TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 261 страница 280 из 948

261

Džeina

-Nē, nē, nē, parādi! Tūlīt pat!

Draudīgi nāk tuvāk.

0

262

matilde
uzst'aj'igi pice'las iun nost
ajas kastei priek'sa itk'a t'a b'utu j'aaizst'avvi'na salika rokas s'anos un st'av'eja iskat'ij'as piem'il'igi kaut vajadz'eja isktat'ities draudo'si
- tu vienm'er b'az degunu par to kas nav tavs , es to atradu tai jabut manai es to izavesu - bridi minstinas - un kad mums atbrauks pakal ta bus laba atmina par so salu ta notiekti ir no kuga atpeldejusi turklat man istab bija tiesi tadas tatad ta ir mana un punkts  -pas akt'as uz kastui - t'atad lab'ak pav'acies mal'a

0

263

Džeina

Nikni nošņāc.

-Kā tad - laba atmiņa par šo salu... Pfu...

0

264

Jude peldoties sadzirdēja kliedzienu, fiksi izskrēja laukā no ūdens, paķēra savas drēbes un noslēpās aiz liela akmens, kur arī apģērbās.. Viņš pat negāja skatīties, kas noticis, bet gāja uz priekšu.. Bija diezgan tumšs, bet kautkāda redzamība bija. Viņš nogriezās pa kreisi un atkal jau izgāja pie jūras.. Mēness virs ūdens izskatījās kā liela, balta bumba.. Ūdenī bija redzams mēness atspīdums.. Viņš pamanīja palmas zaru, paķēra to, nolika pie palmas un apsēdās uz tās.. Jude vēroja mēnesi... Šeit bija klusums, nekādu trokšņu.. Tikai jūras viļņu šalkoņa..

0

265

Eva
Sākumā gāja lēni un klusi, lai nepamodinātu Alekseju. Tad sāka skriet, baidīdamās, ka viņš varētu pamosties un viņai sekot. Jau ausa rīts. Evai gribējās ēst, dzert un viņa izmisīgi cerēja kādu satikt.
„Jude, mīļais, kur tu esi? Tev kaut kur jābūt! Gared?..  Un ja nu viņu nav šajā salā? Ja nu šeit vispār vairs neviena nav?! Ko tad? Nē, pie tā kretīna es neatgriezīšos! Ja jau man jāmirst, tad viņš vismaz par to nevarēs priecāties.”
Eva turpināja soļot. Viņa izdzirdēja dīvainas skaņas un iegāja dziļāk mežā, lai viņu nevarētu pamanīt. Nejauši viņa uzskrēja virsū mazai palmai ar banāniem.
„Tā ir laba zīme. Es nemiršu!”
Viņa centās aizsniegt banānus, bet tas neizdevās. Tad viņa pieķērās pie zara, kas atradās viņai vistuvāk, un norāva nost vairākus banānus, kurus turpat ātri notiesāja.
„Izskatās, ka šajā salā man būs jāpārtiek no banāniem vien. Bet nekas, drīz es tikšu prom.”
Viņa gāja tālāk...

0

266

Jude pēkšņi ātri uzrāvās kājās.. Viņam iekšā kkas notika.. Sirds sāka lēkāt straujāk..
"Vai nu notiks kas labs, vai nu arī slikts.." viņš nodomāja.
Jude iegāja turpat mežiņā un netālu no pludmales ieraudzīja koku, kurā bija augļi.. Tie bija mango.. Viņš nopriecājās, ka nebūs jāēd tikai banāni..
Viņš noplēsa 4 mango un gāja atpakaļ pie palmas..
Apēdis pirmo mango, viņš jau jutās paēdis..
"Tie nu gan ir sātīgi.." viņš nodomāja.. "Nekas, paliks vēlākam laikam.."

0

267

(P.S. Ja kādu interesē, tad tas strautiņš ar ūdenskritumu, kurā pelēdējās Jude un tas, pie kura nonāca Eva ar Alekseju ir divi dažādi strautiņi un neatrodas blakus.)

Eva
Viņa jutās briesmīgi, gāja neapstājoties jau vairākas stundas.
„Nekad nevarētu iedomāties, ka man nāksies piedzīvot tādas šausmas! Iepriekšējā diena bija slikta, vai nākošā būs labāka? Pagaidām tā neizskatās viss. Esmu viena, neaizsargāta, nogurusi...”
Viņa bija neizgulējusies, nez kāpēc sāpēja visas maliņas. Šķiet, ka bija uzberztas arī tulznas.
Eva vairs nespēja paiet, tāpēc apsēdās turpat uz kāda akmens un no pašas bezpalīdzības sāka šņukstēt. Cilvēkos viņa būtu savaldījusies, bet tagad taču viņu neviens neredzēja.

0

268

Šeks

Uzskrien virsū Evai, nogāzdams viņu no kājām un pats ar nokrīt...

0

269

(alby, Eva nestāv un neiet, viņa sēž uz akmens un raud. :D)

Eva
Pārbīstas no tik pēkšņas cilvēka uzrašanās. Viņa pieceļas, ātri noslauka asaras.
-Kas jūs esat? - viņa bailīgi jautā.
Tad atpazīst svešiniekā to ākstu, kas ballē bija visu uzmanības centrā dēļ sava apģērba.
-Ak, jūs!... Es jūs redzēju uz kuģa! Jūs... Kā jūs izglābāties?! Vai šeit ir vēl kāds? - viņa satraukti jautā un sāk smaidīt.
Viņa vairs nav viena.

0

270

(nu tas jau nenozīmē, ka Šeks nevar viņu nogāzt no ta akmens)

Šeks

- Zvērs! zVERS! pALīGā! ĀTRāK! nāCIET, MILēDIJ! zVēRS...

Šeks ir panikā...

0

271

Marī joprojām skatās uz Jacku.
- Eu, rums būs vai nebūs!?

0

272

Jacks

Neapmierināti.

- Ev, damīt, es nesaprotu par ko tu runā. Ja gribas rumu, tad dabū pati savu...

Jacks ir ne pa jokam pārskaities. Nu zin - vesels bars pretendentu uz rumu saradās.

0

273

(Var jau, var. :D Un nepamanīt cilvēku, kas sēž uz akmens, ieskriet viņā un nogāzt arī var. :D :rofl:
Man nez kāpēc ir aizdomas, ka runa iet par MP. :D)

Eva
Skatās uz Šeku lielām acīm.
"Labāk nevar būt. Tur bija tas kretīns, te šis dīvainis un nezināmais zvērs!"
-Kas?! Kāds zvērs?!!! Par ko jūs runājat?... Uz kurieni?!!!
Viņai paliek bail. Panika ir pielīpoša. Nevar tak zināt, kas mīt šajos džungļos. 
Eva ir gatava bēgt, ja reiz šis vīrietis izskatās tik pārbiedēts.

0

274

Šeks

Sagrābj Evu aiz rokas.

- ĀTRāK ! ĀTRāK!  Mēs mirsim...

Viņi skrien abi kopa, bet pekšņi tur ir stāv nogaze un viņi abi ka tādi kartupeļu maisi lido lejā un iegāžas tadā mazā dubļu dīķītī. Abi netīri - vienos dubļos...

0

275

angelina написал(а):

Džeina
Nikni nošņāc.
-Kā tad - laba atmiņa par šo salu... Pfu...

matilde

nedaudz stostoties - protams ka laba , patreiz uz šis salas nav noticis nekas slikts , ja neskaita to ka man šiet nevajadzētu atrasties un to ka tu esi kā skabarga pakaļā - demonstratīvi apsēžas uz kastes un sakrusto kājas - ne jau visus sajūsmina un piozitīvu garu izraisa pusizģērbti vīrieši es to sauktu par bērndārznieku sindromu - nedabīgi

0

276

Eva
„Mirsim? Nu nē!!!”
Eva skrien līdzi Šekam cik ātri vien spēj un pat vēl ātrāk, jo viņš vēlk viņu aiz rokas. Ieraugot nogāzi viņa spēj tik plati atvērt acis, jo apstāties nepagūst un nolido lejā.
Eva noklepojas, saviebjas. Cenšas notīrīt seju, nokratīt dubļus no rokām...
„Traki. Ar katru minūti kļūst arvien trakāk.”
-Nu, un ko tālāk? Kas ir tas zvērs?!!

0

277

Džeina

Kļūst arvien niknāka.

-Pati tu jau nu neesi labāka. Un ja jau tevi nesajūsmina pusizģērbti vīrieši, tad varbūt sajūsmina sievietes?

0

278

Šeks

Neapmierināts purinās dubļos. Viņa lielais svētku kamzolis no samta piesūcies ar dubļiem - smags. Viņs to novelk un nomet turpat, palikdams vien plānā, balta kreklā, kurš no dubļiem brūns palicis.

- Es nezinu, kas tas bija par zvēru, bet krūmi chabēja. Neapšaubami tas bija kaut kāds briesmīgs radījums...

Pieceļās un manierīgi pasniedz Evai roku.

- Jaunkundz...

0

279

(Ek, nav MP. Žēl. :( )
Eva
-Krūmi čabēja? Un viss? Un tāpēc vien es tagad esmu vienos dubļos?!!!
Viņai gribējās labāk noticēt, ka tur tiešām bijis zvērs, nekā tam, ka tur nekā nebija un viņa ir izvazājusies pa dubļiem tikai dēļ šī muļķa.
„Paldies, Dievam, vismaz to stulbo kamzoli viņš novilka!”
-Es ceru, ka tas radījums tur bija! ... Un ka viņš tur arī paliks. Jo es negribu vairs satikties ne ar vienu briesmīgu radījumu.
-Paldies.
Viņa paņem Šeka roku un pasmaida. Viņš ar savu uzvedību viņu uzjautrina.

0

280

angelina написал(а):

Džeina
Kļūst arvien niknāka.
-Pati tu jau nu neesi labāka. Un ja jau tevi nesajūsmina pusizģērbti vīrieši, tad varbūt sajūsmina sievietes?

matilde
sataisa stulbu smaidu - sievietes, jā pat ļoi itūpaši man sajūmsina tādas kā jūs skabarga pakaļā - uzspīlēti ar ironiju uz viņu skatās un loca galvu viņu nopētot valdās lai nemietos viņa noliek rokas uz kastes un atspiežas uz tām , turpina pētīst sieieti un tad sāk skaļi smieties

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!