TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 321 страница 340 из 948

321

Džeina guļ zem palmas ar pārgrieztu rīkli.
Vairākās vietās viņai ir zilumi un nobrāzumi. Asinis ir izsmērētas pa kaklu, kleitu, rokām...

(Nu, kurš pirmais viņu atradīs? :D)

Отредактировано Ragana (30.03.2008 13:17)

0

322

matilde salika lapas kokus zarus, zemes virsū kastei lai pēc iepējams vairāk nosegtu kati
tā bija viņas tai bija jāpieder viņai

lai gan viņa vēl joprojām to nebija atvērusi
bet viņa dasudz par to domāja
viņa ik pa laikam uz to paskatījās un iedomājās to atvērt
bet visu laikau arī to atlika, laikam jau viņa to tik ļoti vēlējās atvēr ka neuzdrīsktējās

matilde izlīda no vietas kur viņa bija tik ļoti labi iekārtojusies , bet viņa izlīda lai atgriztos , pie savas lielās kastes
viņa paskatījās uz pludamalē guļošos sievieti kas škita jau pamodusies - tātad vismaz tas ir tiktiešam pozitīvi

viņa brīdi minstnājās
aiziet pie sievietes vai iet meža kautko atrast ar ko varētu atvērt kasti kādu mazu bleķīti kas viņai paļīdzētu to atvērt
kaste bija svarīgāka - vīns bija svarīgāks , cilvēki nāk un ies , gan jau zipeldēs vēlkāds , bet vīna kastes šjā plašajā okeānā nepeld daudz

viņa iegāja dziļāk mezā
uz brīdi apstājās un samiedza acis

un tad lēniem so
ļiem piegāja pie zem palamas esošaās sievietes
- atradusi laikam kā papriecāties
viņa pietupās pe džeinas un pattaustīja pulsu
- iedomājies izdfarīt ko gudru??? - paskatījās uz viņu un atlaida roku - izdeās tev piesiastīt uzdevību , bet nevajadzēja jau tā pūlēties, es jau teicu ka tu man patīk - uzspīlēti , un dīvaini iesmējās tad ašēdās pie blkus palmas
viņa roka bija nedaudz asiņaina viņa to nedaudz noslaucīja pie zemes
pār viņas vaigu nenotecēja pat viena asara
- cilvēki nāk un ies, gan izpeldēs vēlkāds - paspārlicinoši

Отредактировано pinocchio (30.03.2008 14:09)

0

323

Šeks

Evai

- Bet... bet okeānā var būt haizivis...

Un tomēr bailīgi seko viņai. Evai jau ieskrien okeānā, bet Šeks minstinās meža maliņa, kur jau sākas pludmale. Viņs viss ir dubļos. Ierauga divas sievietes pie palmas.

Pieiet.

- Ai, dārgās lēdijas, vai jūs nezinat, kur te ir kāds ūdens strauts, kur... - Pēkšni šoka izteiksmes. - ĀAAAA... Asinis!!!!! Asinis!!!!!! - Kliedz pa visu salu.

0

324

matilde

skaļi bez maz bļuajot - zini ko es pamanīju , lēdija tāda - pieceļas kājās un sāk dīdīties - viņa laikam daudziem cilvēkiem nepatīk, vai arī kāds ir iedomājies kļūst par kanibālu bet es ierados pārāk ātru - paskatās uz vīrieti

0

325

Šeks

Ar pirkstu uz Matildi.

- Tu! Tu viņu nogalināji! Tu viņai pārgriezi rīkli!!!!! Slepkava! Slepkava! - Pa visu salu kliedz...

0

326

Eva
-Tieši šajā vietā to šobrīd nav! Un jums taču arī vajag nomazgāties.
Viņa turpina plunčāties. Tad izdzird Šeka kliedzienu.
„Kas tad viņam atkal lēcies? Vēl kāds zvērs?”
Eva smaidot iet skatīties, kas noticis.
-Kādas asinis? Kas notika?

(Un tā ir pinocchio Matilde! :D Kā pirmajai atradējai tev 3 bučas no manis! :D alby, tev vairs tikai 2. :D)

0

327

matilde

- jā protams es to izdarīju paārgriezu viņai rīkli ar saviem īsajiem nagiem , tas bija ļoti vienkārši izdarītņemot vērā ka sarākais kas man ir nagi un tie paši isi aplūsuši - skālā balsī, dabīgi, ar nelielu izmisuma piebalsi, ievel dziļu elpu
- kad cilv';eku pavaino pat tad daži padomā ko runā , un ja kādu vaino slepkavīgā neiet runa par pierādījumiem bet ierun par ieroci ar ko to nogalina, bet cik es zinu man tāda nav - paskatās uz evu

Ragana написал(а):

(Un tā ir pinocchio Matilde!  Kā pirmajai atradējai tev 3 bučas no manis!  alby, tev vairs tikai 2. )

( ak un man tik prieciņš par džeinas atrašanu
tev pretī 3 apskāvieni )

0

328

Eva
Pienāk vēl tuvāk un jau sadzird Šeka un Matildes sarunu. Paskatās uz guļošo sievieti.
“Asinis... Nogalina?... Slepkava?...”
Viņa kādu brīdi nevar parunāt.
-..V..viņa.. ir … mirusi?... - Eva skatās milzīgām acīm uz abām sievietēm.

0

329

matilde

- nut ā laikam jau ir ja cilvēkam nav pulsa - uzbļauj sievietei - bet tas taču nav zinām vai iņa pati sevi nav nogalinājusi sevi, viņa ļoti pārdzīvoja ka nonākusi uz šis salas - viņa visu laiku ielik un izņem rokas no matiem , nedaudz dīdās - uz šis salas nedrīkst būt slepka ciādāk mēs visi mirsim, ja viens ir beigts citi arī

0

330

Džordžs.

-(Marī) Cik Jūs esat cietsirdīga! Tikai Jums prātā varētu ienākt tik muļķīgas domas. Ja vēlaties zināt, tad ne es tovakar biju kapteinis.
-Jā, Izabella. Tev taisnība. Es arī vēlos gulēt.
Viņš sāka veidot kaut ko līdzīgo teltim. Kad tas bija izdarīts, Džordžs aicināja Izabellu iekšā.

Aleksejs.

-(Džordžam) Jums taisnība, šī sieviete (Marī) ir ļoti savāda!

Rubi.

Gulēja. Sapnī redzēj Kuģi, grimšanu, okeānu, salu, līķi...
-ĀAaaaa!
Rubi pamodās.

0

331

Marī
- Kapteiņa kungs, jūs laikam nezināt, kas ir kapteiņa darbs. Ja jūs tajā brīdī bijāt uz kuģa, jūs bijāt kapteinis! Vienalga lai kur jūs atrastos...

0

332

Alfredo

Pamostās no Rūbijas kliedziena.

-Rūbij, Rūbij, kas tev noticis?

0

333

Šeks

- Ārprāc... Mēs mirsim! mes visi taču mirsim, vai ne? Ak , šausmas... Es esmu pārāk jauns, pārāk talantīgs, pārāk pievilcīgs, lai... Ak, nē, nē... Tas ir tikai ļauns murgs... Tikai murgs...

Apātijā velkas uz jūru un brien iekšā turpinot murmulēt...

Renata

Ir uzgāzusies virsū Jackam un Daņils sazin kāpēc nepalīdz viņai piecelties... Bet viņia nav laika, lai par to domātu, jo viņa sadzird kliedzienu... Ieklausās...

Jacks

Neapmierināts noveļ Renatu no sevis, bet pamana, ka viņa klausās un arī ieklausās.

Renata

Palūkojas uz Daņilu.

- Vai tur ir tie cilvēki, kuri arī... izglābušies...

Pieceļas ar Jacka palīdzību, jo vienkārši pati iekrampējas viņa rokā un viņam nākas Renatu uzstutēt. Renata noke nesakot, pamatīgi streipuļojot, dodas uz to pusi, no kurienes nāca skaļa. Jacks mirkli vero viņu, vēro Daņilu, bet tad pārbauda kabatas noslēptās pudeles, bet atklāj, ka kabatas tukšas. Vēlreiz pārbauda tāds stresains, bet nav. Atkal noskatās pakaļ Renatai, kurai jau pazūd aiz krūmiem.

- Tā sieviete ir... vellata... - Jacks nopurpina un steidzas viņai pakaļ, atstājot Daņilu, kurš joprojām klusē (tikai tapēc, ka Paloma mūs ignorē...)

Renata

Piesteidzas pie palmas, zem kuras guļ Džeina.

- Pie velna - kas tad te notics?

Skatās uz cilvēkiem - tatad daudzi izglābušies.

0

334

Izabella

Jau iet pie Džordža teltī, bet viņas uzmanību novērš kliedzieni kaut kur tālumā.

-Džordž, tu dzirdi? Nu jau es šaubos, vai gulēt maz varēs... Nez, kas tur būs noticies?

0

335

Marī
dodas un prom un protams nonāk pie palmas, kur guļ Džeina.
Marī noģībst

0

336

Jacks

Steidzoties pakaļ Renatai, gandrīz pakriet aiz noģībušās Marī. Mēģina pamodināt, bet šī nemostas. Izbesījas un savā gaitā, rokas pa gaisu mētādams, pieskrien pie jūras un cepurē atnes ūdeni, kuru visu uzlej virsū Marī tieši sejā... :playful:

0

337

Marī lēni atver acis un paskatās uz augšu. Viņa redz skaistu vīrieti ar cepuri rokā un pasmaida. Lēnām cenšas piecelties, pamana līķi un iespiedzas.

0

338

Jacks

Nobīstas no Marī spiedziena un atlec pamatīgu gabalu no viņas...

0

339

albalonga написал(а):

Šeks
- Ārprāc... Mēs mirsim! mes visi taču mirsim, vai ne? Ak , šausmas... Es esmu pārāk jauns, pārāk talantīgs, pārāk pievilcīgs, lai... Ak, nē, nē... Tas ir tikai ļauns murgs... Tikai murgs...
Apātijā velkas uz jūru un brien iekšā turpinot murmulēt...

- neuztraucieties, 'jūs nemaz nesat tik talnatīgs un pievilcīgs - uzspīlēti - pasuale neko nezaudēs - pasmaida, maina savu bas toni un runā ikdieniķsi - neviens nemirs - brīdi mistinās , sakrusto rokas un ar vienām no rokām parāda uz džeinas ķermieni - visticamāk ka viņa vairs nevarēja izturēte šo salu , nemaz nebrīnot ņemot vērā ka šeit nav nekā īpāsa ko atcerēties

paceķ uzacis kad ierauga ka sieviete noģipst

okei -ļeni novelk - tagad šis vis pasākums ir varen dīvains, kāds šeit nav djejs , tagad derētu zulikt skumjo noti, nevis uzdodam varen daudz jautājumus

0

340

Eva
Viņas domas jūk, viņai šķiet, ka tas ir murgs, ko viņa sapņo.
Tūlīt viņa pamodīsies zem palmas, kur aizmiga vakar... Nē, nekas nemainās. Šajā vietā sapnis arī varētu beigties, bet nē. Tas nav sapnis.
„Tā taču nevar būt patiesība!..”
-Kā tas ir noticis?.. Kas to izdarīja?.. Uz salas ir slepkava?!.. – viņa sāk uzdot nevienam konkrēti neadresētus jautājumus.
„Nē, mēs nemirsim! Es nemiršu! Jātaisās prom!”
Eva skrien prom. Viņa nezin, uz kurieni, galvenais – prom no līķa.
Viņa pamana, ka dīvainis nez kāpēc brien ūdenī.
„Ir nu gan atradis labāko brīdi, lai mazgātos!”
Varbūt, viņa būtu viņu pasaukusi, bet Eva nezina šī vīrieša vārdu, tāpēc turpina skriet.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!