Džons
-Palīdzēšu, bet baidos, ka tas neies ātri. Redziet, man vairs nav vajadzīgo rīku... Bet visādi citādi - jā, esmu ar mieru.
Pastiepj roku uz priekšu, un gaida, kad Renata uz to atbildēs.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Džons
-Palīdzēšu, bet baidos, ka tas neies ātri. Redziet, man vairs nav vajadzīgo rīku... Bet visādi citādi - jā, esmu ar mieru.
Pastiepj roku uz priekšu, un gaida, kad Renata uz to atbildēs.
Renata
Cieši, mazliet samiegusi acis, nopēta Džonu. Tad ieliek savu roku viņa rokā un stipri paspiež.
Džons
Paspiež roku, tad atlaiž.
-Nu ko?
Renata
-Ko- ko? Tu tak mums te esi superspeciālists izdzīvošana un pēdu sadzīšanā...
Renata lūkojas ar viņu ar tādu kā pussmaidu.
Džons
-Vispirms vajadzīgs dīķis. Tas varētu būt saistīts ar daudz ko. Un tev man jāparāda arī vieta, kur tika atrasta Džeina. Varbūt tur tuvumā kaut kas ir.
Uz brīdi pārtrauc.
-Es jums neesmu teicis, ka esmu superspeciālists izdzīvošanā un pēdu dzīšanā. Nedomājiet, ka tas viss ir viegli. Turklāt, bez Džeinas... Mēs bijām visspēcīgākā komanda...
(ev, angy - man tik liekas vai arī tie abi nesaprot viens otru. Renata te Daņilu meklē un tikai tad sola Džonu aizgādāt līdz cilvekiem, kuri zina, kur dīķis. A ši uzreiz par dīķi un vietu, kur Džeinu atrada)
Renata
- Paga, paka - lenāk par tiltu - mums vispirms jāatrod Daņils un tad es tev palīdzēšu izmeklēt tavas sievas nāvi. Paklau - a tu kas - kaut kāds policists vai izmeklētajs esi, vai?
(man liekas, Renata nesaprot Džons nevar pēkšņi zināt, kur jāiet, vieta, kur Džeinu atrada, jāmeklē tāpēc, ka varbūt tur tuvumā ir kas bīstams, nu nez, varbūt pie slavenā krokodilu dīķa pēkšņi kkas atrodas. nu tak nevar iet un no zila gaisa, visa pamatā kkam jābūt)
Džons
Izvairīgi.
-Policists es īsti neesmu. Un ar manas sievas nāvi saistītās vietas var būt pamats arī jūsu Daņila meklēšanai. Šī sala man ir pilnīgi sveša, tāpēc jāsāk vismaz ar kaut ko zināmu.
Renata
-Pie velna, bet es nezinu, kur ir tas nolāpītais dīķis. Daņils gāja meklēt strautu, kas iznāk no pazemes. Tajā ir minerālūdens. Karsts. Tam vajadzētu būt kaut kur tepat, bet...
Lūkojas apkārt, bet joprojām neko neredz noderīgu.
- Pirms mēs uzsākām to sarunu, par... jūsu sievu... man bija doma uzkāt tajā tur kokā. No augšas varbūt varētu ko ieraudzīt.
Džons
-Nu, apskatīties jau var. Vismaz apkārtne būs nedaudz vairāk redzama.
Veikli uzkāpj kokā.
Renata
Domīgi savelk pieri grumbās. Šajā vīrietī ir kas bīstams un tik... vilinošs.
Renata neuzticas viņam, bet tomēr viņa ciešanas par sievas nāvi šķita patiesas un aizkustinošas.
- Nu, vai ko redzi?????
Džons
Klusē un nekustas.
Renata
Nepacietīgi.
- Nu - vai ko redzi?
Džons
Čukst.
-Kušš. Tur kāds ir. Kāds, vai arī kaut kas, nevar īsti saredzēt, bet šķiet, ka tas tuvojas. Paliec, kur esi, nekusties.
Renata
- Kas pie velna...
Viņa nocukst, bet cieši pispiežas kokam, paslēpusies aiz tā stumbra un nekustās.
Džons
Nezināmie objekti tuvojas. Zeme sāk trīcēt. Izskatās, ka viņu ir daudz, bet vēl nav pietiekami tuvu, lai Džons spētu atšķirt, aks tas ir. Skaidrs bija viens - cilvēkam tādu troksni nevajadzētu sacelt.
Renata
Dzird troksni un saraujas.
- Pie velna, kas tur ir???
Viņa kliedz.
Džons
Redz, ka tas ir garām skrienošu behemotu bars.
-Ak nē, tu varbūt labāk tomēr kāp augšā, pie manis!!!
Renata
Cenšas uzrāpties, bet nespēj aizsniegt zaru.
Eva
Pamana Jude un starojoši smaida. Paņem no viņa mango.
-Paldies. Tu esi tik jauks!
Sāk smidzināt. Eva jūt nepatīkamu slapjumu un noraizējusies skatās apkārt.
-Laba doma. Kur ir tā telts?
Jose Armando
Pat šajā situācija apskaut Tatjanu bija satraucoši. Jose juta gandarījumu, ka tieši viņš šobrīd ir viņai blakus un var viņu mierināt, aizsargāt...
-Tieši tā – mūs atradīs. ... Renata teica, ka redzējusi kādus 10 cilvēkus.
„...pie līķa. Nē, to labāk nepieminēt.”
-Varbūt ir vēl kādi cilvēki. Un vēl mēs.
„Un kaut kur apkārt klīst slepkava..”
Šī doma Jose nepatika, viņš palika pavisam nopietns.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!