diana
paskatījās uz linkonu pagriezās ar skatu uz klāju un atspiedās ar rokām prt bortu
- ne vienmēr tu vari darīt ko vēīes - viņas bals pieklusa - diezin vai tu vēlējies doties uz cietumu ja biji nepatiesi apsūdzēts - viņa vēlreiz apklusa un atsāka nedaudz klusākā balsī - turklāt ši balle bija vienīgais iemesls kā dēl spēju pierunāt tēvu ļuat man doties kur cienai bez viesiem tiem apsargiem kas tiktuā nedod nekādu labumu džīvopt kādu neilgu laiku cik necik normāli un tam laikam es varu ziedot vienu sasodītu vakaru - viņa paskatījās uz leju un tad atkal uz linkonu
Linkolns
Domīgi pētīja meiteni. Vislabāk viņam patika tas, kā viņa bija izteikusi, ka viņš nebbija vainīgs, bet viņam bija jādodas uz cietumu. Viņas balss tonī nebija ne miņas no šaubām vai aizdomām - šķiet viņa bija pilnīgi pārliecināta par to, ka viņs cietumā nonācis nevainīgs...
- Diāna... mani ielika cietumā ar domu sēdināt mani elektriskajā krēslā... Tas nebija vienkārši cietums - tā bija nave... Un es biju padevies... Tomēr, bija kāds, kurš nepadevās un palīdzeja man tikt ārā... Arī tu nedrīksti padoties. Tavs cietums nav nāve... - Links iesmējās. - Nu varbūt vienīgi nāve no garlaicības... - Viņā pagriezās un paņēma viņas seju savās vēsajās plaukstās, pagriezdams to pret sevi. - Diāna, ko tu gribētu darīt... ko tu darītu, ja tev nekad vairs nebūtu jābūt Barbarai????