2008 19:09
Marī
- Kāpēc lai es nejauktos tavā dzīvē!? Tu esi mani šausmīgi aizvainojis un es gribu tev atriebties!
Atvēzē savu kāju un mēģina ar savu smailo papēdi iespert Aleksejam pa īpaši vārīgu vietu
Поделиться54620.03.2008 19:11
Sintija
Vienkārši izgaja no telpas. Viņai rokas soiņā jau bija Alekseja maks un kajītes atslēgas. Viņa palūkojās, ka viņš apsēžas, lai dzertu kafiju. Viņa savā mazajā auss mikrofonā noziņoja, lai bārmenis neprasa samaksu par dzerieniem no Alekseja un lika ziņot, ja viņš pamet balles telpu. Sintija devās uz Alekseja kajīti, lai to pārmeklētu...
Поделиться54720.03.2008 19:12
Man jau trešo reizi šajā vakarā ir janomaina drēbes..
( )
Atvēzē savu kāju un mēģina ar savu smailo papēdi iespert Aleksejam pa īpaši vārīgu vietu
(Aleksejs jau pasūtīja kafiju, gaida to... Tāpēc vari pienākt pie viņa, atkārtot to, ko teici, jo Aleksejs Marī nedzirdēja )
Поделиться54820.03.2008 19:14
(Labi, GaBy. Gaidu tevi atpakaļ.)
Eva
Aiziet līdzi Jude. Viņa pamet skatienu atpakaļ un redz, ka Aleksejs iekārtojās pie bāra.
"Vajadzēs ar viņu parunāt."
Поделиться54920.03.2008 19:14
Aleksejs jau pasūtīja kafiju, gaida to...
(pieņemsim, ka viņa to dara tur, kur viņš pašreiz atrodas )
Поделиться55020.03.2008 19:17
Aleksejs.
Viņam beidzot atnesa kafiju. Aleksejs sāka to dzert. Domāja par Evu, Jude. Viņš tagad nezināja, ko darīt. Ceļojums drīz beigsies (es tā sapratu, ka viņiem vajadzēja ceļoti vēl dažas dienas, nedēļu? ), viņš to, varbūt, nekad vairs neredzēs. Tomēr Eva noteikti tālāk mēģinās iepazīties ar to aristokrātu. "Es mīlu viņu" - Šie vārdi skanēja Alekseja ausīsi. Viņš ļoti stipri ar dūri iesita pa galdu, ka kafija mazliet izlejas. Nē, viņa to nemīl. Viņa vnk nevar mīlēt to kretīnu.
Поделиться55120.03.2008 19:20
pieņemsim, ka viņa to dara tur, kur viņš pašreiz atrodas
(kā viņa var iesist, ja Aleksejs sēž? Turklāt Marī ir pārāk vāja tādam sitienam. )
Aleksejs.
Pamana Marī.
-Vai es Tev nodarīju pāri? Tu gribi atriebties, bet par ko?
Bija pārsteigts... Atriebība... Jā, es atriebšos tai ņūnai
Поделиться55220.03.2008 19:22
Turklāt Marī ir pārāk vāja tādam sitienam.
(nenovērtē Marī par zemu!)
Поделиться55320.03.2008 19:23
Marī
- Tu aizvainoji sievieti! Tu pats to neapzinies, rupjais krievu tēviņ!
Поделиться55420.03.2008 19:24
(viņa taču ir vāja francūziete. Es nenovertēju, tā ir realidad. Turklāt, Aleksejs bija pagriezie pret bara leti, sēdēja. Nebija iespējams to izdarīt. Tāpēc, ieteicu to izdarīt vēlāk, kad viņš piecelsies. Turklāt, es jau drīz iešu. Atgriezīšos pēc stundas. )
Поделиться55520.03.2008 19:26
viņa taču ir vāja francūziete
(Par šito viņa vēl apvainosies!)
Поделиться55620.03.2008 19:39
Daņiils
Dīavinā kārtā, bet šāda Renatas atbilde izvilināja Daņiilā smaidu, viņš sajuta tādu kā.. lepnumu par viņu? Viņš gribēja, lai viņa ir tāda, lai ir stipra, lepna, ietiepīga, nevis vāja, nobijusies un.. nelaimīga?
- Luksusa kuģa pirmās klases gaitenis nav tā sliktākā vieta, kur ir gadījies sēdēt. Un ja tevi šī vieta apmierina - man nekas nav pretī. Galu galā - kāda starpība, kur piedzerties?
Renata izņēma no viņa rokām blašķīti, nepieskaroties viņam ne ar milimetru savas rokas. Viņš noskatījās kā sieviete iedzer malciņu, un zobaglība jau atkal kaut kur pazuda, tās vietā nāca nopietnība, un pirms viņš bija paspējis apdomāties, vārdi jau bija izskanējuši.
- Tu bieži tā piedzeries?
Tatjana
Viņas smaids lēnām bija gandrīz nozudis, dīvainā sajūta, ko radīja Jose Armando skatiens padarīja viņu nopietnāku, šķita, ka skatieni auž starp viņiem savādu burvību. Kas tagad notika? Tatjana to nesaprata, bet arī nespēja to pārtraukt.
-Nu, vai jūties labāk?..
Tatjana norija siekalas, jo savādāk šķita, ka viņa nespētu izteikt ne vārda atbildē. Kaut arī sula bija devusi veldzējumu no dejošanas un telpas radītā karstuma, tagad viņā sāka rasties iekšējs siltums, kas pieauga ar katru brīdi, kurā viņu skatieni turpināja grimt viens otrā.
- Paldies, jā. - balss skanēja mazliet nedroši, it kā šie vārdi būtu nākuši ar grūtībām.
Tajā brī'dī viņu skatienu burvību pārtrauca kāds notikums turpat netālu. Skanēja kliedzieni, būkšķi, apkārt notikuma vietai salasījās kāds bariņš. Brīdi pavērojusi to vietu, Tatjan pievērsās atpakaļ Jose Armando.
- Laikam jau neviens kŗtīgs pasakums nevar iztikt bez kārtīga kautiņa.
Поделиться55720.03.2008 19:59
- Tu bieži tā piedzeries?
Renata
Mirkli palūkojās uz viņu un tad atkal aizgrieza galvu.
- Kā- tā? Tu domā - kopā ar švītīgu krievu dendiju ar neizrunājamu vārdu A klāja gaitenī uz grīdas? Nē, šī būs pirmā reize.
Viņa atkal pagrieza galvu un iedeva viņam blašķīti.
Поделиться55820.03.2008 20:41
Kā- tā? Tu domā - kopā ar švītīgu krievu dendiju ar neizrunājamu vārdu A klāja gaitenī uz grīdas? Nē, šī būs pirmā reize.
( Atvainoiet, ka tik pēkšņi aizgāju. Modems oža pēc kaut kā degošā. Nācās izslēgt. Tad gāju pagulēt. Tikko pamodos, esmu gatava. )
Поделиться55920.03.2008 20:43
Par šito viņa vēl apvainosies!)
(to teicu es, nevis Aleksejs. )
Aleksejs.
-Tu domā, ka ar savu izteicienu biji pieklājīgāka. Turklāt, nevajag man traucēt, labi? Es taču pie Tevis nepiesienos, tāpēc labāk ej, atrodi sev citu upuri.
(sorry, ka tā, Aleksejs tagad taču ir dusmīgs )
Поделиться56020.03.2008 20:56
Jude ar Evu aiziet uz kajīti..
Ar trīcošām rokām no kabatas izvelk kajītes atslēgas un atslēdz durvis.. Viņām vēl iekšā sēž mazs dusmu velniņš, kas tā tik vien grib izlauzties laukā.. Ieejot iekšā viņš sāk meklēt aptieciņu un ne vārda pagaidām nesaka Evai..