TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 621 страница 640 из 948

621

Renata

Atkal cieši palūkojas uz Dzonu. Tad uz Beto. Kas to lai zin, kas abiem padomā... Galu galā viena sieviete jau bija nogalināta. Ei nu sazini...
Beto... Hmmmm Renatasprāt viņs ir pārak liels idiots, lai kādu nogalinātu. Lai gan - nekad neko jau nevar zināt.
Bet šis Džons Smits... Viņš šķita pašpārliecināts. Viņš nemaz nebija nobijies vai satraucies. Viņš izstaroja vēšu, pašpārliecinātu mieru. Tas biedēja.... Galu galā Renata nolēma turēties no viņa pa gabalu.
-Es... hmmm... Paldies par izglābšanu...
Renata piecēlās. Kaja nežēlīgi sāpēja. Viņa kliboja atpakaļ uz džungļiem, uzmanīgi lūkodamās, kur liek kāju. Viņa pētīja apkārtni. Viņai jāatrod Daņils - viņa nepadosies.

0

622

Beto
- Varbūt mums būtu jāseko šai sievietei? Izskatās, ka viņas dzīvībai briesmas var draudēt pat visdrošākajā vietā!

0

623

Rubi.

-Es vēlos ēst. Iesim, pameklēsim mango!
Rubi sāka staigāt apkārt, meklēdama savu mīļāko augli.

Alex

-Iesim.
Viņi jau nonāca krastā. Okeāns bija burvīgs. Aleksejs ieeja ūdenī. Tas bija vēss pēc lietus, bet arī patīkams, tīrs. Alex palūkojās uz Izabellu.
-Nāc!

0

624

(man jau patīk - daži te visu nakts vētras laiku vienkārši paskūpstījās - nu tā tipa - saka skūpstīties pirms vētras un beidza skūpstīties pēc lietus... :rofl: )

0

625

Džons

Neizpratnē paskatās uz Beto.

-Kāpēc lai es viņai sekotu? Es viņu nepazīstu! Un viņa pat nepateicās! Lai tagad kuļas pati! Man ir kas cits meklējams...

Džons iedomājās Džeinu.

-Vai jūs nekur neesat redzējis sievieti vārdā Džeina Smita?

Alfredo

Gāja kopā ar Rubi meklēt mango. Pa zemi līda čūska. Alfredo to nemanīja...

Izabella

Brida ūdenī pakaļ Aleksejam.

0

626

Beto
- Diemžēl, nē. Kā jau teicu - es pats šeit nesen nokļuvu. Jūs esat pirmie cilvēki, kurus šeit sastopu. Es tomēr sekošu šai sievietei.

0

627

Džons

-Pagaidi, nu labi, ja tu ej, es arī. Viens taču nepalikšu uz šīs nepazīstamās salas.

Tad viņš iedomājās, ka nebija sievietei apjautājies par Džeinu.

-Turklāt, varbūt tomēr šai sievietei ir vajadzīgā informācija... Un, varbūt viņa mūs aizvedīs pie lielākas cilvēku grupas! Izskatās, ka viņa zina, kur iet.

0

628

Beto
- Labi, ejam!
Beto diezgan ātri devās uz to pusi, kur Renata aizgāja.

0

629

Džons

Gāja līdzi un neatpalika, pa ceļam aizdomīgi pētot apkārtni.

0

630

Renata

Aizķērās aiz saknes atkal un knapi noturējās, lai nenokristu. Palūkojās apkārt un tad izslējās un iekliedzās.

- Daņil!!!! Daņil!!!!

0

631

Beto
pienāca pie Renatas no aizmugures.
- Es gan šeit nevienu Daņilu neredzu. Un izskatās, ka jūs paklūpat aiz katras saknes, kas ir jūsu ceļā.

0

632

Renata

Atkal palūkojas debesīs.

- Par ko gan man tāda sodība????

Tad uz Beto.

- Pie velna, vai tu beidzot liksi mani mierā. Man nav spēka tēlot laipnību pret tevi. Manas rokas ir tulznās un ievainojumos, mani ceļi asiņo un labā kāja vispār pulsē no sāpēm. Pēdas ir asinīs un sadurtas un vienīgās kurpes, kuras man bija - bija par mazu un spieda kājas. Un nu pat to nav, jo tās iekrita bezdibenī. Es neesmu ēdusi trīs dienas. Es redzēju šodien čūskas. Veselas trīs jau. Un nolāpīts - ES PANISKI BAIDOS NO ČŪSKāM! Un vēl es... - Skaļi nošķaudās. - Jā - un vēl es joprojām netieku vaļā no iesnām, kuras saķēru tevis dēļ, Roberto! - Renata to visu izkliedz. - Un ja tu vēl kaut reizi pateiksi man, ka esmu sliktā fiziskā formā, neveikla un krītu uz katra soļa - es zvēru, ka tevi nogalināšu!!!!!!!

Palūkojas atkal apkārt. Skatās uz koku. Zari ir diezgan zemi, bet ne pietiekami, lai uzkāptu tajā.

0

633

Roberto
- Es nesaprotu, kādēļ jūs mani apvainojat visos psaules grēkos!?

0

634

Renata

Histēriski iesmējās.

- Nē, ne jau visos. Tu neesi tik nozīmīgs, lai sastrādātu visus pasaules grēkus. Šķiet vienīgais tavs mērķis uz šīs pasaules ir bojāt dzīvi man...

Cenšas uzkāpt kopā, bet nespēja aizsniegt zaru.

0

635

Džons

Nolemj ņemt piemēru no Renatas.

-Džeinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

636

Renata

Sajūt drebuļus pār kauliem. Spēji pagriežas pret Dzonu.

- Ko... jūs kliedzāt?

0

637

Džons

-Nu kā, jūs kādu meklējat, es arī. Ja nu arī mana sieva ir šeit? Varbūt jūs zināt - Džeina Smita?

Džons cerīgi skatījās uz Renatu.

0

638

Renata

Notrīc.

- Viņa bija jūsu... sieva....

Kāds tajā burzmā bija pateicis, ka mirušo sievieti sauc par Džeinu. Lai gan - varbūt, ka bija vairākas Džeinas.

- Kā... kā izskatījās jūsu sieva?

Renata saspringti centās atcerēties nogalinātās sievietes seju.

0

639

matilde

sāk smieties - ak - izdveš caur smiekliem bet nespēj pateikt tālāk viņa smējās kā kādu laiku jau nebija smējusies viņa pieliecās un rokas pielika pie vēdera, matilde nokrita no kastes un kādu brīdi vēl sēdēja un smējās  , caur smiekliem -ak, jūs tiktiešam esat izcila cirka lauvene tikkai ar serkenu deguu kas pīkst , tikkai pat klaunime jābūt izlēmīgīmem - pārtrauc cmieties - un ja jūs mīiiiiiiiiilat kādu - uzspīlēti, nedabīgi - tad labāk nebāziet citā būrītī - ieliek roku matos izvelk tiem cauri un tad apguļas msmiltīs un skatās uz augšu

0

640

Džons

Pārsteigts par sievietes reakciju.

-Nu, viņa ir pagara auguma, brunete, pelēcīgas acis, izteiksmīgas lūpas, ideāla figūra... Viņai mugurā nevarētu būt nekas vairāk, kā tā pati melnā kleita, ar kuru es viņu redzēju ballē.

Brīdi klusē, joprojām skatoties uz Renatu.

-Tātad jūs viņu redzējāt?

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!