TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 161 страница 180 из 742

161

pinocchio написал(а):

diana
paskatījās uz linkonu pagriezās ar skatu uz klāju un atspiedās ar rokām prt bortu
- ne vienmēr tu vari darīt ko vēīes - viņas bals pieklusa - diezin vai tu vēlējies doties uz cietumu ja biji nepatiesi apsūdzēts - viņa vēlreiz apklusa un atsāka nedaudz klusākā balsī - turklāt ši balle bija vienīgais iemesls kā dēl spēju pierunāt tēvu ļuat man doties kur cienai bez viesiem tiem apsargiem kas tiktuā nedod nekādu labumu džīvopt kādu neilgu laiku cik necik normāli un tam laikam es varu ziedot vienu sasodītu vakaru  - viņa paskatījās uz leju un tad atkal uz linkonu

Linkolns

Domīgi pētīja meiteni. Vislabāk viņam patika tas, kā viņa bija izteikusi, ka viņš nebbija vainīgs, bet viņam bija jādodas uz cietumu. Viņas balss tonī nebija ne miņas no šaubām vai aizdomām - šķiet viņa bija pilnīgi pārliecināta par to, ka viņs cietumā nonācis nevainīgs...

- Diāna... mani ielika cietumā ar domu sēdināt mani elektriskajā krēslā... Tas nebija vienkārši cietums - tā bija nave... Un es biju padevies... Tomēr, bija kāds, kurš nepadevās un palīdzeja man tikt ārā... Arī tu nedrīksti padoties. Tavs cietums nav nāve... - Links iesmējās. - Nu varbūt vienīgi nāve no garlaicības... - Viņā pagriezās un paņēma viņas seju savās vēsajās plaukstās, pagriezdams to pret sevi. - Diāna, ko tu gribētu darīt... ko tu darītu, ja tev nekad vairs nebūtu jābūt Barbarai????

0

162

- man cietums nav nāva bet mans cietums ir pazušana, izušana kā dinazauriem , izgaišana neozīmīgi kā ķīmiska vieka kas nekad nebū vairāk ka ķīmiska viela
viņa noņēma viņa rokas no sejas , viņa tā nebija radusi
pārākiedziļināties lietās kas iespējams varētu notikt
varbūtibas variacija nebija
bija tikkai iespēja dzīvot tā kā to viņa darīja līdz šim
pār viņs rokām noklājās zosāda
un viņa neko vairs neteica tikkai skatījās uz priekšu

0

163

( nu tas laikam būs vairāk juatājums albalinga kā nekā šis spēles koriģētāja
kas ir vairāki šoreiz vītīeši vai sievietes???
man ir tāda varen liela doma paņemt vēl kādu varoni izņemtot dianau un sunīti)

0

164

Aleksejs.

Aplūko pārīšus, kuri dejo viņiem blakus. Kapteinis dejo ar kādu sievieti. Viņa ir skaista, pārpārliecināta, bet vecāka nekā es par kādiem 5 gadiem. Tad pamana kādu ļoti skaistu pārīti. (Rūbija un Alfredo) Sieviete ir ļoti skaista, tomēr viņas partneris ir diezgan moderns, glīts. Laikam viņi satiekas. Var būt pat ir līgavainis un līgava. Žēl...
Tad pēkšņi viņš pamana ienakot Evu un Jude. Evai mugurā ir Judes žakete. Hm... :suspicious: (viņam ir tāda sejas izteiksme :D)

0

165

pinocchio

Šobrīd vīriesi un sievietes ir vairak vai mazāk līdzsvarā - vismaz man tā šķiet. Galvenais tagad , ja ņem jaunu varoni, ņem kaut kādu tādu tipāžu, kura nelīdzinātos tam baram, kas jau ir uz kuģa. Nu kaut kā tā - ceru, ka saprati. Nu mums jau ir divas izlutinātas, bagātas un ļoti skaistas sievietes, mums ir divi jauni kazanovas, mums ir divas spiedzes... Es ja ņemtu, laikam paņemtu kādu resnu, kompleksainu, kautrīgu cilvēku vai arī kādu superļaunu intriganti gļēvuli... Eh, bet neklausies - tās tik manas idejas...

0

166

Daņiils
http://voteactors.ru/photos/866.jpg
Daņiils nesteidzīgi iegāja balles zālē un pārlaida skatienu visapkārt grezno lampu izgaismotajai telpai. Svinības jau kādu laiku kā bija sākušās un liela daļa viesu jau bija ieradušies, viņi stāvēja pa vienam vai bariņos, ar dzērienu glāzēm rokās, sarunādamies, kā jau tas parasti notika šādos pasākumos. Vairāki cilvēki sēdēja pie bāra un dažiem atsevišakjiem galdiņiem, mazliet tālāk bija mūziķi un vieta dejām, kuru pildīja vairāki pāri. Izskatījās, ka šeit savācies vai viss kuģis. Un tomēr nē... viss kuģis siet noteikti nebija. Daņiils nekur neredzēja Renatu. Ik pa brīdim skatam pavīdēja melni mati, bet tā nekad nebija viņa un Daņiils uzreiz zaudēja interesi par šo melno matu īpašniecēm. Vai tiešām viņa nav ieradusies? Daņiils sāka lēnām virzīties starp visiem, rūpīgi lūkojoties apkārt. Piegājis pie bāra vinš pasūtīja šampanieša glāzi, to saņēmis viņš atbalstījās ar elkoni pret bāra leti, pagriezies ar skatu pret zāli.

0

167

Eva
Ienākot zālē viņa uzreiz pamanīja Alekseju. Viņš bija turpat. Lai cik stipri Eva vēlētos, kaut nebūtu, viņš tomēr tur bija.
„Nekādas iespējas parunāt ar Garedu! Ja aizsūtīšu Jude prom, šis būs klāt.”
Evai nekas nenāk prātā, ko varētu izdarīt.

0

168

Marī

Ierodas balle ģērbta šādi

http://americanhistory.si.edu/collections/hispanicdesigners/img/jpgs/enlargements/2000-6213.jpg

0

169

Tatjana
(šāda kleita)
http://i006.radikal.ru/0803/b6/e096807db429.jpg
Tajana nostājās spoguļa priekšā, cieši nopētot sevi. Šovakar viņai gribējās izskatīties patiešām labi. Tatjanai nepatika garās kleitas un viņasprāt tādas viņai nepiestāvēja. Arī šī šokolādes brūnā kleita sniedzās tikai līdz ceļiem, atstājot garās, slaidās, brūnās augstpapēžu sikniņkurpēs ietērptās kājas neapsegtas. Sīkas zelta lāsītes ausīs un šaura zelta josliņa uz rokas bija viņas vienigās rotaslietas, mati bija viegli ieveidoti parastajā frizūrā, grims viegls un neuzkrītošs - tieši ka'viņai patika. Apmierināta ar savu izskatu, Tatjana pameta savu kajīti, dodamās uz balles telpu. Visi jau noteikti ir tur. Un ieejot zālē, viņa knstatēja, ka tā tiešām ir. Telpa mirdzēja greznumā un spožumā, sanēja no daudzbalsīgajām sarunām un mūzikas skaņām, virmoja dažādo cilvēku tikpat dažādajās emocijās. Un kaut arī viss izskatījās tik ideāli, Tatjanai pēkšņi pārskrēja sīki drebuļi, tāda kā slikta priekšnojauta, vai? Apņēmīgi atvairījusi tādas muļķības, Tatjana droši devās iekšā dziļāk telpā. Tatjana ar Enriki bija bijuši dažādos lielos pasākumos, bet šis ar kaut ko šķita atšķiramies no visiem. Varbūt savu īpašo noskaņu piešķīra atrašanās okeānā, ūdens ieskāvumā. Meklējot kādu pazīstamu, Tatjana virzījās starp ļaudīm.

Отредактировано Paloma (12.03.2008 18:28)

0

170

albalonga написал(а):

Šobrīd vīriesi un sievietes ir vairak vai mazāk līdzsvarā - vismaz man tā šķiet. Galvenais tagad , ja ņem jaunu varoni, ņem kaut kādu tādu tipāžu, kura nelīdzinātos tam baram, kas jau ir uz kuģa. Nu kaut kā tā - ceru, ka saprati. Nu mums jau ir divas izlutinātas, bagātas un ļoti skaistas sievietes, mums ir divi jauni kazanovas, mums ir divas spiedzes... Es ja ņemtu, laikam paņemtu kādu resnu, kompleksainu, kautrīgu cilvēku vai arī kādu superļaunu intriganti gļēvuli... Eh, bet neklausies - tās tik manas idejas...

( nu man tāda varen liela doma ir kad es ņjemšu amēlijas aktrsi un kad viņa būs noslēgusies no ārpasaules un dzīvos audeklam
bet tā ir tikkai patreizējā doma
nezinu vai paņemšu jo gribu lai gan ka viņa ir noslēguies no ārpasaules un varen nelaipna gribu lai viņa ar kādu run'
a ne tikkai ar sevi
uintriganti normāli noģiski neuzrakstīšu nav manā garā )

0

171

(nu bļin, Paloma - kur tu tik fantastiski Daņila bildi izrāvi? Tā tak nedrīkst... albalonga izkusa, tas nozīmē, ka Renatai draud tas pats... A ja nopietni - es te buros ar izlozēm. Mājās būšu ap 21:30 - tad arī varēšu spēlēt. Cerams, ka tad te kāds būs - īpaši ceru uz Palomu un pinocchio, bet arī uz mary. angy - maļinovskis pagaidām nerādīsies, jo man vispirms jāizlasa visu, ko Izabella tur sadarījusi, tikai tad varēšu sākt prātot, ko Maļinovskis darīs. A šeks - eh, pat nezinu...)

0

172

( :rofl:  tas varētu nozīmēt, ka šī balle solās būt interesanta ne tikai grimšanas dēļ. :D  Un ja kas - tā viņa bilde man ir arī viņa anketā :P Paloma toč tad te būs - nekādu šķēršļu vairs - kāāāda laime!! )

0

173

Jose Armando
Cilvēki dejo, sarunājas... Viss, kā vienmēr. Un kā vienmēr Jose Armando ir garlaicīgi.
Košās damu kleitas un svinīgie vīriešu uzvalki, kas riņķo pa zāli nešķiet pievilcīgi. Jose Armando skatiens kārtējo reizi pārslīd pāri pūlim. Un tad viņš pamana viņu. Sievieti ar degošajiem matiem!
„Tatjana!”
Viņš uzreiz nospriež, ka būtu vērts gaidīt vēl ilgāk, daudz ilgāk, jo Tatjana izskatās satriecoši.
Jose Armando dodas viņai pretī.
-Sveika, daiļā uguns dieviete! Tu... Tu esi ti skaista! Patiešām apburoša! – viņš smaida un nezin, ar kādiem vārdiem iztekt savu sajūsmu.

0

174

Tatjana izdzirdēja aiz sevis Jose Armando balsi un uzreiz uz to noreaģēja, griežoties pret viņu. Kamēr viņa pagriezās, sejā jau rotājās smaids.
- Sveicināts, galantais kungs! Jūs arī neizskatāties nemaz peļami. - viņas balsī skanēja ķircinājums, bet tā bija patiesība. Jose Armando izskatījās lieliski savā uzvalkā. (em, Raganiņ, man nav ne jausmas, kas viņam mugurā, bet uzvalkam laikamm būtu jābūt, kaut ne jausmas kādas krāsas :D ).
Tatjana patiesi priecājās, ieraugot Jose Armando, nepatīkamās sajūtas, kas bija uzpeldējusas ienākot zālē, nu izgaisa pavisam.

(bāc, man tā gribas romantiku rakstīt, jūtas utt :D ak, ja ne darbiņš moš pie Secreto nonāktu pat :D )

0

175

(eju mājās... :playful: )

0

176

(I'm waiting for you, my darling!!)

0

177

albalonga написал(а):

(eju mājās...  )

( prieks par tevi)

0

178

(Laba doma, Palomiņ! :) Nelaid to vaļā!!! Secreto jāturpina!!! :yep: Es neatradu nevienu normālu Jose Armando bildi uzvalkā. :( :D Lai ir klasisks melns uzvalks ar kaklasaiti. ;) )

Jose Armando
„Viņa smaida! Cik labi, ka viņa smaida!”
Sapratis, ka jau kādu brīdi vienkārši stāv un klusē, Jose Armando steidzīgi ierunājas.
-Paldies! Lai gan līdzās tādai skaistulei es jūtos kā puķupods, ko nolika pie greznas porcelāna vāzes.
„Kadas muļķības es te atkal runāju?!”
- Vai vēlies ko iedzert? – viņš nolemj, ka labāk runāt par piezemētām lietām, citādi Tatjana vēl nospriedīs, ka viņš ir traks.

0

179

matilde

http://i019.radikal.ru/0803/50/8fb2d6e3e78e.jpg

( uzvilkusi šo grūtnieču kleitu, melnas diezgan piespīlētas bikses un melnas balerīnveidīgās kurpītes)

viņa atvēra balles telpas durvis
un to vien darīja kā plati smaidīja
zāle bija pielna cilvēkiem veidojās gleznas viņas acu priekša nedaudz neskaidras , izplūdušas kā jau tām veidojoties
viņa zināja kā šados pašakumos ģērties garām klietām seju pāsrātinātu ar kosmētiku un varen neērtās kurpēs bet tā pat viņa zināja ka kosmētikus , šauru kleitu, neērtas kurpes un atkailinātas kājas viņa neizuturētu ilgāk par 10 minūtēm
pat par neudu nē - vairs ne
un kosmētiku viņa atymeta tajā pāsā dienā kad gaļu, smēķēšanu un alhakolisku vielu lietošanu
viņa neko no tā neēlē'jās un pat nedaudz no tā neilgojās
viņa ļāva durvīm aiztcisrdties un piegāja tālāk
pie viņas pienāca viesmīlis un viņa pieklājīgi atiaīja šampanieša glāzi un tā vietā pasniedzās pēc uz galda esošas apelsīna sulas glāzes kas smalki bija pasniegta šampanieša glāzē
viņa pielika pie smaidīgajām lūpām glāzi un nedaudz padzērās bet pat tad no viņas lūpām neizdzisa smaids
viņa ar skatu pret lielāko daļu cilvēkiem atspiedās pret sienu un šaka tos vērot
pasaule veidojās vēl rāsaināka mazo prieciņu dēl

Отредактировано pinocchio (12.03.2008 20:45)

0

180

Tatjana pārsteigta skatījās uz Jose Armando pēc viņa izteiktā salīdzinājuma. Vai tiešām viņš tā domāja? Bet pirms Tatjana paspeja attapties, lai iebilstu, jau bija izskanējis jautājums. Bet viņa būtu iebildusi. Vismaz iekšēji viņa iebilda - Jose Armando jau ikdienā bija pievilcīgs vīrietis, bet šajā lieliski pieguļošajā uzvalkā viņš izskatījās satriecoši.
- Šī taču ir balle, vai ne? Domāju, ko iedzert būtu tieši laikā.
Tatjana stāvēja, gaidīdama Jose Armando tālāko rīcību. Viņa gaidīja... ko? Viņa pati to nesaprata. Tam bija kaut kāds sakars ar Jose Armando, bet kāds - šī atbilde slēpās kaut kur dziļi viņas sajūtu mudžekļa pavedienos.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa