Aleksejs.
Pārsteigts, bet priecīgs.
-O! Tātad mēs mainījāmies ar lomām! Bet, ja es teikšu, ka nevēlos ar Tevi runāt?
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa
Aleksejs.
Pārsteigts, bet priecīgs.
-O! Tātad mēs mainījāmies ar lomām! Bet, ja es teikšu, ka nevēlos ar Tevi runāt?
Jose Armando
Jau atkal kāds notikums novērš Tatjanas uzmanību. Tieši tāpat kā viņu pirmaja tikšanās reizē.
Un tieši tāpat kā toreiz, Jose negribīgi novērsās, lai izsekotu Tatjanas skatienam.
Kautiņš. Parasts kautiņš. Tas nepavisam neiederējās tajā burvīgajā pasaulē, kurā viņš bija nokļuvis.
Izdzirdot Tatjanas vārdus Jose pasmaidīja.
-Tā izskatās. Tad jau šis pasākums ir izdevies, vai nē? Un šis ceļojums arī ir bagāts ar dažādiem notikumiem...
(Var, var, Palomiņ! Es tik visu nevaru uzspēt. Mani jau sen dzen nost no datora, a es vēl rakstu. )
Eva
“Ietiepīgais kretīns!”
Viņa sakož apakšējo lūpu, kas padara viņas sejas izteiksmi vēl dusmīgāku.
-Nemuļķojies! Nāc! – viņa paņem Alekseju aiz rokas un velk prom no laukuma pie borta.
Aleksejs.
-Hmm... Tu jau pieskaries man. Kur tad pazūda tas ņūna? Saprati, ka vinš Tev nav vajadzīgs.
Kopā ar Evu nonāca pie borta. Pietuvojas viņai tuvāk. Ar pētošo skatienu lūkojas viņas acīs.
(Ragana, man jau jāiet. Es aizkāvējos uz kādām 10 minūtēm. )
( Doma bija tieši pretēja. Prom no borta, no tā laukuma, kas tur ir. )
Eva apstājas pie kaut kādu dželžu kaudzes, kur viņi ar Alekseju nebūs tik pamanāmi un labi saskatāmi.
-Nedomā, ka man tas patika! – viņa saviebj seju.
Viņa atcerās, teātri, ko Aleksejs sarīkoja, kad lūdza viņu steidzami parunāt.
-Saki, ko tu no manis gribēji un vācies projām!
Alfredo
-Hmm, nu tagad es nekā nesapratu - tev ir karsti vai vēsi, karstā meitene?.
Izabella
Piekārtoja Džordžam kaklasaiti.
-Nu, šopings sievietes uz daudz ko var pamudināt.
Viņai un Džordžam klāt bija pienācis Maļinovskis. Izabellā uzreiz pamodās emociju mikslis - ne prieks, ne bēdas, tad reizē dusmas, vēl lielāks spīts. Viņa pagrieza galvu pret Maļinovski.
-Bet kā tu man atļaujies kaut ko tādu teikt! Nolādētais dzērājs!
Izabella nu jau kliedza aiz dusmām.
matilde bija psapējusi uz krēsla sēžot aimigt
viņa atvēra acis
un nejauši nezin par ko iesmējās glāze bija nokirusi un izlijusi uz grūidas
viņa bija pusmodusies
un isktāijās sabozusisies
Daņiils
Protams, viņa neatbildēja patiesi. Daņiils bija pārliecināts, ka Renata ir perfekti sapratusi viņa jautājumu. Bet nu labi, lai tā būtu. Daņiila acīs iemirdzējās smieklu velniņi.
- Tiešām? Un es domāju, ka tu to vien dari.
Daņiils paņēma blašķīti, ar nolūku atkal aizskardams Renatas roku. Pirmkārt, viņš gribēja redzēt kā viņa uz to reaģēs, un otrkārt.. Jā, nolādēts, viņš gribēja viņai pieskarties. Un ne tikai viņas pirkstiem uz pāris sekundēm, bet viņai visai... Daņiils apvaldīaj vēlmi sapurināt galvu, lai to noskaidrotu. Tas noteikti bija alkohola ietekmē. Daņiils cītīgi neklausījās sīkajā balstiņā, kas teica priekšā, ka vēl pirms viņš bija izdzēris kaut muti alkohola, viņs bija jutis visu to pašu. Daņiils strauji iedzēra pamatīgu malku stiprā dzēriena, saviebās no tā, asu kustību noslaucīja muti un padeva blašķi atpakaļ Renatai. Viņš juta kā jaunā deva alkhola izplūst pa asinīm un ieplūst galvā. Vai viņš tiešām tagad taisījās piedzerties? A kāpēc nē?
Renata
Atkal iekšeji notrīceja no pieskāriena. Interesanti - viņš to darīja speciāli vai netīšam????
Viņš jokoja un viņa lieliski zināja, kā atjokot pretī. Bet viņas vārdi izskanēja ļoti nopieti
- Un tu - bieži sēžot uz grīdas dzer maizes šņabi kopā iesnas saķērušām sievietēm, kuras nomaldījušās šajā pasaulē?
Viņa pielika blašķi pie lūpām un iemalkoja.
Maļinovskis
Asi sagrāba Izabellu aiz elkoņa.
- Nāc! Mums jaaprunājas! - Viņš asi paveleja.
Linkolns
- Varbūt iesim pastaigāt pa klāju ar Mazo princi? Viņs te ir pamatīgi nogarlaikojies.
Sintija
Uzmanīgi pārmeklejusi Alekseja kajīti, pamet to. Viņa domīgi dodas uz balles telpu, bet Fernando tur nav. Viņa jau pamatīgi bija kavējusi balli, jo bija steidzamas lietas, ko paveikt. Bet viņa tā arī nebija atradusi to, ko meklē.
Šeks
Klejo kaut kur tumsā pa klāju, verodams piedzērušus pārīšus.
diana paskatījās uz linkonu
- noteikti ka ir - nedaudz pasmaidīja
-bet tad man vajadzēru pārgēŗbties
Izabella
Centās izrauties no Maļinovska tvēriena.
-Man ar tevi vairs nekas nav runājams! Vai gadījumā tu nebiji tas, kurš teica pēdējo vārdu?
Izabella purinājās kā negudra.
matilde
paceļ glāzi un nedaudz istaipās
viņa bijavēl vairāk nogurusi pirms aimiga
viņa vēlējās gulēt vēl bet ne jau gulēt viņa ieradās uz ši kuģa
pattiesībā vispār nebija iemsla lai ierastos uz šī kuģa bija tikkai vēlme
viņa nolika glāzi uz krēsla un aizgāja līdz bortam
viņa pasēdās pie borta malas uz zemes un nedaudz pārlika kājas pāri
Links
- Pārģērbties? priekš kam?
(Maļinovskis neko neatbildēs, jo te noteikti Džordžam būtu kas sakāms. Tajā brīdī kuģis saks grimt)
diana- man nepatīk salt
un kaut es izvilkutu no drēbju skapja vibiezāko jaku man kājas vēl jorpojām saltu - viņa vēl aizivein sēdēja gultā
( pieņmu ka albalonga nevēlas lai kuģim slīkstot viņa būtu ssiltās drēbēs???)
pieņmu ka albalonga nevēlas lai kuģim slīkstot viņa būtu ssiltās drēbēs???)
(Man vienalga)
Linkolns
- Hmmm... - Mazliet apmulsa. - Labi, es pagaidīšu aiz durvīm. Pārģerbies!
diana
- tev tācu nav jāgaida ārā - viņa piecēlās kājās - es i'jiešu vannas istabā - viņa parādīja tās virzienā
un nesagaidīdama atbildi piegāja pie skapja
(njā, bet Džordža ta nav... :/ )
Linkolns
Mazliet nervozi mīņājās turpat un lūkojās uz meiteni. Viņa atkal bija pagriezusi muguru un viņš atkal nespēja neapbrīnot viņas eleganto stāvu no aizmugures.
( piedod aizrāvos spēlējot spēlīti)
diana izvilk no skapja baltās bikses un nolika turpat esoša krēsla un turpinādama skatīties ksapī - tu drīskti apsēsties citādāk ja tu tā mīņāsies es vēl sākšu domāt ka tu nervozē - viņa izvilka kādu baltu maiku un jaku un paņemtdama visas ŗēbes iagāja uz vannas istabu
Linkolns
Nervozi nolūkojās viņai pakaļ. Tad nedroši apsedās uz viņas gultas, kur viņa klēpī ieritinājās MP.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa