TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 761 страница 780 из 948

761

Carloss

Otrā salas pusē satriecošā pludmalē ērti iekārtojies. Kad viņš izskalots pamodās pēc kuģa bojāejas, tad aklāja, ka pludmelē kopā ar viņu ir izskaloti vairāki čemodāni ar mantām - lielākoties drēbēm. Viņuun vēl izskaloja vairākas koka atlūzas. Viņš ir pārliecināts, ka gan jau drīz kādai glābēji viņu atradīs. Viņš pat nenojauš, ka uz salas ir vel kāds. Viņš no visām izskalotajām mantām pludmalē ceļ koka māju. Viņam jau uz zemes ir neliela tāda kā māja ar gumijas laivas jumtu - tur ir silti, lietus netiek. Nu vispār džeks labi ielārtojies. Staiga pa pludmali šortos un salmu cepurē, labi nosauļojies. Figūra viņam ideāla un viņs jūtas ļoti labi.

0

762

gareds

visu laiku vēro evu..
izdzird jode jautājumu
- ja neskaita ka arā līst lietus un zibeņi šaudās...- viņš iesmejas- tad man ir diezgan labi- viņš smejoties nosaka

0

763

(rubi, es nekur neteicu, ka izeja ir augstu! Izeja ir alas sānā, bet lai nogrūstu to smago koku, viņiem tak vajag kārtīgi atsperties utt., bet tur ir ļoti maz vietas, ala ir maza!! Nu principā Ragana precīzi izskaidroja ;) )

Daņiils nicīgi nosprauslājās par Džordža pirmajiem vārdiem.
- Ir redzams, ka jums visa dzīve ir vienas vienīgas ērtības. Nu ko, šī sala nav nekāds viss pieczvaigžņu kūrorts. Turklāt, - Daņiila balss bija skarba, - kaut arī tovakar kapteinis nebiāt jūs, tomēr tas tik un tā ir jūsu kuģis, un tik nopietns bojājums nez vai radās viena vakara laikā.
Daņiils centās saturēt sevī dusmas, bet tas nenācās viegli, šis švīts viņu tracināja.
Pēc Džordzā vārdiem par renatu, Daņiils izslējās taisni un pagriezās pret Džordžu, viņa balss bija ledaina, pat biedējoši stingra.
- Ko tu teici par Renatu?

0

764

(vai, cik jauki, ka Daņils ir greizsirdīgs.... :love: Jā, ideāli, kad Renata viņu atradīs un metīsies ap kaklu - viņs viņu atraidīs. Perfekts sižets veidojas...))

0

765

Eva
Jude jautājums izrāva viņu no domām.
“Ko viņš teica? Vai viņš to domā nopietni?!”
-Man? Man ir brīnišķīgi! Es pārcietu kuģa grimšanu, tagad sēžu kaut kādā neapdzīvotā salā, teltī un arā plosās negaiss! Perfekti! – Eva to pasaka visai nīgri, bet sava sakāmā beigās sāk smieties.
-Par šādu kūrortu es pat sapņot nevarēju! ... Nu bet visu var piedot, ja atrodies vienā teltī ar tādiem vīriešiem!
Kaut gan viņa runā par abiem, uz Garedu Eva pat neskatās un visu uzmanību velta Jude.

0

766

Jude saprata, ka uzdevis visa stulbu jautājumu.. Tapēc kādu laiku nolēma klusēt..
Viņam bija prieks, ka vismaz Gareds par jautājumu pasmējās.
Pēķšņi viņš sajuta, ka zeme notrīcēja un kautkas netālu smagi krita.. Viņš satrūkās.
- Laikam zibens būs iespēris palmā. - viņš nedroši teica.

0

767

(Nu dajot! Eva tak arī smejas. :P )

Eva
No izbīļa iķērās Jude elkonī.
-Kas tas bija?
Izdzirdot Jude teikto nedaudz nomierinās, bet tad viņai prātā ienāk cita doma.
-Pag, un ja tas ir koks nokritis netālu, tad jau uguns var piemesties arī mūsu teltij?..

0

768

Jude
- Šaubos.. Ar šādām lietus gāzēm uguns arī varētu nodzist ātri.. - viņš teica.
Mazliet klusāk piemetināja:
- Kautgan tāda iespēja arī pastāv..
Viņš noņēma Evas roku un teica:
- Es iziešu paskatīties, kur tas koks ir kritis..
Viņš izlien laukā no telts..

0

769

(un es???? Neviens ar mani nespēlē - visi mani pametuši... :dontknow: )

0

770

(alby, gaidi Patrīciju. Viņa vienīgā brīva un online. ;))

Eva
-Es tā ceru.
Piedzīvot vēl arī ugunsgrēku viņai nebija ne mazākās vēlēšanās.
Jude iziet ārā un Eva paliek divatā ar Garedu.
-Un kā tu domā? Man briesmas nedraud? - viņa koķeti jautā.

0

771

Jude knap kautko redz, jo viņam lietus lāses sitas sejā..
Viņš iet un klūp, ceļas un iet tālāk.. Aizejot aiz telts sākas džungļi. Viņš ieiet iekšā un pamana, ka tur palma uzgāsusies virsū banānkokam un abas deg. Liesmas nerimstas..
"Tagad par vienu banānkoku būs mazāk.." viņš nodomā.
Lietus pieņemas spēkā un liesmas pamazām paliek mazākas. Gaiss ir pilns ar melniem dūmu mutuļiem.

(Pieņemu, ka Eva tagad gaidīs Gareda atbildi, tapēc Jude pastāvēs lietū..)

0

772

(Es šito nesaprotu. :no: Nu kāpēc tā?! :D
Kad es esmu te, aijux neatbild. Kad manis nav, tad parādās Gareda teksts. :D Man iziet? :dontknow: Nabaga Jude. :D)

0

773

( Hehe.. :D Jude pēctam būs slims.. Lai viņu kāds aprūpē.. :D )

0

774

Alfredo

Nedroši paver vaļā vienu aci. Tad arī otru. Saņemās piecelties un paskatās uz brūci. Tā ir neliela un gandrīz nesāpīga.

-Es esmu dzīvs vai miris??

Izabella

Seko Aleksejam :D

Džons

Gaida, kad Renata un Beto nokāps, jo, tā kā Džons ir visaugstāk, tad abi pārējie viņu aizšķērso. Viņš paskatās lejup uz Renatu.

-Vai ir kādas problēmas?

0

775

( es ļoti dziļi atvainojos par manis nebūšanu tagad.. vienkārši bija jāiet uz pirti mazgāties un papērties :D:D:D )

gareds

gareds bija uz mirkli aizsnaudies sēžot, tik ļoti viņš bija noguris.
viņu pamodināja tas ka zeme norībēja. jude izgāja no telts
viņš izdzirdēja evas jautājumu
- nu kā lai to ''nem- viņš smīnot saka.. nevērīgi uzlicis roku uz saliektās kājas un pētot roku nagus.
paskatās uz evu
- šobrīt varbūt arī jā- viņš to teicis pasmaidoja savu smaidiņu (pussmaidu pussmīnu)

patrīcija

lēni iet gar pludmali.
mati saņemti zirgastē ar no kleitas atplēstu gabalu.
viņa ejot ieklausījās katrā skaņā.
viņai vēlējās kaut kāds būtu izglābies.

0

776

Renata

Nīgri un vēsi palūkojas uz Džonu.

- Nekādu!

Demonstratīvi nolec no koka, sasitot pēdas, bet neizdveš ne skaņu, kas liecinātu par sāpēm. Viņam tam iedomīgajām kretīnam negrasās izrādīt savu vajumu.

- Mums jātiek līdz strautam cik vien ātri iespejams!

0

777

(Uztaisīju pāris Islas pāru bannerīšus...  :D )

La Isla de Santa Muerte fanart galerija

0

778

Džons

Viņam apnīk gaidīt Beto tuntulēšanos, tāpēc viņš nolaižas gar kādu no malējiem zariem.

-Ejam.

0

779

Renata

Pagriežas un varonīgi soļo, censdamās ignorēt savainojumus uz pēdām, kuri ar katri pieskārienu zemei sāp. Un zeme jau nav kā paklājs - zāles stiebri, akmeņi, zemes kukuržņi... Vienvārdsakot Renata reāli mocās, bet tomēr centīgi soļo uz to pusi, kur jābūt strautam.

0

780

Džons

Seko Renatai. Tad kaut ko saprot. Beto nav.

-Paklau, kur tas otrs palika?

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!