TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 341 страница 360 из 948

341

Eva skrien pa pludmali, līdz ierauga kādu guļošu sievieti(Dianu), kurai gandrīz uzskrien virsū.
Viņa iedomājas, ka arī viņa ir beigta un Evu pārņem šaušalīgas bailes.
Viņa iekliedzas.
-Āāāāāāāāā!! ... Ak, nē!!! .. Vēl viens līķis!... Tas slepkava ir maniaks!!...

0

342

diana

pacel galu uz augšu  un pieliek roku pie tās
- jūs varētu lūdzu klusā
- atver acis un paskatās uz evu - jums varbūt vajadzētu nomierināties jūs isktāsties ļoti uztraukta

0

343

Eva
Neticīgi skatās uz sievieti.
„Vai tik man nerādās un tā nav halucinācija?”
Sieviete kustas, vēl vairāk – viņa runā! Tatad, viņa nav līķis! Evu pārņem prieks.
-Ak, tu esi dzīva!!! Tu esi dzīva!!! Tevi nenogalināja!!!
Saprotot, ka rīkojas neapdomīgi, viņa nolemj piebremzēt.
-Ēmm, piedod, ko tu teici?... Es... es redzēju tevi uz kuģa...

0

344

Jude mierīgi ēda savus mango, līdz dzirdēja spalgus kliedzienus.. Viņš domāja, ka viņam jau ir halucinācijas.. Bet tad viņš vēlreiz tos dzirdēja.. Jude uztrūkās kājās..
"Kas te notiek? Kapēc es dzirdu kliedzienus?" viņš nodomāja un viņam sametās mazliet bail..
Viņš paķēra 2 mango, jo, iespējams, šeit vairs neatgriezīsies, un gāja uz to pusi, no kuras nāca kliedzieni.. Diezgan ātri gāja.

0

345

diana

piecļas sēžot
patausa sevi - cik es zinu es esmu dzīva, bet tu uzvedies dīvaini - lēnām piecēlas - visas maliņas gan sāp - brīdi apklus- tu teici ka esi redzējusi uz kuģa , tātad tu arī biji uz kuģa una ri nonāci šeit , piedod bet es tikpatkā neko neatceros un tiktiešam neatceros ka būtu runājusi ar tāduuu...- pieklust - jums

0

346

Eva
Pēc sievietes pēdējā "jums" beidzot saprot, ka visu laiku bija viņu uzrunājusi uz "tu". Viņa piespiež sevi nomierināties.
-Es.. Piedodiet, es tiešām esmu satraukta... Es esmu Eva Granados. Un mēs tiktiešām nesarunājāmies, vienkārši es jūs redzēju. Un tagad ļoti priecājos jūs ieraugot... Pietam, dzīvu...

0

347

Jude nemierīgi iet uz priekšu un pamana 2 sievietes.. Viņam ir nedaudz aizmiglojušās acis..
"Vai tā ir Eva? Nē, nevar būt, ka tā ir viņa.."
Viņš iet tuvāk..

0

348

diana

paskatās uz okeānu
un saliek rokas sānos
pacel uzacis
- man arī prieks ka esmu dzīva
bet kāpēc jūs esat tik satraukt??? , nu vismaz tik ļoti
ja neskaita, kuģa nogrimšanu , tīru drējbu vannu , mantu suņu... - novelk - neesamību vai tad vēl kas noticis???? - skatās visur apkārt tad ieliek roku matos - jums jau šeit nav kāds salons , ši sala isktās tikpatkā natpdzīvota , bet saliniekiem jaun noteikti kas ir , tu varbūt mani varētu aizvest uz šis slas tā saucamo centru - paskatās uz mežu - un ja iespējams ne caur mžu - pasmaidada un novelk netīro jaku

0

349

Eva
Arvien vairāk nomierinās.
-Salona šeit nav, cik man zināms. Un es gribētu nomazgāties, bet vēl neesmu tikusi pie kāda strautiņa...
"Redzēsim, vai tu uztrauksies par salonu, kad uzzināsi..."
-Redziet.. Tur tālāk ir atrasta sieviete.. Viņa ir nogalināta!.. Viscaur asinis.. - Eva saviebjas, atceroties to ainu.
-Un šķiet, ka to izdarījis viens no izdzīvojušiem!

0

350

diana

saviebj seju
- un es gandrīz noteicēju  - sāk smieties - tā daļa par to ka šeit nav salona , istās tīri ticam paskatoties apkārt - bet ņemot vērā ka pasule ir pārpildīta šeit noteikti jābūtu cilvēkiem , tokija, parīze, asv neļautu būt kādam tuksumam zemes virsū, turklāt ši vieta isktās piesiastoša izdzīvotiājiem , kautkas jau šeit noteikti ir - runā un smejas- jā līkis tās ar pārgrieztu rīkli un noteikti ir zem kādas no palmām, jā ļoti ticami - beidz smieties , paskatās apkārt , ierauga vīrieti  - varē'jāt jau vienkārši pateikt ka neesat viena un mani nevarat aizvest - pagriežas uz vīrieša pusi un kādu brīdi skatās uz viņu - nu bet tas joks bija jau gandrīz ticam, ja jūs grasāties to stāstīt vēl kādm labāk izlaižat to vietu par līki tā būs ticamāk

0

351

Eva
Neizpratnē skatās uz sievieti.
„Par ko viņa runā? Kas šai muķītei prātā?!”
-Klausieties, te tiešām ir nogalināta sieviete! Es viņu redzēju!
„Un kas par vīrieti?!”
Eva paskatās apkārt un ierauga Jude.
„Vai?...”
-Jude?.. Tas esi Tu?! Jude!!!
Viņa metas skriet pretī Jude. Talu nemaz nav jāskrien, jo viņš ir Evai aiz muguras.

0

352

Jude, ieraugot un saprotot, ka tā tik tiešām ir Eva, izkrīt no rokām abi mango!
- Eva, vai tā tik tiešām esi tu? Tu esi izdzīvojusi?
Viņš cieši jo cieši apskauj Evu..
Judam viss iekšā trīc, jo viņa ir dzīva! Viņa mīļotā sieviete ir dzīva!
Atlaižot vaļā Evu, viņš paskatās uz sievieti un, smaidot, saka:
- Labdien, esmu Jude! Vai man kāds varētu pateikt, kas tie par kliedzieniem?

0

353

diana

- nu redziet nemaz nav jāstāst stulbi jociņi , un tas pējais teiksums , par kādu teiktums par kādu vīrieti iet runa - tas gald'gīgi nebija smieklīgi, ar jociņiem cituācīja nav jāuztaisa sliktāka un jātiasa dramatiksāka kas ta vēl sliktāks var būtu ka es peldēju tik ilgi lai nonāktu uz šis salas kuras centru nevar redžet un pa ceļam mans telefons izmirka tik ļoti ka es navarētu pazvaznīt linkonam lai patiktu uz kurieni viņš ved manu mazo princi

0

354

(pēdējais teikums, par vīrieti,  bija Evas domas! :D)

Eva
Sajūt ciešo Jude apskāvienu.
„Tagad viss bus labi. Viņš ir dzīvs!”
Viņai acīs saskrien prieka asaras, bet Eva tās apslāpē.
-Kliedzieni... – Evas seja satumst.
-Tur viena sieviete nogalināta...
Eva paskatās atpakaļ un redz, ka pie palmas sanākuši jau vairāki cilvēki.
"Ir! Uz salas ir vēl citi cilvēki!"

0

355

Jude šokā:
- Nogalināta??? Kas..? Kas ko tādu spēja izdarīt? Vai kāds no dzīvniekiem viņu ir nogalinājis?
Viņu īpaši neuztrauc nogalinātā sieviete, viņš ir priecīgs, ka Eva ir!
Jude paskatās uz pūli un nodomā
"Izskatās, ka visi kuģa iemītnieki ir izdzīvojuši.."
Viņš paskatās uz Evu un jautā:
- Kā tu izglābies? Neesi savainota?
Viņš vēlreiz apskauj Evu un noskūpsta viņu..

0

356

Ragana написал(а):

(pēdējais teikums, par vīrieti,  bija Evas domas! )

(es parasti domas sajuacu ar teikto dziļi atvainojos
bet tas jau enbūtu pinocchio ja ko sapurtotu )
diana
- tas jau kļūst pārāk uzstājīgi- ieveilk elpu - gan jau uz šis salas ir kāds psihologs, jums var'but vajadzētu izrunāties reiēm kad cilvēku nervi ir pārāk uzspīlēti šajā gadījumā laikam būs vainīga kuģa avārija  tie mēdz istrādād dikti dīvaini uzvesties šajā gadījumā jums liekas ka kāds cilvēks ir nogalināts, kaut tā nav
skatās uz sivieti un vītieiti
iedomājas par savu mazu princi
- jšu eznināt vai kādam ir labāks telefons par manējo mans tomēr izmirka kaut gan skaitās ūdensizsturīgs, būtu zinājusi pirmstm būtu ielikusi kādā ūdens necaurlaidīgā somiņā nevis bikšu kabatā- paskatās apkārt -šeit taču ir zona???

0

357

(Nekas, pinocchio! ;)  Es tagad iešu. Atā, meitenes! :) )

Eva
-Dzīvnieki? Nē, Jude, tas bija kāds cilvēks! Kāds, kurš izglābās..
-Es... Ak... Man ir tik daudz, ko stāstīt, bet es tagad nevaru... Es...
Viņa atbild uz Jude skūpstu.
Tad pievēršas atkal Dianai.
-Es ļoti šaubos, vai šeit ir zona, jaunkundz. Un, es jums pateicu, kā ir.
Es nebūšu vainīga, kad nākošreiz beigtu atradīs jūs, jo es jūs brīdināju. Esiet uzmanīga.

0

358

Ragana написал(а):

(Nekas, pinocchio!   Es tagad iešu. Atā, meitenes!  )

(labi atā varen jauki krāsinā meitne)

diana

- noteikti nebūsiet
tikkai esnhemiršu
ja vien jšu mani aizvestu uz pilsētu es sazvanītu savu tēvu un viņš atsūtītu lidmašinu pakāl un aizvestu visus prom
un laimīgas beigas
atkārtoti ieliek rokas sānos

0

359

Džordžs.

Padomā, ka ar muļķi nav vērts strīdēties. Protams, ka viņš pārzina kapteiņa darbu, un to teikti nevarēja kāda, kura to 100% nepārzina, māca te viņu. Džordžs nebija vainīgs, ka kuģa kapteinis uz to vakaru viņu atbrīvoja no kapteiņa amata. Džordžam bija jābūt ar viesiem, bet kapteinis bija cits...
Nobijās.
-Izabella, man liekas, ka ir noticis kaut kas briesmīgs! Iesim, paskatīsimies...

Rubi.

-Es, es.... Es murgoju, redzēju kuģi, grimšanu...
Viņa raudāja, apskāva Alfredo.
-Man bail, man ļoti bail.
Tad viņa izdzirdēja kliedzienu.
-Kas tas ir?
Rubi nobijusies paskatījās uz Alfredo.

Aleksejs.

Dzirdēja kliedzienu. Gāja uz to pusi un pa ceļam pamanīja Evu... Turklāt viņa atradās Jude apskāvienos. Nodevēja. Viņa pameta mani šītā dēļ. Es viņai atriebšos.
-Eva, mīļā! Tu esi te? Pēc mūsu kaislīgas nakts Tu pazūdi... Vai Tevi māca sirsdapziņa, tāpēc aizgāji?
Viņš tēloja, bet ļoti ticīgi. Jude, nezinot to, kas bija, varētu noticēt Aleksejam.

0

360

Izabella

-Jā, ejam, Džordž. Es nevarēšu mierīgi gulēt, kamēr nezināšu, kas ir noticis.

Alfredo

Alfredo apskāva Rūbiju.

-Es nezinu. Tu domā - mums varbūt aiziet apskatīties, kas tur par traci?

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!