TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 661 страница 680 из 742

661

Eva
"Kāpēc tur? Kāpēc tieši uz rietumiem? Kāpēc man būtu viņu jāklausa?!"
Eva tomēr peldēja līdzi, jo negribēja palikt viena. Kas zina, kur tagad ir Jude. Viņš tik un tā nevarēs viņai palīdzēt.

albalonga написал(а):

Viņus vetrā nesīs pa okeānu dienas trīs, līdz izskalos uz salas...

(3 dienas? :O Nav pa daudz? :no: Bez ūdens un ēdiena? Viņi tak nobeigsies, kamēr viņus izskalos! :D)

0

662

(un vispār, es sapratu, ka tā sala ir kaut kāda neliela un nevienam nezināma, jo ja tā ir slavena sala, kā te izdskanēja, tad jau viens un divi viņus vajadzētu atrast, ne? Nu bet tas tā.. ;) )
Tatjana
Uz brīdi viņa bija bijusi piespiesta tik cieši pie Jose Armando un kad viņš viņu piecēla, joprojām bija ļoti apmulsusi no notikušā trieciena un no sajūtām, ko bija radījis vīrieša tuvums.
- Es.. jā, man šķiet, ka kārtībā. Kas notiek?
Apkārt valdōija haoss, cilvēki kaut kur skrēja.. Pēkšņi sāka dālīt glābšanas vestes, tās ik pa brīdim pazibēja i tur, i te.

0

663

Ragana написал(а):

(3 dienas?  Nav pa daudz?  Bez ūdens un ēdiena? Viņi tak nobeigsies, kamēr viņus izskalos! )

(nu ikā cilvēks nevar bez miega istikt 3 dienas un bez ūdens kautkādas 7 likam un bez ēdiena vēl vairāk varēja iztikt
bet teorētiski ja viņši nepeld vieni un nevēlas pāsi mirst un nepieļauj tādu variantu visticamāk ka ir iespējams izdzīvot)

0

664

pinocchio написал(а):

(nu es jau neko nesaku bet tas suns nav pat īsti gadu vecs - piedodies tauta bet lieks svars  turklāt vēl klējpju sunītis)

(tāpēc jau pēc tā mana teksta par svaru sekoja smaidiņš - vienkārši es gribēju, lai suņuks pie Linka paliek...)

Renata

Neapšaubāmi bija iereibusi, tomēr viņa gluži stabili stāvēja uz kājām, kad Daņils viņu piecēla. Bet viņa nekustējās ne no vietas, tikai lūkojas uz apkārtējo paniku un ūdens šaltīm visapkārt. Vai tāds bija viņas liktenis? Vai viņa bija devusies šajā ceļojumā, lai noslīktu? Tas atbrīvotu viņu no viņas nožēlojamās dzīves, no atmiņām, kuras mocīja katru dienu, katru mirkli... Iespējams tas ir vislabakais risinājums...

Renata neuzvilka vesti. Viņa paņēma blašķīti, pagriezas un gāja prom pa gaiteni mierīgā gaitā, kas krasi kontrastēja ar apkārt valdošo paniku. Viņa nemaz negribēja izglābties...

0

665

Jose Armando
Viņu burvīgā pasaule bija izgaisusi bez pēdām.
-Nav ne jausmas, bet škiet, ka nekas labs. Nāc! – Jose paņēma Tatjanu aiz rokas un steidzīgi devās ārā no balles telpas. Viņš pamanīja sievieti parukā, kas dala vestes, paņēma no viņas 2 un pasniedza 1 Tatjanai.
-Ņem. Ja reiz izdala vestes, kuģis laikam grimst... Mums jāpasteidzas. - viņš satraukti skatījās apkārt, domādams, uz kuru pusi labāk skriet.

0

666

Alfredo

Nopūtās.

-Saņemsim drosmi...

0

667

Daņiils ieraudzīja, ka Renata dodas prom, pat nepaņēmusi vesti. Viņš klusi pie sevis nolādējās un paķēris no Džordža rokām otru vesti metās pakaļa Renatai, pa ceļam ātri uzvelkot vesti sev. Panācis Renatu viņš spēcīgi viņu satvēra un ar varu vilka virsū vesti. Izskatījša, ka viņa nemaz negrib izglābties, bet Daņiils negrasījās to pielaut, viņš negrasījās ļaut viņai tik viegli padoties, nāve nebija nekāda izeja, lai kas arī nebūtu vņas dzīvē noticis. Aizsprādzējis vesti, viņš satvēra Renatu un vilka ārā, uz klāju, cerēdams tur uzzināt, ko iesākt tālāk.

Tatjana tīri automātiski paņēma no Jose Armando rokām vesti, un neveiklām kustībām sāk vilkt to virsū, viņa joprojām bija šokā. Viņa, kas vienmēr bija tik savaldīga, prātīga, tagad bija tik nevarīga, viņas domas pinās, tajās skaļi atbalsojās Jose Armando vārdi: "Kuģis laikam grimst... Kuģis laikam grimst... grimst..." Veste bija uzvilkta, bet ar tās aizdarīšanu Tatjana netika galā...

0

668

Jose Armando
Viņš centās sakārtot domas Tatjanas dēļ. Ja pat viņš jūtas tik apjucis, ko varētu domāt par sievieti?
„Viņai nekas nedrīkst notikt! Es viņai palīdzēšu, lai ko man tas maksātu.”
Jose Armando pamana, ka Tatjanai misējās ar vesti. Viņš tai palīdz aizdarīt vesti un ved viņu pie borta. Arī pats uzvelt vesti.
-Mums būs jālec... Vai spēsi peldēt? – Viņš noraizējies jautā un skatās, vai nav kādas brīvas laivas.

0

669

Renata

Ļāva lai viņš viņai kā mazam bērna uzvelk vesti, bet turpināja turēt rokā blašķi un ik pa brīdim pielikt to pie lūpām. Viņš centās vilkt viņu, bet viņa spēcīga atbrīvojās no viņa.

- Pie velna, neaiztiec mani! tev nav pienakums mani glābt! Ej! Vācies! - Viņa kliedza dusmīgi, bet viņas tonī nebija ne baiļu ne uztraukuma. - Man arī tepat ir labi!

Viņa atkal pagriezās un devās uz pretējo pusi, sūkdama vodku.

0

670

(Paloma, no tevi prasītos kāda pārliecinoša runa, kas liktu Renatai manīt viedokli un nolemt, ka viņa grib izglābties. Vienkārši uzkliedzieni un pavēles liks viņai tikai vel vairāk iespītēties)

0

671

Tatjana
Viņa juta kā Jose Armando aizdara viņas vesti un ved kaut kur. Viņa rokas tvēriens palīdzēja sakārtot domas, atgūt kaut daļu savas nosvērtības.
Tatjana lūkojās tumšajā, viļnojošajā ūdenī, lietus lāses sitās viņai sejā, aizmiglojot skatienu. Šķita, ka kaut kur ūdenī parēgojas pa kādai laivai, bet tumsa bija tik dziļa un lietus tik spēcīgs, ka viņa nebija pārliecināta ne par ko, ko redz. Pēkšņi debesis pāršķēla spoža šautra, gandrīz uzreiz visu satricināja pamatīgs pērkona grāviens. Tatjana nodrebēja.
- Es.. es māku peldēt, bet... - viņa dziļi ievilka elpu, saņemoties. - Laikam jau mums nekas neatliks, kā vien mēģināt. - Tatjana dziļi ieskatījās acīs Jose Armando.

(Raganiņ, ja vari tad vēl nenolecini viņus, tikai izdari tā, lai es to varu ar savu ziņojumu izdarīt, man ir kaut kas bik padomā :rolleyes: )

0

672

(bāc, albalonga, tu mani spīdzini :D  es te ar vienu aci esmu Dvīnēs, a prasa te no Daņiila ko grandiozu uz ko nezinu vai pat vsp esmu spējīga :D )

0

673

Jude pamodināja sprādziens.. Viņš redzēja, ka kuģis pamazām grimst.. Jude ātri apģērbās, paķēra glābšanas vesti /tā atradās viņa kajītē, skapī/ un devās laukā no kajītes. Viņš skrēja uz priekšu ne par ko nedomādams un vēlējās ātrāk tikt prom no kuģa. Viņš uzvilka vesti un ieleca ūdenī.. Uz brīdi viņu sarāva krampji, jo ūdens bija auksts.. Viņš uzpeldēja virspusē. Garām viņam peldēja koka atlieka no kuģa, viņš tai pieķērās. Jude atcerējās par Evu.
"Ak Dievs, kas gan tagad ar viņu ir noticis? Vai viņa ir dzīva? Dievs, lūdzu izglāb viņu! Kaut viņa tagad būtu drošībā.." viņš nodomāja. Ūdenī viņš centās saskatīt Evu, bet nekā.. Viņš no visas sirds cerēja, ka ar viņu viss ir kārtībā un, ka viņa ir izglābusies. Jude peldēja uz priekšu, tālāk no kuģa..

0

674

(Ok. :) Lecini viņu pati.)

Jose Armando
Redz, ka Tatjana šaubās. Bet... Pat šeit, tagad, viņš nespēja beigt apbrīnot viņas skaistumu.
“Dieviete...” Šī doma gan nesaderēja ar apkārt valdošo paniku, bet to nevarēja apturēt.
-Saņemies. Mums tas ir jādara, ja gribam izglābties. – viņš centās iedrošināt Tatjanu.
-Vai esi gatava? – viņš jautāja.
“Varbūt... Varbūt ka mēs vairs nesatiksimies...” Viņš skatās ūdenī, tad atkal Tatjanai acīs, beidzot viņš neiztur.
-Tatjana!.. – viņš strauji pietuvojas un noskūpsta viņu.
“Tagad kaut vai uz elli!"

0

675

(Raganiņ, drīkst atzīšos? Es tevi mīlu!!! :D  tas bija tieši tas, ko es gribēju izdarīt - skūpsts :D )

Tatjana
Vai esi gatava? Kas par muļķīgu jautājumu. Kā viņa var būt gatava? Kā kāds vispār var būt gatavs uz ko tādu? Tatjana nespēja bilst ne vārda, viņa tikai ieskatījās Jose Armando acīs un viegli pamāja. Viņa acis.. tik tuvu. Un varbūt viņa tās redz pēdējo reizi. Tās varēja būt beigas, beigas visam. Pēkšņi Tatjanu pārņēma skaidra apjauta, ka viņa nespēj lekt pretī iespējamai nāvei, neizdarījusi kaut ko... Bet pirms viņa paspēja to izdarīt, Jose Armando kā nolasījis to viņas acīs, jau bija tik tuvu viņai, viņa lūpas apkļāva viņējās un Tatjana cieši apvija rokas ap viņu, izmisīgi atbildot uz skūpstu. Apkārt skrēja cilvēki, trakoja daba, notika katastrofa, bet viņi stāvēja visa tā vidū skūsptoties tā, it kā tā būtu pēdējā iespēja viņu dzīvē, un tādas izredzes bija visai iespējamas.
Beidzot viņi atlaida viens otru un bez vārdiem,sdevušies rokās, reizē ieleca vēsajā, bangojošajā ūdenī. Viļņi mežonīgi mētāja viņus, cenšoties pārraut roku satvērienu, izšķirt viņus. Tatjana no visiem spekie iekrampējās Jose Armando rokā, bet juta kā spēki sāk zust. Otra roka arī centās pieķerties pie vīrieša, bet viļņi bija tik spēcīgi, tik nežēlīgi... Acis, deguns, mute... visur bija jūtams sāļais ūdens... Tās ir beigas. Tatjana nodomāja...

0

676

Daņiils pāris soļos atkal panāca Renatu, nikni izrāva blašķīti no viņas rokām un aizmeta to projām, cieši sagrābdams sievieti aiz aušdelmiem un pagriezdams pret sevi, tā, ka viņu skatieni satikās. Daņiila skatiens liesmoja.
- Tu, mazā muļķite, vai tu tiešām domā, ka tas visu atrisinās? Vai tiešām domā, ka padošanās ir labākā nāve? Es biju domājis, ka tu esi savādāka, ka tu esi cīnītāja, bettagad tu gribi izturēties kā visnoželojamākā gļēvule! Es nezinu, kas ir noticis tavā dzīvē, bet vienu es zinu noteikti - ne alkohols, ne nāve nespēj atrisināt problēmas, to vari izdarīt tikai tu pati!!! Saņemies, noladēts! Un padomā arī par citiem, ne tikai par sevi! Padomā par cilvēkiem, kam ir svarīga tava dzīvība! Sasodīts, padomā par mani!!!
Daņiils pat nebija pamanījis kā viņa balss skaļums ir palielinājies līdz kliedzienam, kā rokas ciešāk sažņaugušas Renatas rokas. Viņa balsī vairs nebija agrākā vienaldzīgā vai ķircinošā vīrieša, šobrīd tā bija pilna ar asām izjūtām, patiesumu, bailēm, dusmām... Un tikai sakot pēdējos vārdus viņa balss viegli aizlūza un tvēriens mazliet atslāba, no skatiena pazuda iepriekšejās neprātīgās liesmas, bet tas joprojām bija tumšs un piesātināts.

+1

677

Renata

Samulsuli lūkojās viņā. Sākumā, kad viņš runāja, viņa gribēja gāzt viņam, kliegt. Viņa nebija gļēvule. Lai nu kas, bet ne gļēvule, ja viņa gribēja palikt uz kuģa, tad tā bija viņas izvēle, bet ne gļēvums... Tomēr viņa turpmākie vārdi pārsteidza tik ļoti, ka viņa nekliedza un nesita viņam. Viņa tikai pārsteigti lūkojās uz viņu.

- Ko tu teici? - Viņa nočukstēja.

0

678

(:D Jā? Ēmmm... Piedod, ka izjaucu tavus plānus. :( Bet es nospriedu, ka Jose beidzot jārīkojas, ja reiz viņam tik ļoti Tatjana patīk. :) Un esmu pariecīga, ka tā, jo tas norāda uz mūsu izjūtu līdzību. :) Un es arī tevi mīlu, Palomiņ! :))

Jose Armando
Juta Tatjanas izmisīgo atbildi uz viņa skūpstu. Pat šādos apstākļos tas likās brīnišķīgs.
Un vēl emociju sakāpinājums, ko Jose juta dēļ apkārt valdošās traģēdijas...
Viņi bija tik saliedēti, kā nekad. Ielēcot ūdenī, Jose Armando uz brīdi pazaudēja Tatjanu no redzesloka. Viņš jau nobijās no ļaunāka, kad pamanīja viņu tepat netālu cīnāmies ar mežonīgiem viļņiem. Viņš sajuta milzīgu atvieglojumu. Jose peldēja viņai klāt, saķēra kādu glābšanās riņķi un palīdzēja Tatjanai noturēties virs ūdens.
“Es nevaru tevi zaudēt tagad!”
-Tatjana! viss ir kārtībā! Viss ir labi. Mums tikai jāpeld tālāk no kuģa, lai tas neparauj mūs līdzi, kad nogrims.

+1

679

Daņiils
Viņš smagi elpoja pēc šāda jūtu izvirduma, sirds spēcīgi sitās. Viņš gaidija Renatas reakciju, bet tās nebija, Renata tikai stāvēja nekustīgi un skatījās uz viņu. Beidzot atskanēja viņas vārdi. Daņiils nezināja, ko atbildēt. šobrīd iepriekš pārņemušās emocijas mazliet bija noplakušas, un viņš pats bija pārsteigts par tādu izvirdumu. Bet kāda jēga to noliegt? Viņam bija svarīga Renata, bija svarīgi, lai viņa dzīvo. Viņš nespēja ļaut viņai iet bojā, ne jau kamēr bija spējīgs kustēties.
- Es tevi neatstāšu nomirt, Renata. - šķita, ka viņš vēlās, lai balss skanētu stingri, tomēr tajā jaucās iekšā daudz emociju. - Ja tu turpināsi pretoties un spītēties, tad iesim bojā mēs abi. Jo es tevi nepametīšu.
Daņiils atlaida Renatu un, nenovēršot skatienu no viņas acīm, sāka taisit vaļā savu vesti, otrai ļaujot noslīdēt uz grīdas. Idiots! Muļķis! Ko tu dari? Skrien! Glābies pats! sauca kāda iekšēja balss, bet kas cits bija spēcīgāks par Daņiilu. Viņš nespēja rīkoties savādāk. Pirmo reizi visā mūžā kāds cits bija svarīgāks par viņu pašu. Šī sajūta pārsteidza, tā biedēja, bet to nevarēja ne noliegt, ne apspiest.

0

680

(tu tak neko neizjauci! Man pat patīk kā viss notika!! Ak, bet super, ka mēs tik līdziģi domājām :D )
Tatjana ar vienu roku no visa spēka ieķērās Jose Armando rokā, ar otru pieķērās riņķim.
- Es.. nevaru. Man.. nav spēka. Viļņi...
Kāda šļakata iekļuva Tatjanai mutē un viņa sāka klepot. Spēki zuda arvien straujāk. Viņa vēl izmisīgāk pieķērās riņķim un Jose Armando. Tikai nepazaudēt tos. Tikai nepazaudēt.. Tad viss būs kārtībā... Apkārtne arvien vairāk miglojās, domas kļuva neskaidras, paliak tikai viena doma, kas sitās pa viņas galvu kā ieslodzīts putns. "Tikai nepazaudēt.. noturēties.. nepazaudēt.."

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa