TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 381 страница 400 из 948

381

Paloma написал(а):

Daņiils noskatījās, kā Renata aizstreipuļo pie Jacka, murminot kaut ko par rumu. Nākamajā brīdī jau viņa bija nogrūdusi vīrieti, kas šķita ne mazāk pilnā kā viņa pati. Brīdi Daņiils vienkārši gaidīja, vai Renata pati necelsies augšā, bet laikam jau alkohola viņas asinīs bija pārāk daudz, lai varētu patstāvīgi piecelties. Daņiils spēra soli uz Renatas pusi, stingri apņēmies viņu kaut ar varu aizvilkt prom. Tas vīrietis noteikti nesaprot, kur viņš pazuda uz tik ilgu laiku. Bet pirms Daņiils tika līdz Renatai, atskanēja kliedzieni. Daņiils apstājās, pavērsies skaņas virzienā. Kaut kur no aizmugures viņš sadzirdēja Renatas jautājumu. Nē, viņa atrastie cilvēki tie noteikti nevarēja būt, viņi atradās palielāka gājiena attālumā. Bet kas tad? Visa Daņiila uzmanība bija koncentrēta tajā virzienā, no kura bija atskanējis kliedziens. Visi steidzās turp, arī Renata pagrīļojās viņam garām, Daņiils sekoja.
- Pie velna - kas tad te notics?
Renata bija precīzi izteikusi viņa paša domas. Kāpēc šie kliedzieni un šis pūlis? Daņiils centās ko saskatīt, stāvot Renatai aiz muguras, tad cilvēki pašķīrās un ieraudzījis pulcēšanās iemeslu, instikstīvi satvēra Renatu ap vidukli, gan lai balstītu viņu, gan arī lai pašam būtu vieglāk. Skats nebija no patīkamākajiem, sieviete bija vienos zilumos, visur bija asinis...

Renatai

Iekšā viss sagriezās. Atmiņā atausa Arturo nekustīgais ķermenis viņas dzīvoklī... Viņa sajuta kādu roku uz sava vidukļa. Viņai pat ksatīties nevajadzēja, lai zinātu, ka tas ir Daņils. Viss griezās riņķī, galva kļuva tāda, kā ar vati piebāzta. It kā viegla, bet taja pašā laikā miglaina. Renata ar muguru atspiedās pret Daņilu, lai nepakristu. Nelabums arvien cēlās uz auģšu. Pēc mirkļa viņa pagrūda Daņilu malā un aizskrēja aiz krūmiem. Renata izvēmās...

Šeks

Jorpojām šokā brien iekša okeānā...

Jacks

Savilcis degunu. Tas viss viņu sāk reāli kaitnināt. Pirātus nomiršanai atstāj uz neapdzīvotām salā, bet šī bija kļuvusi pārāk apdzīvota.

Lietišķi.

- Mums viņa jāaprok, citādi smirdēs...

0

382

Marī
- Džordž, man ir alibi! Es biju Jack!

0

383

(Norkys, nevis Džordžs, bet Aleksejs. :D)

Aleksejs.

-Nu, jā, kā tad. Te nav nekāda Jack.
Viņš neticīgi skatījās uz Marī.

Džordžs.

-(to Jack) Jā, es piekritu ar Jums. Varbūt Jūs to izdarīsiet?

0

384

Daņiils juta kā Renata, ieraudzījusi šaušalīgo ainu, atbalstās pret viņu. Varbūt sīkums, bet šī rīcība tomēr lika Daņiilam sajust iekšā ielīstam siltumu. Renata neatgrūda viņu, bet gan paļāvās uz viņu, uz viņa atbalstu.
Pēkšņi Renata viņu atgrūda un aizsteidzās, Daņiils strauji sekoja, apņēmies palikt kopā ar Renatu, lai tur vai kas. īpaši jau pēc šīs slepkavības.
Ja ne šis notikums, varētu padomāt, ka Renatai palika slikti no alkohola, un, iespējams, tas pastiprināja viņas nelabumu, bet no skata, kas bija viņiem pavēries, ne vienam vien varēja palikt slikti. Daņiils notupās blakus Renatai, kad viņa beidza vemt, un apskāva sievieti ap pleciem. Viņš nezināja, ko teikt, nekas nešķita piemērots šim brīdim. Un ko varēja teikt, kad viņi bija dievs zin kādā nostūrī, iesprostoti, un kaut kur uz salas ir slepkava? Varbūt pat viņu vidū... Tā nu Daņiils tikai cieši turēja Renatu un mierinoši glāstīja viņas matus.

0

385

Jose Armando
Viņam nebija ne jausmas, cik varētu būt pūlktens.
Bet šķita, ka drīz jau jabūt rītam. Viņa acis bija ciet, tomēr viņš joprojām cīnījās ar miegu, jo baidījās par Tatjanu.
Viņš sadzirdēja Tatjanas čukstu.
„Varbūt man izlikās? Varbūt tas bija vējš, vai okeāns?..”
Viņš pavirzās tuvāk Tatjanai un cenšas saskatīt, vai viņas acis ir vaļā... Škiet, ka ir.
-Tatjana?... Kā tu jūties?..

0

386

Tatjana izmocīja vārgu smaidu, bet tad padomāja, ka nez vai caur tumsu to var saskatīt. Viņa norija siekalas un nokreķšķējās pirms ierunājās.
- Labāk. - balss skanēja jau skaļāk par to čukstu, kas bija pirms tam. - Es ļoti gribu dzert. - viņa viegli notrīsēja no pāri pārskrējušas veja pūsmas. - Vēss.

Отредактировано Paloma (01.04.2008 16:22)

0

387

Jose Armando seju izgaismoja prieka smaids.
-Tas labi... Tas ir labi...
Dzert? Arī viņam gribējās dzert, bet kur lai ņem ūdeni?
-Es varu dabūt vēl kādu kokosu.... Negribu tevi atstāt vienu.
„Vēss? Viņa teica, ka viņai ir auksti?”
Jose Armando apklāj Tatjanai savu žaketi un aiziet pie palmas.
Tumsā gan ir grūtāk saskatīt apkārtni, bet viņš atrod vajadzīgo koku un dabū pāris kokosriekstus.
Tāpat, kā pirmīt, viņš pāršķiela čaulu un pienesa Tatjanai riekstu, kura vidienē atradās šķidrums.

0

388

Tatjana sajuta viņu apņemošo siltumu. Jose Armando rokas apklāja viņu ar žaketi, un palēnām Tatjana sāka sasilt. Tatjana vispirms kā izmēģinot, pēc tam jau mazliet pārliecinošāk pacēla rokas pēc kokosrieksta, mazliet pacēlās, tad to lēnām pielika pie lūpām. Padzērusi pāris malkus, viņa atlaidās guļus un nolaida rokas, atbalstot tās uz vēdera, joprojām turot kokosriekstu. Slimība bija viņu nomocījusi, un spēku bija maz.
- Paldies. - Tagad jau balss skanēja skaidrāk. Kaut arī viņa bija apsegta ar jaku, Tatjanai joprojām bija vēsi. Viņa pagrieza galvu, palūkojoties apkārt. Tālumā tumšs šalca okeāns, debesis sedza mākoņi, bet jautās kas tāds, kas liecināja par rītausmas tuvošanos. Ar to arī varētu izskaidrot šo aukstumu.
- Cik ilgi...? - Tatjana īsti nezināja, kā to noformulēt, tāpēc viņa atstāja teikumu nepabeigtu. - Šķiet, drīz ausīs gaisma? - Tatjanas balss pavisam mazliet drebēja no vēsuma.

0

389

Jose Armando
Arī padzērās no otra kokosrieksta.
“Viņa izskatās tik izvārgusi...”
-Man arī tā liekas. – viņš atbildēja uz pēdējo jautājumu, jo pirmo nesaprata.
Viņš nolika malā Tatjanas kokosu un mazliet paberzēja viņas rokas, plecus, lai viņu sasildītu.
Viņš smaidīja, jo šķita, ka lielās briesmas ir garām.
-Mēģināšu vēlreiz iekurt uguni, lai tu nenosalsti.
Viņš bija atstājis sausus zarus, tāpēc tiem nevajadzēja iet pakaļ. Jose prasmīgi iekūra uguni.

0

390

rubi написал(а):

Norkys, nevis Džordžs, bet Aleksejs.

ai, man jau viss jūk vienā putrā :rofl:

Marī
- Jacks ir tas, kas tikko ieteica aprakt to... to sievieti!

0

391

(nu ja Jose Armando nesaprot mājienus, tad ar nevajag  :suspicious:  )
Tatjana guļot noskatījās, kā Jose Armando iekur uguni. Drīz tā tuvāko apkārtni piepildīja siltums, sasniedzot arī Tatjanu. Viņai vairs neslāpa, nesala, bezspēks gan joprojām bija, bet gan jau arī tas ar laiku pāries. Un Jose Armando bija pie viņas, rūpējās par viņu... Tatjanu pārņēma mīļums pret viņu, tas iestarojās viņas acīs, lūpās parādījās viegls smaids. Bet tad viņa kaut ko atcerējās - vai vismaz šķita, ka atcerejās - un smaids pazuda, viņa kļuva nopietna.
- Man šķiet... man šķiet, ka es dzirdēju vēl kāda vīrieša balsi. Vai te kāds bija?

0

392

Izabella

Paskatās uz Jacku.

-Bet tieši par to es arī runāju. Un, galu galā, arī goda jautājums.

0

393

(:O Khm.... :dontcare: )

Jose Armando
Smaidot skatījās uz Tatjanu.
-Jā... – viņa seja palika drūmāka, viņš aizdomājās.
-Šeit bija kāds vīrietis. Viņš solījās atgriezties, bet tā arī neatnāca. Viņu tur gaidīja kāda slima sieviete. Nez kas ir noticis?..
Kādu brīdi valdīja klusums.
-Bet neuztraucies! Kad atgūsi spēkus, varēsim viņus pameklēt. Tagad esmu drošs, ka salā ir vēl citi cilvēki. – viņš centās Tatjanu uzmundrināt.

0

394

rubi написал(а):

Džordžs.
-(to Jack) Jā, es piekritu ar Jums. Varbūt Jūs to izdarīsiet?

Jack

Noskurinājās no smakas, bet tad lietišķi.

- Ir te viens tāds krokodilu līcītis...

Paloma написал(а):

Daņiils juta kā Renata, ieraudzījusi šaušalīgo ainu, atbalstās pret viņu. Varbūt sīkums, bet šī rīcība tomēr lika Daņiilam sajust iekšā ielīstam siltumu. Renata neatgrūda viņu, bet gan paļāvās uz viņu, uz viņa atbalstu.
Pēkšņi Renata viņu atgrūda un aizsteidzās, Daņiils strauji sekoja, apņēmies palikt kopā ar Renatu, lai tur vai kas. īpaši jau pēc šīs slepkavības.
Ja ne šis notikums, varētu padomāt, ka Renatai palika slikti no alkohola, un, iespējams, tas pastiprināja viņas nelabumu, bet no skata, kas bija viņiem pavēries, ne vienam vien varēja palikt slikti. Daņiils notupās blakus Renatai, kad viņa beidza vemt, un apskāva sievieti ap pleciem. Viņš nezināja, ko teikt, nekas nešķita piemērots šim brīdim. Un ko varēja teikt, kad viņi bija dievs zin kādā nostūrī, iesprostoti, un kaut kur uz salas ir slepkava? Varbūt pat viņu vidū... Tā nu Daņiils tikai cieši turēja Renatu un mierinoši glāstīja viņas matus.

Renata

Brīdi ļāva Daņilam sevi turēt, bet tad atgrūda viņu.

- Ir jau labi. Ruma bija mazliet par daudz... - Viņa vienaldzīgi noteica, it kā nekas nebūtu noticis. Renata bija kādu laiku sedejusi cietumā kopā ar tām, kas patiesi vienkārši bezjūtīgi nogalina. Kādā brīdī viņa pat bija pārliecinājusi sevi, ka arī ir tāda. Jo viņa nenoželoja Arturo nāvi. Viņa to būtu izdarījusi atkal, ja vajadzētu.
Tā sieviete bija nogalināta vissadistiskākajā veidā. Cilvēks, kurš to izdarījis - viņam bija vienalga. Viņu nesatrauca asinis... Vai Renatu tās satrauca? Viņa vareja to noliegt, viņa varēja izlikties, ka tā nav, bet tas nepazuda. Un ja kāda šeit uz salas bija uz to spējīgs, tad būs spējīgs atkal...
Renata cieši palūkojās uz Daņilu.
- Tagad klausies uzmanīgi. Un tev būs jāpieņem lēmums. Tev būs jāizdomā, vai stāstīsi to citiem... - Viņa nolieca galvu, bet tad to pacēla un palūkojās uz vīrieti sev blakus. - Daņil... Es reiz nogalināju vienu mērgli. Nogalināju, lai... lai viņš man nenodarītu atkal to, ko bija jau nodarījis... Un nenodarītu arī citām... Ja man vajadzēs glābt savu dzībību, es to izdarīšu atkal... - "Un ja man vajadzēs glābt tavējo, tad..." Viņa nodomāja. - Ieturējusi nelielu pauzi, viņa atkal cieši palūkojās viņa acīs. - Kopš šī brīža mums jāturās kopā... Bez jokiem un bez spēlēm. Ja vien tu gribi izdzīvot...

0

395

Tatjana atviegloti nopūtās. Tātad viņa to nebija nosapņojusi, tas nebija drudža murgs, viņa tiešām bija dzirdējusi kāda vīrieša balsi, uz salas bija vēl izglābušies.
- Es ceru, ka nav noticis nekas slikts. Sliktu notikumu mums visiem jau pietiek. Vai tev ir kāda ideja, kur mēs atrodamies? Kas šī ir par salu?

(ai, Raganiņ, sasildīt var arī savādāk kā ar jaku un uguni :P bet nu lab, tas lai paliek Jose Armando ziņā :P )

0

396

(Tak saprotu es to! Ai,... Jau uzrakstīju tādu variantu, kas tev droši vien patiktu, bet pārdomāju un pārrakstīju. ...Mman vispār tagad gribas kādu nogalināt! Nepavisam uz mīļumu nevelk. :dontcare: Piedod. :) Jose tagad nevar būt citāds, jo es tāda nevaru būt. )

Jose Armando
-Jā, es arī tā ceru. Izskatījās, ka tas vīrietis ļoti pārdzīvo par Renatu – tā viņš viņu nosauca.
-Un man diemžēl nav nekādu ideju. - viņš ar nožēlu teica, jo arī pats labprāt vēlētos zināt, kas šī ir par vietu.
-Bet es ļoti ceru, ka mūs drīz atradīs glābēji. Bez tam, tevi vajadzētu apskatīt ārstam. Drudzis pārgāja, bet...
Jose Armando bija noguris un noraizējies...

0

397

Daņiils aizdomīgi pētīja Renatu. Viņš neticēja vienaldzībai un pasaciņai par rumu, viņš taču bija redzējis, jutis... Tas bija tik raksturīgi Renatai - neatzīt savu vājumu, ievainojamību. Renata cieši ieskatījās viņa acīs un Daņiils viņas acīs redzēja spēku un dzelžainu apņēmību. Toties viņas vārdi Daņiilu tā pārsteidza, ka viņš kādu laiku klusēja, apdomādams to visu, meklēdams atbildes Renatas sejā. Vai viņa teica taisnību? Vai tiešām Renata bija kādu nogalinājusi? Bet kādēļ? Ko viņš bija nodarījis? Daņiila galvā malās neskaitāmi jautājumi, un uz tiem visiem viņš gribēja zināt atbildes. Bet ne tagad. Vēlāk. Šobrīd bija svarīgākas lietas. Piemēram, atbilde Renatai. Viņš skatījās cieši Renatas acīs un juta kā no tām starojošā pārliecība pārņem viņu. Daņiils pamāja ar galvu.
- Es piekrītu. Bet tad mums ir pilnībā jāuzticas viens otram. Un es... tev uzticos.

0

398

Aleksejs.

Mazliet pārsteigts. Viņš paskatījās uz Jacka pusi.
-Khm... Es neredzēju šo cilvēku uz kuģa. Kas viņš ir?

0

399

Renata

Vienaldzīgi un vēsi, bet pārliecināti un neiedragājami.

- Ja es tev neuzticētos, tad nebūtu tev pastāstījusi to, ko pastāstīju. Man tikai likās, ka ir kaut kas vairāk par to spēli, ko spēlējam. - Viņa caururba viņu ar skatienu. - Un es ceru, ka man nebūs jāviļas... - Viņa novērsās.

Tieši tā viņa reiz bija uzticējusies Raimundo vienīgi viņam. Un tagad Daņilam. Lai kā viņa no tā slēptos - atmiņas par Raimundo nodevību joprojām mocīja. Bet galu galā viņai nebija ko zaudēt. Viņai sāpēja visas maliņas, viņa bija uz neapdzīvotas salas kopā ar nepazīstamiem cilvekiem. Un viens no tiem bija slepkava. Tikai par Daņilu viņa varēja būt droša. Vismaz pagaidām, vismaz tagad... Viņai vajadzēja kādu. Viņa bija stipra, viņa varēja vadīt, viņa nemēdza zaudēt, ja pati to nevēlējās. Bet viņai vajadzeja kādu, kurš būtu blakus, kādu, uz kuru paļauties, kādu...
- Tu kaut ko teici par kaut kādu slimu sievieti? Vai pie... līķa - Viņa šo vārdu izrunāja pieklusināti, bet tomēr nenotrīcot ne notij balsī. - ... bija tā sieviete un vīrietis? Vai arī viņi ir kaut kur citur?

0

400

Jude ir galīgā nesaprašanā par ko runā sieviete (Diāna)..
"Kāds režisors? Kāda drāma? Viņa sapņo? Vai varbūt.." viņš nodomā..
Jude pacēl mango un pievēršas Evai:
- Tu neesi izsalkusi? Es te atradu mango koku.. Vismaz nebūs jāpārtiek no banāniem un zivīm vien.. - pasmaidot saka.
Turpina skatīties uz pūli..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!