TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!

Сообщений 141 страница 160 из 948

141

Jude mierīgi guļ, līdz sajūt kaut ko sev uz muguras.. Viņš paver vaļā acis, paskatās un no pirmā acu skatiena nevar saprast, ks tur guļ blakus.. Izberzējot aci, viņš saprot, ka tā ir Marī!
"Ko viņa dara teltī.. Viņa tač gulēja laukā.." nodomā Jude.
Viņš noņem Marī roku sev no muguras, apgriežas uz otriem sāniem un aizmieg..

0

142

GaBy написал(а):

Marī ir baigais babņiks sieviešu dzimtē..

(es tač par to jau brīdināju ar viņu iepazīstinot :D)

0

143

(Tatjana guļ zem palmas. :D :yep: )

Jose Armando
Nosprieda, ka Tatjanai ir saules dūriens (ceru, ka tā tas saucas. :D).
Aizsteidzās pie juras, samērcēja savu žaketi un kreklu un ievīstīja tajos Tatjanu.
Viņš satraukti vēroja, kā Tatjana elpo, tad ieraudzīja kādu vīrieti, kas bija pavisam tuvu. Viņš pat nepamanīja, kā viņš pienāca. Jose pārņēma prieks par vēl kādu dzīvu dvēseli šajā salā.
-Mēs peldējām ar riņķi...  Nevienu citu šeit neesam redzējuši.... Viņai... Es nezinu, man šķiet, ka viņai ir saules dūriens. Jūs nākat tieši laikā, es jau gribēju meklēt palīdzību. Vai esat viens, vai arī ir vēl kāds?

0

144

Daņiils
- Ar mani kopā arī ir kāda sieviete, un viņa arī nejūtas labi.
Daņiils izbrauca ar roku caur matiem, sajūtot, cik tie izspūruši un pilni smiltīm. Labi, vismaz tagad viņš nebija viens, viņi bija divi. Ar divām slimām sievietēm. Nolāpīts!
- Ko mēs tagad darīsim? Saule jau drīz rietēs un man vēl jātiek atpakaļ pie Renatas.
Daņiils jutās apjucis. Jā, viņš bija gājis cauri arī grūtiem laikiem, bet jau tik ilgi bija pieradis pie drošas, komfortablas dzīves, pie tā, ka vienmēr var dabūt to, ko vajag. šobrīd vairāk par visu vajadzēja ārstu, bet kur to dabūt uz salas, kas šķita tikpat neapdzīvota kā vissausākais tuksnesis? Un ja uznāk lietus? Daņiila galvā malās daudz domu.

0

145

(es gandrīz sajutos neērti, ka kamēr Daņils satraucas, Renata dzer... :rofl: )

0

146

Izabella

Sēž smiltīs un stīvi blenž ūdenī.

0

147

albalonga написал(а):

(es gandrīz sajutos neērti, ka kamēr Daņils satraucas, Renata dzer...  )

( piemīlīgi)

matilde

ar vinu palmas lapu rokās
iet
jau atkal vienkārši kur deguns rāda

un tagad noderētu kāda vīna glāze
tikko izņemt no ledus lai būtu vēsa
viņa laprāt to pat uzlietu sev virsū ja tā būtu pietiekoši vēsa
viņa drēsbes bija sausas - izžuvušas bet viņa tikutā tajās jutās neciešami neēti kurš lika viņai tādās drēbēs doties uz balli
- vai tad nevienam nav jābrīgina ka kuģis grims??? - skaļā balsī noburkšķš

0

148

(toties viņam būs pārsteigums oj kāds, kad atgriezīsies pie Renatas :D ja vien Džordzš pa to laiku vsp viņu nenozags :D )

0

149

Jose Armando
Uzzinājis, ka arī šis vīrietis ir kopā ar slimu sievieti, viņš saskuma. Viņš nevarēja palīdzēt.  Un viņam bija taisnība – vajadzēja gatavoties naktij.
-Mēs varētu apvienoties un kopīgi sarīkot sev naktsmītni...  Ko sakāt?
Jose noraizējies paskatījās uz Tatjanu.

0

150

Aleksejs.

Hmm... Savādi. Eva kļūva mierīgāka. Vai viņa piekāpjas? Laikam tā grimšana ir izmainījusi viņas domas, redzes loku. Bet var būt viņa tikai izliekas? Nē, viņa neizliekas. Eva ir maiga. Turklāt, viņai tagad ir grūti.
-Es nezinu.
Aleksejs lūkojās apkārt. Viņs pamanīja netālu no krasta kādu banānu koku. Banāni nebija lieli un vairāki bija zaļi. Aleksejs mēģināja sasniegt tos. Viņš uzrāpās uz koka un ar roku sasniedza banānu zaru. Aleksejs norāva tos. Tomēr, kad vinš kāpa no koka, nenoturēja līdzsvaru un nokrita. Viņa kāja bija nedaudz saskrāpēta, tā sāpēja.
-Auč...

0

151

albalonga написал(а):

rubi, es tak lūdzu, lai neviens Renatu un Jacku pagaidām netraucē...

(Tiešām? :O Kur Tu to teici? :O Es nepamanīju... :blush:)
Džordžs.

-Renāta, mīļā.
Apskauj to.
-Kā Tu jūties? Vai Tev nekas nekaišs?
Džordžs uzmanīgi aplūko Renātu.
-Renāta, Tu esi piedzērusies! Turklāt ar to... to... to... Hm...
Džordžs skatās uz Džeku.
-Kas Jūs esat? Ko Jūs šeit darāt?
Džordžs tur rokās baļķi un draudējoši skatās uz Džeku.

0

152

Eva
„Es nezinu? Viņš nezin?! Idiots! Nu kāpēc man tā neveicas?!!”
-Kā vēlies! Es piedāvāju, bet tu atteicies!
Viņa pameta dusmīgu skatienu pakaļ aizejošam Aleksejam.
„Nē, man ir jāiztur. Nomierinies! Man ir jāizcieš, jo savadāk...”
Eva ieraudzīja, ka Aleksejs krīt. Viņai uz brīdi aizrāvās elpa, no domas, ka viņš varētu nosisties. Bet viss bija kārtībā. Tiesa, izskatījās, ka viņš tomēr savainojās.
„Kā lai tagad izturos? Piedāvāt palīdzību šim uzpūtīgajam tītaram? Bet viņš pats izvēlējās karu... Un kā gan es varētu palīdzēt? Man ir jābūt gudrākai. Karš man šobrīd nav izdevīgs. It nemaz, tātad...”
Eva piecēlās un piegāja klāt. Viņas kleita bija jau gandrīz sausa.
-Vismaz Tarzāns tu neesi.
"Tikai nekauņa."
-Kaut gan... nez vai šobrīd es par to varu priecāties. ... Stipri sasities? - viņa jautā joprojām nezinādama, kā pareizāk rīkoties, bet banāni nosaka visu. (:D)

0

153

Aleksejs.

Atkal viņa tā uzvedas? Vai Evai patīk vienmēr būt tādai asai?
-Nesagaidīsi! (ne dožde6sja) Es jūtos labi.
Īstenībā, Aleksejam sāpēja, bet viņš negribēja izskatīties vajš. Aleksejs pieceļas kājās, paķera banānu.
-Ņem. Tev jāēd, dārgā. Es nevēlos Tavu nāvi, atšķīrībā no Tevis, jo Tu jau nevari sagaidīt, kad es nobeigšos. (skon4ajusj :D)
Viņš to pateica ar ironiju. Tomēr Alekseju tiešām sarugtināja tas, ka Evu vairāk rūp tas ņūņa, nevis viņš - cilvēks, kurš viņu izglāba.
Aleksejs skatījās Evas acīs, žilbinoši smaidīja. Viņš vēlējas iekarot šo mežoni.

0

154

Eva
„Nesaprotu! Es viņu nesaprotu! Pie velna, es te mēģinu būt saprotoša, iejūtīga, bet viņš!... Jo labāk man. Nebūs jātēlo žēlsirdības māsa.”
-Man prieks, ka tev viss labi un nenāksies ar tevi ķēpāties.  – viņa arī smaida, taču var redzēt, ka tas ir samāksloti un viņa patiesībā ir aizkaitināta.
Viņa paņem banānu, nomizo, nokož gabaliņu.
"Vismaz kaut kas ēdams!"
Paskatās uz Alekseju un sašutumā pamāj ar galvu.

Отредактировано Ragana (24.03.2008 18:17)

0

155

Aleksejs.

Arī paņēma banānu. Viņš ļoti vēlējas ēst. Aleksejs nokoda gabaliņu un izjūta baudu. Tomēr viņš vēlējas dzērt. Aleksejs apēda banānu, tad vēl vienu. :D Aleksejs patieca maigi:
-Eva, es iešu pameklēšu dzērāmo ūdeni. Var būt te ir kāds strautiņš. Tu iesi ar mani, vai paliksi te?
Aleksejs pasniedza Evai roku. Viņa laikam bija ļoti nogurusi, tāpēc Aleksejs vēlējas viņai palīdzēt pacelties. :D
Tagad Eva bija citādāka. Viņai bija ļoti grūti, tāpēc Aleksejs centās viņia izdabāt.

0

156

Daņiils pamāja ar galvu.
- Manuprāt, tas ir labākais, ko šobrīd varam iesākt. Tikai vispirms es atvedīšu Renatu, drīz satumsīs, es negribu, lai viņa ir viena.
Daņiils pāraāk uztraucās par Renatu, bet šīs domas viņš aizdzina prom, par to viņš varēs domat vēlāk. Vai arī nedomāt vispār. Tagad svarīgākais bija sākt rīktoies un vismaz nodrošināt kaut cik drošu naktsmītni. Daņiils pie sevis pasmīnēja - nekāda pieczvaigžņu viesnīca gan te nebūs.
- Varbūt jūs pa šo laiku... - Daņiils pavērās apkārt, kā mēģinādams saprast, ko var iesākt. - Varbūt sameklējiet kādus lielākus zarus, mums jāuzslej nakstmītne.

0

157

Tatjana
Ik pa brīdim viņa mazliet izrāvās no bezsamanīgās tumsas, tad atkal ieslīdēja tajā. Vienā brīdī, kad apziņa mazliet izlauzās no tumsas, viņa sadzirdēja ne tikai Jose Armando, bet vēl kādu balsi. Tad apziņa atkal ieslīga tumsā.... Lai atkal pamostos un izdzirdētu attālas, klusinātas un it kā raustītas balsis - šķita ka skaņa nonāk līdz viņai kā caur bojātu radio. Vēl tikko viņai bija bijis tik karsti, bet tagad no iekšpuses viņu pārņēma arvien specīgākas ledainas trīsas. Tatjana pat nejuta kā sāk drebēt, jau atkal ieslīgstot tumsā... Viņas pieri un visu ķermeni klāja sviedru lāsītes.

0

158

rubi написал(а):

Džordžs.
-Renāta, mīļā.
Apskauj to.
-Kā Tu jūties? Vai Tev nekas nekaišs?
Džordžs uzmanīgi aplūko Renātu.
-Renāta, Tu esi piedzērusies! Turklāt ar to... to... to... Hm...
Džordžs skatās uz Džeku.
-Kas Jūs esat? Ko Jūs šeit darāt?
Džordžs tur rokās baļķi un draudējoši skatās uz Džeku.

Jacks

Sv ā tradicionālajā stilā bailīgi un neapmierināti lūkojas uz baļķi un aizslēpjas aiz Renatas.

Renata

Joprojām apskāvusi Dzordžu, tikai mazliet atraujas.

- Džordž, ak... tas bija tik briesmīgi, bet... Nu jau ir labi! - Iesmejas un beidzot palaiž Džordžu vaļā. - Džordž, tas ir kapteinis Jacks Sperows. Labākais pilots, kas jebkad kuģojis pasaules jūrās... - Renata atkārto, atdarinot Jacka intonāciju.. Un tad klusu, it kā paskaidrojot, piebilst. - Viņam ir rums...

Jacks

Lepns par to, kā Renata viņu pieteikusi, bet neapmierināts, ka vel viens pretendents uz rumu ieradies.

0

159

albalonga написал(а):

Lepns par to, kā Renata viņu pieteikusi, bet neapmierināts, ka vel viens pretendents uz rumu ieradies.

(:rofl:)

0

160

Eva
„Nu, un kas tie par gājieniem? Viņš droši vien kaut ko perina, ja reiz runā tik saldā balstiņā. Es to uzzināšu, Aleks, tu mani nepiemuļķosi!”
Eva saprata, ka viņai kaut kas jāatbild.
-Nāksies vien iet kopā ar tevi. Es arī gribu dzert. – viņa teica bez jebkādas izteiksmes.
„Un negribu palikt viena šajā sasodītajā salā, kur var būt... Dievs vien zina, kas te var būt!!”
Un tad Aleksejs pasniedza viņai roku!!!
„Tas jau ir pagalam aizdomīgi! Vai arī... vai arī viņš domā, ka esmu galīga invalīde?! Hmm, lai domā gan. Vispār, es tiešām esmu piekususi... Jā...”
Eva domās smējās. Tad neuzticīgi paskatījas uz izstiepto roku. Un ielika Alekseja plaukstā savējo.
Viņa sajuta dīvainu... Grūti pateikt, kas tas bija, taču tas bija dīvaini. Nesaprotami. Un Eva pirmo reizi pieskārās Aleksejam nekliedzot uz viņu.
Pieceļoties, viņa strauji izrāva savu roku no Alekseja rokas. Viņai nepatika justies dīvaini.
-Uz kurieni iesim? - viņa jautāja.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 3. La Isla de Santa Muerte - SĀKUMS!!!!!!