TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 461 страница 480 из 948

461

Renata

Cieši palūkojas uz Jose Armando.

- Atkarība no tā, kāds ir mērķis...

Renata patausta Tatjanas pulsu.

- Nu re, meitenīt. Tā jau ir labāk. - Pulss ir stipraks un stabilāks.

- Pamale ir mākoņaija un pamatīgs spiediens gaisā. Iespējams, ka būs lietus. Mums jāsakur ugunskurs un jāuzceļ vismaz kaut kāda pajume, citādi mēs samirksim un... Tatjanai tas varētu būt pavisam traģiski. - Renata ignoreja to, ka arī pašai ik pa laikam bija auksti drebuļi. Viņa zinaja, ka viņai ir temperatūra, bet ignorēja to. Pa laikam viņai bija šķavas, bet lielākoties viņa laicīgi aizspieda degunu, lai tās nebūtu skaļas...

0

462

Jose Armando
Jau atkal pabrīnās par to, cik gudra ir Renata un viņas spriedumi. Tomēr daudz labāk viņš gribētu, lai Tatjana izveseļotos un viņš varētu apbrīnot viņu.
-Jums taisnība. Es pameklēšu sausu zarus un vēl kaut ko derīgu, kamēr jūs esat ar viņu, labi?
Jose Armando aiziet.

(un es arī aizeju. :) Atā!)

0

463

(ai, nu tad ņemiet un mušījiet mani nost un miers ;) es laikam neesmu radīta lomu spēlēm un viss ;) nevaru uzreiz pie datora pieejot līst te. Un vakar mājās biju pus9, šodien esmu mājās pa īstam no pus6. Piedodiet, Isla man nav 1.vietā, un tāpēc varat nogalināt. Sorry, bet šobr'di toč man ir tā, ka negribas neko rakstīt pēc jūsu saspēles ;) mēgināšu, bet ... goda vārds, abi varētu tagad no triekas nokrist un viss. Sorry, man ne tāds garastāvoklis šobrīd un esmu dusmīga un besīgau n... Labāk klusēju ;) Un jā, Tatjana jau vairs it kā nebija TIK slima, bet nu labi.. kā karaliene pavēl ;) )

Daņiils
- Nē, viņi šeit nebija, viņi ir kādas pusstundas gājiena attālumā. Vai beidzot dosimies pie viņiem? šeit vairs mums nav ko darīt.
Daņiils piecēlās un pasniedza roku Renatai, palīdzot viņai piecelties. Mirkli vilcinājies, Daņiils tomēr atlaida Renatas roku, un viņi soļoja blakus gar krastu. Pamazām kļuva mazliet gaišāks, pamale sāka krāsoties saullēkta krāsās. Drīz viņi nonāca pie Jose Armando un Tatjanas. Daņiils klausījās, kā Renata, uzņēmusies vadību, izrīko visus. Daniels... No viņas šis nepareizasi viņa vārda variants skanēja tik... īpaši. Daņiils sagaidīja, kamēr vīrietis, Jose Armano, kā noskaidrojās, izdzēra rumu un iedeva viņam pudeli. Neko neiebilstot, Daņiils devās iekšā džungļos, lai sameklētu kādu strautu. Šī sala bija mežonīga, bet tajā arī valdīja miers, kuru nebojāja civilizācija, burzma...

Tatjana
Tatjana atkal bija uz laiku aizmigusi, viņa vienkārši nejuta spēku palikt nomodā. No miega viņu uzmodināja balsis, sarunas... Tatjana gan pat necentās saklausīt kas un par ko runā, miegs vilka viņu atpakaļ. Viņai atkal slāpa. Un vēders šķita savilcies čokurā no neēšanas, slimība bija izsmēlusi viņas spēkus, viņai vajadzēja enerģiju...
Tad kāda balss atskanēja turpat pie viņas.
- Tatjana, vai jūs mani dzirdat? Jums jāatgūst spēki, bet lai to paveiktu, jums man jāuzticās. Tulīt es pielikšu pie jūsu lūpam kaut ko, kas mazliet dedzinās. Jums tas jānorij. Pavisam mierīgi un lēnām...
Tatjana saņēmās atvērt acis. Brīdi acu priekšā viss miglojās, bet tad noskaidrojās un Tatjana saskatīja pie viņas noliekušos sievieti. Tā sieviete no baseina... Viņa bija izdzīvojusi... Ar to Tatjanai pietika, viņa ļāvās vēlmei aizvērt acis. Pēc brītiņa viņa sajuta rīklē ietekam ko dedzinošu. Viņai mazliet aizrāvās elpa un Tatjana sāka klepot no dedzinošās sajūtas. Tatjana juta kā tiek piecelta sēdus, tas bija Jose Armando, bija tik labi būt viņa rokās, tik droši... Radās sajūta, ka viss tomēr būs kārtībā, viņi izķepurosies.

0

464

(nu jau es nomierinājos, sorry par manu izvirdumu ;) bet uzdeva man uz nerviem, sorry ;) )

0

465

Šeks

Aptureja viņas roku pusceļa un cieši, sāpīgi saspieda.

- Kaķenīte palaiž nadziņus... Nomierinies!

Viņš viņu pagrūda tā, ka viņa nokrita.

- Nu, man šķiet tiesi tu ir tava īsta vieta...

Šeks dodas prom.

(es taisos mājās no darba.)

0

466

Marī
pieceļas un dusmās varoties cenšas izdomāt kā atriebties šim idiotam

0

467

Paloma написал(а):

(ai, nu tad ņemiet un mušījiet mani nost un miers  es laikam neesmu radīta lomu spēlēm un viss  nevaru uzreiz pie datora pieejot līst te. Un vakar mājās biju pus9, šodien esmu mājās pa īstam no pus6. Piedodiet, Isla man nav 1.vietā, un tāpēc varat nogalināt. Sorry, bet šobr'di toč man ir tā, ka negribas neko rakstīt pēc jūsu saspēles  mēgināšu, bet ... goda vārds, abi varētu tagad no triekas nokrist un viss. Sorry, man ne tāds garastāvoklis šobrīd un esmu dusmīga un besīgau n... Labāk klusēju  Un jā, Tatjana jau vairs it kā nebija TIK slima, bet nu labi.. kā karaliene pavēl  )

(hihihihi... vot šitas jau man patika - ka tu nodevi pa bumbām. Bet ja godīgi arī sasmīdināja. Nu takš kaut ko jau tu ierakstīt varētu, a to chista klusums. Un Tatjanai nācās būt tik slimai, citadi nav saprotams, kāpēc klusē un nereaģē... Tu jau zini, ka ļoti gribu ar tevi spelēt - ar Daņilu. Bet nu mani arī noveda viss šis pasākums. Vienā brīdi jau gribeju te sapsihoties un pateikt, ka vispār Islu pametu. Bet nu ja es aiziešu, tad te vispār viss apstasies pēc kāda īsa laiciņa. Piedodiet manu karalienes iedomību, bet es esmu par to pārliecināta. Nu nav jau jāraksta romāni, Paloma, bet nu kaut biki ieiet, kad esi onlainā un pierakstīt savu divu varoņu atbildi jau nu varētu.... Es neko nepārmetu. Patiesībā es tikai lūdzos un diedelēju. Nu llūdzu, lūdezu saņemsimies un izspelēsim šo spēli. Lūdzu! Nāk vasara un mēs visi te būsim arvien retāk - gan skola, gan saule traucēs. Bet nu lūdzu, a to citi varoņi pārejos bremze un nekas nenotiek... Un nu uzrakstiet, kad varēsiet pienākt Islā. Es jau saprotu, ka ir daudz citu lietu un katru dienu ne visiem sanāk tajā netā sēdēt...)

0

468

(sorry, zinu, ka esmu vainīga, bet man uznāca niknums :D  Un... labi, jūsu dēļ var unākt un pa kādam teikumam ierakstīt ;) vnk man tā nepatīk - ieskriet un neko sakarīgu neuzrakstīt. Ko lai dara, ka man gribas smuki un iedziļināties varoņos un viņu domās utt ;) tas man arī patiesībā bremzē bieži - ka nevaru atbildēt, jo negribu pāris vārdos atbildēt ;) ai, bet manis pēc ;) )

0

469

(man ļoti patīka Marī un Šeka saruna. :D :D :D Super! :rofl: Tas bija kaut kas jauns te. :))

Džordžs.

(alby, paldies, ka to visu pierakstīji, citādi, tiešām, tas vilktos ļoooti ilgi. :( )
Viņam bija nepatīkama doma, ka te var būt krokodili, kuri apedīs šo sievieti, bet pacelt to, izsmerēt rokas, atrasties krokodilu briesmās viņš nevēlējās. Turklāt, viņš pat nepazina šo sievieti.
-Em... Nu, ko darīsim tālāk? Džeks, vai Jūs mūs konsultēsiet? Cik saprotu, Jums ir liela pieredze izdzīvošanā.
Džordžs pat sāka cienīt Jacku. Izdzīvot uz tādas salas nav viegli, turklāt vienam.

0

470

albalonga написал(а):

Īstus ģenijus slava sasniedz tikai pēc nāves...

( ak puiedoiet ka tā varbūt man nevajadzētu teikt
bet man liekas ka tas ir varen apsurdas domas)

0

471

(patiesībā, nav vis absurdi - Mocarts bija ģēnijs, ok, bērnībā viņam tā slava bija, bet tad noplaka, viņš nomira nabadzībā, tika apglabāts kopējos kapos - neviens nezin, kur tieši. Bahs - viņu uzskatīja par labu ērģelnieku, bet kā komponistu neatzina. bet kkur 100 gadus pēc viņa nāves tika atrasti viņa uzrakstītie skaņdarbi un viņš kļuva pa īstam slavens. ar Šūbertu arī tas pats - dzīves laikā neko īpaši nesasniedza. kad kādā koncertā beidzot pamanīja viņa komponista talantu, drīz pēc tam viņš nomira. nu jā, mans viedoklis ar pielikumu :D )

0

472

angelina написал(а):

(patiesībā, nav vis absurdi - Mocarts bija ģēnijs, ok, bērnībā viņam tā slava bija, bet tad noplaka, viņš nomira nabadzībā, tika apglabāts kopējos kapos - neviens nezin, kur tieši. Bahs - viņu uzskatīja par labu ērģelnieku, bet kā komponistu neatzina. bet kkur 100 gadus pēc viņa nāves tika atrasti viņa uzrakstītie skaņdarbi un viņš kļuva pa īstam slavens. ar Šūbertu arī tas pats - dzīves laikā neko īpaši nesasniedza. kad kādā koncertā beidzot pamanīja viņa komponista talantu, drīz pēc tam viņš nomira. nu jā, mans viedoklis ar pielikumu  )

( nu ir arī
jo latvijā vien ir mākslinieki kuri ir guvuši opanākumus būdfami dzīvi
zinu, pazīstu vienu gleznotāju kas ir paasaulē pazīstams
nu tas ir tā ka ir daudz pazīstamu mākslinieku kas kļuva populāri vēlāk jo viņi dzōvja sen atpakaļ tagad vairas tā nnotiek )

0

473

(toties Mendelsons bija laimīgs, bagāts, slavens. :) Tāpēc arī uzrakstījas kāzu maršu. Šubertam sieva bija vunderkinds. Viņa vienīga spēlēja Šubērta grūtos skaņdarbus, atbalstīja to. Toties, viņš tiešām dzīves laikā nebija īpaši atzīts. Tomēr, nevar teikt, ka viņš neko nesasniedza. Tieši pretēji - sasniedza, uzrakstīja lieliskus skaņdarbus. Cita lieta, ka tos atzina jau pēc viņa nāves. :) Arī Haidns dzīves laikā bija populārs. :) Tik un tā, vairāk piekritu angy, jo vairākums komponistu un īpaši gleznotāju, kļuva populāri jau pēc nāves. Ar dzejniekiem ir nedaudz savadāk. Vairākums Krievijas rakstnieku jau dzīvē bija atzīti, populāri :) Runājot par Šekspīru, klīda baumas (vairākums, izņemot angļus, tam tic. Un tas laikam arī ir patiesība. Tomēr jau nevēlas cilvēki to atzīt, jo Šekspīrs viņiem ir galvenais no galvenajiem. Tāpēc pieņemt tādu faktu nemaz nevēlas), ka Šekspīrs neeksistēja, ka to visu uzrakstīja kāda sieviete, kura parakstījās zem Šekspira vārdiem. :))

Rubi.

(Kāpēc Fredijs nereaģē? :O)
Tā kā Rubi nevēlējās mirt no bada, viņa sāka meklēt barību. Rubi atrada kādus mango, banānus, kokosus. Ātri to paēdot, viņa sāka pētīt salu. Tad viņa pamanīja Marī, kura gulēja uz zemes. Rubi ātri pienāca pie viņas.
-Dodiet, es Jums palīdzēšu.
Padeva roku.
-Kā Jūs jūtaties, vai nesasitaties?

0

474

(Oj, cik jauka diskusija. Nu ir tā, ka patiesi daudzi cilvēki patieso atzinību un galvenais - leģendas statusu iegūst tikai pēc savas nāves. Ir tādi arī rakstnieku rindās. Tāpēc es šajā Šeka tekstā nesaskatu neko apsurdu. Piedod, pinocchio, bet nezinu, kāpēc tev tā liekas. Nu tas, ka Seks ir Šeks un nekad nebūs ģenijs - tas jā. Bet nu tas, ka viņš ne tikai stulbības mēdz runāt - tas arī.)

0

475

Jose Armando
Atnesa sausus zarus un mēģināja iekurt uguni ar akmeņu palīdzību.
-Kā viņai ir? – viņš jautāja Renatai.

0

476

(kur un uz ko Fredijam bija jāreaģē?  :unsure: neko nemanīju)

0

477

(pārlasīju, joprojām nemanīju)

Alfredo

Pamana, ka Rūbija pazudusi. Iet prom no Džeinas palmas. Staigā pa salu. Pēc kādas stundas klīšanas pamana Rubi kopā ar vēl kādu sievieti.

-Rūbij, te tu esi!

Viņš iesaucas.

0

478

(vnk es gaidīju, ka Alfredo Rubi piedavās ēst kaut ko. Citādi stāv un gaida kaut ko. Tā jau nedēļu pie līķa nostāvēs :D)

Rubi.

Pamanīja Alfredo.
-Ciao. Jā, es vēlos palīzēt šai sievietei. Palīdzi man, lūdzu viņu piecelt!

0

479

( nu ir pavisam noteikti cilvēki kas ir arī dzūives laikā populāri tā pat kā ir pēc nāves arī populāri
un ne jau tāpēc ka viņi ir dzīvi viņu darbi ir mazāk izcili
māksla turpina iet un tā negaida kamēr mākslinieks nomirst)

0

480

(pinocchio, bet daudzus ģēnijus viņu laiks nesaprot. Viņi ir tik ģeniāli, ka aizsteidzas laikam priekša un tikai nakamās paaudzes izprot viņu ģenialitāti...)

Renata

-Viņa elpo vienmērīgi... - Palūkojas debesīs un uz džungļu pusi. Renata ir nobažījusies. Daņils ir aizgajis, bet šķiet drīz saksies lietus. - Mums vispirms jāuzslien kaut kāda telts vai kas tāds, citādi lietus visu samērcēs un arī uguni nodzesīs. Hmmm... Mums jādabū akmeņi - jo lielāki, jo labāk, un koka mieti - cik vien iespejams taisni. - Renta lūkojas akpkārt. Tākāk viņa pamana koku puduri. Viens koks šķībs - zars ta saniski saliecies. - Man šķiet ta ir laba vieta. Zars tures visu smagumu...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!