Marī
- Viņš ir pirāts. Vai tad neredzi pēc izskata!
3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Сообщений 401 страница 420 из 948
Поделиться40102.04.2008 17:44
Поделиться40202.04.2008 17:58
Eva
Dianai
-Lai cik jums tas arī šķistu nereāli, tā tomēr ir. Mēs esam uz neapdzīvotas salas. Un jums pašai būs labāk, ja drīz to sapratīsies un pieņemsiet.
„Kāds vēl bomzis? Kas par murgiem? Šī sieviete ir nenormāla vai arī pavisam blonda! Viņa ir blondīne!”
Jude
-Mango? O, jā! Tas būtu labāk par banāniem! Es... Es neko normālu neesmu ēdusi kopš tas kuģīs nogrima!
Viņa kāri skatās uz mango...
Отредактировано Ragana (02.04.2008 17:58)
Поделиться40302.04.2008 18:05
Jude redz, ka Eva grib to mango un ieliek to viņai rokā..
Otru mango viņš piedāvā sievietei (Diānai):
- Nevēlieties mango? - viņš jautā un pasniedz to.
- Es tā skatos, ka te daudzi ir izglābušies.. Sastapu uz salas vienu vīrieti vārdā... Gareds. Šķiet tīri jauks vīrietis.. Abi kopīgi uzcēlām vietu, kur pārnakšņot.
- Pastāsti, kā tu izglābies.. - viņš gaidot atbildi, teica..
Поделиться40402.04.2008 18:16
(“Jude redz, ka Eva grib to mango” )
Eva
-Paldies!
Viņa uzreiz iekožas augļa mīkstumos.
“Gareds?! Nē, tas nevar būt! Viņi satikās? Vai viņš atceras, ko es par viņu teicu? Vai Gareds neko lieku nepateica? Viņš droši vien atceras Jude no balles...”
Evu pāršalca domu vilnis, bet viņas mute bija aizņemta, tāpēc nebija nekas jāsaka un varēja mierīgi padomāt.
-Ak tad jūs kopā nakšņojāt... Man gan paveicās mazāk...
Dianai
-Visu labu, jaunkundz! Ceru, ka sazvanīsiet savu papucīti!
“Šī sieviete ir pārak dīvaina un arī neizskatās pec tādas, ar kuru varētu sadraudzēties...”
Eva paiet tālāk no Dianas un aicina Jude līdzi.
Поделиться40502.04.2008 18:21
gareds
izlien ārā no džungļiem
ieraug jude.. un divas sievietes
-viņš gan ir ātrs- viņš pie sevis nomurmina...
-hei..- 'viņš iekliedzas...
Поделиться40602.04.2008 18:23
( )
Jude iet līdzi Evai. Atskatās uz sievieti un saka viņai:
- Uz redzēšanos un labu Jums apetīti.
Viņš uz Evu skatās un smaida, jo redz, ka Evai garšo mango un viņa to ēd ar gardu muti..
- Kapēc paveicās mazāk? - viņš jautā. - Vai tad varēja būt vēl trakāk nekā man?
Atskatās, jo dzird saucienu:
- O, sveiks, Gared!
Отредактировано GaBy (02.04.2008 18:24)
Поделиться40702.04.2008 18:24
gareds
stāv stāv... gaida kaut ko...
- viņš kurls ir vai?- neapmierināti nobuķšķ.
pēc brīž tomēr jude atbild..
gareds pasmaida...
-priks tevi redzēt !- viņš iet viņiem klāt.
Отредактировано aijux007 (02.04.2008 18:26)
Поделиться40802.04.2008 18:41
Eva
-Ak, Jude... Tas.... tas bija šausmīgi!... – viņas seja paliek drūma un žēlīga. Eva pārstāj ēst.
-...Kad kuģis sāka grimt, es gribēju doties pie tevis, bet Aleksejs man neļāva! Tas kretīns mani aizturēja un iegrūda ūdenī! Saproti, vienkārši pagrūda! Jā, man bija veste, bet man bija tik ļoti bail... Un es nezināju, kas notiek ar tevi...
Man nācās peldēt... Vētra plosījās apkart, man likās, ka nomiršu... Un Aleksejs, viņš mani gribēja noslīcināt!!! Maita!
Pēc kāda laika es zaudēju samaņu. – viņa nervozi runā un neļauj Jude iestarpināt nevienu vārdu.
-Es nonācu šajā salā kopā ar Alekseju. Tā... Tā bija briesmīgākā diena manā mūžā!!! Viņš par mani ņirgājās, jo es viņam neizrādīju uzmanību! Un es nezināju, vai tu esi dzīvs... Tas bija pats šausmīgākais! Man nācās pavadīt veselu dienu kopā ar to riebekli! .... Bet naktī es aizbēgu. Kamēr viņš gulēja, es vienkārši aizgāju, cerot, ka satikšu vēl kādu izdzīvojušo... – viņa ir ļoti satraukta.
-Un satiku ar. – Eva iesmejas.
-Kādu dīvaini, kurš bēga no džungļu monstra. Man nācās bēgt kopā ar viņu, galu galā mēs nonacām dubļu dīķī.
... Eh.. Un tad viņš atrada līķi un to otru sievieti. Es nācu paskatīties, tagad jau to nožēloju.... Tas bija pretīgi.
Gribēju tikt prom un satiku šo jaunkundzi. Un tad atnāci tu...Es tik ļoti priecājos, ka satiku tevi! Ka tu esi dzīvs! Jude!!!
Eva metas viņam ap kaklu, ātri noskūpsta, attālinās un sāk raudāt. Patiesībā asaras ik pa brīdim nobira visa monologa laikā, bet tagad tās sāka plūst straumēm...
Поделиться40902.04.2008 18:43
(Lūdzu piedošanu, bet šito Evas monologu es neparrakstīšu!
Pieņmesim, ka viņa to paspēja pateikt pirms Gareda parādīšanās. Gribētos zināt Jude reakciju un tad Eva pamanīs jaunpienācēju. )
Поделиться41002.04.2008 19:08
Jude šokēts klausījās Evas stāstītajā.. Viņam radās neskaitami jautājumi..
- Tas kretīns Tevi vienkārši pagrūda? Bļin, ja es vinu vēlreiz satikšu, es viņu pakāršu kādā banānu kokā un nomētāšu ar mango.. ( ) Kā viņš spēja Tevi pagrūst? Sievieti.. Viņš tak ir necilvēks, monstrs gatavais..
Jude iekšā viss vārījās no dusmām par Alekseja "vienreizējo" rīcību.. Bet viņu "atvēsina" Evas skūpsts..
- Man arī gāja grūti.. Tajā vakarā, kad tu aizgāji, es ielikos gultā un aizmigu.. Mani pamodināja sprādziens kuģa priekšgalā. Es fiksi paķēru glābšanas vesti un metos laukā no kajītes.. Uz klāja bija neskaitāmi daudz cilvēku. Meklēju tevi, bet tevis nekur nebija.. Lūdzos Dievu kaut tu izglābtos un būtu sveika un vesela.. Man bija vienalga, kas notiek ar mani, tikai lai tu būtu dzīva.. Metos ūdenī, tas bija auksts. Un tad es arī meklēju tevi, bet bez panākumiem.. Pieķēros kādai kuģa atliekai un aizmigu uz tās, tā bija diezgan liela.. Viļņi mani šausmīgi nēsāja.. Atmodos, kad biju uz salas.. Tad kādu laiku biju viens, bet pēc laika satiku kādu sievieti no kuģa vārdā Marī un tad Garedu..
Viņš cieši apskāva Evu un mierinot, teica:
- Nomierinies, tagad esmu šeit un viss būs kārtībā.. Es neļaušu tam kretīnam Tev piedurt pirkstu!
Поделиться41102.04.2008 19:23
Eva
Ļaujas apskāvienam un patiesi to izbauda. Tieši pēc Jude apskāviena viņa ilgojās visu šo laiku. Un viņa gribēja, lai viņš zina, ko viņai nācās piedzīvot. Eva noslauka asaras.
-Pagrūda... Un vēl teica, ka izglāba man dzīvību. – viņa šķibi pasmaida. – Droši vien negribēja, lai esmu kopā ar tevi un izmantoja radušos situāciju. ... Bet tagad viņš neko nevares izdarīt, jo esmu tevi satikusi!
Un tad viņa pamana pienākušo Gardedu. Šķiet, ka viņš nebija viņu atpazinis, kamēr Eva apskāva Jude, bet tagd...
Evas sirds sāka dauzīties mežonīgā ātrumā... Tik ātri šo satikšanos viņa negaidīja.
Viņa paskatījās uz Garedu, izmocīja vārgu smaidu un teica:
-Sveiks! Priecājos, ka tu arī izdzīvoji.
"Nu ko, Gared, redzēsim, kas tev padomā. Nedari muļķības, ka nenākas nožēlot. Tu taču mani saproti, vai nē?"
Отредактировано Ragana (02.04.2008 19:31)
Поделиться41202.04.2008 19:37
gareds
ierauga evu... apstulbst...
tad pasmaida
- ah jau divi pazīstami cilvēki... kāds prieks tevi redzēt eva!- viņš saka
'ah tad redz kāpēc man jude likās pazīstams" viņš nodomāja "viņš bija kopā ar eu ballē."
Поделиться41302.04.2008 20:04
diana
piecēlās kājās mangon pārvietoja no vienas uz otru roku ar nelieliem pametieniem
viņa pagāja nedaudz tuvāk jūrai tā kā viļņi pieskārās viņas kājas viņai aizvēra acis
acu preikša parādījās kuģa grimšana
domās viņa spēja pieļaut6 domu ka kuģis tiktiešam varētu būt nogrimis, ka varētu būt nonākuši uz necivilizētu salu
betskaļi viņa nespētu pateikt , tas nozūimētu atzīsšanu , samierināsaonos , bet viņa nespēja ar to samierināties
viņai bija apnicis šis grimstošais kuģis kā grimšanu pat neaptur saules uzaušanu viņa steidžigi atvēra acis un izleca ārā no ūdens
viņa gan paturēēja mango rokās bet viņa nemaz nevēlējās ēst klai gan viņa enbija ēdusi jau ilgu laiku
škita ka ši pārmaiņas nebija tādas kā viņa vēlas
tādas kā viņai bija nepeiciešama
pasaule bija bāla bet viņa arī
Поделиться41402.04.2008 20:08
Jude ievaicājās Garedam:
- Kā iet?
Eva jau pa to laiku bija notiesājusi savu mango un Jude izteica Evai priekšlikumu:
- Vai nevēlies vēl kādu mango? Tepat netālu ir mango koks..
"Man nav bail atstāt Evu Garedam, kamēr es aizeju pēc mango... Viņš nav tāds kretīns kā Aleksejs.."
Поделиться41502.04.2008 21:45
Viņš nav tāds kretīns kā Aleksejs.."
( Kā te visi mīl manu varoni. Jau 3-4 cilvēki varētu viņu nogalināt. )
Jack
Noskurinājās no smakas, bet tad lietišķi.
- Ir te viens tāds krokodilu līcītis...
(sorry, nepamanīju)
Džordžs.
-Un kur tas atrodas? Kas tas ir par līcīti?
No vārda krokodils, Džordžs nejūtās ērti.
Rubi.
-Kkkkāds līcītis?
Viņa bailīgi paskatījās uz Jacku. Viņa jau 2. dienu atradās stresa stāvoklī. Turklāt, vēlējas ēst.
-Es nepaspēju ar Jums sasveicināties. Mani sauc Rubi, Rubi de La Fuente.
Viņa padeva roku Jackam.
Aleksejs.
-Es nezināju, ka pirāti tā izskatās. Viņš vairāk ir līdzīgs aktierim. Pārāk ekstravagants pirāts.
Поделиться41602.04.2008 21:48
Izabella
-Jā, uz šīs salas šai mirušajai sievietei labāku vietu laikam neatradīs... Bet, ja mēs vēl ilgu laiku viņu te turēsim, tad pat krokodili vairs neņems pretī...
Поделиться41702.04.2008 21:49
Marī
- Jūs iepriekš bijāt redzējis īstus pirātus, Aleksej?
Поделиться41802.04.2008 22:09
Aleksejs.
Jau dusmīgs.
-Protams, ka nē. Ja Jūs mani neklausāties, tad tā ir Jūsu problēma. Es teicu, ka iedomājos viņus citādākus, ne tādus, kā šīs vīrietis.
Kā man viņa apnīka! Vai šai sievietei patīk būt tik kaitinošai?
Поделиться41903.04.2008 16:31
Eva
„Labi, Gared. Ļoti labi.”
Eva apmierināti smaida, jo Gareds nav agresīvi noskaņots un negrib viņai kaitēt.
-Jā, es arī priecājos! Tiktiešām! Tik jauki satikt uz šīs salas pazīstamus cilvēkus. Pat nepazīstamus, tos, kuri izdzīvoja!..
Viņa aizrautīgi runā, lai gan viņas prātu jau nodarbina doma, kā varētu izrunāties ar Garedu divatā. Un Jude jautājums izskanēja tieši laikā.
-Es... – viņa iesmejas. – Es laikam vēlos gan! Tikai nekavējies ilgi. – viņa smaida Jude.
Поделиться42003.04.2008 16:53
Marī
- Zini, Aleksī! Dzīve sastāv ne tikai no tavas iedomu pasaulītes!