(ai, nu tad ņemiet un mušījiet mani nost un miers es laikam neesmu radīta lomu spēlēm un viss nevaru uzreiz pie datora pieejot līst te. Un vakar mājās biju pus9, šodien esmu mājās pa īstam no pus6. Piedodiet, Isla man nav 1.vietā, un tāpēc varat nogalināt. Sorry, bet šobr'di toč man ir tā, ka negribas neko rakstīt pēc jūsu saspēles mēgināšu, bet ... goda vārds, abi varētu tagad no triekas nokrist un viss. Sorry, man ne tāds garastāvoklis šobrīd un esmu dusmīga un besīgau n... Labāk klusēju Un jā, Tatjana jau vairs it kā nebija TIK slima, bet nu labi.. kā karaliene pavēl )
Daņiils
- Nē, viņi šeit nebija, viņi ir kādas pusstundas gājiena attālumā. Vai beidzot dosimies pie viņiem? šeit vairs mums nav ko darīt.
Daņiils piecēlās un pasniedza roku Renatai, palīdzot viņai piecelties. Mirkli vilcinājies, Daņiils tomēr atlaida Renatas roku, un viņi soļoja blakus gar krastu. Pamazām kļuva mazliet gaišāks, pamale sāka krāsoties saullēkta krāsās. Drīz viņi nonāca pie Jose Armando un Tatjanas. Daņiils klausījās, kā Renata, uzņēmusies vadību, izrīko visus. Daniels... No viņas šis nepareizasi viņa vārda variants skanēja tik... īpaši. Daņiils sagaidīja, kamēr vīrietis, Jose Armano, kā noskaidrojās, izdzēra rumu un iedeva viņam pudeli. Neko neiebilstot, Daņiils devās iekšā džungļos, lai sameklētu kādu strautu. Šī sala bija mežonīga, bet tajā arī valdīja miers, kuru nebojāja civilizācija, burzma...
Tatjana
Tatjana atkal bija uz laiku aizmigusi, viņa vienkārši nejuta spēku palikt nomodā. No miega viņu uzmodināja balsis, sarunas... Tatjana gan pat necentās saklausīt kas un par ko runā, miegs vilka viņu atpakaļ. Viņai atkal slāpa. Un vēders šķita savilcies čokurā no neēšanas, slimība bija izsmēlusi viņas spēkus, viņai vajadzēja enerģiju...
Tad kāda balss atskanēja turpat pie viņas.
- Tatjana, vai jūs mani dzirdat? Jums jāatgūst spēki, bet lai to paveiktu, jums man jāuzticās. Tulīt es pielikšu pie jūsu lūpam kaut ko, kas mazliet dedzinās. Jums tas jānorij. Pavisam mierīgi un lēnām...
Tatjana saņēmās atvērt acis. Brīdi acu priekšā viss miglojās, bet tad noskaidrojās un Tatjana saskatīja pie viņas noliekušos sievieti. Tā sieviete no baseina... Viņa bija izdzīvojusi... Ar to Tatjanai pietika, viņa ļāvās vēlmei aizvērt acis. Pēc brītiņa viņa sajuta rīklē ietekam ko dedzinošu. Viņai mazliet aizrāvās elpa un Tatjana sāka klepot no dedzinošās sajūtas. Tatjana juta kā tiek piecelta sēdus, tas bija Jose Armando, bija tik labi būt viņa rokās, tik droši... Radās sajūta, ka viss tomēr būs kārtībā, viņi izķepurosies.