Renata
Pagriežas un palūkojas.
- Pie velna... - Nolamājas pie sevis. Tad iekliedzas. - Roberto! Nolāpīts! Roberto!
Bet neviens neatsaucas.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Renata
Pagriežas un palūkojas.
- Pie velna... - Nolamājas pie sevis. Tad iekliedzas. - Roberto! Nolāpīts! Roberto!
Bet neviens neatsaucas.
Džons
-Izskatās, ka mēs viņu pazaudējām. Nekas, ejam tālāk. Pirātiem jau arī tāds kodekss - atpalikušos atstāj. Nu, tad iesim tālāk.
Renata
- Pirātiem? - Renata domīga, atceroties Jacku. Kaut kā Džons nu galīgi pēc pirāta neizskatījās.
- Ejam!
Renata turpina steidzīgi coties uz strauta pusi, laužot sev ceļu cauri dzungļiem. Viņa nepagriežas, bet tomēr turpina sarunu. - Starp citu te uz salas ir viens īsts pirāts. Jacks. Es tev jau viņu pieminēju.
Džons
-Oho, interesanti...
Turpina ceļu cauri brikšņiem. Brīžiem asi zari skrāpējas gar Džona seju, rokām.
Renata
Vēl maldās kādu brīdi pa brikšņiem līdz beidzot prieka sauciens!.
- Te tas ir! Beidzot! Te tas ir... - Viņa jau grib piesteigties pie strauta, kad pamana pēdas. Strauji apstājas un sāk pētīt. Priecīga. - Viņš te ir bijis! Viņs ir bijis. Rekur ir kurpju zoļu nospiedumi! Viņam jābūt kaut kur tepat! - Iekliedzas skaļi. - Daniel! Daniel!
Džons
Pēta kurpju nospiedumus.
-Viņš te droši vien ir bijis.
Pēta vēl.
-Bet ne tikai viņš. Redziet, te ir vēl kurpju nospiedumi. Un katri ved uz citu pusi. It kā kāds speciāli būtu jaucis citiem galvu...
Renata
Domīgi skatās uz Džonu.
- Tu runā ta, it kā te būtu kait kāds spiegu romāns... - Uzmanīgi pēta pēdas. Tiešam ir divas atšķirīgas. - Tātad te ri bijis viņš un... vēl kāds... - Renata iekšeji notrīc. Uz salas ir kāds, kurš nogalināja Džeinu. Nē, Daņilu nevareja piemeklēt tāds pats liktenis. Izmisusi. - Daniel!!!!!!!!!!!!!!! Daņil!!!!!!!!!!!
Džons
Nopūšas.
-Visa mana dzīve ir viens spiegu romāns... Tā, kurpju izmēri ir atšķirīgi. Vai jūs zināt, kurš varētu būt īstais?
Renata
Pārliecināti.
- Viņam kājās bija dārgas Pradas kurpes. Rekur emblēmas atstātais nospiedums. To nevar ne ar ko sajaukt!
Renata uzmanīgi pēta, uz kuru pusi iet Daņila pēdas.
Džons
-Nu ko, tas visu padara vienkāršāku.
Uzmanīgi seko norādītajām pēdām. Pēkšņi pēdas izbeidzas. Džons apstājas.
Renata
Arī apstājas. Nervozi palūkojas apkārt un neko vairs nesaprot. Pagriež galvu un palūkojas uz Dzonu. Viņas acīs ir izmisums.
Džons
-Pēdas ir izbeigušās.
Parausta plecus.
-Kā zemē iekritis.
Renata
- Pie velna, ko lai mēs tad darām????
Viņa lūkojas apkārt, bet atkal saredz tik vienu iespēju. Pieliek rokas pie lūpām un kliedz cik skaļi vien var.
- DANIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Džons
-Viņš taču varētu būt jebkur... Un šī sala ir paliela...
Eva
Neko neatbild, tikai pasmaida.
"Man nav iebildumu." Viņa nodomā. "Bet nez kuram no mums briesmas draud vairāk?.."
Viņa velta Garedam izteiksmīgu skatienu.
Renata
- Nē, viņš ir te! Es to zinu. Es to jūtu... DAŅIL!!!!!!!!!!
Džons
Nogroza galvu.
-Kā tad, jūti... Vēl pateiksi, ka tev ir burvju spējas?
Renata
Tikai nikni palūkojas uz Džonu. Tas idiots neko nesaprot no sievietes intuīcijas un... Nē, viņa vienkārši zina, ka Daņils ir kaut kur netālu. Viņš ir kaut kur te.
Renata lūkojas apkārt, skrien te uz vienu, te uz otru pusi, lūkodamās apkārt. Viņa visu laiku sauc Daņilu. Tad pieklust un cenšas sadzirdēt, vai kāds neatsaucas.
Džons
Arī ieklausās apkārtnē.
Daņiils
Džordžs neatbildēja, Daņiils nenolaida no viņa skatienu, it kā tā varētu izdabūt patiesibu. Kā viņš to bija domājis? Vai tiešām Renata...? Mērglis! Daņiilā bangoja niknums pret Džordžu. Bet tad kāda skaņa viņu atrāva no šīm domām. šoreiz viņš nevarēja pārklausīties! Tas bija kaut kur tepat, netālu! Un tā pilnīgi noteikti bija Renatas balss, kas sauca viņu - Daņiilu. Daņiilu? Nevis Danielu? Šī doma uz īsu brīdi pavīdēja viņa prātā, sauciens atskanēja vēlreiz. Daņiils ātri pagriezās pret izeju, pavērdams zarus.
- Es esmu šeit!!! Renata!!!!
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!