TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 581 страница 600 из 948

581

angelina написал(а):

(vai kāds grib ar Džonu parunāties? )

(es gribu. Žēl, ka viņš nesaskrējās ar Renatu, lai gan arī ar Beto viņai tur labi sanāk. Tikai man gribējās, lai Beto nebūtu tik nolāpīti labs. Viņai biki Renatu vajadzēja paspīdzināt, nevis uzreiz glābt. Lai gan - Džons jau vel var pievienoties tiem abiem. Renata ir pārak zemu pie tās saknes pieķērusies - nespēj Beto roku aizsniegt.)

0

582

(nav jau onlainā Diānas )

0

583

Džons

Džona tehnika gan bija sabojājusies, tomēr viņš pats bija īsts slepenais aģents, tāpēc varēja arī iztikt bez tās. Beidzis peldēties, viņš turpināja staigāt pa salu, līdz ieraudzīja kādu vīrieti, kurš bija noliecies pie klints malas. Pieskrienot tuvāk, viņš pamanīja, ka tur karājas sieviete. Viņš rīkojās ātri - paguva saķert sievieti, pirms bija par vēlu. Tad palēnām vilka uz augšu.

(cerams, ka neizbojāju scenāriju )

Отредактировано angelina (08.04.2008 18:54)

0

584

Renata

Viņas cieši pieķērās atnākušā vīrieša rokai. Viņa būtu gatava pieķerties jebkam. Viņš centās vilkt viņu augsa, bet viņas roka izslīdēja. Viņa iespiedzās un gāzās lejā, bet tomēr pieķērās kādam zaram vel zemāk. Nu klints augšā un Džons ar Beto bija pavisam tālu augsā - neaizsniedzami...

(Jums nāksies darboties kopā, lai izglābtu Renatu...)

0

585

angelina написал(а):

(cerams, ka neizbojāju scenāriju )

(nē, tikai es Marī gribēju iepazīstināt ar Džonu, bet gan jau paspēšu)

Beto
- Jūs gan esat profesionālis! - tas kā Beto apbrīnoja Džonu bija acīmredzami, bet tad Renatas roka izslīdēja.
- Ko lai mēs tagad darām? - Beto jautāja Džonam.

Отредактировано Norkys (08.04.2008 19:01)

0

586

Džons

-Nu ko jūs.

Džons piemiedza ar aci. Pēc tam šokēts.

-Vai, viņa mums ir izslīdējusi! Ātrāk, es turēšu tavas kājas, tu ķeries pie viņas, es gan jūs kaut kā dabūšu uz augšu! Ātri!

Отредактировано angelina (08.04.2008 19:02)

0

587

Beto klausa Džonu un cenšas pieķerties pie zara.

Отредактировано Norkys (08.04.2008 19:18)

0

588

(nevis Džordžs, bet Džons. a kas tur par zaru? man kkā nelec :D )

0

589

angelina написал(а):

nevis Džordžs, bet Džons

(man Džordžs jau asinīs no Rubi Džordža :D)

angelina написал(а):

kas tur par zaru

(viņa taču turas aiz zara)

0

590

(ā, nu labi, pieņemsim :D )

Džons

Sauc Beto.

-Nu, tu jau esi?

0

591

Renata

Bailīgi palūkojas augšup, bet zars, aiz kura viņa turas, sāk liekties. Viņa iespiedzas un palūkojas lejā. Tur dziļi bezdibenī ir vien akmeņi. Ir skaidrs, ka, ja viņa kritīs, nositīsies.

0

592

Beto
- Tas zars sāk lūzt!

0

593

Džons

-Beidz ākstīties, ķer sievieti, ātrāk! Laiks drīz iztecēs!

Džons paspēj vēl nodomāt, ka šis uzdevums būtu bijis daudz vieglāk paveicams kopā ar viņa sievu - Džeinu.

0

594

Beto sagrābj (es nezināju kā savādāk to pateikt) Renatu un iekliedzas:
- Velc!

0

595

Džons

Vilka abus uz augšu. Viņš zināja, ka tā ir pēdējā iespēja. Beto jau bija uzvilkts.

-Palīdzi viņai arī!

Džons pateica, smagi elsdams, bet joprojām vēl nelaida vaļā Beto kājas drošības apsvērumu dēļ.

0

596

Renata

Nu vairs turās tikai ar vienu roku pie Beto un kārpās gaisa. Viņa pieliek visus spēkus un pieķerās arī ar otru roku pie Beto. Viņa cenšas kaut kur pieķerties ar kājām un beidzot tas viņai izdodas.

0

597

Beto uzvilka arī Renatu augšup.
- Nu, jau vari arī atlaist manu kāju vaļā!

0

598

Renata

Jau ir gandrīz augsa, bet pēkšņi kājas slīd un atkal kāju balsts zūd. Viņa gan ir iekrampējusies klints augšējā malā. Viņa smagi elso no pārpūles, satraukuma un vispār - var jau viņu saprast... :D

0

599

Džons

Atlaida vaļā Beto. Pārbrauca ar roku pāri pierei.

-Salīdzinoši ilgi nebija tādu situāciju.

Nopūtās. Paskatījās uz Renatu.

0

600

Beto atkal turpina vilkt Renatu uz augšu.
- Palīdzi! Viņai ir ļoti smagi!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!