(nu man jau vienalga - kurš pirmais ieradīsies teltī un pēc vētras beigām 9domāju rītvakar) pieteiksies doties kopā ar Renatu iet meklēt Daņilu, ar to Renata arī dosies. rubi - es protams varu paspēlēt ar Džordžu, bet ja tevis nebūs - Džordžs nedosies līdzi Renatai - jo tomēr būtu garlaicīgi, ja es pati ar sevi runātos visu nākamo nedēļu. Norkys - ja gribi paspēlēties ar mani - atgriez no miroņiem Beto. Renata viņu neieredz, bet - varbūt tieši tas dotu vēl piparotāku jēgu viņu piedzīvojumiem džungļos. Bet tad Beto jāierodas tikai tad, kad Renata jau devusies iekšā dzungļos, citādi Renata nepiekristu tādai kompānijai. angy, droši ņem kādu jaunu varoni. Un par to kompāniju veidošanos - tās tak viegli var manīt = to pierāda kaut vai Izabella un Aleksejs. Un ja kas - Šeks un Jacks ir kaut kur uz salas starp citu. Un ja lasījāt sarunu ar Marī - Šeks patiesība nav tik vienveidīgs, kāds izskatās - Marī jau izdevās ieraudzīts, ka viņš mēdz būt pavisam savādāks... Un ja vajag, tad arī citi mani slīkoņi var pēkšņi parādīties. Un angy - es jau ar te naktīs bieži esmu).
Renata
Gribēja iebilst, kad Dzordžs paņēma viņas pēdu. bet sajūtas bija tik labas, ka viņa nespēja. Viņš bija tik rūpīgs un maigs. Viņš neko neteica, tomēr tas, ko viņš izdarīja bija daudz svarīgāks par jebkādiem mierināšanas vārdiem, kādus viņš būtu varējis pateikt. Tajā mirklī Renata saprata, ka var uzticēties Džordžam - pilnībā. Viņš nekad to nebūtu gatava atzīt - bet viņai bija vajadzīgs atbalsts un Džordžs bija tas, kurš to sniedza... Renatas nogurums bija pārāk liels - viņa nebija gulējusi jau... viņa pati vairs neatcerējās, cik ilgi. Džordžs žakete un tuvums sildīja. No otras puses blakus bija Tatjanas siltais ķermenis. Josē gulēja apskāvis Tatjanu un šķiet bija iemidzis. Zem lapu jumta bija salīdzinoši sauss, lai gan gaisā virmoja mitrums. Bet viņa vairs to nejuta. Viņas pēdejā doma bija par Daņilu - viņa cerēja, ka ar viņu viss ir kārtība un viņš ir paslēpies kaut ko no lietus. Renata iemiga.
(Kad Renata pamodīsies - būs rīts un vētra beigusies. Viņas pirmā doma būs doties meklēt Daņilu, kurš joprojām nebūs atgriezies)