3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Сообщений 221 страница 240 из 948
Поделиться22226.03.2008 19:19
Rubi.
-Paga, Alfredo. Kur Tu steidzies? Es vēl nevēlos gulēt. Mani tagad interesē, ko teikts Gareds.
(Prieks par Raganu! Alby, bet kāpēc Tu jau nebūsi vādītāja? Kā tad Tavi varoņi? )
Поделиться22326.03.2008 19:21
Alfredo
Alfredo neinteresē, ko teiks Gareds, bet viņš nolemj izdabāt Rūbijai.
-Nu labi... Es tikai biju domājis, ka tu arī gribēsi atpūsties...
Поделиться22426.03.2008 19:26
(Ragana, Angelina, es jau iešu. Vēlos atpūsties no datora, galva sāp. Es vēlāk te būšu, atbildēšu uz Evas rīcību. )
Отредактировано rubi (26.03.2008 19:27)
Поделиться22526.03.2008 19:29
(bye...)
Поделиться22626.03.2008 19:30
(Ak, Ragana ir laimīga, bet šausmīgi pārbijusies. Meģināšu, redzēsim, kas sanāks. Ceru, ka aataisnošu tavu uzticību, alby.)
(Nu nekas. Gan jau uzzinās vēl, kada ir Eva. )
Eva
-Es... Nē.. Es vēl pastaigāšu apkārt... Paskatīšos...
Viņa jau krita no kājām, bet gulēt... Gulēt uz tām lapām!... Nē, kamēr nebūs zaudējusi pēdējos spēkus, viņa uz tām negulēs!
Поделиться22726.03.2008 19:35
Aleksejs.
Pienāca tuvāk Evai (gribēju jau uzrakstīt - Raganai ).
-Es saprotu, cik Tev ir grūti tagad, bet mums nav citas izvēles.
Aleksejs vēlas samīļot Evu, bet viņa neatļaus, tāpēc viņš pienāca tai tuvāk un sāka viņu skūpstīt - ne tā kā vienmēr. Kaisle, protams, bija, bet skūpsts bija maigs, varbūt mīlestības pilns? Aleksejs to nezināja, bet viņam patīka Eva, tāpēc viņš mēģināja to iekarot.
Поделиться22826.03.2008 19:55
(Nu paldies. A es neatteiktos no tāda Alekseja. Gan jau tiktu ar viņu galā. Un tas tak ir patīkami, ja tevi aplido. Ja tev patik tas cilvēks. Diemžēl Evai nepatīk. Samīļot Evu. Sinonīms – samīļot panteru. )
Eva
Bija iegrimusi savās domās. Viņa tikko nopriecājās, ka Aleksejs gulēs un netraucēs viņu, bet nekā. Viņš pienāca klāt, sāka runāt, ka saprot viņu.
„Kādas blēņas! Ko viņš par mani var saprast?! Muļķis!”
Un tad viņa sajuta Alekseja lūpas...
„Ko viņš dara? Kāpēc...Vai viņš tagad tēlo iejūtību, maigumu?... Ar mani tas neies cauri!”
Eva saprata, ka pārāk ilgi ļaujas skūpstam, domājot par to, kāpēc Aleskej to dara. Viņa izraujas.
-Izbeidz, kretīn!!! - Iecērt Aleksejam pamatīgu pļauku.
-Ja vēlreiz mēģināsi to darīt, es nezinu.. Es tevi noslīcināšu!!!!
Eva pieskrien pie koka, paņem savu kleitu un ieksrien džungļos.
Поделиться22926.03.2008 20:09
(nu situācija ir tāda - Renata un Jacks ir uz salas. Pie Jacka var meklēt izdzīvošanas padomus - tik īstā pieeja viņam jāatrod. Renata ir pieejama. Pārejie mani varoņi nav izpeldējuši uz salas, bet tas arī nenozīmē, ka viņi ir pilnīgi un galīgi noslīkuši. Ir lielas iespejas, ka vismaz kāds no viņiem kādā brīdī tiks izskalots uz salas pavisam izvārdzis, bet pagaidām ir ta, kā ir. Nu vienkārsi albalongai ir tradicionālais intereses zudums - īsta krīze. Jūs jau pazīstat mani un zinat, ka ta noptiek. Šobrīd man gribas rakstīt savus literāros darbus un vel man arī kucha visādu lietu darba jāizdara - esmu visai aizņemta. Es negribu, lai manas neaktivitātes dēļ Isla apstājas tāpat, kā notika ar divam iepriekšējām lomu spelēm. Esmu svetu nolēmusi šo spēli izspēlēt līdz galam, tomēr izdomāju, ka vadītaja būs Ragan - viņa varēs daudz labak visam sekot līdz, jo es te noteikti iegriezīsos daudz retāk par viņu. Jau pirms tam Ragana bija man palīgs lomu spēles veidošanā - tik publiski to vel nebiju paziņojusi. Bet tagad viņa pilnība pārņem vadību, tomēr konsultejoties ar mani. Bet kā jau teici - pēdejais vards pieder viņai.
Vēlreiz gribu teikt, ka jau sestdien vai svētdien pirmais salas iemītnieks tiks nogalināts. Mes pat vel neesam izlēmušas, kurš tas būs, tomēr gribu jau laicīgi paziņot - lūdzu sava varoņa nāvi neuztveriet personīgi. Lūdzu - nevajag apvainoties vai kaut ko sadomāties. Ta ir tikai spēle un tāda ir šīs speles būtība. Un jūs tachu varat ņemt kādu jaunu varoni - tas tachu ir interesanti... Ceru uz visu jūsu atsaucību, jo spēle ir mazliet apsīkusi - lūdzu - atdzīvināsim to!)
Поделиться23026.03.2008 21:22
nu man ļoti priecē ka ragana tagad ir oficiālā spēles mamma
ne tikiai šis spēles dvēsele
man reizē priks ka tik drīz jau sāk galināt
kaut ar maniem tēliem nav sanācis spēlēt)
Поделиться23126.03.2008 22:01
Aleksejs.
-Skrien, skrien. Es tik un tā zinu, ka Tev patīka. Tu vnk slēpi savas jūtas.
Aleksejs ar roku pieskarās savām lūpām. Viņš noslēpumaini pasmaidīja un nogūlas. Aleksejs nevarēja aizmigt, viņš gulēja ar aizvertām acīm, apdomāja to visu situāciju, saistītu ar grimšanu. Kā lai tagad dzīvot?
Поделиться23227.03.2008 10:21
Eva
„Kādas vēl jūtas?! Viņš ir galīgi nojūdzies, vai?"
Eva ātri novelk žaketi un kreklu, uzvelk savu kleitu, pamatīgi sapinoties no dusmām un asām kustībām savos kankaros.
Kleita gan vēl ir mikla, tomēr Eva vairs nevar izturēt Alekseja drēbes. Viņš viņu vajā, viņš viņu tracina, viņš smejas par viņu, viņš runā muļķības!... Vismaz viņa drēbes nebūs uz Evas.
Eva ar dusmīgu jo dusmīgu seju atgriežas un met guļošam Aleksejam viņa drēbes.
-Še! Savāc savas lupatas! Un liec mani mierā!!!
Eva iet pie blakusesošās palmas un apsēžas zem tās. Uz tām dīvainām lapām viņa jau nu noteikti negulēs!
Поделиться23327.03.2008 13:54
Aleksejs.
Atvēra acis. Pacela galva uz Evas pusi, pagriežoties viņai.
-Es?! Nu tu gan esi pašmīlīga! Es vispār ar Tevi centos nesarunāties, tā esi tu, kura man traucē.
Viņš piecēlas un devas pie palmas.
-Vai Tu vēlies, lai Tevi nokostu (ukusili) kādi moskīti? Es nevēlos, lai Tu vēlāk žēlotos par to. Atkal jau Tu man traucētu!
Viņš pacēla Evu un nolika to uz lapām, pats atradās viņai blakus, skatījas uz Evu. Viņas tuvība padarīja Alekseju nervozu.
Поделиться23427.03.2008 14:03
Eva
Zibenīgi pieceļas, notīra no sevis pielipušās lapas.
-Vai tu zini, kas tu esi?!! Tu esi... Kretīns!!! Tu esi... Riebeklis!!! Kurš uzskata, ka vienmēr visu zina labāk par citiem!!! ... Tu!... Pfff!
-Un es labāk esmu kopā ar moskītiem, nekā tavā sabiedrībā!!!!
Eva dodas atpakaļ savā vietā, apsēžas zem palmas.
"...Šeit taču nav moskītu! Ak, Dievs, nu lūdzu! Kaut šeit nebūtu moskītu!"
Поделиться23527.03.2008 15:28
oficiālā spēles mamma
(Labi izklausās. Šīs spēles dvēsele? Es? Nju, gribētos jau tādai būt. )
Поделиться23627.03.2008 18:16
Aleksejs.
-Kā vēlies! Tā arī zini, ka es Tev vairs nepalīdzēšu.
Aleksejs nogulās uz lapām un aizmiga.
Поделиться23727.03.2008 19:36
Eva
-Un nevajag arī! Iztikšu bez tavas palīdzības!
“Daudz esi palīdzējis! Aha! Kā tad! Gatavais mēsls, savādāk nenosauksi!”
Viņa apskāva savus ceļgalus un skatījās uz jūru. Kļuva vēsāk un Evai jau sāka mazliet salt.
Viņas prātā radās doma un Eva to apsvēra. Viņa tā arī aizmiga...
Поделиться23827.03.2008 21:59
(Labi izklausās. Šīs spēles dvēsele? Es? Nju, gribētos jau tādai būt. )
( nu manā skatījumā esi
tu pavsiam noteikti tāda esi )
Поделиться23927.03.2008 22:59
Aleksejs.
Pamodās, jo viņu vajāja murgi par kuģa grimšanu. Aleksejs paskatījās uz Evu. Viņa tā arī gulēja, nedaudz drēba. Aleksejs piecēlas, paņema savu žaketi un nolika to uz Evu. Aleksejs vēlējamie viņu sasildīt, bet Eva noteikti pretotos, tāpēc viņš vnk apsēdās blakus. Aleksejs lūkojās uz Evu. Viņam patīka skatīties kā Eva guļ. Pēc kāda laika viņš atkal apgūlās un aizmiga.
Поделиться24027.03.2008 23:04
Džeina
Džeinai sāka nākt miegs. Viņa meklē vietu, kur pagulēt, klaiņo pa salu.