Marī
- Un iešu arī! Nepalikšu kopā ar šādu mērgli!
(Īstenībā labi vien ir, jo man jāiet!)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa
Marī
- Un iešu arī! Nepalikšu kopā ar šādu mērgli!
(Īstenībā labi vien ir, jo man jāiet!)
Eva
Īsti nesaprot, kāpēc Jude klusē. Laikam tāda vīriešu loģika.
-Tā, aptieciņa ir. Un kur šeit var dabūt ledu? – viņa nopūšas, jo nemaz nejūtas droša par savām ziņāšanām.
Jude saka:
- Ledus man nav.. Beidzās.. Man ir tikai tas, kas man ir vajadzīgs - ūdeņradis, vate, plāksteri un Curiosin ( )
- Palīdzi lūdzu man notīrīt asinis no sejas..
Aleksejs.
-Merglis?
Pasmejas.
-Tev nav nekādu uzvedības normu, nevis man.
Sēž, dzer savu kafiju, vēro apkārtējos. Labi, ka tā ar parūku pazūda.
Eva
Viņa jūt satraukumu, jo Jude uzvadas neparasti.
"Vai viņš dusmojas uz mani? Tas nevar būt! Es taču ne pie kā neesmu vainīga."
-Jā, protams.
Viņa ar vati mēģina uzmanīgi notīrīt asinis un apstrādāt ar ūdeņraža pārskābi.
(Oj, man šāda situācija jau būtu ekstrēma. )
Jude
Kad viss ir notīrīts, viņš pieiet pie spoguli, lai apskatītos uz sevi..
- Ak Dievs, tas mērglis mani ir pamatīgi apstrādājis! Vēl manas bikses sabojājis ar saviem lipīgajiem dzērieniem! - viņam atkal dusmas sāk parādīties, bet viņš ātri nomierinās..
No aptieciņas paņemdams Curiosin ziedi, viņš atkal pieiet pie spoguli un uzsmērē ziedi.. Tad uzlīmē plāksteri uz pieres pušuma..
- Nu tā, tagad izskatos kaut cik cilvēcīgi..
- Bet saki, lūdzu tikai nemelo, kā tu viņu pazīsti? - viņš jautā Evai, padzerdamies ūdeni un bišku saviebdams seju, jo viņam pārsista lūpa..
mērglis
(mums līdzīgs domu gājiens )
(mums līdzīgs domu gājiens )
(tas man bija pirmais, kas iešāvās prātā.. )
Eva ir priecīga, ka tālāk Jude tika galā pats, jo viņa jau knapi savaldījās, lai nepaģībtu. Asinis kā nekā. (Sveiciens no Raganas. )
„Ak tad te tas suns apraksts!”
-Melot? Kāpēc lai es melotu? Es taču teicu, ka nepazīstu to tipu. – Evas sejā ir jatājums.
-Bet labi. – viņa apsēžas uz dīvāna
-Šodien, no rīta, viņš man vienkārši uzbruka, mēģināja iepazīties. Labi, ka tur bija kāds vīrietis, Gareds, viņš man palīdzēja.
Eva meloja par Garedu, jo vēlējās izskatīties neaizsargāta un negribēja teikt, ka pati tika galā. Un šī piebilde par Garedu noderēs turpmāk, jo Eva vēl domāja ar viņu sarunāties.
-Galu galā viņš, Aleksejs, aizgāja. Bet, acīmredzot, viņš nav aizmirsis savus nodomus. Tas tips ir nenormāls!
-Jude, es... es esmu tev ļoti pateicīga. Es, protams, neatbalstu vardarbību, bet tas ko tu izdarīji lai mani aizstāvētu... Un tu... Paldies tev. – Viņa skatās ar apbrīnas pilnu skatienu.
Aleksejs.
Viņš garlaikoja. Kafija bija gandrīz izdzērta. Aleksejs paskatījās uz pulksteni, bija jau vēls. Tāpēc viņš nodomāja jau drīz iet uz savu kajīti, lai izgulētos. Toomēr gulēt viņš nemaz nevēlējās.
Jude
"Aizstāvēju Tevi... Nu jā.. Man jau tas tips nepatika.."
- Nav jau par ko pateikties, tas tips man likās aizdomīgs.. - viņš teica.
- Ak tā.. Skaidrs..
"Nu jā, ko man tur brīnīties, ka viņš vēlējās iepzīties.. Tak man liekas, ka visi kuģa vīrieši būtu gatavi ar Tevi iepazīties.."
Viņš uz brīdi apmulsa un nezināja ko teikt, bet tad teica:
- Ko tu domā darīt atlikušajā vakara daļā? Es jau noteikti vairs neatgriezīšos ballē.. Man sāp galva un gribas atpūsties no šī jandāliņa..
Eva
-Aizdomīdgs? Tas vēl ir maigi teikts. Viņu vajadzētu izolēt no sabiedrības!
-Es... Vakars jau sen ir galā. Un es domāju, ka arī man šī balle ir beigusies. Kur tad es iešu bez sava pavadoņa? – viņa koķeti pasmaidīja Jude.
-Jā, varu iedomāties. Nu, tad atpūties. Esi drošs, ka nevajag ārstu?
Jude
- Kam gan man ārsts, ja man esi tu.. Tava klātbūtne jau vien dziedē manas brūces.. - viņš teica un pasmaidīja - Gan es bez ārsta iztikšu, man tagad vajag tikai mieru..
(es tulīt off, Raganiņ, tad tu varētu tākā virzīties uz savas kajītes pusi.. )
Отредактировано GaBy (20.03.2008 21:34)
Aleksejs.
Izdzēra kafiju. Devas balles telpas izejas virzienā. Domāja par darbu, kurš viņu gaidīs ASV. Aleksejs strādās ar slavenākajiem pasaules aktieriem. Tas ir viņa ceļš uz Holivūdi.
Eva
Smaidīja. Jude vārdi bija tik patīkami. Luiss Mario nekad neiedomājas pateikt ko līdzīgu.
-Labi, tad es iešu. Atā.
Viņa sūtīja Jude gaisa skūpstu un izgāja laukā.
Aleksejs.
Gāja pa klāju savas kajītes virzienā.
Daņiils
Protams, viņa neatbildēja patiesi. Daņiils bija pārliecināts, ka Renata ir perfekti sapratusi viņa jautājumu. Bet nu labi, lai tā būtu. Daņiila acīs iemirdzējās smieklu velniņi.
- Tiešām? Un es domāju, ka tu to vien dari.
Daņiils paņēma blašķīti, ar nolūku atkal aizskardams Renatas roku. Pirmkārt, viņš gribēja redzēt kā viņa uz to reaģēs, un otrkārt.. Jā, nolādēts, viņš gribēja viņai pieskarties. Un ne tikai viņas pirkstiem uz pāris sekundēm, bet viņai visai... Daņiils apvaldīaj vēlmi sapurināt galvu, lai to noskaidrotu. Tas noteikti bija alkohola ietekmē. Daņiils cītīgi neklausījās sīkajā balstiņā, kas teica priekšā, ka vēl pirms viņš bija izdzēris kaut muti alkohola, viņs bija jutis visu to pašu. Daņiils strauji iedzēra pamatīgu malku stiprā dzēriena, saviebās no tā, asu kustību noslaucīja muti un padeva blašķi atpakaļ Renatai. Viņš juta kā jaunā deva alkhola izplūst pa asinīm un ieplūst galvā. Vai viņš tiešām tagad taisījās piedzerties? A kāpēc nē?
(em, Raganin, Jose Armando varētu palūgt? )
Eva
„Tā. Šis darbiņš nu ir padarīts. Nevar tērēt laiku. Jāuzmeklē tas stulbenis.”
Viņa iet pa klāju un pamana Alekseju.
„Ilgi nebija jāmeklē”
-Mums jāparunā! - viņa nikni pasaka.
(Es vēl domāju, kas par Luisu Mario, bet tad atcerējos.. )
Jude noskuma, ka Eva tik ātri aizgāja, pat neiedodot īstu skūpstu.. Viņš noskatījās kā Eva aiziet un aizvēra durvis..
Apsēžoties uz krēsla, viņš atcerējas jaukākos brīžus, ko bija pavadījis ar Evu divatā.. Viņam kā filma atausa atmiņā deja uz kuģa klāja pie lēnās mūzikas.. Un viņu abu pirmais skūpsts.. Dejas balles zālē..
Viņu domas pārtrauca telefona zvans, tas bija tēvs, bet Jude šobrīd nevēlējās ar kādu runāt.. Viņš nolika klausuli, izslēdza mobīlo.. Jude iegāja dušā un ielikās gultā.. Un aizmiga..
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa