Aleksejs.
Pagāja malā. Nav vērts ar viņu runāt.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Aleksejs.
Pagāja malā. Nav vērts ar viņu runāt.
Marī
sekoja Aleksejam
Jacks
Pieiet un paņem aiz kājām. Mēgina pacelt līķi, bet pasmaga...
Džordžam
- Tu aiz kājām...
Paņem Džeinu aiz rokām. Džordžs aiz kājām.
- Ejam!
Bet gabals jāiet. Jacks ik pa brīdīm apstajas. Nomet Džeinas rokas un iedzer rumu. Arī Džordžam piedāva. Džordžs izskatās tāds biku bāls un no ruma neatsakās - galu galā šādā brīdī...
Aiznes līdz salas viducim, kur ir viena tāda upīõte, kur patiesi krokodili dzīvo. Atvēzejas un iemet.
Jacks, noslauka roka pret biksēm kā pēc labi padarīta darba.
- Mums nav jārok un arī viņiem labi...
Jacks jūtas noguris. Jāiet nosnausties...
(rubi, sorry, ka es te Džordža vietā, bet ja to visu es gaidītu, tad mēs te pa nedēļu nespētu no tā līķa atbrīvoties...)
Šeks
Bridis, bridis okeānā, bet gandrīz noslīcis un viņam izlikās, ka haizivis pelds - kā trks izbizo no ūdens.
- Palīgā, palīga...
Uzskrien virsū Marī...
Marī
- Paej malā jefiņ!
Grib turpināt sekot Aleksejam, bet saprot, ka tam nav jēgas
Šeks
- No haizivīm bēgu, haizivī ieskreju... - Nomurmina pie sevis.
(Sorry, Paloma... Ja ta turpināsies, tad man par lielu bedu Daņils mirs - nu klusē viņs visu laiku un Renata tāpēc arī nekust... Šoreiz atļaušos...)
Renata
Daņils aizveda Renatu pie Jose Armando un Tatjanas. Renata novērtēja situāciju.
- Daniel, Jacks teica, ka salas vidienē ir strauts. No tā tec mineralizēts, silts ūdens no pazemes. Tas varētu noderēt šai sievietei.
Renata no savas platās kleitas kabatām izvilka vienu gandrīz tukšu un otru pilnu ruma pudeli - uzgāžoties virsū Jackam, viņa bija tās nochiepusi...
- Ev, ņem - iedzer šito! - Viņa stingri lika Jose Armando. - Tas tev dos speku un nomierinās! Un Danielam noderēs tukšā pudele.
No haizivīm bēgu, haizivī ieskreju...
()
Marī
- Ko tu tikko teici?
Marī sarauc uzacis.
Šeks
- Ak, nē, nē, neko, jaunkundz... Atvainojiet par manu neuzmanību. - Paklanās viņas priekšā teatrāli. - Šekspīrs. Villiams Šekspīrs... - Caururbj viņu ar skatienu.
Marī
- Jums māte laikam Šekspīra grāmatas bija pārlasījusies!
Šeks
- Diemžel es nepazīstu savu māti. Viņa nomira, kad biju pavisam mazs... - Šeks skumīgs... - Es esmu diža Villiamam pēctecis 13-taja paaudze. Un jūs, daiļa ledij?
Marī
- Piedodiet, par to jūsu māti... Bet vai jums ir kādi pierādījumi, ka esat Šekspīrs!? Starp citu, mani sauc Marī de la Vuāra
Šeks
- Ļoti priecajos, lēdija de la Vuāra. - Manierīgi paņem viņas roku un noskūpsta, bet bišķi sašķobās, jo roka ir netīra. - Pierādījums maniem ciltsrakstiem ir mans talants. Esmu gandrīz tikpat dižs dzejnieks, ka mans slavenais sencis, ak milēdij...
Jose Armando
(nu, ok, es neko nerakstīšu, jo nezinu tak, ko Tatjana visu laiku darījusi)
Jau bija sākusies diena un Jose Armando necerēja, ka tas vīrietis atgriezīsies. Bet viņš atnāca gan. Kopā ar sievieti no baseina. To pašu, par kuru satraucas Tatjana. Droši vien Renata.
-Tas esat jūs! Piedodiet, es nezinu jūsu vārdu. – Jose priecīgi uzrunā vīrieti.
-Un jūs laikam esat Renata.. – viņš nopētīja sievieti, kura nemaz neizskatījās slima. – Prieks, ka jūtaties labāk.
Viņš negribēja dzert, lai nomierināties, tomēr vārdi par tukšu pudeli viņu pārliecināja. Arī viņam pašam tā noderētu.
Tāpēc viņš paņem pudeli un iedzer dažus malkus.
-Mēs jau domājām iet jūs meklēt. – viņš smaidot saka. – Un doma par strautu man patīk.
Marī
- Mister Šekspīr, ja jums būtu tāds talants jūs noteikti būtu slavens visā pasaulē!
Renata
- Jā, Renata... - Viņa pat nemaz nav pārsteigta, ka nepazīstams vīrietis zina viņas vārdu. - Un kā jūs sauc?
Renata pieliecas un patausta Tatjanas pieri, tad pārbauda pulsu, kurš ir vājš.
Pagriežas un ierauga, ka Josē Armando iedzēra rumu, bet ne visu.
- Nechammājieties! Izdzeriet to pudeli tuksu, lai Daniels var iet. Ja, un ve. - Renata palūkojas uz Daņilu. - Jacks teica, ka te ir kokosrieksti, banāni, mango un vel kaut kādi dienvidu augļi. Domāju, ka kaut kur dziļāk džungļos. Vispirms pats kārtīgi paēd un centies arī mums ko atnest. Un uzmanies - tur kaut kur ir arī krokodilu dīķis. Šaqi sievietei vajag spēku - tas nozīme - arī ēdienu.
Renata paņem Tatjanu aiz rokas.
- Ka viņu sauc? - Renata prasa Jose Armando.
Šeks
Neapmierināti sarauc degunu, bet tad izlīdzina seju un atkal laipni.
- Īstus ģenijus slava sasniedz tikai pēc nāves...
Marī ir īsta ciniķe.
- Tad kādēļ jūs nepalikāt kuģī?
Šeks
Cieši palūkojas uz viņu!
- Mana ģeniālākā traģedija vel nav uzrakstīta...
Jose Armando
-Ak, jā... Esmu Jose Armando. Prieks iepazīties.
Renata šķiet ļoti valdonīga un stipra sieviete, tomēr viņa spriež loģiski un viņam nekas neatliek, kā vien piekrist un paklausīt, izdzerot pudeli tukšu.
Viņš to atdot Daņiilam.
-Tatjana. – viņš ar smaidu lūkojas uz viņu. Pat viņas vārds liek Jose sajust maigumu.
-Varbūt jūs pa šo laiku satikāt vēl kādu izdzīvojušo?
Marī
- Cik jauks attaisnojums!
Renata
Vēl mirkli palūkojas uz Daņilu un it kā nedaudz uzsmaida viņam, jo arī viņš šķiet nedaudz pasmaida viņai. Tad viņš dodas prom un Renata pievēršas Jose Armando.
- Jā, daudzi. Es redzēju vismaz 10 cilvekus. Negribu jūs biedēt, bet jāsaka diemžēl, ka tika atrasta kāda mirusi sieviete. Un viņas nāve nepārprotami bija vardarbīga. - Renata caururbj Jose Armando ar skatienu, vertejot viņu un viņa reakciju uz tikko pateiktajiem jaunumiem. Galu gala viņš te bija kopā ar slimu sievieti, bet mierīgi vareja pamest viņu uz brīdi, lai nogalinātu citu... - Jūs varbūt kaut ko dzirdejāt vai redzējāt????
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!