( Vismaz viņš Renatu ar savu rumu sasildīs... Turpinājums Renatas un Jacka sarunām būs velāk, jo man šobrīd jau pilicis atnācis - Latloto izloze drīz, tad Sportloto, keno un atkal sportloto, tā ka turpinajums būs kaut kad vēlāk. Lūgums nevienam pagaidām tur neuzklīst viņiem abiem virsū...)
3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!
Сообщений 101 страница 120 из 948
Поделиться10222.03.2008 17:43
(Oki, aijuk, aiziej gan. Negribu, ka salsti.. )
Jude redz Garedu aizejam. Viņš pagriežas uz otru pusi un ierauga Evu.
- Eva, tā esi tu? Nevar būt! - viņš smaidot skatās itkā uz Evu.
Saberzē acis un tur tikai jūra, Evas nav..
- Dievs, kapēc es par viņu visu laiku domāju.. Kapēc? - viņš novērš skatu no jūras un skatās debesīs.
"Man viņa ir jāaizmirst. Iespējams, viņa ir kaut kur šeit, tuvumā, bet, iespējams, viņas vairs nav starp mums.. Labi, tagad jāsadabū ēdamais un jāpārstāj par viņu domāt.."
Viņš aizgāja uz meža, lai meklētu tur palmas zarus.. Atnesa tos blakus pie Marī, ka gulēja bezsamaņā.. Viņā atnesa 2 akmeņus ar kuriem izdotos aizkurt ugunskuru.. Atnesa dažus kokosriekstus..
Поделиться10322.03.2008 18:10
Marī
atvēra acis un neredzēja ne Jude, ne Garetu.
Velns, viņi aizbēguši! Marī nolēma paklejot pa salu
(Ja kāds nesaprata, Marī tikai tēlo savu bezspēcību!)
Поделиться10422.03.2008 18:14
gareds stiepj kādu kuģa gabalu...
ierauga pretī ejošu mari un viņa neizskatās bezspēcīga un nobijusies... bet gan drīzak aizdoājusies.. viņa viņu nnav ievērojusi
"jau atkal sastopu aktrisi.. tāpat kā evu... bļin kāpēc es par viņu iedomājos.. nu labi"
- ej..- viņš iekliedzas tā lai mari izdzirdētu
- uz kurieni tad jūs ejat?- viņš vaicā
Поделиться10522.03.2008 18:18
Jude tikmēr ķēra zivis.. Viņš sadzird Gareda kliedzienu un paskatās uz viņu. Viņš saprot, ka tas nav domāts viņam un paskatās uz Marī, kas klaiņo..
"Viņa tikai tēloja savu spēka izsīkumu un bezpalīdzību? Nu gan aktrise.." Jude pasmejas un turpina ķert zivis.. Viņu uzjautrina tādas sievietes kā Marī.. Notverot pāris zivis viņš atgriezās pie palmu zariem uzlika tur tās un sāka ar akmeņiem šķilt uguni.
Поделиться10622.03.2008 18:20
Marī
pamana Garedu un saprot, ka ir atklājusi viņam visas savas kārtis.
- Ziniet, es esmu dusmīga! Jude mani pameta vienu, kaut arī apsolīja nepamest!
Marī bija nolēmusi izmēģināt arī Gareda apskāvienus....
- Un kur jūs pazudāt?
Поделиться10722.03.2008 18:22
Jude sadzird Marī teikto, jo ir turpat netālu un saka viņai:
- Es jau Jūs nemaz nepametu, es tikai aizgāju pakaļ ēdienam, jo mani moka izsalkums.
Поделиться10822.03.2008 18:24
Marī
- Tomēr jūs apsolījāt mani nepamest vienu!
Marī uzjautrināja izveidojusies situācija
Поделиться10922.03.2008 18:27
gareds
iesmejas...
-manā klātbūtnē jums nevajag izlikties un.. -viņš parāda uz tuvumā esošo Jude- viņa klātbūtnē arī ne...
gareds atvelk kuģa gabalu pie judes kas šobrīt cenšas iekurināt ugunskuru.
- liekas Mari ir diezgan ātri atveseļojusies- viņš smejoties teica
Поделиться11022.03.2008 18:30
Jude iesmejas par Gareda teikto un saka:
- Jā, tik tiešām šī sieviete ir nepārspējama aktrise. Bet vismaz viņa novērš manas domas no.. lai nu paliek, es nevēlos par to runāt..
Viņam beidzot izdodas aizšķilt ugusnkuru..
- Nu tā, kurš vēlas ceptu zivi? - Jude jautā.
Viņš uz blakus esošā zariņa uzsprauž zivi un sāk to cept..
Поделиться11122.03.2008 18:37
gareds
- labi... klau es sākšu veidot kaut ko līdzīgu teltij.... pasauc kad zivs ir gatava labi?
gareds aizvelk Kuģa gabalu pie palmas un atstutē to pret koku.
sāk skatītiesa apkārt ar ko varētu visu sastiprināt.... nekur nav manāma ne liāna ne kāds cits izturīgs augs ar kuru varētu sasiet kopā telti
- hmm... Jude.. tu meklējot ēdamo neredzēju kaut kur kaut ko līdzīgu virvei.. liānu vai ko tamlīdzīgu?- viņš iejautājās
Отредактировано aijux007 (22.03.2008 18:38)
Поделиться11222.03.2008 18:40
Jude jau bija uzcepis 2 zivis un sadzirdis Gareda jautājumu teica:
- Hmm, man liekas, ka tur pie tās augstākās palmas es redzēju striķveidīgu lietu. Man liekas, ka tā bija liāna.
Viņš paskatījās uz cepošo zivi un teica:
- Nu tā, 3 zivtiņa gatava.. Gared, Jūs varat nākt ēst, zivs ir gatava.
- Marī, vai Jūs zivi ēdīsiet? - viņš paskatījās uz Marī pusi un redzēja, ka tā jau guļ.
Отредактировано GaBy (22.03.2008 18:41)
Поделиться11322.03.2008 18:40
liāna
(šitas vārds man tagad atgādina tikai un vienīgi manu matemātikas skolotāju )
Поделиться11422.03.2008 18:41
Marī
- Es labāk iešu gulēt!
Zivis bija pēdējais, ko viņa šodien gribēja redzēt, taču viņa apzinājās, ka agri vai vēlu viņai tās būs jāēd.
Marī apgūlās un diezgan ātri aizmiga, taču viņu vajāja murgi. Gan kuģa katastrofa, gan Fransuā... Tas, kā viņa uzzināja par viņa patiesajiem nolūkiem.
- Fransuā, tu mērgli!
Marī guļot runāja.
Поделиться11522.03.2008 18:41
( man vienu modeli.. )
Поделиться11622.03.2008 18:44
gareds iet pie judes
- uh... jūs nevarat pat iedomāties kā man gribas ēst... - viņš paņem vienu zivi un sāk ēst viņu apsēdies uz kāda celma
-starp citu... vai mēs varētu iztikt bez formalitātēm?- viņš ievaicājās.. - mums būtu vienkāršāk sazināties..- viņš smejoties teica
Поделиться11722.03.2008 18:48
Jude
- Es arī par to iedomājos.. - viņš teica notiesājot zivi.
- Paskaties, Marī murgo par Fransuā.. - viņš iesmējās skatoties uz Garedu.
Notiesājis vienu zivi, viņš paņēma vēl palikušo un jautāja Garedam:
- Nevēlies vēl kādu zivi? Vēl viena palikusies. Ja jau Marī guļ, tad tu vari viņu ēst. Tikai es viņu uzcepšu.
Поделиться11822.03.2008 18:52
gareds
sak smieties
- viņa ir nepārspējama ar saviem izgājieniem.. es to jau sapratu uz kuģa..- viņš vēl aizvien smejoties teica...
- paldies par piedāvājumu... bet liekas esmu paēdis...- viņš noteica- vai vari man palīdzēt ar telti.. jo viens es neatvilkšu uz šejieni visas kuģa atliekas kas tur atrodas - viņš smaidot vaicāja
Поделиться11922.03.2008 18:56
Jude
- Jā, es arī uz kuģa viņu viendien satiku.. Tāda aktrise.. - viņš atkal iesmējās.
- Protams, ka palīdzēšu.. Šī laikam visu nakti gulēs smiltīs.. - Jude teica un pasmaidīja.
Viņi abi ar Garedu aizgāja un atstiepa vairākas kuģa atliekas.
- Tā, un kā tagad mēs sastellēsim visu kopā?
Jude bija pārguris no garās dienas un vēlējās pēc iespējas ātrāk sataisīt telti, lai varētu atpūsties..
Поделиться12022.03.2008 19:05
gareds kasa pakusi domādams un skatoties uz dažāda izmēra kuģa gabaliem
- tā ... tos trī lielākos var sataisīt kā sienas.... bet no pārējiem jumtu kuru pēc atm nosegt vēl ar palmas zariem.. ja nu gadījumā būs lietus..- viņš pēc brīža noteica- vot bet ar ko sastiprināt... hmm .. tu teici ka kaut kur kaut ko līdzīgu virvei redzēji... vari parādīt kur?- viņš ievaicājās