angelina написал(а):-Es miršu, es miršu...
( )
Rubi.
Sāka raudāt.
Alfredo, nē, nē. Tikai ne Tu! M
-Mums jāsauc palīdzība! Es nezinu, ko darīt šādos gadījumos, turklāt, mums nav ar ko apstradāt brūci. Paldies Dievam čūska jau ir prom. Tu dzīvosi, tici man. Šī čūska nav indīga.
Es tā ceru, bet Alfredo par to nav jāzina.
Rubi mazliet attālinājas.
-Palīgā! Palīgā!
Te neviena nav. Bet atstāt Alfredo arī nedrīkst. Turklāt, čūska ir kaut kur te.
Rubi aizgāja. Jārīkojas ātri. Viņa skrēja, kāmēr atrada Jacku un Marī.
-Paldies Dievam! (Jackam) Lūdzu, palīdziet. Te manu draugu iekoda čūska. Es nezinu ko darīt. Es baidos, ka viņš nomirs. Palīdziet, lūdzu!
Rubi paņema Jacka roku un sāka to vilkt uz Alfredo atrašanas vietu.
Aleksejs.
-Mums jādodas uz krastu. Es vēlos gulēt, paēst. Turklāt, drīz, laikam, sāksies vētra.
Aleksejs un Izabella aizgāja uz krastu. Tad viņi pamanīja kādu telti. Izabella un Aleksejs iegāja iekšā.
-Sveiki!
Tad Alex pamanīja Eva, Jude un Garedu. Viņa lieliskais noskaņojums uzreiz sabojājās.
Džordžs
(Paloma, sākumā Tu saki, ka tur nav pret ko atsperties, izeja atrodas augstumā, tad tā... Es jau neko nesaprotu. Kāpēc ala nevar būt liela?)
-Tavai zināšanai, kapteiņu uzdevumā neietilpst iestrēgt alās, un meklēt izeju no tās. Ir liela atšķirība starp darbu uz liela kuģa un izdzīvošanu te.
Viņš arī nīcinoši paskatījās iz Daņiilu.
Idiots! Kā es viņu ienīstu...
-Interesanti, kur tagad ir Renāta... Mēs nakti pavadījām kopā (viņš domā vienā teltī, nevis pārgulēja, bet Daņiils var nodomāt ko citu ), bet tad Renāta nevēlējas mani modināt. Viņa aizgāja pastaigā, es viņu meklēju, tomēr tad iestrēgu te.