TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules Čempionāts 2008.

Pasaules Čempionāts 2008.

Сообщений 61 страница 80 из 112

61

Problēma tāda, ka man Sāra nepatīk. Un galvenā varone būs kaut kas pilnīgi pretejs daiļslidotajai... Un viņai jābūt amerikānietei. Un jau pārdomāju - viņu sauks Billija... :D  Jau sāku plānot darbu un esmu aizrāvusies. Pilnīgi pēc tā tava ieteikuma par Žubēru tapa jauns sižets - to, ko nosapņoju - moš kaut kad, bet ne tagad. Šis būs pilnīgi cits gabals - ļoti jautrs un brīžiem komisks. Man tev kā speciālistei ir jautājums - kādi vispār ir sezonas turnīri, kādos varētu piedalīties Žubers. Lambjēls, Kostnere un citas zvaigznes? Kad - kādos mēnešos notiek un vispār kaut ko tuvak - tu būsi mana konsultante... :D

0

62

:D :D :D Es arī daudz ko no daiļslidošanas nezinu.
Viss sākās ar Gran Prix turnīru. Tas ir kaut kur novembrī. Tam ir 6 etapi - Amerikā, Kanadā, Ķīnā, Krievijā, Francijā un laikam Japānā. Fināls notika Turīnā. (tā bija šogad, kā būs nākošgad - nezinu, laikam vietas mainās vai vismaz vietas, kur notike fināls). Daiļslidotājiem jāpiedalās 2 etapos. Viņi paši izvēlas, kur. Lambjēls, piemēram, piedalījās Kīnā un Krievijā. Tad, skatoties pēc vietā izvēlas 6 finālistus. (Lambjēls Kīnā bija - 3, Krievijā - 2, bet pateicoties Zubēra slīmībai, kurš piedal;ij;as tikai Francijas turnīrā (bija tur 1.), Lambjēlu kā 6. aicināja uz finālu. Tur viņš uzvarēja. Tas nozīmē, ka iepriekšējie etapi neskaitījās. :) Tie nosaka tikai to, kas nonāks finālā. Runājot par Kostneri, žuberu, Lambjēlu, viņi var nesatikties nevienā etapā, bet tikai finālā. (Krievijā bija Lambjēls, Džonnijs Veir, ja nemaldos Laisačeks un Battls, bet Zubēra nebija). Tu vari to kā vēlies saskaņot. :)

Vēlāk seko valsts čempionāts, Eiropas čempionāts, (olimpiskās spēles), Pasaules čempionāts un Japan Open. (tur šogad nav ne Zubēra, ne Kostneres :))

Prieks, ka mana ideja Tev iepatikāss. :) Jau vēlos Tavu darbu palasīt. :D (tikai nevajag Kostneri par galveno varoni ņemt. lūdzu!!!) Runājot par aktrisēm, derēru Marianna Torresa. :)

0

63

Chavukinjs visiem, man tads kauns ka biju reali pazudusi!!  :blush:  Bet pa sho starpu tik daudz kas noticis, ka visu pat izstastit nevar. Saksu ar galveno, man bija ta izdeviba aizbraukt un redzet klatienee visu to ciinju uz Scandinavium ledus :) Ka ari velreiz satikt savus miljos slidotajus  :crazyfun: , jo ipashi jau Žubēru ar kuru shoreiz sanaca ari ta vairak parunat  :blush:
Bilzhukus varat apskatit sheit:
http://foto.inbox.lv/cravey/Worlds-08
Iespaidi palikushi ljoti labi, tik nedaudz viilos Lambielaa, Daisukee un Batlaa, tie tur bija tadi reali nepiejamie, tikai daziem laimigajiem tika ta iespeja ar viniem nofoceties, vai dabut kaut vai tikai autografu. Vislabakas atsauskmes par paarejiem!!! :) Kerri vispar ir fantastiski cilveki, kad mes vinus satikam pec banketa viesnicaa, tad es biju shoka par to cik vini ir atverti un draudzigi ar faniem, staveeja, runajas ar mums, nu vnk super!!!
Bet par visforshakajiem mirkliem man jabut pateicigai Braienam, ja man pirms chempja bija zudusi ticiba vinam, tad tagad man toch ir sk ka par vinu shaubities vnk nevar ;) Vinjs ir kljuvis vel atvertaks un draudzigaks, neka pirms gada Varshavaa!!!  Visjaukakais mirklis bija pec apbalvoshanas ceremonijas, kad visu pirmo tris vietu ieguveji slidoja goda apli...Mums ar draudzeni bija plakats Žubēram, taa nu mes goda aplja laikaa nogajam tuvak ledum, lai visu kartigak redzetu. Un tad bija ta ka Žubērs slidoja mums tieshi garam un kad vinjs mus ieraudzija, tad nu tas bija vaks, vinjs uz mums paskatijas ar tadu skatienu, ka to vnk izstastit nevar, taja skatiena bija tada pateiciba!! It ka vinjs teiktu:"Paldies, meitenes, es jus redzeju un esmu jums lielu pateicibu paradaa!" Tai bridi man likas ka man jau gljuki radaas, bet nekaa, vakaraa draudzene viesnicaa man saka:"Tu redzeeji kaa Žubērs uz tevi paskatijās, man skjeit tas ir visu sho gadu vērts!" Velak es vinju vel satiku oficialaja viesnicaa, kur mes ar draudzenem no Polijas devamies svinet vinja 2.vietu :shine:
KAROCH, KO ES AR VISU SITO GRIBU PATEIKT...BRAUCIET UZ HELSINKIEM NAKOSHGAD!!!!!!! :cool: JUS TO NEKAD NENOZHELOSIET!!! :crazyfun:

Отредактировано cravey (07.04.2008 01:16)

0

64

Oj, superstāsts... un es jau tieši domāju - kur tu esi pazudusi. Man starp citu jau sen nobriedis jautājums - kā tad pareizi oriģinālā franču valodā izrunā Žubēra vārdu - amerikāņu stilā Braiens vai ta, kā man vienmēr licies - Brians (uzsvara uz otrās zilbes)?????? Nu vispār fantastisks tas viss tavs stāsts - laikam patiesi ir lieliski, ja var savam elkam nonākt tik tuvu. Man tiešām milzu prieks par tevi. Nu par Lambjēla nepieejamību varu tikai minēt, bet šķiet viņš vispār nebija īpaši labā emocionālajā stāvoklī šajā čempī. Un es kā viņa līdzjutēja laikam esmu gatava viņam piedot visu. Pamanīju, ka tu Pirueti un Golu esi lasījusi. Man uzreiz jāatvainojas par to, kāds tieši Žubērs būs šajā darbā - nu nebūs viņš diez ko labs. Ceru, ka turpmāk nepazudīsi tā un komentēsi visas sacensības - jo tu jau mums kā īsta daiļslidošanas speciāliste. A par Helsinkiem nakamgad - hmmm... Būtu jau interesanti, bet man šķiet es tomēr neesmu tik liela daiļslidošanas fane...

0

65

Oj, aizmirsu patekt - dievinu bildīti ar Van der Perrenu. :love:

0

66

Centisos nepazust, driz bus vairak brivaa laika, tad kjersos pie komenteshanas  :D
Pirueti un golu lasiju, jaa, un man nemaz nav iebildumu par Braiena lomu tajaa :D Man tas romaninjs tiri labi patik un lomas sadalitas ljoti labi!!!
Man jau nekas nav pret Stefanu, slido vinjs vnk lieliski :D Dziivajaa vina piruetes ir vnk o.O  o.O  o.O  :crazyfun: Mums skatoties treninu, viena bridi skjita ka vinjs pat pazuda griezhoties uz ledus, es toc nezinu ar kaadu atrumu vinjs tur griezaas :) Njap, emocionali, skiet vinjs bija kaut kur citur :( Man vnk bija zhel to cilveku kas bija speciali vina delj tur braukusi, a vinjam tik gruti piekljut bija :(
Baig zhel ka tagad atkal jagaida lidz rudenim, kad sezona saaksies!!! :sceptic:

0

67

hihihi... Nu mēs vel gaidām 20. aprīli un Japan Open, kur Stefans piedalīsies.

Hej, bet tu neatbildēji par Žubēra varda izrunu! Tu jau gan viņu visu laiku par Braienu sauc, bet man kaut ka gribas par Brianu...

0

68

Woops, piedod, franciski vinu sauc gan par BrIan, gan par Brajan!!! Vina mamma gan saka, ka pareizi esot BrIan :) Savukart vinjam pasham labak patik, ka vinu sauc par Brian(angliskaa versija - Braiens ) Vispar baig sarezhgiiti :D
Aaaa, jaaa, pareiz, vel taks Japan Open :p Varetu Eiropa vienreiz panemt uzvaru, a to jau besi ara visu laiku vai nu aamiishi vai nu kjiniizeri uzvar :sceptic:

0

69

Lieku cerības uz Stefanu...

Hihihi... Nu ta jau es būšu pareizi viņu par Brianu saukusi... Hihihi... Nu tas, ka pateici, ka viņam labāk patīk Braiens - to es izmantošu savā stāstā. Paldies! :D

0

70

albalonga написал(а):

Hihihi... Nu ta jau es būšu pareizi viņu par Brianu saukusi... Hihihi... Nu tas, ka pateici, ka viņam labāk patīk Braiens - to es izmantošu savā stāstā. Paldies! :D

:rofl: Ludzu :D Kad varam gaidit nakosho nodalju staastam?  :P

+1

71

Cravey!!! :) Sveiki! Cerēju, ka Tu te parādīsies! Sagaidīju! :) Es jau ar lielāko prieku brauktu uz Helsinkiem, bet vecāki nelaidīs. Bet PČ vispār būs Losandželosā... :sceptic: Bet noteikti braukšu uz PČ Tallinā. :) Man Tev ir jautājums, bet kur Tu visus daiļslidotājus redzēji, kā vispār var viņus satikt? :)))
Bildes ir vnk SUPER! :) Paldies! ;)

0

72

Man draudzenes, kam bija tadas kaa akreditacijas, paradija kur viniem ir ieeja arenaa, nu un mes tur biezhi tusejaam :D Bet vispar vini visi tur ari apgrozijas, jaaiet noteikti ir uz treniniem, tur vinus var satikt :) Un ja laizh ieksaa, tad var aiziet ari uz oficialo viesniicu :)
Tallinaa 2010.gada bus Eč, nevis Pč  :flag: Pč taja gada bus Turiinaa :)

0

73

A EČ ir pirms Olimpiskajām spēlēm? Daudzi mūsu stāri pēc tām noteikti aizies... :'(

0

74

albalonga написал(а):

A EČ ir pirms Olimpiskajām spēlēm? Daudzi mūsu stāri pēc tām noteikti aizies... :'(

Juu, Eiropas chempis ir Janvaarii, tad februari ir Olimpiskas speeles un tad marta viduu ir Pasaules chempis :) Vismaz 2006. gada ta bija :)

P.S - Stefans un Braiens tocna aizies, vini jau vairakas intervijas to ir teikushi  :(

Отредактировано cravey (09.04.2008 17:04)

0

75

:'(

viss. es jau piesakos uz Tallinas EC. Ne3aizmirstiet mani paķert līdz...

0

76

Uh, kā es ar gribētu uz EČ Tallinā... Nu laika līdz tam vēl daudz, tad jau rezdēs... :D

0

77

albalonga написал(а):

:'(

viss. es jau piesakos uz Tallinas EC. Ne3aizmirstiet mani paķert līdz...

Neaizmirsisim!!!!! Jabrauc obligaati!!! Japarada ka Latvija mil dailslidosanu :P Tallina taks gandriz tapat ka Riga :D

0

78

Jā, jā, cravey, es zinu. :) Vnk nepareizi uzrakstīju. :blush: Uz PČ 2010. gadā es nemaz netaisos braukt, jo Stefana tur jau nebūs. :( Mans mīlulis Nr. 2 ir Braiens, tāpēc ļoti vēlētos redzēt arī viņu! :)))
Cravey, tātad Tu Stefanu neredzēji? :( Es baidos, ka arī EČ Tallinā viņu nevarēsim satikt. :(
Uz treniņiem noteikti jāiet. Komentātori stāstīja par tiem, cik biļetes maksā u.t.t. :)
Man Tev ir jautājums: :) Komentātori stāstīja, ka Goteborgā visur bija plakāti ar labākajiem daiļslidotājiem, spriežot pēc Tavam fotogrāfijām, tā arī bija. :)
Stefana bilde arī tur bija? :)

0

79

Stefanu redzeju, diezgan biezhi :D Viena bridi vinjs gaja uz otru halli, gjerbies zabakos, shortos un zalja t-kreklaa, turot rokas kaut kadu krasainu balonu, tadu palielu balonu :D Izskatijas ka no tvaicenes izbedzis, nezinu ko vinjs tur darija :D Nu un tad vel paris reizes, ka ari treninos :P Paraugdemonstrejumu trenins bija vislabakais, vareja parsmieties, daziem bija ljoti izteiktas pohas, tai skaitaa Stefanam un Braienam :D
Par plakatiem, jaa bija, tos savaca info centraa un tad vinu cilveki tos izlimeja pie arenas sienaam :) Stefanam bija daudz palkatu, Braienam, Daisukem...Principa jaa, labakajiem visiem bija :) Bet man labak patik uztaisit mazaku banneru, ko var turet rokas, nevis kuru pielime kaut kur aizmugure, kur gruti vinus ieraudzit :sceptic:
A par to, ka vinus varetu nesatikt, nemaz nedomaa, ja grib tad var :D Vini skatas ari parejos slidojumus, ta ka biezi vinus var manit vnk staigajam pa arenu ka parejos parastos cilvekus :D

0

80

Oj, cik jauki stāsti - gribas lasīt vēl un vēl. Un Stefana apraksts man te lika pamatīgi un no sirds smieties...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules Čempionāts 2008.