TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 121 страница 140 из 742

121

Aleksejs.

-(Jude) Vai Jūs mani nedzirdējat? Tā nedrīkst darīt. Labāk iesim, es pats Jums palidzēšu, bet dāma gaidīs Jūs te.
Tad Aleksejs atcerējas par Garedu. Nevar taču Evu atstāt viņam. Bet, ieraugot Garedu ar citu, turklāt atceroties viņa maigo raksturu, Aleksejs nodomāja, ka varētu par viņu pat nepārdzīvot.

0

122

Eva
„Vismaz viņam pietika prāta neteikt par to visu jezgu, kuru viņš sarīkoja!”
-Tas ir aizkustinoši, ka tik ļoti par mani rūpējaties. Taču jums tas nav jādara. – viņa neapmierināti skatās uz Alekseju.
-Jā, Jude, iesim! – viņa uzmundrinoši uzsmaida Jude un ignorē Alekseja vārdus.

(Ok, GaBy. :) Vismaz tikām skaidrībā. :))

Отредактировано Ragana (10.03.2008 19:28)

0

123

- Nepieskarieties man, gan es pat tikšu galā un ja dāma vēlas, tad viņa nāks man līdzi. Un ko Jūs man varētu palīdzēt? Pārvilkt bikses? Nē, paldies!

( :D:D:D )

Jude paņem Evu aiz rokas un abi aiziet uz kajīti.
Jude atslēdz vaļā kajītes durvis.
Kajītē!
- Lūdzu nāc iekšā un jūties kā mājās. Es atvainojos, bet vai es varu Jūs uzrunāt uz tu? Man vienkāŗši tā būtu vieglāk, bet ja nē, es jūs sapratīšu. - saka Jude un aicina Evu iekšā.
Jude no čemodāna izvelk bikses un saka Evai
- Es tulīt būšu atpakaļ. Jūs varat palasīt kādu žurnālu vai paskatīties TV.
Viņš ieiet vannas istabā.

Отредактировано GaBy (10.03.2008 19:29)

+1

124

(:rofl: :rofl: :rofl:)

0

125

Eva
-Protams, ka varat.. vari uzrunāt mani uz "tu"! Es arī vēlējos to piedāvāt.
Eva ienāk iekšā. Viņa jūtas atvieglota, ka tikusi prom no Alekseja.
Taču saprot, ka nāksies atgriezties balles telpā.
Kamēr Jude pārģērbjas, Eva domā, ko varētu darīt lietas labā.

0

126

(Aizveda Evu atkal. :'( Ātrāk parģerbies, Jude! :D  :suspicious: )
Aleksejs.

Noskatījās uz aizejošo Evu ar Jude.
Hm... Par viņu es vispār nekā nezināju. Negaidīju to no Evas. Jude ir lielāks konkurents nekā Gareds.
Apsēdās uz divāna, sēdēja un vēroja pārējos. :)

0

127

Jude ieiet vannas istabā un nespēj saprast, kas tikko notika.
"Kapēc šis vīrietis man aplēja.. Jo neviens aizmugurē viņam nebija.. Dīvaini.. Bet tagad galvenais ir pārģērbties un atgriezties ballē."
Viņš iznāk ārā no vannas istabas.

(saulīt, man māsa jālaiž. :( mums kautkas jādara, es pēc kādas stundas vai vēlāk būtu atpakaļ..)

+1

128

(es pēc kādas stundas diez vai te būšu. :D Bet es taču vēlos Jums te patraucēt. :P)

0

129

(Meitenes, man arī jāiet. :( Lai atgriežas ballē un rīt turpināsim. Ok? :) Es būšu ap šo pašu laiku. Cerams.)

Eva
Pasmaida Jude.
-Nu, varam atgriezties? - viņa pieceļas kājās.
-Vai arī pastaigāsim nedaudz pa klāju? - Eva grib novilcināt laiku, jo cer, ka Aleksejam apniks gaidīt un viņš liksies mierā.

0

130

- Kā vēlies, Eva, varam arī pastaigāt pa klāju. - saka Jude, vēl piekārtodams bikses..
- Tad ko daram, ejam pastaigāt pa klāju un pavērot naksnīgās debesis vai ejam uz balli?

0

131

Eva
-Ārā ir apmācies... - viņa šaubīgi saka.
-Bet ballē visi vēl nav ieradušies. Un es negribu, lai atkal kaut kas notiek.
Ja nu tagad aplej mani? Un mēs tā visu nakti staigāsim un pārģērbsimies. - Eva joko.
Viņa smaidot pienāk pie Jude, paņem aiz rokas.
-Ejam. Es gribu vēl ieelpot svaigu gaisu.

0

132

Jude satver Evas roku un abi aiziet uz klāja paelpot svaigu gaisu!

(tā arī pagaidām beigsim, ja? :) meitenes, paldies par spēli, bija jautri. :D vismaz man. :D pagaidām tad čau! ;)http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/36_1_67.gifhttp://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/ae2737c36976ce46a6cc9a07b2c928e0.gif)

0

133

(Ok. :) Man arī bija jautri. Paldies tev GaBy. Un, rubi, arī tev liels paldies. :) Atā! Es skrienu mācīties. :) )

0

134

(man arī. :) Čau!!! ;) Rīt man būs spāņu valoda no 15.30 līdz 17.15. (apmēram), bet 19.00. angļu valodas repetitors. :( Es varēšu dienā, bet 14.00.-14.30 - man būs fizika. :( Tāpēc, nezinu, kā sanāks. :( )

0

135

Izabella

Cenšas atbildēt uz Džordža jautājumiem.

-Nevarētu teikt, ka man klājas spīdoši. Atklāti sakot, es gribētu, lai šis ceļojums ātrāk beidzas.

Izabella nolaiž acis uz leju.

-Sen jūs mani droši vien neredzējāt tāpēc, ka pēdējā laikā diezgan reti izgāju no savas kajītes. Nolēmu atnākt uz balli, man taču tomēr būtu jāiepazīst vairāk cilvēkus. Un paldies par komplimentu.

Izabella beidzot nedaudz pasmaidīja.

Alfredo

Alfredo Rūbijai.

-Vai vēlies padejot?

0

136

Rubi.

Viņai bija labs garastāvoklis.
-Labprāt.

0

137

Džordžs.

-Vai Jums tik ļoti nepatīk te atrasties? Man liekas, ka tik skaistai sievietei jābaudā dzīve, šīs ceļojums.
Jā, Izabella man palidzēs aizmirst Renātu. Renātu? Interesanti, kur viņa tagad ir?

0

138

Alfredo

Pasniedz Rūbijai roku un ved deju placī.

-Kā man jūs saukt, daiļā dāma?

Izabella

-Ne jau nu gluži tik traki, bet daži nepatīkami atgadījumi, tas arī viss.

0

139

Rūbija.

-Varat saukt mani - Rubi. Tāds ir mans vārds. :) Bet kā Jūs sauc?

Džordžs.

-Neskumstiet. :) Smaids Jums ļoti piestāv. Labāk iesim padejot. (nošpikoju Tavu ideju :D)

0

140

:D

Alfredo

-Es esmu Alfredo, bet tu, Rubi, vari mani saukt par Frediju, ja vēlies. Man tas ļoti patiktu.

Izabella

Izabella paceļ savas skaistās šokolādes acis.

-Labi, iesim.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa