TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 201 страница 220 из 948

201

(man patīka Alfredo rīcība :D)

Rubi.

Jau atrodas pie Judes un Gareda.

Džordžs.

-Kā viņa? Par ko Tu runā?
Džordžs jau pats saprata, ka Izabella laikam pārdzīvo par Maļinovski.

Aleksejs.

Aplūkoja Evu. Viņa satriecoši izskatījās. Aleksejs sāka peldēt uz ūdenskrituma pusi. Viņš atradās blakus Evai, bet nepiskarās tai. Arī Aleksejs nostājās zem ūdenskrituma.
-Spriežot pēc Tavas sejas izteiksmes, Tev patīk tas, ka tagad esi slapja. Sava lepnuma dēļ tu nelēktu ūdenī, bet būt netīra arī nevēlējies. Jau atkal, nekādas pateicības.
Viņš novērsās no Evas, peldēja tuvumā. Viņam peldēšana sagādāja īstu baudu. :)

0

202

Eva
Miers, ko bija devis šalcošais ūdens vienā mirklī izgaisa, kad Eva izdzirdēja blakus sev Alekseja balsi.
„Patīk?! Man patiktu, ja tevis te nebūtu!!! Ja tu nebāztu visur savu pašpārliecināto degunu!!!!”
-Ko tu iedomājies? Man jābūt pateicīgai tādam ķēmam, kas vienmēr visu sabojā! 
Eva aizkaitināta iziet ārā no ūdens, ieslidina slapjās kājas kurpēs un ātriem soļiem dodas prom. Var manīt, ka viņa ir ļoti dusmīga. Aizejot viņa vēl kaut ko neapmierināti saka, bet to Aleksejs droši vien nemaz nedzird.
Viņa atceras ceļu, tāpēc bez grūtībām nonāk atpakaļ pie jūras, kur viņi iepriekš bija. Un nekādi krūmi viņai arī netraucē.
Kamēr Alekseja nav (un viņa droši vien nav, jo nebija nekādas vajadzības skriet pakaļ Evai, ja reiz viņam patika peldēties), Eva novelk savu slapjo kleitu. Viņa pakar to Alekseja žaketes vietā, uzvelk viņa jau izžuvušo kreklu un arī pašu žaketi un pieiet tuvāk jūrai.

0

203

Aleksejs.

Mierīgi peldējas. Viņš pat nepamanīja Evas prombūtni. :D :D :D Pēc kāda brīža, viņām jau apnīka peldēties. Aleksejs pagriezās ūdenskrituma pusē, bet Evu neredzēja. Viņš skatījās apkārt, bet Evas nekur nebija. Viņš nodomāja, ka Eva varētu atgriezties uz krastu, ceļš nav garšs, vnk. Aleksejs vēlējas paņemt ūdeni līdzi, lai bieži te neskraidītu pakaļ, bet nebija neka, kur to ieliet. Aleksejs, atgriežoties uz krastu, pamanīja palmu, uz kuras auga daudz kokosu. Aleksejs mēģināja uzrapties uz tas, bet nesanāca. Viņš atgriezās krastā un tur pamanīja Evu viņa drebēs. Viņš ļoti klusi pienāca pie Evas, tā, ka viņa to nedzirdēja. Aleksejs no aizmugures apskāva Evu.
-Sveiki, dārgā! Nezināju, ka Tev iepatikās manas mantas! Tu lieliski izskaties!
Viņa balsī bija slēpta ironija. Vispār, Eva ne īpaši labi izskatījās Alekseja kreklā un vēl žaketē, tomēr viņa bija diezgan sexīga, jo krekls un žakete bija diezgan īsas.

(viss, es aizeju, pēc Zorro būšu :))

0

204

(Nepamanīja?! :O Vo dajot! :D Eva tur kliedz uz viņu, a šis nepamana! :P)

Eva
„Jā, šis apģērbs nav diez ko labs, bet var paciest. Tas vismaz ir sauss. Bet ne diez ko garš. Tomer tas nekauņa arī staigā puspliks, tāpēc viss kārtībā.”
Viņas domas tika pārtrauktas ar negaidītu apskāvienu. Un vēl ar izsmejošu komentāru.
-Ko tu dari?! Nepieskaries man!!! – naidīgs skatiens uz Alekseja pusi.
Eva izravās un pagāja dažus soļus atpakaļ.
-Un man nepatīk tavas drēbes! Tevis dēļ man kleita ir slapja, tātad, tev arī jālabo sava kļūda.
-Kad tā izžūs, varēsi saņemt atpakaļ savu žaketi un kreklu. Es netaisos tevi dēļ saaukstēties!
Eva gāja prom, pie palmas.

0

205

(vai ne :D )

Izabella

Joprojām raudot.

-Romāna nekur nav...

Alfredo

Nesaprot, kāpēc Rubi tur iet.

0

206

Aleksejs.

Sekoja Evai.
-Tu jau pirms tam biji slapja. Turklāt, ja Tev patīk staigāt netīrai, tad es nevēlos Tei tādu redzēt. Es te atradu kādu palmu, bet nevaru sasniegt kokosus. Man liekas, ka mums tagad jāaped atlikuši banāni. Es vēlos tagad sagatavot naktsmītni, esmu ļoti noguris, vēlos gulēt.
Viņš sāka iet džungļu virzienā.

0

207

Rubi.

(kāpēc nesaprot, tur taču ir cilvēki... :D Viņi palīdzēs. :) Angy, mēs bez Jude un Gareda nevaram spēlēt :( )

Džordžs.

-Isa, neraudi... Esmu pārliecināts, ka viņš izdzīvoja. Vnk sala ir tik liela, ka mēs uzreiz viņu neatradām. Pēc kāda laika, mēs viņu noteikti te satiksim.

(Maļinovskis izdzīvoja vai nē? :O)

0

208

(nezinu vai viņš izdzīvoja - katrā ziņā redzēts nav)

Alfredo

Alfredo beidzot pielec, kāpēc Rubi tur iet :D

Izabella

Šņukst, knapi var parunāt - balss ir bezcerīga.

-Mēs ielēcām kopā, bet viņš vairs neparādījās...

0

209

gareds

pagriež galvu sāņus.. ierauga tuvojušos meitenei un patālāk ejošu puisi.

- sveicināta.... - viņš pielēcis kājās iesaucās.. viuņam bija ļoti liels prieks ka ir vēl kādi izdzīvojušie.

0

210

Eva
Viņa bija gatava ieķerties Aleksejam rīklē.
„Man patīk staigāt netīrai?!!!”
-Nekauņa! – viņa dusmīgi uzkliedz viņam pakaļ.
Tad sāk domāt par nakti. Nez kā būs. Eva paņem banānu un sak ēst. Tas ir labākais, ko viņa var darīt, lai nomierinātos. Pat šādā situācija Aleksejs viņu tracina.

0

211

angelina написал(а):

Alfredo beidzot pielec, kāpēc Rubi tur iet

(:D :D :D)

Džordžs.

-Tik un tā, ja pat viņs ir miris, mēs neko jau nevarēsim tur darīt. Tagad galvenais ir izdzīvot.

Rubi.

-Mani sauc Rubi, bet šīs jaunais cilvēks ir mans draugs - Alfredo. Vai kāds vēl izdzīvoja?
Viņai bija satraukta balss.

0

212

Aleksejs.

Viņš sāka vākt kādas lapas un nolikt tos kopā. Tas bija līdzīgs gultai - tīri, maigi.
-Varbūt man palīdzēsi, vai Tu vēlies gulēt uz smiltīm?
Viņu kaitināja Evas slinkums, nepateicība. Aleksejs dara daudz ko viņas dēļ, bet Eva neprot to novērtēt.

0

213

Eva
Domās jau atkal sāk lādēties, bet padomā un nolemj, ka varētu palīdzēt. Galu galā pašai tak būs arī kaut kā jāpavada šī nakts.
Viņa pārmetoši atbild:
-Varbūt pasaki, ko man darīt! Es laikam katru dienu nevazājos pa džungļiem! Es... Es vispār pirmo reizi mužā piedzīvoju ko tādu!!! Un kopā ar tādu, kā tu!!!
Viņa neuzticīgi skatās uz lapām.
„Ja nu tur iekšā ir kaut kādi kukaiņi? Brr!”

0

214

Aleksejs.

-Vari iedomāties, ka arī es katru dienu nevazājos pa džungļiem un arī nekad nepiedzīvoju neko tamlīdzīgu!
Viņa pacietība jau sāka mazināties. Eva domā tikai par sevi. Ko es viņā atradu?
Aleksejs nodomāja kļūt mazliet maigākam.
-Man nav ne jausmas, kā tas darāms. Es domāju,ka mēs vnk saliksim lapas un gulēsim uz tām. Šīs koks mums rāda ēnu, tāpēc varēsim mierīgi te pārnakšņot.
Aleksejs jau tā nolika veselu lapu kaudzi. Gulta it kā bija gatava. Aleksejs paņēma banānu un sāka to ēst.

0

215

Izabella

Noslauka asaras no sejas.

-Un tev jau atkal ir taisnība...

Alfredo

Saņem Rūbiju aiz rokas un pieglaužas tuvāk.

0

216

(:D Man rēciens nāk par Alekseja domām. :D Itkā agrāk Eva domāja par citiem! Un itkā viņa būtu tam pievērsusi uzmanību! :D)
Eva
Centās saprast, kam naktī vajadzīga ēna. (:D)
-Uz lapām... Skaisti... – viņa ar izmisuma pilno skatienu skatījās apkārt.
-Labi... - viņa klusi pasaka.
Eva iet iekšā džungļos, sāk lasīt lapas. Viņa gan šaubās, ka uz tām gulēs, bet tik un tā nav ko darīt šaja salā. Lapu lasīšana palīdz viņai aizdzīt domas par to, kā viņai šobrīd nav un aizmirst par bailem no tā, ko vēl nāksies piedzīvot.
Viņa atnes lapas, izber tajā kaudzē, kur bēra Aleksejs un klusējos aiziet atpakaļ.

0

217

gareds

-mani suac gareds...- viņš smaidot saka
- es esmu vēl sastapis bez jums tikai divus cilvēkus... sievieti-mari un vīrieti-Jude
- viņš skumji saka

0

218

Rubi.

-Alfredo, kas notika? Kāpēc tāda maiguma uzrādīšana.
Rubi ir neizpratnē. Viņa domā par grimšanu.

Džordžs.

(laikam pagaidām neko nebilšu, jo te jau ir pietiekami daudz cilvēku, kuri Izabellas un Džordža sarunas laikā neko neteica ;))

Aleksejs.

(viņš nezināja, ka viņa ir tāda egoiste. Turklāt, agrāk Evai nebija par ko pateikties, pēc grimšanas stress bija, Aleksejs vēl varēja to saprast, bet tagad... :( )

Jau apēda banānu.
-Eva, es jau iešu gulēt. Vai Tu tagad dosies?
Viņš gaida Evas reakciju. Tā nākšņošana viņai laikam nepatīk, bet mani uzjautrina.

0

219

Alfredo

-Man nāk miegs. Varbūt ejam meklēt kādu vietiņu?

Pašūpo uzacis.

0

220

Paziņojums!!!! pficiāli paziņoju, ka tagad šo lomu spēli vada Ragana. Viņa noteiks, kas noteik uz salas, viņa arī pieņems lēmumu, kurs mirst. Es konsultēsu viņu, bet tomēr viņai piederēs pēdējais vards. Ja viņa ko saka - klausiet. Ja viņa uzraksta, ka notiek kaut kas uz salas, kam pakļauti visi varoņi vai tikai kads varonis - jums jāpakļaujas... Ja šajās brīvdienās mirs pirmais salas iemītnieks...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!