TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 501 страница 520 из 948

501

Tatjana pagrieza galvu uz augšu, Jose Armando seju viņa gan nevarēja saskatīt. Viņas acis bija ciet, lai taupītu spēkus.
- Palīdzi man izturēt...
Balss skanēja klusi, Tatjana cerēja, ka Jose Armando to ir sadzirdējis, atkārtot skaļāk viņai nebija spēka.

0

502

Eva
„Rīcība. Tas labi.”
Viņa ļauj Garedam sev pieskarties.
-Tadā gadījumā es to uztveru kā piekrišanu. Man nav vajadzīgi ienaidnieki. Kā draugs tu man patīc daudz labāk.
"Un ne tikai kā draugs..."
Eva paskatās uz džungļu pusi, kur aizgāja Jude, atkal pagriežas pret Garedu.
Viņa žilbinoši smaida.

0

503

Jose Armando
Tatjanas balss skanēja tik žēli. Viņa tic viņam, viņa uzticās, viņa gaida palīdzību!.. Bet ko gan viņš var darīt?! Viņš nav ārsts...
-Protams, es tev palīdzēšu! Es izdarīšu visu, ko vēlies. Un tu visu izturēsi, viss būs labi.
Viņš ciešāk saspieda viņas plaukstu.

0

504

gareds

- tad jau.... - viņš iesāk, bet nepabeidz.
vēl aizvien kaut kas maģisks vilka viņu pie evas...
viņš paskatījās uz viņas lūpām, tās izskatījās garšīgas (atvainojos bet garšīgi vietā neko jēdzīgāku nevarēju izdomāt :D )
gareds neko nedomadas, var teikt automātiski pieliecās un
"lai būs kas būdams" nodomādams maigi noskūpstīja evu

Отредактировано aijux007 (04.04.2008 21:51)

0

505

aijux007 написал(а):

kaut kas maģisks vilka viņu pie evas...

Ak, kā man patīk šī frāze. :D :love:

Eva
Viņa skatījās uz Garedu, itkā gaidīdama turpinājumu iesāktai frāzei.
Bet turpinājuma vietā viņš viņu noskupstīja.
Evai tas patika. Patika tas, ka Gareds rīkojas. Beidzot.
Tikai Jude varēja ierasties jebkurā brīdī. Un tomēr...
Skūpsts gan izrādījās maigs, bet Eva nosprieda, ka tā arī ir daļa no spēles.
Viņai pat prātā nenāca iepļaukāt Garedu. Tas šajā situacijā būtu muļķīgi.
Viņa atraujas no Gareda lūpām un viltīgi smaidot pasaka:
-Uzmanies, tu spēlējies ar uguni. Nebaidies apdedzināties?.. 

(Labi, es atvados. :) Atā!)

0

506

gareds

kad eva no viņa atrāvās viņš gaidīja pļauku... bet tā nenāca.. nāca vien evas teiktais
Uzmanies, tu spēlējies ar uguni. Nebaidies apdedzināties?.. 
gareds iesmejas
- tev mani apdedzināt neizdosies.- viņš smejoties saka
viņš ar kreiso roku apķer evu ap vidukli un piespiež pie sevis.
- jo es jau esmu apdedzināts- viņš smīnot saka
gareds noskūpsta evu vēlreiz -bet šoreiz kaislīgi

(atā raganiņ  :flag:  )

0

507

(angy. :rofl:)

Rubi.

Pagrieza galvu. :D (dvēselē viņa ir blondīne, tāpēc sākumā paskatījās, tad saprata, kas par lietu) Viņa pameta Marī uz laiku vienu.
-Alfredo, kas notiek? Kāpēc Tu tā pateici? Vai Tev nepatīk šī sieviete?
Viņa neizpratnē skatās uz Alfredo, bet pati domās ir priecīga. Viņa redzēja, ka Marī ir skaista, tāpēc, kad pasauca Alfredo, par to nedaudz noželoja, baidīdamies konkurenci. Alfredo reakcija viņu iepriecināja. Tātad, viņiem kaut kas var sanākt.... Sanākt? KO?! Nē... Tas būs grūti. Šī sala, šī vieta, nāve... Nē... Es nevēlos par to domat.

Aleksejs.

Nodomāja pastaigāties pa džungļiem un tad viņš ieraudzīja kādu sievieti. (Izabellu)
-Sveiki! Kāpēc Jūs te esat viena?
To pajautājot, Alfredo saprata, ka vēl nav iepazinies ar šo apburošu sievieti.
-Emmm... Mani sauc Aleksejs, bet draugiem esmu vienkārši - Alex. Kā Jūs sauc?
Viņš koķetīgi uzsmaida. Šī sieviete nav ļoti jauna, bet kāmēr Eva ir aizņemta ar to debīlu, es arī varu sev atrast kādu biedri.

Džordžs.

Atnāca uz krasta pusi. Viņš pamanīja Renātu. Viņa bija skaista, īsta, dabīga. Džordžs atcerejās viņu skūpstu un nodomāja, ka ne viss vēl ir zaudēts. Daņiila te taču nav.
-Sveiki! :) Es jau tik ļoti noilgojos no Tavas sabiedrības, Renāta. Tu arī tagad izskaties tikpat skaista kā uz kuģa.
Viņš apbrīnoja Renātas velmi izdzīvot.
-Vai Tev palīdzēt.
Viņš galanti paņēma kādus akmeņus. :D

0

508

( :D )

Alfredo

Pakasīja galvu.

-Vaaai, nu, putniņš aizlidoja. Tu taču nedomāji, ka viņš tur visu dienu tupēs, ko?

Pārsteigta sejas izteiksme.

-Šī sieviete... Hmm... Nu būs labi, Rubi, varbūt ejam? Izmēģināsim šīs salas ekstras.

Skumji iesmējās.

0

509

(angy, Tu laikam nepamanīji, bet Alex te Izabellai simpatizē. :))

Rubi.

-Kāds Tu esi nejauks. Nu, labi, iesim.
Viņas garastāvoklis uzlabojās. Rubi un Alfredo gāja pa džungļiem un Rubi pamanīja ļoti garu palmu.
-Alfredo, skaties! Tur ir kokosi! Es ļoti vēlos tos nogaršot. Lūdzu, kāpj kokā, sasniedz tos.
Viņa  apburoši paskatījās uz Alfredo.

0

510

(oj, nepamanīju gan. man vnk nepatīk daudz lasīt šiten :D )

Izabella

Izabellu bija atradis kāds vīrietis. Viņa vairs nebija viena. Tomēr bailes nepārgāja, jo viņa nezināja, kas tas par cilvēku.

-Es esmu Izabella. Nomaldījos... Tas bija šausmīgi, es jau ilgi viena te klīstu...

Alfredo

Alfredo paskatījās uz palmu. Viņš negribēja tajā rāpties, tāpēc mēģināja purināt koku. Nokrita viens kokosrieksts. Alfredo to pacēla un notīrīja. Tad pasniedza Rūbijai to.

-Vajadzētu būt labam.

Pasmaidīja.

0

511

(rubi, nu vispār jau ir lietus un Renata teltī kopā ar Tatjanu un Josē)

Renata

- Ak, Džordž... - Kaptenis ir te. Tad jau laikam viņi ar Jacku ir aizgādājuši prom līķi. Renata nolema par to nevaicāt. Viņai bija citas lietas darāmas. Viņa bija te kopā ar slimu sievieti un svesinieku, par kuru neko nezināja un kaut kur iekšeji turpināja turēt aizdomās par tās sievietes nāvi. Kapteinis vismaz bija iepazīts jau uz kuģa tāpēc viņa klātbūtne sniedza zināmu drošības sajūtu. - Daņils bija atradis šos cilvekus. Tas ir Jose Armando, bet sieviete - Tatjana - viņa ir bez samaņas. Viņai ir augsta temperatūra. Es domaju, ka būs lietus un mēs cenšamies uzbūvēt kaut ko, zem kā noslēpties.

Džordžs piebiedrojās būvniecībā, tāpēc telts bija gatav līdz sākās lietus. Renata visu laiku lūkojās uz džungļiem. Viņa protams pastāstīja, ka Daņils devās pēc ūdens un augļiem. Tagad, kad lietus sākās, viņi visi bija zem lapu jumta sausumā un visi saspiedušies cieši klāt. Sievietes viducī un pa sāniem vīrieši. Dzordžs blakus Renatai. Viņi leni malkoja rumu, lai sasildītos.

Jose Armando uzdeva jautajumu par rumu.

Renata

- Es satiku te kādu vīrieti. Viņš apgalvo, ka ir pirāts un... esmu gatava pat noticēt tam. Viņam bija sis rums. Ļoti vecs. Nekad agrāk nebiju redzējusi šadas pudeles. Un tas ir diezgan duļķains, bet vienalga silda.

Džordžs bija tik cieši blakus, bet Renata nespeja beigt domāt par Daņilu. Viņa atkal nošķaudījās un juta, ka Džordžs viņu apskauj vel ciešām. Tas sildīja.

(hei, rīt es strādāju, bet svētdien Džordžs un Renata varētu doties iekšā dzungļos meklēt pazuduun runāt ar Jose. Lietus būtu beidzies, bet viss būtu mitrs. Un Džordžs un Renata varētu šo to piedzīvot, meklējot Daņilu... Ta tik man tāda ideja... Labi, tagad dodos gulēt. Nebiju šovakar Islā, jo skatījos filmu How to loose guy in 10 days. Dikti patika...)

0

512

Marī sprausloja par to, ka Rubi pat neatvadījās. Pie tam, šī bija sieviete, kuru Marī bija redzējusi kopā ar Frediju. Marī nolēma doties uz telti, bet tad saprata, ka vienīgā telts, kurā viņa varētu palikt ir Jude un Gareda veidotā telts un devās uz to

0

513

Eva
Viņa gribēja ko iebilst, bet Gareds pievilka viņu pie sevis un vēlreiz noskūpstīja.
Un šoreiz pavisam citādi.
„Man tas patīk. Man patiešām patīk.”
Eva pagrūž Garedu malā.
-Pārdroši. – viņa nosaka.
- Bet tik un tā – uzmanies.
Viņa atkal skatās uz džungļu pusi, paiet dažus soļus uz priekšu, atskatās uz Garedu, cerot, ka viņš sekos, un turpina ceļu.
„Tā. Arī man jābūt uzmanīgai. Ļoti uzmanīgai.”

0

514

Jude pa to laiku meklēja tos sasodītos mango..
"Naktī staigājot ta attālums nemaz tik tāls neizskatījās no pludmales puses.. Un dienā te tik tiešām ļoooti skaisti izskatās.." viņš domāja un skatījās apkārt.. Jude bija norāvis vēl kādus 4 mango..
Turpat netālu viņš ieraudzīja strautiņu.. Un nelielu upīti..
"Nemaz nav tik traki - ūdens ir, ēdamais ir, tikai normālas guļvietas nav.." viņš ndomāja un meklēja izeju no džungļiem..

0

515

Jose Armando
Vēl viens izdzīvojušais. Šķiet, ka Renata viņam uzticas. Džordžs palīdzēja būvniecībā, tāpēc arī Jose Armando viņu uztvera kā draugu, bet vienmēr jau paliek šaubas, kad runa iet par nepazīstamiem cilvēkiem.
-Pirāts?.. Interesanti. Šī tad ir īsta piedzīvojumu sala.
„Labu un ne tik labu.” – viņš savās domās pabeidz.

0

516

gareds

sajūt ka eva atraujas no viņa.
redz ka viņai tas patika... un viņam arī tas patika
evai aziet uz džungļu pusi
viņš pieksrien pie viņas un iet viņai līdzās..
- pārdroši?... varbūt..... uzmanīties?... diezvai....- viņš nosaka ar smaidu
- un tu vari neuztraukties... jude neko neuzzinās no mansi- ne kāda tu īstenībā esi, ne arī šīstdienas mazo notikumu- viņš pēdējo frāzi izsaka smjoties.

0

517

Eva
-Kā vēlies. – viņa turpina iet un neskatās uz Garedu.
Izdzirdot tālākos vārdus viņas sejā atplaukst kārtējais smaids.
-Tev tas nav izdevīgi. Jo mani taču nevar vainot. Ne jau es tevi skūpstīju. Tas biji tu – cilvēks, kuru Jude uzskata par savu draugu. Bet... – viņa pagriežas pret Garedu.
-Kāda tad es īstenībā esmu?

0

518

(neviens negrib doties uz Gareda un Jude telti, kur jau ir Marī?)

0

519

(nu, kāds ar mani spēlesies???)

0

520

matilde piecēlās
viņas kājas bija slapjas
bet tā sajūta bija patīkama
viņa pakstījās apkārt un nevines nebija iņas kastes virzienā
viņa iazgāja uz to vietu un izvilka to kaste nedaudz iegrima siltīs
matilde izvilka nelielo nazīti no kabatas un atvēra kasti
viņas acis papletās , viņa sāka stiedžigi ŗaksņāties pa kasti , viņā valdīja dusmas
tas nebija vīns tās bija tik paviam vienkāršās pupiņas

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!