TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 841 страница 860 из 948

841

Renata

Koku tik eneŗgiski velkot pakrīt, kad tas beidzot pakustās... :D

0

842

Daņiils sajuta kā koks padodas mazliet, pabīdās nost, viņš paslīdēja no negaidītības, bet tad piecēlās, turoties pie koka.
- Es nezinu. Var mēģināt. Vietas gan nav daudz... Tikai man vajadzēs palīdzību.
Daņiils pieķērās pie koka zariem, gatavs līst ārā, pastiepis otru roku gaidīdams palīdzību.

0

843

(nebiju redzējusi vēl alby rakstīto, kad asvu rakstīju. Ak, kāda starp viniem vienotība, abi krīt :D )

0

844

(wow, patiešam)

Renata

Steidzīgi pieraušas kājās, pieskrien pie ieejas, notupusies ar asiņainajiem ceļiem uz zemes. Viņa ieliek savu roku Daņila rokā.
- Turies cieši!
Pagriež galvu un palūkojas uz Dzonu. Pastiepj viņam pretī otru roku.
Tev būs jāvelk mani!

0

845

Džons

Saņem Renatas roku. Pamāj, ka ir gatavs vilkt.

0

846

Renata

- Daņil... tu esi gatavs???

0

847

Daņiils sajuta savējā rokā Renatas roku, viņš to ciešāk satvēra, kā iedrošinot. Un tad viņi sāka vilkt un Daņiils rāpties ārā. Koka miza un zari bija atstāja uz viņa ķermeņa daudzus nobrāzumus, bet šobrīd tas nebija svarīgi. Daņiils jau bija pa pusei ārā no alas, kad pēkšņi iesprūda.
- Sasodīts, es netieku tālāk.
Viņš beidzot pacēla galvu un paskatījās uz Renatu. Viņa izskatījās tik nomocījusies, un Daņiils kārtējo reizi sajuta par viņu lepnumu. Citas jau sen būtu padevušās vājumam, bet Renata joprojām bija stipra.
- Jums būs jāvelk stiprāk, man nav kur atsperties.
Tiešām, pamats zem kājām bija pazudis, tās karājās gaisā, esot pa pusei alā, pa pusie ārā.
(oj, man jau liekas ka murgani rakstu, bet nu.. vismaz rakstu :D )

0

848

Renata

- Tūlīt, tūlīt - mēs tevi izvilksim! Džordžs, stum Daņilu! Daņil... - Ielūkojas viņam cieši acīs un tad cenšas pasmaidīt un tādā veidā iedrosināt. - Iedomājies, ka esi... balerīna!
-UZ PRIEKŠU!!!!

Velk no visa spēka.

0

849

Džons

Arī velk. Šķiet, ka tūlīt būs.

0

850

(piedodiet, šovakar nerakstīšu vairs, nespēju... Man ir spēku izsīkums, a vēl atcerējos, ka kult.vēst.jālasa un vispār.. eh )

0

851

albalonga написал(а):

rubi, kāpēc izdzēsi? Tāds ģeniāls apmelojums sanāca...

(tāpēc, ka to rakstīju, neizlasot līdz galām. Kad izlasīju, sapratu, ka bija neloģiski to te likt. Daņiils taču teica, ka Džordžs klusēja, turklāt, te jau glabēji uzradās. A Džordžs pēc ilgas klusēšanas, turklāt taja brīdi, kad viņus glābā, tas ir Renāta ir te, sāka viņu apmelot. :D Džordžs to varētu izdarīt arī vēlāk :))

Džordžs.

Sāka stumt Daņiilu, stipri. Tāpēc Daņiils jau uz 75% atradās ārā.

Aleksejs.

-A! Tu par to. Nebaidies. Drīz mūs izglābs.
Viņš draudzīgi apskāva Izabellu, it kā nomierinot.

Rubi.

Skreja pakaļ Jackam, tā kā paspēja viņu aizķert aiz rokas.
-Ev, Tu! Stāvi! Traks esi? Alfredo var nomirt, bet Tu pat nevēlies viņam palīdzēt?
Viņa bija šokēta par tādu vienaldzību pret cietušo cilvēku. Var būt Jacks ir slepkava?

0

852

Izabella

-Kaut nu tā būtu...

0

853

Jude pārsalis un salijis atgriežas atpakaļ uz telti un saka Evai un Garedam:
- Tturr, ppallmma uzzgāzzussiess vvirssū bbannānnkkokkamm! - viņš drebinoties saka.
Viņš apsēžas savā vecajā vietā un sāk berzēt sev rokas, lai sasildītos..

0

854

Eva instinktīvi pabīdās vairāk uz Gareda pusi, jo Jude ir slapjš un no viņa nāk aukstas vēsmas.
-Ņem, tu esi pavisam izmircis. - Viņa atdod viņam žaketi. Pašai viņai bija diezgan silti.
-Tad jau viss kārtībā. Cietis tikai banānkoks. – Eva izmoka smaidu. Viņa ir nogurusi.

0

855

Jude paņem žaketi, uzmet sev to uz pleciem un turpina drebināties..
Ārā pa to laiku laiks jau sāk pamazām noskaidroties.. Lietus pierimis un debesis paliek mazliet gaišākas..
Jude pamazām sāk iemigt, jo aukstais lietus un svaigais gaiss viņu ir nogurdinājis. Tapēc viņš atspiež galvu pret telts malu un aizmieg..

0

856

rubi написал(а):

Rubi.
Skreja pakaļ Jackam, tā kā paspēja viņu aizķert aiz rokas.
-Ev, Tu! Stāvi! Traks esi? Alfredo var nomirt, bet Tu pat nevēlies viņam palīdzēt?
Viņa bija šokēta par tādu vienaldzību pret cietušo cilvēku. Var būt Jacks ir slepkava?

Jacks

Vienaldzīgi.
- Man viņš pēc mirstoša neizskatās. Un vispār - tēlot glābēju nav manā stilā, tāpēc veltīgi tu te lasi morāles par ētiskiem pienakumiem. Neesu tev neko parādā, dāmīt...

Dodas prom.

rubi написал(а):

Džordžs.
Sāka stumt Daņiilu, stipri. Tāpēc Daņiils jau uz 75% atradās ārā.

Renata

Turpina centīgi vilkt, pieliekot visus spēkus - viņai šķiet, ka Džons drīz viņai rokas izraus no pleciem... Bet nu beidzot izdodas - Daņils uzgāžas viņai virsū. Renata apskauj viņu cieši un piespiežas klāt vel tuvāk.
- Beidzot... - Viņa nochukst. Un tad tā uztraukti. - Vai ar tevi viss kārtībā?

0

857

Aleksejs.

-Labi, tagad mums jāpaguļ. Rīt meklēsim pārējos. Kopīgiem spēkiem varēsim panākt daudz vairāk.
Viņš pasmaida un nogūlās. Tomēr miegs nenāk.

Džordžs.

Džordžs arī centās iziet ārā no alas. Tā kā Daņiils izveidoja izeju ar savu ķermeni pastumot koku(? :)), Džordžs uzreiz uz vairāk, nekā pusi no ķermeņa varēja iziet, bet tad, pastumot koku un pacenzdamies, varēja tikt ārā.

Rubi.

-Nekad savā dzīvē neredzēju tik ļaunu cilvēku! Skrien, skrien. Tu esi gļēvulis! Nekad vairs nevēlos Tevi te redzēt!
Viņa nikna piegāja pie Alfredo.
-Fredijs, es Tev palīzēšu piecelties. Mēs atradīsim citus, ceru ka viņu palīdzēs!

0

858

Jacks

viņam rubi vārdi dziļi pie vienas vietas... Eh, jāatrod kāda palma, kuras ēnā nosnausties. Visi šitie cilveciņi ir gluži neciešami. Vēl chūskas viņiem bļin rādās. Kādas vēl chūskas - Jacks lieliski zināja, ka uz salas ir tikai viena chūsku suga un tā pati neindīga. Nav ko līst klāt un tad jau netraucēs...

0

859

Eva
Paskatās uz Jude, kurš ātri vien aizmieg un iekārtojas, noliekot galvu viņam uz pleca.
Viņa ir mazliet neapmierināta par to, ka viņš nepievērš viņai uzmanību, bet arī viņai gribas gulēt un tas ir pats svarīgākais. Viņa paskatās uz Garedu, bet neko nesaka. Pēc kāda laika arī viņa aizmieg...

Ir pienācis rīts. Jude joprojām guļ.
Eva pamostas, izstaipās. Viņai sāp visas malas. Jau trešā normāli negulētā nakts.
Arī Gareds joprojām aizmidzis. Eva pieceļas un ieziet laukā no telts.
Pludmalē neviena nav. Spīd saule, debesis ir skaidras un pūš patīkams svaigs vējiņš.
Eva izdara kaut ko līdzīgu vingrojumiem. Tas liek viņai justies labāk. Viņa atgriežās teltī, klusām paņem savu mango, ko nav apēdusi un iziet laukā.

Neviena netraucēta viņa notiesā mango un iet uz priekšu gar pludmali.
Viņa domā par dzīvi, cenšas izdomāt, ko darīt tālāk. Ar Jude viņas nākotne būs nodrošināta un ja kas, tad viņai būs gana brīvas rīcības iespējas.
Ar Garedu gan neko nevar zināt. Un Eva pilnīgi noteikti nevar iedomāties savu dzīvi kopā ar viņu. Bet dotajā brīdī viņš Evu piesaista. Un kāpēc gan nē, ja jau viņai tik un tā jānīkst šajā salā?
Nez kāpēc Evas apziņā uzrodas Alekseja tēls. Viņš jau nu nekādi neiederas Evas plānos un viņa ātri aizdzen domas par viņu prom.

(Ludzu, neuzskrieniet neviens Evai virsū!)

0

860

Izabella

Noguļas ar muguru pret Alekseju, bet arī neguļ.

Alfredo

Šķietami atjēdzas.

-Ak, Rūbij, Rūbij, izskatās, ka es tomēr esmu dzīvs!

Džons

Paskatās uz Renatu.

-Neaizmirsti par dīķi un vietu, kur jūs viņu atradāt.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!