TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 641 страница 660 из 742

641

Eva
Izrāva savu roku un centās pārkāpt pāri margām, lai ietu... Vienalga kur! Galvenais – nelēkt!
„Idiots! Es taču teicu, ka nelēkšu, tātad –nelēkšu!!! Viens, divi.. Viens, divi... Stulbenis!”
Eva redzēja, ka kuģa priekšējais gals ir gandrīz zem ūdens...

0

642

Rubi.

Pakāpeniski pamodās, bet acis vēl bija aizvērtas. Jūta pļaukas uz saviem vaigiem. Rubi ātri piecēlās un sāka pļaukāt Alfredo.
-Tu traks esi? Kā Tu uzdrīksties mani pļaukāt? Man ir pārāk maiga āda tām...
Viņa vēl gribēja turpināt, kad izdzirdēja vēl kliedzienus. Rubi zibens ātrumā pārbaudīja, kā ir piestiprināta veste.
-Ko tu gaidi?! Iesim uz kuģa izeju. Starp citu, kur tā ir?

0

643

Aleksejs.

-Es Tev nejautāju, es pavēlēju. Trīs.
Aleksej ar spēku atdūrās un borta un lēca, turot Evas roku tā, ka viņa nenoturēja līdzsvaru un lēca kopā ar viņu

0

644

Alfredo

-Tevi taču vajadzēja pamodināt, nesit mani!

Tad Rūbija bija minējusi kaut ko par kuģa izeju.

-Nezinu!!! Es domāju, gaidīsim, kad kuģis paies zem ūdens, sliktākajā gadījumā, un tad spirināsimies uz kaut kādas salas pusi! Teica, ka te kāda kaut kur esot!

0

645

(Man tikai izlikās, vai arī Aleksejs atbildēja uz Evas domām?)
Eva
Viņa nedzirdēja ko saka Aleksejs. Viņa vairs neko nedzirdēja. Tikai vēja šalkoņu un cilvēku kliedzienus, kas pārvērtās dūkoņā.
Aleksejs nolēca un parāva līdzi arī viņu.Izmisīgi kliedzot, Eva ielidoja ūdenī.
Pirmajā mirklī viņa nonāca zem ūdens, bet tagad sparīgi ķepurojās. Viņa klepoja, jo sarījās ūdens un nesaprata neko, kas darās apkārt. Cilvēki lēca, šļakstījās. Ūdenī peldēja koka gabali, lauskas, laivas, cilvēki...
„Viņš to izdarīja! Maita!!! Jude? Kur viņš ir? Un manas kleitas...”
Eva cieši piespiedusi pie sevis turēja savu somiņu.

0

646

Rubi.

-O! Kāmēr gaidām, es varētu paņemt kādas mantas.
Paņema Alfredo aiz rokas un gāja savas kajītes virzienā.

Aleksejs.

(:rofl: somiņa ir vissvarīģākais. Aleksejs pēc Evas sejas izteiksmes to saprata. ;))
-Yehoooo!
Leciens patīka Aleksejam. Viņš tagad kļuva pavisam slapjšs, ūdens bija vēss.
Kāds adrenalīns! Super! Tas ir daudz labāk nekā liekt ar izpletni. Eva! Kur viņai ir?
Aleksejs pamanīja Evu, kura atradās blakus, nobijusies.
-Dārga, Tu esi te. Varbūt pateiksies man par to, ka Tevi izglābu?
Aleksejs paķera kādu dēli, kurš peldēja blakus, aizķerās iaz tā, palīdzēja arī Evai.

0

647

Alfredo

-Rūbij, nē!! Ēmm, to darīs apkalpe! Kad būsim uz salas - visu atgūsi! Laižamies tagad prom!

Alfredo skatās ūdenī. Viņam sametas bail.

-Lecam?

0

648

Rubi.

-Lēkt?
Rubi paskatījās uz ūdeni...
-Nē, mēs varam sasisties, vai arī nokrist uz kādas lauskas, laivas.... Labāk iesim pēc mantam, bet, kad kuģis jau būs daļēji nogrimis, varēsim lēkt.

0

649

rubi написал(а):

somiņa ir vissvarīģākais. Aleksejs pēc Evas sejas izteiksmes to saprata.

(:rofl:)

Eva
Dzird sev blakus Alekseja pašapmierināto balsi.
-Muļķis! Ko tu izdarīji?!!! Kretīns! Stulbenis! - viņa kliedz.
-Izglābi?! Tu visu sabojaji!!!!
Tad viņas prāts mazliet izskaidrojas.
Eva baidās, ka kuģis paraus viņu sev līdzi zem ūdens, tāpēc cenšas aizpeldēt tālāk.

0

650

Aleksejs.

-Pagaidi. Tev mazliet jāatpūtās. Tad peldēsim, turklāt jāpeld diezgan daudz.

0

651

( :mad:  rubi, tā nav godīgi!!! Viņi tur nav vel TIK piedzērušies!!! :( grrrr )

Daņiils
Daņiils paraustīja plecus.
- Viss kādreiz notiek pirmo reizi.
Un vairāk viņš neko nepaspēja pateikt, jo pēkšņi atskanēja skaļš sprādziens, viņš sajuta spēcīgu grūdienu un nākamajā brīdī Renata trieciena rezultātā bija uzmesta viņam virsū. Daņiils attāli apjauta, ka notiek kaut kas nelāgs, ka jāceļas un jāmēģina noskaidrot, kas notiek, bet viņš nespēja ne pakustēties. Alkohols rebināja, bet vēl vairāk šobrīd reibināja Renatas tuvums. Viņa bija tik tuvu, piespiesta viņam klāt, un Daņiils instinktīvi apskāva viņu. Tomēr šo apmātību drīz izklīdināja auksta ūdens šalts, kas nogāzās pār viņiem. Atskanēja kāda vīrieša balss. Džordžs Daņiils ne bez nepatikas nodomāja. Bet nākamajā brīdī jau viņš pa īstam saprata viņa pateikto vārdu jēgu. Tiešām bija noticis kaut kas nopietns. Daņiils stingri satvēra Renatu un piecēla viņu, lai gan paša kājas arī nebija pārāk stabilas. Nebija jau tā, ka viņš būtu piedzēries, bet tomēr alkohols asinīs darīaj savu, un nostāvēt uz kuģa, kas šūpojas un dreb, nebija nemaz tik vienkārši. Tomēr Daņiils stāvēja un turēja arī Renatu. Ar vienu roku paņēmis no Džordzā vienu vesti viņš deva to Renatai.
- Ātri, velc mugurā! - pagriezās pret Džordžu. - Kas ir noticis? Vai kuģis grimst?

0

652

Eva
-Es tev nejautāju!!! Beidz mani izrīkot! – viņa uzkliedz un turpina ķepuroties, no visa spēka vicina rokas un kājas.
Debesis sajaucās ar jūru. Viss apkart kustējās, rinķoja un virpuļoja. Skanēja pērkona dārdi un apžilbināja zibens. Spēcīgo vēja brāzmu un lietus dēļ bija grūti saredzēt apkārtni.

(rubi, nevar gaidīt, savādāk kuģis nogrims un straume pavilks viņus zem ūdens.)

0

653

Tatjana
Tatjana smaidīja.
- Nezinu kā citiem, bet man šis pasākums pilnīgi noteikti ir izdevies.
Pēc Jose Armando vārdem par notikumu bagātību Tatjanu atkal pārņēma kāda dīvaina sajūta, bet viņa to apņēmīgi dzina prom, lai gan tas nedevās viegli, šī sajūta tikai pastirpinājās.
- Man šķiet, ka būs vēl vairāk notikumu. - Tatjana neviļus izteica savas nez no kurienes uzpeldējušās domas, bailes. Un tajā brīdī, kā atbildot viņai, atskanēja skaļš troksnis un kuģis noraustījās kā ievainots dzīvnieks. Tatjanas glāze izkrita viņai no rokām un viņa no visa spēka pieķērās Jose Armando, lai nenokristu...

(Raganiņ, vari zvēlēties vai viņš nostāvēs kājās vai abi nogāzīsies :D )

0

654

Alfredo

-Rūbij, nē, tad kuģis mūs nogremdēs! Mēs vairs nedrīkstam iet iekšā, jo ārā vairs netiksim! Vai nav tiešām vairs nevienas glābšanas laivas??

0

655

albalonga написал(а):

lieks svars!!!!

(nu es jau neko nesaku bet tas suns nav pat īsti gadu vecs - piedodies tauta bet lieks svars  turklāt vēl klējpju sunītis)

albalonga написал(а):

Linkolns
- Diāna, klausies uzmanīgi - paņem Princi un nāc! Ātri!
Viņš negaida viņu, bet sagrāb aiz rokas un velk uz durvīm. Ar spēku attaisa kajītes durvis, jo koridorī jau pildās ūdens. Viņi abi cauri cilveku pūļiem tiek līdz klājam. Sintija iedod viņiem vestes un sievietēm pirmajām jādodas uz laivām. Sintija pieprasa, lai Princis paliek - viņam neļauj kāpt uz laivas °- lieks svars!!!! 
Links - Diānai
Sēdies laivā. MP paliks pie manis. Es apsolu, ka viņu nepametīšu uz kuģa. Ej, ej ātrāk uz laivas! - Viņš pavēl, nepieņemot iebildumus.
Apkārt valda panika - notiek cīņa par tikšanu uz laivām. Links uzvelk glābšanas vesti un Princi paslēpj tas iekšienē.
- MP - sēdi mierīgi! - Viņš pavēl suņukam un palīdz Sintijai un citiem no apkalpes glābt cilvekus.

viņai nepatika kad viņai pavēl
viņai nepatika nesaprat kas notiek
bet tagad kaut viņa kādas 10 reizes redējusi titāniku viņa neko nesaprata
tas vis tik ļoti līdzinājās tam muķlķīgajama titānikam kad viņe nemaz nevēlējā atpstāt mazo princi
viņa atjēdzās jau vairs tikkai laivā kas atradās kautkur okeānā tālāk no grimsošā kuģa
viņa kā nohipnotizēta skatījās uz kuģi kaut no ilgā skatīšanās vienā punktā viņas acis bija aizplūdusšas - skats bija saplūdis, nesaprotams
viņas acīs neparādījās neviena asara
tajās bija tikkai varen liels izmistums

0

656

Aleksejs.

-Nu, kā vēlies. Es jau atpūtos, bet ja Tu nogursi, tā būs Tava vaina.
Viņš ātri panāca Evu - peldēja ātri.
-Peldēsim uz turienu - Aleksejs rādīja uz rietumiem.

Džordžs.

(Kāpēc nav? Viņi taču tur visu vakaru dzēra! :O :D)
-Jā, kuģis grimst. Jums ātri jārīkojas. Varēsit izlēkt pa bortu. To jādarā, nevilcinādamies!

0

657

Varoņi nevar tā uzreiz peldēt uz salas pusi - sala nav redzama. Viņus vetrā nesīs pa okeānu dienas trīs, līdz izskalos uz salas...

0

658

Rubi.

-Man liekas, ka nav. Tātad mums jālec.
Bija pārāk augsti un bīstami. Viņa nevarēja uzdrošināties.
-Man bail. Es nelēkšu.

0

659

(meitenes, es jau eju. 17.00. vecāki aizies ciemos- dators mans! :D Tomēr man ir daiļslidošana, tāpēc manis laikam nebūs te. :( )

0

660

(Ko tad stāvēt? Nav interesanti! :D)

Jose Armando
„Vai viņas vārdi nozīmē to, ko es domāju?”
Viņš dzirdēja Tatjanas vārdus, taču nepaguva atbildēt, vai kā citādi noreaģēt, kas izskanēja skaļš dārdiens, kuģis sakustējās, stupri sapurinot cilvēkus balles telpā. Jose Armando centās atbalstīt Tatjanu, taču pats nenoturējās un abi nokrita. Viņš vēlējās, lai Tatjana ir viņam tuvāk, bet ne tā, ne tik pēkšņi un ne tādos apstākļos.
„Kas ta bija?” – viņš centās savaldīt satraukumu un palīdzēja Tatjanai piecelties.
Arī citi cilvēki cēlās augšā un neizpratnē skatījās viens uz otru.
-Vai tev nekas nekaiš?

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa