Džons
Sieviete atkal bija noslīdējusi.
-Nu murgs...
Pieliecas, saķer Renatas rokas un uzvelk augšā, pabīdot iespējami tālu no klints malas.
-Jums slikti ar līdzsvaru!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Džons
Sieviete atkal bija noslīdējusi.
-Nu murgs...
Pieliecas, saķer Renatas rokas un uzvelk augšā, pabīdot iespējami tālu no klints malas.
-Jums slikti ar līdzsvaru!
Beto
- Es taču teicu, ka jūs esat profesionālis!
Tad atkal pievērsās Renatai:
- Jums, viss kārtībā!? Vai es varu kā palīdzēt?
Renata
Smagi elsodama, nikni paskatās uz Džonu.
- Pie velna, ne jau jūs tikko gandrīz nositaties... Atradies te misters viszinis ar superlīdzsvaru...
Renatai nu ir saskrapēti abi kailie ceļi un arī roku plaukstas.
Uz Beto Renata tikai vēsi paskatās. Pie velna - kādu komēdiju viņš te telo - it kā nepazītu viņu. bet tā jau iespējams ir pat labāk...
Beto
- Jūs mani tagad ignorēsiet?
Renata
Vēsi palūkojas uz viņu.
- Ko tu gribi, lai es saku, Roberto! Hmmm... Gribi, lai es tev patiecos? - Teatrāli un ar ironiju. - Ak, varoni mans, paldies, ka centies glābt manu dzīvību. Bez tevis es būtu mirusi... Ak, paldies... paldies... paldies...
Ir skaidrs, ka neko no tā viņa nav domājusi nopietni, jo pēc tam klusāk pie sevis nomurmina.
- Idiots...
Beto
- Ziniet, ja jūs toreiz nebijāt sasitusi galvu, tad tagad jūs to apdauzijāt noteikti!
Džons
-Nomierinieties! Jūs esat vietējie? Vai te kaut kur ir kāda ēka, no kurienes es varētu piezvanīt?
Beto
- Es neko nezinu. Es pats tikai nesen nokļuvu uz šīs salas! Varbūt nepateicīgā jaunkundze kaut ko zina!
Renata
Noignorē Beto - tikai iznīcinoši paskatās uz viņu. Tad palūkojas uz Džonu.
- Nu labrīt! Sala ir neapdzīvota! Kādi gan te telefoni... - Tad tā cieši un aizdomīgi paskatās uz viņu. - Un kas jūs tāds esat?
Džons
-Neapdzīvota? Tad kāpēc es šeit satieku jūs?
Izbrauc ar roku caur matiem.
-Es esmu Džons. Džons Smits. Diez vai jums tas kaut ko izteiks...
(aaaa es esmu apjukusi .... tik daudz sarakstījāt pa šīm dienām... es vairs nesaprotu kur palika gareda un evas saruna )
( un marī matildei neatbildēs???)
[ tomēr atradu gan ]
Eva
-Kā vēlies. – viņa turpina iet un neskatās uz Garedu.
Izdzirdot tālākos vārdus viņas sejā atplaukst kārtējais smaids.
-Tev tas nav izdevīgi. Jo mani taču nevar vainot. Ne jau es tevi skūpstīju. Tas biji tu – cilvēks, kuru Jude uzskata par savu draugu. Bet... – viņa pagriežas pret Garedu.
-Kāda tad es īstenībā esmu?
gareds
paiet mazliet uz priekšu un atskatās uz evu, pie sevis smejas par evas uzdoto jautājumu, viņa pat iedomāties nevar ka viņš vēl tikai sāk saprast kāda viņa ir
- un domā ka es tev atklāšu savus trumpjus pret tevi.. lai tu uzreiz tos varētu atspēkot- viņš ejot atmuguriski un tajā pat laikā smejoties teica
Džordžs.
Pamodās. Blakus nebija ne Renātas, ne Jose Armando. Tāpēc Džordžs devās meklēt Renātu džungļos.
Aleksejs.
Visa tā ignorēšana, Evas uzvedība, Jude, nokaitināja Alekseju. Tāpēc viņš nodomāja šodien paspēlēt nelieša lomu.
-Hmm... Izabella. Beidz. Tu esi pieaugusi sieviete, es pieaudzis vīrietis. Tev jāsaprot, ka mēs deram viens otram, tad kāpēc mēs nevarētu... mmm... satikties?
Aleksejs piecēlās, padeva Izabellai roku un palīdzēja piecelties arī viņai.
-Mēs esam netīri, to sasodītu dubļu dēļ. Iesim, nopeldēsimies okeānā.
Aleksejs sāka iet krasta pusē.
Rubi.
Sašutusi par pirāta uzvedību. Viņa ātri piespraudīja visas pogas uz kleitas.
-Hmmm...
Rubi bija nedaudz samulsusi Alfredo priekšā, bet nikna par Jacka uzvedību.
-Idiots! Skaties kur ej! Sasodītais, vistu ķērājs!
Отредактировано rubi (08.04.2008 21:20)
Izabella
Neizpratnē.
-Ko??? Tu sajēdz, ka mēs esam pazīstami labi ja stundu? Un tu jau man uzmācies! Par ko, nez, tas varētu liecināt!
Runājot izteiksmīgi plātās ar rokām, garie, kuplie mati kust līdz ar viņas žestiem
Alfredo
-Nolādēts... Tieši tagad kādam vajadzēja iztraucēt...
Paskatījās uz Rūbiju, noplāta rokas.
Marī
- Jūs ar Šekspīru tiešām būtu ideāls pāris. Traks "ģēnijs" un dīvaina trakā.
Rubi.
Protams, ka viņa negrasījās mīlēties ar Alfredo, viņai jau bija līgavainis, tomēr moments bija ļoti kaislīgs, intīms, Jacks paradās tieši tad, kad nevajadzēja. Tāpēc Rubi bija ļoooti nikna.
Aleksejs.
-Labi, es jokoju. Vai Tu tiešām iedomājies, ka esmu tik slikts?
Viņš koķetējoši uzsmaidīja, pacēla uzacis.
-Nē, neesmu ne uz ko tādu spējīgs...
Tad viņš pamanīja cik tomēr skaisti ir Izabellas mati un saprata, ka savaldīties būtu ļoti grūti, pat neskatoties uz to, ka Izabella ir vecāka par viņu.
-ok, iesim, mums jānomazgājās. Es nevēlos staigāt netīrs. Viņš atkal sāka iet krasta pusē.
Džordžs.
Gāja pa džungļiem, kliedzot:
-Renāta! Renāta!
Renata
Cieši palūkojas Džonā.
- Mēs te esam, jo mūs te izskaloja no Pacific Titanic. Bet sala ir mežonīga un mūsdienu civilizācijas pazīmes te nav atrodamas... - Iedomājas par Jacku. Viņu noteikti nevar pieskaitīt pie mūsdienu civilizācijas... Cieši palūkojas uz Džonu. - Un kā jūs te nokļuvāt, mister Smit?
Beto
- Ignorējiet, mani ignorējiet!
Paiet malā.
Alfredo
Piegāja atkal pie Rūbijas.
-Nu, un ko tagad darām?
Viņš zināja, ka nebūs iespējams atsākt to, kas bija pirms brīža. Nolādēts...
Izabella
-Tu mani biedē ar saviem jokiem.
Tad Izabella paskatījās uz savām netīrajām drēbēm.
-Nomazgāties tiešām derētu...
Džons
-Ak tā...
Nopēta Renatu.
-Acīmredzot, mēs nākam no tā paša nelaimīgā kuģa.
Paskatās uz Beto, bet neko nesaka.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!