TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 121 страница 140 из 948

121

Jude aiziet pakaļ tai virvei, par kuru iepriekš runāja ar Garedu.
- Neesmu nekāds speciālists laika apstākļu noteikšanā, bet man liekas, ka lietus šonakt nebūs, bet nu drošs paliek nedrošs.
Viņi abi divi kopīgiem spēkiem sastiprina ar liānām kopā uzbūvēto telti. Viņa ir tik liela, ka pietiek 3 cilvēkiem.
Jude vēlreiz paskatās uz Marī un pasmaida.
- Viņa laikam tik tiešām taisās nakti pavadīt smiltīs.. - pasmejoties viņš paskatās uz Garedu.
Jude paskatās uz telti un saka Garedam:
- Es laikam līdīšu iekšā un iešu gulēt. Paldies par kompāniju vakariņās un arlabunakti.
Viņš ielikās iekšā teltī, apguļas uz palmas zara un apsedzas ar citu palmas zaru. Uzreiz aizmieg...

(Aijuk, piedod, kad tā visu sasteidzu, man vienkārši jāiet.. :( Un, meitenes, liels paldies par jauko spēli. :) Līdz rītam! ;))

0

122

(īstenībā man arī it kā būtu jālaiž māsa pie datora.. visu laiku ieiet paskatās ko es daru un klusējot aiziet :D
paldies meitenes par šo saspēli :) )

gareds vēl brīdi pasēž un pavēro okeānu..
tad ielien teltī un apguļas.. uzreiz sajūt nogurumu un ātri vien aizmieg.

0

123

albalonga написал(а):

Jacku izbiede viņas kliedziens un viņš arī kliedz. Tā viņi korī pakliedz kādu brīdi, tad abi apklust un vero viens otru.

aijux007 написал(а):

jau atkal sastopu aktrisi..

aijux007 написал(а):

Jude tikmēr ķēra zivis..

(:rofl: Šīs, manuprāt, ir pērles! :D )

0

124

(nu ko, mums te ģībstošo sieviešu sala. :D )
Jose Armando
Iet uz priekšu, cerot kādu sastapt uz šīs salas. Kļuva arvien karstāk.
Tatjana jau labu laiku klusēja. Un tad pēkšņi, nočukstot viņa vārdu, paģība.
Jose pēdējā brīdī paspēja viņu saķert, taču sieviete bija bez samaņas.
-Tatjana, kas tev kaiš? Tatjana? – viņš ir ļoti satraukts.
Viņš paņem viņu uz rokām un nogulda zem palmas. Sāk vēdināt ar palmas zaru.
-Tatjana, lūdzu, mosties!

0

125

Tatjana kā caur biezbiezu tumšu miglu dzirdēja Jose Armando balsi, bet pat nespēja izšķirt vārdus. Viņa gribēja teikt, ka viss ir kārtībā, bet nespēja pat pakustināt lūpas, kur nu vēl teikt kādu vārdu. Tumšie apļi mijās ar saules veidotajiem gaišajiem, ņirbot viņas acu priekšā, nesot arvien tālāk un tālāk no Jose Armando balss...

0

126

Aleksejs.

Viņš sadusmojas.
-Atkal Jude! Beidz atkārtot šī nolādēta vārdu.
Jau izģerbās. Aleksejs bija tikai apakšveļā. :D Viņš neziņā paskatījās uz Evu.
-Tu tā arī stāvēsi? Var būt tomēr noģērbsi slapjas drēbes?

Отредактировано rubi (22.03.2008 21:58)

0

127

Džordžs.

(un ar kuro no kompānijam viņš ir? :D Starp citu, mary redzēja Fredi, Rubi, bet te, spriežot pēc sarakstes, Rubi un Fredi nav. :O Ko darīt? :D)
Paklaiņoja pa salu. Viņš savāca kokosriekstus, pateicoties kuriem slāpes pārgāja. Viņa garastāvoklis bija pavisam slikts. Kur tagad ir Izabella. Vai viņa izdzīvoja? Bet Renāta, Daņiils, Rubi un visi pārējie? Džordžs atgriezās krastā un pamanīja Renātu, sarunajoties ar kādu pirātu. Džordžs pārbijās līdz nāvei. Viņš slēpās krūmos un novēroja tos abus. Pēc kādas minūtes viņš izgāja. Džordžs paņema rokās baļķi un pienāca pie Džeka.
-Renāta, vai Tev viss ir kārtībā? Vai tas tips Tev nodarīja pārī?
Spriežot pēc Renātas sejas izteiksmes - nē. Tomēr Džordžs baidījās, ka tas pirāts ir bīstams. Kā jau kuģa kapteinis, Džordžs ienīda pirātus.

0

128

rubi написал(а):

Starp citu, mary redzēja Fredi, Rubi, bet te, spriežot pēc sarakstes, Rubi un Fredi nav.

(Fredijs kaut kur ir pavisam tuvu krastam)

0

129

Eva skatījās uz okeānu un neatbildēja uz Alekseja vārdiem.
„Kā tad! I neceri, draņķis tāds!” Tā viņa domās atbildēja, bet skaļi neko neteica.
„Nez kur ir Jude? Kas ar viņu notika?... Un Gareds? Vai viņš ir izglābies? Vai es vēl kādreiz viņu redzēšu?”
Viņa jutās, kā princese, kas pēkšņi izmesta no savas pils. Un tā būtībā arī bija. Šī sala, šī situācija Evai bija pilnīgi sveša un viņa nezināja, kā rīkoties.
Ja nu blakus būtu kāds, kuram varētu lūgt padomu! Vai kāds, kuram varētu uzticēties. Bet nebija. Vēl ļaunāk – blakus bija Aleksejs. (:D)

Eva nolēma ka tomēr būtu labi izžāvēt arī viņas kleitu. Bet nevar tak vienkārši paņemt un noģērbt to! Nekā!
Viņa pameta skatu uz Alekseju, atzīmēdama starp citu viņa visai pievilcīgo augumu.
Tad apsēdās smiltīs. Par laimi,  kleitai jau tā bija lieli šķēlumi, tāpēc viņa vienkārši izklāja kleitas gabalus sev apkārt un izstiepa kājas uz priekšu. Sānos arī izgriezumi un mugura vispār bija atklāta. Un tā drēbes strēmelīte, kas palika uz Evas krūtīm viņai netraucēja. Saule bija karsta un Evas kleita pavisam plāna, tāpēc tai vajadzēja ātri izžūt.

0

130

Daņiils gāja gar krastu uz priekšu un uz priekšu. Saule bija tik sasodīti karsta un rīkle viņam bija pilnībā izkaltusi, viss organisms sauca pēc spēku atjaunošanas, pēc stiprinoša ēdiena kumosa un veldzējoša dzēriena. Bet nekā tāda nebija. Vispirms bija jāpalūkojas vai tuvumā nav vēl kāds, bet Daņiils juta, ka ilgi vairs neizturēs pludmalē. Ja drīz kādu neatradīs, tad būs jāgriežas atpakaļ un jāparūpējas pašiem par savu izdzīvošanu. Daņiils apgāja kārtējo līkumu un pārsteigumā pat apstājās, vienkārši lūkojoties uz ieraudzīto. Viņš vairs nebiaj cerējis uziet kādu dzīvu būtni, bet tur tālāk kāds bija. Patiesībā, 2 cilvēki. Vīrietis, kas turēja rokās sievieti. Daņiils sajuta uztraukumu un, kājām pinoties, piesteidzās pie cilvēkiem [Jose Armano un Tatjana].
- Kas noticis? Vai viņa...?
Tad Daņiils samanīja kā paceļas un nolaižas Tatjanas krūskurvis, ievelkot un izlaižot gaisu no tā, un viņu pārņēma atvieglojums. Sieviete bija dzīva. Kaut kā šobrīd katra dzīvība likās tik svarīga, katrs zaudējums tik liels...
- Kā jūs izglābāties? Vai šeit ir vēl kāds?

0

131

Aleksejs.

Paskatījās uz Evu. Viņa bija tik stūrgalvīga. Aleksejam kļuva smieklīgi no Evas - viņa domāja, ka viņas kleita ātri izžūs. :D Sonar no cuesta nada. :D
-Vai Tu tā arī sedēsi? Man liekas, ka mums jāatrod kaut ko paēst. Tad varētu uzcelt kaut ko līdzīgo teltam vai gultai. Es vēlos gulēt.
Aleksejs nolika savas mantas uz tuvāka kruma zariem, tā kā smokings varēja izžāvēties. Pats apskatījās apkārt. Viņam nebija pat nāža. Arī vajadzētu kaut kā uguni dabūt.

0

132

(rubi, es tak lūdzu, lai neviens Renatu un Jacku pagaidām netraucē... o.O  Nu labi, bet tad aprakstīšu, kādus Džordžs viņus abus atrada)

Renata

Beidzot atrāvās no pudeles un tikai biki noskurinājās. Viņa iedeva pudeli atpakaļ Jackam.

Jacks

Ieskatījās pudelē, bet tā bija tukša. Viņš īsti neticēja un to pakratīja, tad pagrieza otrādāk, bet ārā izteceja tik viena pile.

Renata

Manāmi iereibusi, labā garastāvoklī un jūtas ja daudz labāk.

- Ev... tu...tu esi no kuģa?

Jacks

- Hej, dāmīt, es esmu "Melnās pērles" kapteinis! - jacks lepni.

Renata

- "Melnās pērles"? - Viņa nesaprot. Cenšas pieslieties kājās, bet sagrīļojas un pati pieturas pie Jacka.

Jacks

Cenšas izvairīties, bet Renata savā stilā - ja vajag pieturēties, tad pieturas.

- Melnā pērle ir dižākais pirātu kuģis, kurš jebkad kuģojis pasaules jūrās...

Renata

Iespurcas, bet smieklu laikā viņai ir žagas.

- Un tu... - Žagas. - es pi... - Žagas. - Pirāts?

Viņa smejas, pa vidu žagojoties.

Jacks

Neapmierināti skatās uz viņu.

- Es esmu labakais pirāts kas...

Renata

Cauri smiekliem un žagām.

- ... jebkad kuģo...- Žagas. - kuģojis pasau... - Žagas. - pasaules jūrās...

Jacks

Ļoti nopietni.

- Pareizi.

Renata

- Tas jauki, Jck... - Žagas. - Sperov, bet es... - Žagas. - Gribu dzert.

Jacks

- Kaptenis Jacks Sperovs. - Teatrāli savā stilā paklanās.

Renata

Arī iesmejas un tikpat teatrāli paklanās.

- Izslapusi Re... - Žagas. - Renata Sepulvida...

Jacks

Domīgi skatas uz viņu un jūt, ka sieviete tik viegli neatšūsies un turklāt viņās žagas ir kaitinošakas par viņas šķavām.

Pagriežas un dodas prom.

Renata

Seko.

- Ev, ev... - Žagas. - Pagaidi.

Renata pamatīgi streipuļo.

Sekojot Jackam viņa nonāk pie ruma kastēm. Jacks sākumā liedzas, bet beigās ļauj arī viņai dzert. Viņš vēl arī ugunskuru iekurina - viņam tur speciāli saulē salmi dūmojoši. Kad ir maza liesma, pielej rumu un galu galā metot iekšā visādus zarus, viņiem ir pamatīgs ugunskurs. Abi piedzērušies dejo gar ugunskuru, kad parādās Džordžs.

Renata

- Kaptein! Tas tiešām esat jūs, ak, kaptein!!!!

Metas viņam ap kaklu.

- Jūs esat dzīvs!!!!!

Viņa ir pamatīgi piedzērusies.

0

133

(alby, Renata un Jacks ir nepārspējami!)

0

134

Marī
pamostas, jo ir apgūlusies uz vēdera un smiltis ir sabirušas viņai acīs.
Acīm asarojot ierauga telti un ielien tur iekšā. Ar vienu roku apskauj Jude, ar otru Garedu un turpina gulēt...

0

135

( man patīk ši albalongas piekoptā metode sarunāties ar sevi
bus jāizmēģina)

0

136

( :D )

0

137

(

Norkys написал(а):

Ar vienu roku apskauj Jude, ar otru Garedu un turpina gulēt...

:D:D:D mari ir nepārspējama )

gareds

pamostas jo sajūt kaut ko sev virsū...
paskatās sev blakus un ierauga mari...
tas viņā izraisa smieklus.... viņš lēni ... valdīdams smieklus... noņem mari roku no sevi un izlien no telts
apsēžas pie kādas palmas.. atspiežas ar muguru pret to...
vēro okeānu..
pārdomā visu kas ir noticis... un min kas vēl notiks...

0

138

Eva iekārtojās ērtāk un ļāva saulei sevi cepināt. (:P)
Viņa juta, ka pamazām atgūst spēkus. Tomēr bija ļoti izvārgusi un arī izsalkums ļāva sevi manīt.
“Skaisti! Vienkārši skaisti! Tas muļķis i nedomā rimties! Bet ko gan es no viņa gaidīju?! Ja šeit būtu Jude, viss būtu pavisam savādāk....Viņš domā tikai par sevi un par mani viņam ir nospļauties!!! ”
Eva jau atkal sajūt dusmu vilni, taču tas ātri paiet. Viņai negribas strīdēties. Ne tagad.
Pēc kāda laika viņa neskatoties uz Alekseju saka:
-Aleks...ej? ... Es  piedavāju mieru... Pagaidām...– viņas balss bija nedroša.
-... Ūūūūn kur tu gribi meklēt ēdienu?..

0

139

(Marī ir baigais babņiks sieviešu dzimtē.. :rofl: )

0

140

GaBy написал(а):

(Marī ir baigais babņiks sieviešu dzimtē..  )

( tur nu es tev pilnīgi piekrītu  :rofl: :rofl: )

Отредактировано aijux007 (23.03.2008 19:57)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!