TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 661 страница 680 из 948

661

( nu īstenbībā matilde speciāli tik nogāzta no kastes lai marī varētu to atvērt bet nu labi ja ju aiziet tad aiziet )

matilde
sāk skaļi smieties un psēžas pretī kastei tad lēnām to atais un izņem vienu buņ'dziņu, aiztaisa un apsēžas ar muguru atspiezdamās pret to un skatās jūrā - varbūt tomēr šis pupiņas būs nodeībgas attais vaļā bundžiņu un paņe'ma vienu nopupiņām , ielika to sev mutē

Отредактировано pinocchio (09.04.2008 18:36)

0

662

Džons

Viņs pasaule bija sagriezusiet kājām gaisā. Viņš slaucīja asaras no acu stūrīšiem. Sieviete gāja prom.

-Pagaidiet! Man jāzina, kur ir tas dīķis!

0

663

Renata

Nedzird Dzonu. Sauc

- Daņil!

Pēkšņi viņai pretī izlec liels pērtiņis. Renata iespiedzas un metas atpakaļ, ieskrienot tieši rokās Džonam... :D

0

664

Džons

Saķer Renatu, kas burtiski ieskrien viņam rokās. Viņš brīdi skatās Renatas acīs. Norij siekalas.

-Nu... tad jūs man parādīsiet, kur ir tas dīķis?

0

665

Jude beidzot atrod izeju no džungļiem un pamana Evu runājam ar Garedu.
Pēc brīža viņš paskatās debesīs un tās ir gandrīz vai melnas.. Sāk pilināt retas lietus lāses.
- Šeit ir mango, ko tu lūdzi.. - viņš saka un pasniedz Evai mango vēljoprojām vērodams debesis..

0

666

Rubi

Atrada mango, bet tas bija netīrs.
-Iesim, Alfredo, mums to jānomazgā.
Rubi vēlējas paņemt vairākus mango, kad pēkšņi pamanīja čūsku. Viņa sastinga. Rubi sejā bija briesmas, bailes.

Aleksejs

Jau nedaudz papeldējās, tad nodomāja palīdzēt Izabellai. :D Aleksejs iegremdēja viņu ūdeni tā, ka Izabella pat nepaspēja noreaģēt.

Džordžs

Gāja pa džungļiem.
-Renāta! Renāta!
Tad viņš izdzirdēja kādu skaņu. Lūgšanu pēc palīdzības. Džordžs gāja tālāk, lai uzzinātu, kas notika, kad pats iekrita dziļajā bedrē. No pārsteiguma viņš iekliedzās:
-Auč!
Tad viņš sev blakus pamanīja Daņiilu.
-Opa! Ko Tu te dari?
Džordžam nepatīka Daņiils, bet perspektīva pavadīt kopā laiku, turklāt, alā, viņam nepatīka. Kas zin, var būt Daņiils arī ir tā slepkava, kura turklāt ienīst viņu(Džordžu :)).

0

667

Alfredo

Pamana, ka Rubi pēkšņi kļūst tāda dīvaina.

-Vai kas noticis?

Izabella

Izabella pēkšņi bija parauta zem ūdens. Viņa nebija gatava, tāpēc aizrijās. Izbāzusi galvu no ūdens, sāka sist Aleksejam, joprojām klepodama.

-Tu!!! Idiots!!! Mani noslīcināt gribēji??? Nē, es vairs nevēlos uzturēties tavā sabiedrībā!!! Pie velna!!!

Izabella centās kustēt uz krasta pusi.

0

668

gareds uzsmaida draugam.
- varbūt iesim uz telti- viņš ievaicājās sajuzdams lietus lāses uz ādas
-negribētos lai kāds no mums saslimtu- viņš nopietnā balsī teica

0

669

(hihihihi... Daņils ir alā, bet Dzordžs iekrīt bedrē.... :rofl: Nu labi, tad lai ir tā, ka Džordžs iebrūk un iekrīt alā no augšas, bet tas caurums augšā ir tik augstu, ka abi nevar to aizsniegt, tā, ka joprojām paliek alas ieeja, kura nav staigājam... Nu bet vispār ņirdzīgi - Renata staigā meklē, bet nekā, a Džordžs atnāk un iegāžas....)

0

670

Renata

Joprojām nobijusies un tādā kā apdullusi. Cieši pieķērusies Džonam.

- Dīķis? - Viņa nesaprot.

0

671

Tatjana pakļāvīgi pieņēma Jose Armando apskāvienu, tā sniegto mierinājum un drošibas sajūtu.
- Tā būs, vai ne? Drīz mūs atradīs. - brīdi viņa klusējot sēdēja. - Cik daudzi ir izglābušies?

Daņiils
Viņu pārsteidza un pat mazliet izbiedēja Džordža pēkšņa uzrašanās. Kā viņš te nokļuva? Daņiils nopētīja caurumu virs galvas.
- Varēji vismaz pacensties iekrist vietā, ko mēs varētu aizsniegt un tikt ārā.
Daņiila nepatika pret Džordžu nekur nebija zudusi.

0

672

Džons

Džonam šī sieviete liekas ļoti dīvaina.

-Nu... Uz to pašu krokodilu dīķi, kur jūs iemetāt Džeinu!

0

673

Renata

- ĀĀĀĀ....

Strauji atraujas no Džona.

- Piedodiet, bet es nezinu, kur tas ir. Atvainojiet, bet man jāatrod Daņils...

Atkal dodas, bailīgi lūkodamās apkārt.

- Daņil!!!!

0

674

Džons

-Bet...

Pastiepj roku uz Renatas pusi.

0

675

Daņiils nesagaidījis Džordža atbildi atkal izdzirdēja kādu balsi, jau mazliet tuvāk. Tātad tas, ko viņš iepriekš dzizrdēja nebija Džordžs. Un... šī balss... Vai viņam tikai gribējās tā domāt, vai ari tā tiešām bija Renata? Bet ko viņa varētu te darīt?
Daņiils, paturēdams acis Džordžu, jo viņam neuzticējās, piegāja pie izejas un atkal iesaucās skaļi.
- HEEEEI!!!
Daņiils neuzkrītoši ar acīm pārskatīja alu, ievērojot akmeņus uz tās grīdas. Ja kas, būs ar ko aizstāvēties. Tikpat labi slepkava varēja būt arī Džordžs, kaut gan izskatījās pēc tāda paipuisīša, kas pat mušai nevarētu izdarīt pāri.

0

676

Renata

Pagriežas un mazliet asi palūkojas uz Džonu.

- Paklausieties, Džon - jūsu sieva ir mirusi un tur neko vairs nevar darīt. Viņas vairāk nav... Es nezinu, kur ir tas ezers, kurā viņu... Viņu aiznesa Jacks un kuģa kapteinis Džordžs. Viņi abi ir kaut kur uz salas... ja vien kaut kas nav... - Renata pakratīja galvu, it kā cenšoties pati sevi pārliecināt, ka nekas ļauns ar viņiem notikt nevarēja. - Es nezinu, kur varētu būt Jacks, bet kaptenis palika pludmalē. Mēs tur uzbūvējām apmetni. Es jūs labprāt aizvestu tur, bet... man jāatrod kāds. Viņš... viņš man ir ļoti svarīgs. Un es nezinu, kur viņš ir un... - Renatai acīs bija asaras. - Bet man jāatrod viņš. Es pateicos jums, ka palīdzejāt mani izvilkt no tā bezdibeņa, bet... Man jāiet, man jāatrod Daņils, man... - Spēki zūd un Renata izplūst asarās. - Man... man jāiet... man...

Viņa nav ēdusi jau vairākas dienas, viņai ir augsta temperatūra, viņu pārņem izmisums, jo vienīgais, kurš devis sēkus ir pazudis un...

0

677

Džons

Viltīgi.

-Teorētiski jūs man tagad esat parādā... Ticiet man - ar mani šo jūsu cilvēku atrast būtu vienkāršāk. Un drošāk jums pašai.

0

678

Renata

Viņu sadusmoja Džona vārdi.
Bet no otras puses, viņa bija pieradusi, ka šajā pasaulē nekas nav par velti.
- Izsakiet konkrētu piedāvājumu, mister Smit!

Viņa spēja aizdzīt projām asaras. Viņa zināja, ka šis vīrietis viņās priekšā - viņš neko nedara par velti. Viņš dara tikai tad, ja viņam no tā ir kāds labums. Un Renata bija pietiekami uzmanīga, lai pamanītu, ka viņš spēj lieliski idzīvot džungļos.

0

679

Džons

-Aizvediet mani pie cilvēkiem, kas zina, kur ir dīķis. Man tur ir vajadzīgs nokļūt. Jebkurā gadījumā, jūs nemaz nezināt, kurp ejat.

Džons iespieda rokas sānos un pielieca galvu, gaidot atbildi.

0

680

Renata

Tāpat saspieda rokas sānos.

- Palīdziet man atrast Daņilu un es aizvedīšu jūs pie cilvekiem, kas zina, kur ir tas nolāpītais dīķis.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!