TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 701 страница 720 из 742

701

(alby, Maļinovskis un Izabella gadījumā vēl uz klāja nav? :O nezinu, kā tev, bet man Izabellu slīcināt nav paredzēts :O )

Alfredo

Beidzot izbāž galvu no ūdens un dziļi ievelk elpu. Saķer Rūbiju, elsodams.

-Tev viss kārtībā?

Отредактировано angelina (21.03.2008 19:50)

0

702

Aleksejs.

Aizņema visu dēli. Apguļas uz tā. Viņa sejas izteiksme līdzinājas cilvēkam, kurš bauda dzīvi - cilvēks, kurš kūrortā peld uz matrača ar Martini rokās. Alekseja seja bija pašapmierināta.
-Kā vēlies. Es apsolu, ka neraudašu Tavās bēres, bet, ja vēlies pasveicināšu Tavus vecākus. Teikšu, ka Tavi pēdējie vārdi bija par viņiem.

0

703

Rubi.

-Alfredo?! Tu esi dzīvs! Cik labi, es tā uztraucos.
Apskāva viņu. Rubi raudāja. TAd pamanīja kapteini. Alfredo, varbūt Džordžs teiks, ko tagad darīt? Es nevēlos te palikt, es gribu dzīvot.

0

704

Maļinovskis

- Mēs mirsim, Izabella! Mēs mirsim! Es negribu mirt! Es esmu pārak jauns, lai mirtu!!!!

Viņš ir paniskā histērtijā.

0

705

Eva
Viņai palika bail, jo viņa juta, ka netiek galā. Viļņi bija pārāk spēcīgi un vējš pārāk stiprs. Viņa redzēja, ka Aleksejam iet daudz labāk.
Un nāves baiļu, panisku baiļu priekšā lepnums pazuda.
-Aleksej!.. Palīdzi man!!!.. Aleksej!... Lūdzu!!! – viņa spiedza, jo par kliegšanu to vairs nevarēja nosaukt.
Visapkārt bija viļņi, ūdens un vairāk nekā. Evai šķita, ka gals ir klāt.
"Un tas viss dēļ tā stulbeņa!"

0

706

Aleksejs.

Redza, ka Evai klājas pavisam slikti, vinš domāja, ka tā mežone ir spēcīgāka. Pēc Evas vārdiem Aleksejs atkāpās.
-Tā jau cita lieta.
Viņš ātri paķera Evas roku un palīdzēja viņai uzrāpties tā, ka Aleksejs atradās virs Evas. Viņi abi gulēja uz deļa.

0

707

Eva
Klepojot gulēja uz dēļa. Pasaule visapkārt griezās. Viņa nespēja parunāt. Viņai bija bail. Šausmīgi bail.
Viņa vairs nekad nepeldēs. Nekad! Viņa ienīst šo ūdeni. Un arī Alekseju. Viņa juta viņa ķermeni.
„Cik pretīgi! Bet vienalga. Galvenais, ka esmu glābta.”
Viņa smagi elpoja ar aiztaisītām acīm.

0

708

Alfredo

Uzspieda maigu skūpstu Rūbijai uz pieres.

-Mēs izglābsimies, tā būs, Rūbij...

Alfredo teica, lai gan pats par to nebija drošs.

Izabella

Arī panikā, tomēr saprāts gūst virsroku.

-Mums tagad jālec, Romān...

Izabella nopūtās, saķēra Maļinovski aiz rokas un piegāja pie borta. Ūdens jau bija izplatījies pa visu kuģi.

0

709

Daņiils atlaida vienu roku no margām un ar brīvo roku tagda cieši apņēma Renatu ap vidu, balstot sievieti.
- Nav laika kurpēm. Mums jāsteidzas.
Daņiils ar vienu roku turoties pie margām, ar otru turot Renatu turpināja virzīties un drīz jau viņi bija pašā augšgalā...

0

710

Aleksejs.

-Mums jāpeld. Vai redzi? Kuģis jau drīz nogrims. Es nevēlos, lai straume mūs noslicinātu.
Aleksejs ar rokām mēģināja kustināt dēli. Viņam tas sanāca, bet lēni. Viņš jau nezināja, uz kuru pusi viņiem jāpeld.

Džordžs.

Redzēja cilvēku izmisumu. Skatījās uz kuģi. Pēdējas atmiņas par to sagriezās viņa galvā. Džordžs cik vien skaļi varēja, pateica.
-Mums jāpeld uz Rietumiem.
Pats devas vajadzīgajā virzienā.

Rubi.

Alfredo vārdi viņu nomierināja.
-Labi. Tad peldēsim tur, kur teica kapteinis.
Rubi aizķērās aiz maza dēļa un peldēja Džordža norādītajā virzienā.  Viņa parādījām Alfredo uz blakusesošo dēli.
-Aizķeries aiz tā.

0

711

Renata

Pagrieza galvu un palūkojās uz viņu.

- Tagad mums tikai jānolec. Un iespejami tālu no kuģa...

Viņa pagrieza galvu un palūkojās tur lejā, draudīgajos viļņos.

- Tev jāievelk pamatīgi daudz gaisa, jo mūs uz krietnu mirkli paraus zem ūdens. Mums jātiek cik vien iespejams tālu no kuģā. Aizspied degunu ar vienu roku. Kad. mūs paraus zem ūdens - daudz nekusties - vestes pasas mūs uzcels uz ūdens, bet ar aizspiestu degunu tev pietiks gaisa ilgākam laikam.

Viņā jau rāpās pāri margām un nostājās margu otrā pusēs. Tad palūkojās uz Daņilu.

0

712

Alfredo

Alfredo centās peldēt, bet tas bija ļoti grūti - ūdens bija ļoti nemierīgs.

Alfredo paskatījās uz Rūbijas norādīto dēli.

-Paldies.

Alfredo pieķērās dēlim.

-Uff, nu tagad ir kaut nedaudz vieglāk.

0

713

Eva
„Dzirdēja Alekseja vārdus, taču nespēja pakustēties.
-Es nevaru... Vai neredzi, ka es nevaru... – viņa joprojām centās atgūties no izbīļa.
"Izdzimtenis! Vispirms gandrīz mani nogalina, es zaudēju pēdējos spēkus, un tagad grib, lai es peldētu!"
Tad Eva iedomājās grimstošo kuģi, kā viņi ar Alekseju nonāk zem ūdens...
„Nē!!! Tikai ne atkal!!!”
Viņa saņēma visus spēkus un sāka peldēt prom no kuģa.

0

714

Maļinovskis

Nolec ar Isabellu tikai tāpēc, ka viņa noreij viņu. Viņs pazūd zem ūdens...

0

715

Aleksejs.

-Nē, es redzu, ka Tu vari... :D (peld taču :)) Pacenties mazliet. Galvenais aizpeldēt prom no kuģa.
Aleksejs sāka grābt ar rokām daudz spēcīgāk. Viņi jau atradās krietnā attālumā no kuģa. Tomēr nekādas salas te nebija redzamas.

Džordžs.

Peldēja uz dēļa. Arī viņš jau atradās diezgan tālu no kuģa. Džordžs apstājās, viņš gribēja redzēt kuģa grimšanu.

Rubi.

-Ātrāk.
Viņa izrādījas gana spēcīga.
-Mums jāpeld tālāk no kuģa. Turklāt, skaties, kapteinis atradās jau diezga tālu no mums.

0

716

Izabella

Ielec ūdenī. Spirinās ar kājām, lai tiktu uz augšu. Beidzot viņa dabū galvu virs ūdens, dziļi ievelk elpu. Skatās pēc Maļinovska, bet nekur neredz viņu.

-Romān???

Vicina rokas un grozās apkārt, pa brīdim nejauši ierīdama sāļo ūdeni.

0

717

Alfredo

-Jā, jā, labi.

VIņam klabēja zobi no aukstuma.

0

718

Eva
„Viņš vēl smejas par mani! Tu man par to samaksāsi! Par visu! Tikai vēlāk!”
Kādu laiku sparīgi turpināja peldēt, tad pavisam piekusa. Kuģis palika tālu aizmugurē. Lai gan... Kā vispār varēja saprast, kurā pusē bija kuģis, kur viņi peldēja?..
Pēc dažām stundām, kas pavadītas vētras plosītajā okeānā, viņa zaudēja samaņu.
Viņa gulēja uz dēļa un nekādi nereaģēja uz milzīgajiem viļņiem, kas nāk virsū.

+1

719

Aleksejs.

Viņam arī zūda spēki. Viņš redzēja, ka Eva ir bez samaņas, var būt viņa vnk gulēja? :D(varēja taču aizmigt :D)
Viņš grāba ar rokām. Aleksejs jau nezināju, kur viņi ir. Var būt mainīt virzienu? Pēc kādam 5 minūtēm parādījās sala.
-Eva, Eva! Mosties! Zeme, mēs izglābjamies!
Aleksejs pakustināja Evu.

0

720

Rubi.

Viņai jau sāka pazūst spēki. Rubi un Alfredo centās sekot kapteinim, bet kapteinis pēkšņi apstājās. Tāpēc nācās pašiem peldēt. Viņa peldēja jau apmēram stundu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa