Alfredo
Brīnās par šāda maiguma izpausmēm no Rūbijas.
-Es... nu, viss labi. Vairāk vai mazāk. Un tu?
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Alfredo
Brīnās par šāda maiguma izpausmēm no Rūbijas.
-Es... nu, viss labi. Vairāk vai mazāk. Un tu?
Rubi.
-Nedomā, tagad par mani. Es te atvedu pirātu. Viņš Tev palīdzēs!
Rubi ar cerību paskatījās uz Jacku.
Aleksejs.
Pasēdēja, pasēdēja. Tad viņš sāka klīst apkārt, meklējot augļus. Beidzot atrada banānus. Tie lika viņam atcerēties Evu.
-Nē, nē, nē! - viņš iekliedzās.
Tad saprata, ka pateica to, viņš apstājās. Kāpēc es atceros Evu? Kāpēc?
Aleksejs piedāvāja Izabellai banānus un apsēdās viņai blakus.
Alfredo
-Vai es tomēr esmu miris?
Alfredo nesaprot.
Izabella
Paņēma banānu. Noņēma mizu un iekodās - tā sāpīgi, kā kaut ko domādama.
Rubi.
-(Jackam) Palīdziet viņam! Viņs murgo.
Rubijai jau nebija spēka raudāt.
Aleksejs.
-Eu, mierīgāk.
Arī Aleksejs sāka ēst. Viņš ātri apēda 3 banānus. Vairs Aleksejs nebija izsalcis.
-Nu, ko.... Tagad iesim gulēt? Es esmu ļoti noguris.
Alfredo
-Pag, bet ja es esmu miris un redzu jūs, tad jūs abi arī esat miruši?
Izabella
Apēda banānu. Brīdi klusēja.
-Man tiešām ļoti nāk miegs. Bet man ir bail.
Alex
-Bail? Kāpēc?
Neizpratnē paskatījās uz Izabellu.
Rubi. (es pagaidām neatbildēšu. Gaidīsim Jacku. )
Izabella
-Bet padomā - kā lai jūtas droši uz šādas salas??
(rubi, kāpēc izdzēsi? Tāds ģeniāls apmelojums sanāca... albalonga saskuma. Ta es nespēlējos... )
Jacks
- Ev, ev, paga, mierīgāk dāmīt, ja? Es tev te neesmu kaut kāds bīdāms un stumjams. aEs protams esmu tev pateicīgs, ka izglābi mani no tās trakās francūzietes, bet ar to arī mūsu attiecības izbeigsim.
Pagriežas un slāj prom.
Renata
- Džeina? Nē, Džon - es neesmu Džena... Nolāpīts... es... es nezinu, vai spēsu noturēt...
Daņiils
- Vai to koku nevar izkustināt? Ja mēs, - viņa balsī ieskanējās asums, viņš negatīvi paskatījās uz Džordžu, - stumtu no šejienes, cik nu varam, un jūs vilktu no ārpuses... Es nezinu, cik tas koks ir patiesībā liels, bet to varētu vajadzēt izkustināt.
Džons
Sapurināja galvu.
-Ak jā, atvaino.
Tad pievēršas atkal tēmai.
-Nu, citas izvēles mums nav. Vai nu mēs mēģinām, vai arī nekā.
Renata
Izdzird Daņila ideju.
- Dzon, bet varbūt Daņilam taisnība. Ja mēs mēģinātu... visi kopā... Varbūt ka mēs varētu izkustināt to koku????
Ciesi lūkojas Dzonā, paļaujoties uz viņu. Parasti viņa visus lemumus pieņem patstāvīgi, bet ar Džonu ir savādak. Viņa instinktīvi jūt, ka viņš spēs pieņemt labaku un objektīvaku lēmumu.
(oj, bļin, Paloma Daņiila ādā sāk kļūt greizsirdīga )
Džons
-Jā, patiešām, vispirms izmēģināsim tā. Ja nekas nesanāks, tad domāsim tālāk.
Džons nokoncentrējās, bet patiesībā joprojām domāja par Džeinu.
(Oj, bet man tas patīk.... Un izbeidz - Renata tak cenšas, lai Daņilu ārā dabūtu... )
Renata
Kopā ar Dzonu piesteidzas pie alas ieejas.
- Daņil.. un Dzordž... Paņemiet un centieties grūst. Uz trīs.
Renata pati saķērusi koka zarus, ignorē to, ka pedas ir uz apmeņiem un viņa ir pret tiem atspērusies. Nežēlīgi sāp.
- Dzon? - Viņa palūkojas uz Dzonu, gaidot, ka viņs kaut ko teiks.
Džons
-Velkam. Trīs, divi, viens... aiziet!
Un viņi vilka.
Daņiils atspiedās cik vien labi varēja pret alas grīdu un ar plecu pret sienu, ar rokām no visa spēka sāka grūst koku no iekšpuses. Blakus bija Džordžs, arī viņš palīdzēja. Vienbrīd Daņiila roka paslīdēja tālāk pa stumbru un uzdūrās citai plaukstai. Viņš uzreiz saprata, ka tā ir Renata, ne no vienas citas plaukstas viņš nevarēja sajust tādu kā elektrības sitienu. Viņš atstāja roku turpat blakus un grūda vēl no lielāka spēka. Koks kustējās, tas šūpojās, bet tā īsti negribēja padoties.
Renata notrīceja no pieskāriena un uz īsu mirkli viņas tveriens atslaba, bet tad strauji atsaka vilkt koku ar vel lielāku spēku, it kā sis niecīgais pieskāriens būtu viņai devis neticamu enerģiju.
- Vēl mazliet. Tūlīt jau būt. Tūlīt. Nepadodieties!!!!! - Viņa skaļi, pārliecināti un iedvesmojoši izkliedza paveles un uzmundrinājumus!!!!
Džons
Velk no visa spēka. Koks tā kā paliek nostāk, atstājot nedaudz lielāku spraugu, kā iepriekš.
-Varēsiet izlīst?
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!