Renata
Aizķerās uz kautr kāda auga saknēm un pakrīt. Sasitas. Viņa knapi valdās, lai neļautu varu aizturētām asarām...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Renata
Aizķerās uz kautr kāda auga saknēm un pakrīt. Sasitas. Viņa knapi valdās, lai neļautu varu aizturētām asarām...
Jose Armando
Pēc ēdiena pieminēšanas arī viņš uzreiz nodomā, ka grib ēst. Un Tatjana, droši vien vēl vairāk.
“Ak, es muļķis! Jau sen varēju sameklēt ko ēdamu, lai Tatjanai nebūtu jāgaida!”
-Šī ir 3 diena. ... Šis ir Džordžs – kuģa kapteinis. Un... Es laikam iešu pameklēt kaut ko ēdamu. Vai varu tevi atstāt? Drīz būšu atpakaļ.
Jose aizsteidzas prom. Pēc vētras vairāki koki ir sagāzti, viss vēl ir slapjš.
Drīz vien viņš atrod mango koku. Viņš apēd pāris augļu, steidzīgi norauj vēl augļus un atgirežas ar tiem pie Tatjanas. Viņš izber augļus Tatjanas priekšā.
-Vismaz kaut kas. Kokosi te arī ir, badā mēs nemirsim.
Beto cenšas izlauzties cauri džungļiem
(Beto vēl ilgi cauri džungļiem lauzīsies????)
Renata
Sakopo spēkus un pieceļas. Viņas labais celis asiņo.
Beto beidzot nonāk pie Renatas.
- Jaunkundz, kas ar jums noticis?
Renata
Pirmajā mirklī domā, ka viņai rēgojas. Pakrata galvu.
- Nē, nē! Tas nevar būt... - Histēriski iesmejas. Palūkojas debesīs. - Labi, es esmu grekojusi. Daudz un stipri. Bet tu nevari mani sodīt.... - Palūkojas uz Beto. - ... tik ļoti... Nē!
Beto
- Atvainojiet, bet vai jūs neesat sasitusi galvu?
Renata
- Pie velna, vai es izskatos kā sasitusi galvu? - "Viņs ir vel neciešamāks, nekā es atceros". Renata burtisi uzkliedza Beto.
Viņā pagriežas un chāpo prom pat par spīti sāpēm kājā.
Džons
Grib ēst
Jacks...
Skrien pakaļ savvaļas putnam kaut kādam - līdzīgam visvai. Tā kladzinot bēg. Jacks bizo pakaļ un izbizo padid Rubi un Alfredo - abus pagrūžot malā un izšķirot.
- Ak, neliecieties traucēti... Pie velna... kili, kili, kili... Nāc atpakaļ... būsu manas vakariņas... - Atkal pievēršas putnam un bizo tam pakaļ...
( Jacks ir nepārspējams!)
Džons
Saprot, ka ēdamais ir kaut kā jādabū. Staigā pa salu, pēc apmēram pusstundas atrod slaveno mango koku un noplūc augļus. Tad iestiprinās nedaudz. Pēc ēšanas sajūta bija daudz labāka un spēka staigāt bija vairāk. Tad viņš ieraudzīja strautiņu, kurā bija brīnumaini dzidrs ūdens. Viņš noģērbās un metās izpeldēties.
-Nu, laikam nav tā sliktākā vieta, kur varēju nonākt.
Beto
Tā kā Renata iet lēni, Beto ātri vien panāk viņu.
- Piedodiet, es negribēju jūs aizvainot. Vienkārši jūsu uzvedība bija ļoti dīvaina.
Renata
Uzreiz uzbrukumā.
- Ak mana uzvedība dīvaina? Un ko tad pie velna teikt par tavu? Tu neliki man mieru uz tā nolādēta kuģa un arī tagad uz salas vajā! Pie velna, vācies Roberto! - Pagriežas un steidzās prom. Tur ir krūmu biežņa, kurā viņa ieiet. - Tu esi pēdējais cilveks uz zemes, kuru es tagad gribētu re... ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ.... - Renata pazūd no redzesloka. Izrādās uzreiz aiz krūmu biežņas ir stāvs kritums bezdibenī no kraujas... Renata ir pēdējā brīdī pieķēērusies kāda koka sakne, kas karājas mazliet zemēm lējā klintī...
Beto ir neizpratnē par Renatas sacīto, bet ieraudzījis, kas noticis ar Renatu, skaidrošanās viņam nenāk ne prātā.
- Dodiet roku un turieties stingri pie manas rokas!
Tatjana
-Šī ir 3 diena.
Jau trešā! Cik ilgu gan laiku viņa bija pavadījusi turpat vai bezsamaņā? Cik labi, ka Jose Armando bija ar viņu, rūpējās par viņu, savādāk...
Šis ir Džordžs – kuģa kapteinis.
Tatjana pagriezās pret Džordžu un viegli pielieca galvu sveicienā.
- Priecājos iepazīties.
Tad viņa atkal pagriezās pret Jose Armando.
Es laikam iešu pameklēt kaut ko ēdamu. Vai varu tevi atstāt? Drīz būšu atpakaļ.
Tatjana pamāja.
- Labi.
Jose Armando aizsteidzās un Tatjana nogulās, ļaujot sev atpūsties un atgūt mazliet spēkus. Viņa uzmeta skatienu Džordžam, bet tad aizgriezās un aizvēra acis. Šķita, ka pagājis tikai īss brīdis, kad Jose Armando atgriezās. Ieraugot augļus, Tatjana sajuta, kā vēders saraujas. Viņa pārāk ātri pieleca sēdus, galva atkal sagriezās, bet viņa noturējās sēdus, sagaidot kamēr melnā ņirbēšana acu priekšā pāries. Tad viņa paķēra pirmo augli, kas pagadījās pa rokai un badaini iekodās tajā, sajūtot tā mīkstumu, sulīgumu... Pēc pirmā kumosa viņa baudā aizvēra acis, tad atvēra tās un paskatījās uz Jose Armando.
- Paldies. Un ne tikai par augļiem. Paldies par visu, ko esi manā labā darījis.
Tatjana pārsteigta sajuta acīs parādamies mitrumu. Kāda velna pēc viņai tagad nāca asaras? Tatjana strauji aizgriezās, cerot, ka Jose Armando tās nebūs pamanījis. Laikam slimība un viss notikušais bija pārāk ietekemējis viņu.
(vai kāds grib ar Džonu parunāties? )
Renata
Auksti sviedri uz viņas pieres. Viņa bailīgi palūkojas lejā un notrīc. Viņa kaut ko nesaprotamu nomurmina pie sevis. Viņa ir paniski nobijusies un visa viņas bravūra, viss spēks pazudis. Viņa bailīgi paveras augša uz Beto. Viņš cenšas pastiept viņai roku, bet ta šķiet tik tālu augšā, tik neaizsniedzama. Viņa ar abām rokām turas pie saknes kā pie pēdējā salmiņa. Acīs ir apvaldītas asaras.
Viņa cenšas pastiept vienu roku. Tas sanāk ļoti bailīgi un neveikli. Viņa atkal ar abām pieķeras pie saknes.
- Es nevaru... - Viņa nochukst pavisam klusi...
(es labprāt parunātos, bet Tatjana ir aizņemta un Daņiils iesprūdis kaut kādā sasodītā alā un Renata nesteidzas viņu glābt. kas gan neizslēdz iespēju, ka kāds cits varētu par viņu apžēloties )
(angy, pinocchio Diāna, manuprāt, vēlējās ar tavu Džonu runāties. )
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!