Ragana написал(а):Eva
„Tik tiešām, katastrofāli!”
-Es jums piekrītu, manu varoni. Satrp citu, es nemaz nezinu jūsu vārdu? – viņas vārdos ir neapšaubāma ironija, jo Eva nav pārliecināta, ka krūmos tiešām kāds bijis. Toties viņa redzēja šī vīrieša izbīli.
-Nē, diemžēl, es to nezinu. Mēs varam pameklēt. Labu gabalu tālāk bija strautiņš.... Varbūt, arī šeit kaut kur ir?
Viņa atcerās strautu, kuru atrada kopā ar Alekseju.
Šeks
- Strautiņš???? īsts strautiņš???? - Izskatās laimīgs, bet tad pēkšni bažīgs. - Bet jūs esat pārliecināta, ka tajā nedzīvo krokodili?????
Paloma написал(а):Daņiils satvēra Renatu, lai noturētu viņu līdzsvarā.
- Ir izglābušies vīrietis un sieviete, es viņus n epazīstu. Sievietei ir ļoti slikti. Renata, tu manī klausies? Viņi mūs gaida.
Tobrīd Daņiila uzmanibu novērsa sieviete, kas nu jau bija ciešā apskāvienā ar Džordžu. Daņiils vienaldzīgi vienā acu uzmetienā novērtēja, ka viņa ir īsta skaistule, bet tad pievērsās Renatai, nolēmis, ka šis ir labākais brīdis pazust - kamēr Džrodžs ir aizņemts.
- Renata, iesim! Lūdzu...
Daņiils cieši ieskatījās Renatas acīs.
Renata
Viņai īsti negribas iet - tepat ir labi. Viņa minstinās.
- Nu labi, varam iet.... - Viņas balss neapšaubāmi liecina par viņas reibuma pakāpi. - Tikai man noteikti jāpaņem rums... Kapteni, Jack! Kapteni, Jack! - Lūkojas apkārt...
Streipuļo pie Jacka. Viņam blakus stāv Marī. Renata uzgrūžas Marī.
- Atvai...- Žagas. - nojiet...
Jacks
Priecīgs, ka Renata parādījās un pagrūda malā Marī. bet - atkal žagas.
- Renata, tu atkal žago...
Renata
- Kapteni Sperow - Viņa teatrāli salutē. - Ārkārtas situācija - man vajag rumu...
Jacks
- Rums? - Nevainīgi. - Nē - ruma vairak nav...
Renata
- Ak, nav? - Sagrīļojas un uzgāžas virsī jackam. Abi nokrīt...