TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 141 страница 160 из 742

141

Rūbija.

-Jau uz Tu?
Koķetē.
Dejā pagriežas Alfredo ar muguru, bet tad atkal skatās uz viņu. Rūbija ļoti skaisti dejo, seksīgi, bet ne vulgāri.

Džordžs.

Padod Izabellai roku un tad pietuvina viņu sev. Viņi dejo pavisam tuvu.
-Tu lieliski dejo. Kur iemācījies?

0

142

Alfredo

-Ak, atvaino, es nekad nevaru ilgi izturēt uz "jūs". Sāku ar "tu" automātiski.

Alfredo rokas ir uz Rūbijas muguras un laižas arvien zemāk...

Izabella

-Paldies. Tas man asinīs. Protams, bez mācīšanās neiztikt. Esmu gājusi uz nodarbībām, tas gan bija pasen. Bet gadās laiku pa laikam praktizēt kādā ballē.

0

143

(es tad laikam tinos prom)

0

144

Rūbija.

Juta Alfredo pieskarienus. Tad atstumj viņu nedaudz.
-Hei, Tu! Es Tev neesmu nekāda viena vakara meitene. Izturies pret mani ar cieņu!
Viņa bija diezgan barga pret Alfredo.

Džordžs.

-Jā, tas ir redzams. Man patīk dejot ar Tevi. Es jau vairāk nekā gadu nedejoju. Tāpēc esmu laimīgs, ka atsāku dejošanu tieši ar Tevi. Pietuvina Izabellu mazliet tuvāk.

(jā, angy, es arī jau iešu. :) Atā! ;))

0

145

albalonga написал(а):

Linkolns
Pakatījās uz Diānu un pasmaidīja.
- Kāpēc tu vispār gatavojies uz turieni iet, ja nemaz negribi? Dzīve ir pārak īsa, lai tērētu to uz lietām, ko it nemaz negribas darīt...

diana
paskatījās uz linkonu pagriezās ar skatu uz klāju un atspiedās ar rokām prt bortu
- ne vienmēr tu vari darīt ko vēīes - viņas bals pieklusa - diezin vai tu vēlējies doties uz cietumu ja biji nepatiesi apsūdzēts - viņa vēlreiz apklusa un atsāka nedaudz klusākā balsī - turklāt ši balle bija vienīgais iemesls kā dēl spēju pierunāt tēvu ļuat man doties kur cienai bez viesiem tiem apsargiem kas tiktuā nedod nekādu labumu džīvopt kādu neilgu laiku cik necik normāli un tam laikam es varu ziedot vienu sasodītu vakaru  - viņa paskatījās uz leju un tad atkal uz linkonu

0

146

Sāra

Paņēma rokās vīna glāzi un dzerot vīnu atstāja uz glāzes perfekti sarkanas lūpukrāsas nospiedumus!

0

147

Eva
Viņa jau paspēja nožēlot, ka izdomāja staigāt pa klāju. Bija vēss, pūta stiprs vējš.
Bet jebkas šobrīd šķita labāks par atgriešanos ballē. Labāk nogaidīt.
Un Gareds? Eva nezināja ko iesākt. Ja nu Aleksejs atkal jaucas iekšā (Eva bija pārleicināta, ka viņš to darīs!)? Viņš var visu sabojāt.
Viņa nolēma izbaudīt laiku kopā ar Jude, kamēr viņiem neviens netraucē. Viņa uzsmaidīja Jude.

0

148

Jose Armando
Atnāk uz balles telpu un meklē ar acīm Tatjanu.
Viņš ļoti vēlas viņu redzēt. Bet Tatjanas nekur nav.
Jose Armando apstājas pie galda ar uzkodām. Apkārt ir tik daudz dāmu izsmalcinātos tērpos, bet viņu vidū Jose vēlas redzēt tikai vienu...

0

149

Jude redzējis Evas smaidu, uzsmaida viņai pretī.
- Šovakar ir skaistas debesis, vai ne? - Jude jautā, vērojot sarkanīgi lilligās debesis..
Tad viņš pievērš skatu Evai.
- Vai Tev nav auksti? Es Tev iedošu savu žaketi, vai arī varam iet iekšā, uz balli. - Jude skatās uz Evu un smaidot saka.

0

150

gareds

viņš dejojjot ar Džeinu ik pabrīdim bija vērojis zāles durvis... un viņš redzēja kā pa tām ienāk eva... bet ar pavadoni...
"lai jau pavada vienu vakaru ar evu.... cita tāda viņam nebūs "viņš pie sevis nodomā un paskatās uz Džeinu
- vai nevēlaties kaut ko dzeramu?- viņš smaidot šarmantu smaidu jautā

0

151

Eva
-Kad esmu kopā ar tevi, man viss šķiet skaists. – Eva atbild un sapņaini skatās uz Jude.
-Un es negribu, lai kāds iztraucē šo mirkli. Paliksim šeit, vēl nedaudz, labi.
Evai sametas zosāda.
-Un, ja nebaidies nosalt pats, tad es neatteiktos no tavas žaketes. – Eva smiedamās piebilst.

0

152

Jude novelk žaketi un uzliek to uz Evas pleciem.
- Tā, nu tagad ceru, ka Tev būs siltāk. - Jude saka skatīdamies Evas acīs.
"Ak, kā es vēlētos viņu noskūpstīt, bet es nedrīkstu visu sabojāt.."
Viņš apķer Evu un pieglauž sev tuvāk un, smaidīdams, vēro jūru un debesis...

0

153

Eva
Sajuta ap sevi patīkamu siltumu. No žaketes vai arī no Jude pieskāriena? To Eva nesaprata.
-Paldies. – viņa saka un ļauj Jude sevi apskaut.
-Tā ir daudz labāk. – viņa koķeti smaida.
Jude sabiedrībā Eva jutās droši. Viņš bija savaldīgs, uzmanīgs, maigs... Un bagāts. :D
-Vai drīkstu uzdot tev jautājumu?

0

154

Ragana написал(а):

Un bagāts. :D

(ak tu, mantkārīgā. :D )

Jude uz brīdi bija auksti, bet apķerot Evu viņam palika siltāk.
- Un kāds būtu šis jautājums? - Jude ieintriģēts jautā.

0

155

(Es?! :O :( :dontcare: Varbūt Eva? :D Ir neliela atšķirība. :D)

Eva
-... Kāpēc tu joprojām neesi precējies? Tādam vīrietim, kā tu noteikti jābūt bariem pielūdzēju...
Eva izskatās nedaudz samulsusi par savu jautājumu.
„Jānoskaidro par viņu kas vairāk.”

0

156

Ragana написал(а):

Es?! :O :( :dontcare: Varbūt Eva? :D

(piedod, piedod, piedod, mīļum! http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/ae2737c36976ce46a6cc9a07b2c928e0.gif:D Eva jau Eva, es te klausos mūzikuu un dziedu līdzi, tapēc nedomāju brīžiem, ko rakstu.. )

Jude saskumst par Evas jautājumu, jo tā viņam nav no patīkamākajām tēmām..
- Es.. Ēmm.. Saproti, es neesmu atradis vēl īsto un vienīgo. Daudzas mani ir tikai izmantojušas naudas un sabiedrības stāvokļa dēļ. - Jude saka un ķimmerējas ar pirkstiem un paskatās uz jūru.
- Bet saki, kapēc Tev - tādai skaistai, izsmalcinātai sievietei vēl nav vīrieša? - Jude jautā un bišku iesmejas.

0

157

(Nekas. :) Es jau jokoju. :D )

Eva
„Nauda un sabiedrības stāvoklis... Nav brīnums! :D Bet es tev būšu īstā un vienīgā, mīļumiņ!”
-Ak, piedod! Es negribēju, lai tu saskumsti! Tas.. tas ir tik cietsirdīgi! Es... - Eva līdzjūtīgi skatās uz Jude.
-Nu, teiksim tā. Es arī vēl neesmu atradusi savu īsto un vienīgo. – viņa smaida.
„Bet es jau zinu, kurš tas būs!”
- Labi, varbūt iesim atpakaļ? Es negribu būt vainīga, ja tu sāaukstēsies. – viņa jautri pasaka un un aicina Jude iet.

(Pusstunda pagāja. :( Bet man tomēr prieks, ka parunājām. Kaut nedaudz. :)  Tikai es atcerējos, ka viņi par to jau runāja. :P Evai sajuka. :D Rīt forumā būšu jau no 14.30.. Nezinu, vai pēc Zorro ilgi palikšu. Būs jāgatavojas k/d. Atā. :) )

0

158

Alfredo

-Bet protams, ka neesi! Tomēr tā taču ir deja, Rūbij! Nedusmojies, ja?

Izabella

Jūt, ka Džordžs pietuvina Izabellas ķermeni sev tuvāk, bet nekā īpaši nereaģē. Tā taču ir tikai deja.

Džeina

-Jā, no dzēriena es neatteiktos.

Koķeti pasmaida.

0

159

Jude pasmaida un paskatās uz Evu.
- Neesmu jau vārgulis, nesaaukstēšos.. Bet nu ja jau jaunkundze vēlas, tad ejam iekšā.
"Kaut nu tu nebūtu tāda, kā citas, kas mani izmantojušas, jo vēl vienu vilšanos es nepārdzīvošu.."
Viņi ieiet iekšā..

(Man arī prieks, paldies par spēli.. Tiekamies tad rīt.http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/36_1_67.gif)

0

160

Rūbija.

Viņš uzskata mani par stulbeni? Domā, ka es nasaprotu viņa nodomus? :D
-Nu, jā protams.
Viņa to teica ar ironiju.

Džordžs.

Skatās Izabellas acīs. Sodien viņa izskatās satriecoši. :)
-Ar Tevi es jūtos lieliski.
Bet ar Renātu bija grūti. Viņai bija nereāli izdabāt. Redzēsim, kā viņai ies ar to...
Padomajot to, Džordžu nodomā vairs nedomāt par Renātu un nebojāt sev vakaru.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa