TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 721 страница 740 из 948

721

(neredzu izteiksmi )

Džons

Skatās uz behemotiem.

-Izskatās, ka šie attālinās.

0

722

diana

piecelāsno smiltīm un notrauca oās no sava atpģērba viņa iztiepa vienu roku un sajuta uz tā lietu - jauki šeit nav nekā bet litus te līst - pārspīlējos
ātri dopds vienkārši uz preikšu
ieruga telptij veidīgu veidojumu viņa pieiet tai tuvāk un pie tās sāk minstināties

matilde

atklārtoti savu kasti ielikusi krūmos un stiagā pa salu ar vienu attaisītu pupiņu bundžu rokā
ik pa laikam lepni izņem vienu pupiņu un ieliek tomutē
skatās tikkai uz preikšu

0

723

Renata

- Ja, liekas tie beidzot dodas prom...

(hihihi... Mūsus Isla kā Āfrikas d žungļi...)

0

724

Rubi

-Alfredo, nekusties!
Rubi sastinga.
-Te ir čūska.
Tad tā sāka pamazām uzrāpties uz Alfredo. (pamocīsim viņu :D)
Rubi paņēma kādu baļķi, bet pati atradās kādus metrus 5 no Alfredo.

Aleksejs.

Sāka smieties, bez ironijas.
-Hei! Skaistulīte, pagaidi! Es nevēlējos Tevi noslicināt.
Aleksejs sekoja Izabellai, panāca viņu, aizķera aiz rokas.
-Stāvi! Tu nevari tā pēkšņi aiziet! Es...es pat Tavu vārdu nezinu... Kā Tevi sauc? (ja nemaldos, tad Isa savu vārdu neteica :))

0

725

Džordžs.

Paskatās uz Daņiilu ar nepatīku. Iestrēgt alā, turklāt ar šito.
-Khe, khe... Bet cik Jūs te jau sežat? Vai ilgi?

0

726

Marī atlauza koka zaru un metās sist Jacku.
- Tu domā, ka es esmu muļķe!?

0

727

Jacks

Jož prom no Marī.
- Ev, ev mierīgak, damīt. Nekaitini pirātu...

:D

0

728

albalonga написал(а):

Tajā ir minerālūdens. Karsts.

(e? Kāpēc karsts? :D un kā Renata zina, ka Daņiils devās uz to? Bet nu labi, labi... kas ta man :D  Tik.. jūs tur atrodat davai ātrāk, Daņiils sāks palikt greizsirdīgs :P Tas ir - Paloma Daņiila ādā :P Šis par laimi nezina, ka Renata ar 2 džekiem izklaidējas safari :P )

Tatjana
Tatjana izbaudīja sajūtu, ko sniedza Jose Armando apskāviens. Tik droši, pareizi, pasargāti, tik... labi. Līdzīgi viņa bija jutusies ar Enriki, bet tomēr tagad nebija tā. Jo Jose Armando bija pavisam savādāks kā Enrike.
- 10? Bet uz kuģa taču bija daudz, daudz vairāk cilvēku! Simtiem!
Tatjana bija bāla.
- Tomēr... tomēr es priecājos, ka mēs neesam vienīgie.
Tatjana pamanīja Jose Armando sadrūmuso seju.
- Kas notika? Par ko tu domā?

Daņiils brīdi klusējot skatījās uz Džordžu, tad pagriezās un apsēdās atkal tur kur iepriekš - pie alas izejas, atspiedies ar muguru pret sienu, šķita, ka viņš ir aizmirsis par Džordža klātbūtni. Tomēr pēc kāda brīža viņš ierunājās.
- Es paglābos šajā alā no lietus, bet vētra pa nakti nogāza šo koku priekšā izejai. - Daņiils atkal brīdi paklusēja, tad kā negribīgi, aprauti noteica. - Tur ir ūdens un augļi.

0

729

(Paloma, kur, tur? :) Alā vai aiz alas?)

Džordžs.

Klusēja. Viņš nevēlējas runāt ar Daņiilu. Viņš vēlējas tikt ārā no tas sasodītās alas. Kas zina, var būt viņus nekad neatradīs?
-Mums jātiek laukā.
Džordžs mēģināja pakustināt koku. Tas arī kustējas, bet tas neko nedeva, jo tas atgriezās savā vietā.

0

730

(var redzēt, cik cītīgi tiek lasīti mani romāni :D Turpat alā ir ūdens pudele un augļi, ko Daņiils nesa pārējiem ;) )

Daņiils noskatījās kā Džordžs mēģina pakustināt koku.
- Vari nepūlēties, es jau mēģināju vairākas reizes. Koks ir pārāk smags un pārāk iesēdies šajā vietā. Turklāt šeit nav vietas, kur ērti atsperties. Vienīgā mūsu cerība ir, ka kāds ies garām un palīdzēs.

0

731

Eva
Jude
-Tas būtu labi, bet neizskatās viss, ka tā notiks. Debesis ir pavisam melnas. – Eva skatījās uz zibeņiem, kas nepārprotami tuvojās salai.
Lietus arvien pieņēmās spēkā un aukstās vēja brāzmas tāpat.
Garedam
-Jā...Paldies.
Eva apsedzas ar žaketi. Tā sniedz siltumu, bet ar to ir par maz. Eva piekļaujas tuvāk Jude.
„Hmmm.. Mani mati jau otro dienu nav sukāti, tagad vēl arī pavisam izpūruši un slapji. Skaistule. Jāpriecājas, ka te nav spoguļa un es pati sevi neredzu.”

Отредактировано Ragana (11.04.2008 16:39)

0

732

Jose Armando
Tiktiešām, uz kuģa bija daudz vairāk cilvēku. Un gandrīz visi gājuši bojā. Bet šobrīd Jose daudz vairāk uztrauca tas, vai viņi paši spēs izdzīvot, vai viņus atradīs un vai viņš spēs pasargāt Tatjanu briesmu gadījumā.
Jose aizdzen savas domas prom un pievēršas Tatjanai. Viņa bija kļuvusi bāla un Jose minstinājās ar atbildi.
“Viņai tas ir jāzin. Bet kā lai pasaka, ka...”
-Nekas... Nu, redzi... Es negribu tevi satraukt, bet domāju, ka tev tas ir jāzin. Tavas drošības pēc.
Jose ieelpoja gaisu.
-Renata teica, ka uz salas tika atrasta mirusi sieviete. Viena no pasažieriem. ...Tie, kas viņu redzējuši, domā, ka sieviete mira vardarbīgā nāvē. ...  Mums jābūt uzmanīgiem.

0

733

Tatjana palika pavisam bāla.
- M-m-mirusi? Nogalināta? Ak kungs....
Tatjana ar neko neredzošu skatienu lūkojās nenoteiktā punktā uzslietās būdas sienā. Pilnigi instinktivi viņa cieši pieķērās pie Jose Armando, cieši saspiežot viņa augšdelmu. Domas par slepkavību viņu bija šokējušas.

0

734

Jose Armando
„Tā jau es domāju, nevajadzēja neko teikt! Es viņu vēl vairāk uztraucu.”
-Jā, tas ir šausmīgi... Bet, lūdzu, neuztraucies tik ļoti. ... Viss būt labi. Es esmu kopā ar tevi.
Jose pacentās ieskatīties Tatjanas acīs.
-Un es nepieļaušu, ka ar tevi notiek kas slikts.

0

735

Tatjana gandrīz nesajuta kā tiek pagriezta, bet tad pamanīja Jose Armando acis, tik tuvu savējām. Tajās mirdzēja apņēmība, pārliecība, drosme, rūpes un Tatjana juta kā šoks aiziet un tā vietā viņā ieplūst drošība un drosme. Neviļus viņas skatiens noslīdēja pie Jose Armando lūpām, Tatjana atskārta, ka viņas elpa ir kļuvusi ātrāka. Viņa strauji atrāva skatienu no tām un cieši apskāva Jose Armando.
- Tikai paliec ar mani, neatstāj mani te vienu. Ar tevi man ir droši.

0

736

Jose Armando
Tatjanas straujais apskāviens pārsteidza viņu. Tā bija saprotama reakcija. Viņa ir uztraukusies, pārbijusies... Bet bija kas tāds, kas Jose likās dīvains, saviļņojošs...
Arī viņš cieši apskāva Tatjanu. Tāpat kā naktī, tāpat kā pirms brīža. Bet šoreiz viņš domāja vairs ne tikai par viņas pasargāšanu.
Šo dienu laikā Tatjana jau pilnībā valdīja pār Jose Armando domām, viņa jūtām. Un tagad viņa bija tik tuvu... Viņam bija grūti savaldīties.
-Es nekur neiešu. Nekur. Es būšu kopā ar tevi cik vien tu gribēsi.
„Un es gribētu būt kopā at tevi vienmēr...”
Pēc kāda laika Jose mazliet attālinājās, neizlaižot Tatjanu no saviem apskāvieniem. Viņš atkal ieskatījās viņas acīs.
Tā bija maģija. Šīs sievietes aristokrātiskais skaistums valdzināja.
Jose skatiens slīdēja pāri Tatjanas sejas nevainojamām līnijām. Izliektās uzacis, dziļās acis ar neizdibināmo skatienu, apburošais taisnais deguns, perfekti veidotie vaigu kauli, jutekliskās lūpas... Viss bija nevainojams.
Jose Armando noskūpstīja Tatjanu. Viņš vairs nevarēja ilgāk pretoties viņas pievilkšanas spēkam.

0

737

Tatjana kā apburta lūkojās uz Jose Armando, sekojot viņa acu skatienam. Un tad viņa lūpas pieskārās viņējām... Uz mirkli Tatjana sastinga, bet tad atslāba un padevās Jose Armando skūpstam, sākot uz to atbildēt, ļaujoties tam un padzenot no prāta visu pārējo...

0

738

Marī

- A tu pirātiņ, nekaitini francūzieti!

0

739

(ak kungs, kā es dievinu Marī un Jacku :D  nu Jacks pats par sevi ir fantastisks varonis, un Marī ar saviem izgājieniem. ģeniāls pāris :D )

0

740

Jose Armando
Tatjana nepretojās un viņš skūpstīja viņas lūpas, pēc kurām tik ļoti ilgojās visu šo laiku.
Sala, nogalinātā sieviete, kuģis, grimšana,... Viss, pilnīgi viss pazuda no Jose Armando prāta.
Viņa bija šeit, viņam blakus. Viņa atbildēja uz skūpstu. Un tas deva cerības. Lielas cerības, kas jau labu laiku mitinājās Jose sirdī. 
Viņš negribēja atrauties no Tatjanas, bet nolēma to darīt vēl pirms to izdara viņa.
Līdz šim tieši Tatjana bija tā, kas pārtrauca Jose mēģinājumus tuvoties viņai. Tagad viņš nolēma pārtraukt skūpstu. Bet tikai tādēļ, lai neļautu viņai aiziet.
Viņš lēnām attālinājās, joprojām turot Tatjanu savos apskāvienos.Vārdi nenāca pār lūpām. Nekas nešķita piemērots šim burvīgajam mirklim. Jose apbrīnas pilnām acīm skatījās uz Tatjanu.
-...Kāds ir tavs noslēpums, burvīgā sieviete? Kur slēpjas tavs spēks, kas sacenšas ar sauli, spēks, kas liek man tevi dievināt?..
Negaidot atbildi vai kādu citu reakciju, Jose turpināja:
-Tu esi neparastākā sieviete, ko esmu saticis. Un vari būt pārliecināta, ka es tevi nepametīšu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!